Dali ste premije slaviji, mladosti obecali celiku, al to je bilo dok ste imali sanse za titulu.ultrahell24 je napisao/la:LUKA TONI dacemo premije samo nasim igracima i to za derbi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
ma ja vi svi to znate,Dino vam javio da smo dali premije kako da neterabajt je napisao/la:Dali ste premije slaviji, mladosti obecali celiku, al to je bilo dok ste imali sanse za titulu.ultrahell24 je napisao/la:LUKA TONI dacemo premije samo nasim igracima i to za derbi

Provjeri to za premije , ako meni nevjerujes nadam se da ce se javiti onaj navijac slavije koje je to potvrdio odma poslije utakmice sa zeljom.ultrahell24 je napisao/la:ma ja vi svi to znate,Dino vam javio da smo dali premije kako da neterabajt je napisao/la:Dali ste premije slaviji, mladosti obecali celiku, al to je bilo dok ste imali sanse za titulu.ultrahell24 je napisao/la:LUKA TONI dacemo premije samo nasim igracima i to za derbiIgraci ce dobiti premije da vas dobiju na Grbavici,al tesko cemo pobjediti sampione,favorite,ekipu koja ima svoju djecu,koja igra savrseno itd asl da sacekamo ipak derbi?
Opet ovaj sa raspadnutom pričom koja prolazi samo po birtijama sa 2 stola i 5 stolica. Vidim napadi i dušmanluk na naš klub i dalje traju punim intezitetom, a u tim napadima prednjače ovi sa Chengic Ville. Na osnovu truhlo-kafanske priče koja nije pokrivena nikakvim dokazima nas optužuju za premiranje Olimpica (koji je igrao u tangama), Čelika (koji je došao gologuz na Grbavicu), i Mladosti koja se je nedavno skinula sa aparata za disanje. Da nama je važnije da premiramo klubove koji igraju protiv Željezničara nego da dajemo premije svojim igračimaterabajt je napisao/la:Dali ste premije slaviji, mladosti obecali celiku, al to je bilo dok ste imali sanse za titulu.ultrahell24 je napisao/la:LUKA TONI dacemo premije samo nasim igracima i to za derbi

SRETAN BROJ - 1725
- diplomatija
- Kontakt:
Nešto vam se ti ciljevi u ovoj sezoni mijenjaju iz dana u dan, bilo je titula i Kup, pa Kup, pa titula, pa dobro bi bilo Kup uzeti, pa bolje je Ove godine ništa ne osvojiti, a uigrati ekipu za sl. Sezonu, jel to sad cilj ne izgubiti u derbiju? Jao jao ciljevi i nade moje..
Sad je cilj da sljedece sezone ostanemo u ligi 

Pa matematicki mi smo u igri za obje titule.!
Ako se i jedna uzme,u ovom kratkom periodu od 2-3 mjeseca, dok se to malo ne uigra,i nije loša sezona.Vama uzeti bod ili dva,i izbaciti Vas iz utrke i za drugu titulu, je neprocjenjivo.
Ako se i jedna uzme,u ovom kratkom periodu od 2-3 mjeseca, dok se to malo ne uigra,i nije loša sezona.Vama uzeti bod ili dva,i izbaciti Vas iz utrke i za drugu titulu, je neprocjenjivo.

Brate nama titula nije nikakav imperativ ma koliko ti mislio da je ovo suplja to ces vidjeti kad ih vise puta osvojis a ne jednom u zadnjih 20 godina meni licno je juce bilo puno srce kad sam vidio da nasu djecu kako srcem igraju za sveti dres a do tada ti imas mahanje od nas .amypitar je napisao/la:Pa matematicki mi smo u igri za obje titule.!

amypitar je napisao/la:Ja sam opet sasvim drugog misljenja.
Sa ovom ekipom Sarajevo ce se prosetati ligom.Uz ovo jedno ili dva najavljena pojacanja, sve ce ekipe u Premijer ligi gledati, da sto manje prime golova od nas.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- diplomatija
- Kontakt:
Ako neko zna volio bih da mi kaže da li je ikad i jedna utakmica završena a da jedna od ekipa ne uputi šut u okvir gola, naravno ne računajući ovu rudar- Sarajevo?
-
- Kontakt:
CARSON je napisao/la:Brate nama titula nije nikakav imperativ ma koliko ti mislio da je ovo suplja to ces vidjeti kad ih vise puta osvojis a ne jednom u zadnjih 20 godina meni licno je juce bilo puno srce kad sam vidio da nasu djecu kako srcem igraju za sveti dres a do tada ti imas mahanje od nas .amypitar je napisao/la:Pa matematicki mi smo u igri za obje titule.!
Ako se i jedna uzme,u ovom kratkom periodu od 2-3 mjeseca, dok se to malo ne uigra,i nije loša sezona.Vama uzeti bod ili dva,i izbaciti Vas iz utrke i za drugu titulu, je neprocjenjivo.![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
to nam je primarni cilj sljedece sezone,jer vidim kako oni kazu njima od pocetka ove sezone ciljevi nisu titule vec njihova djeca,tako da ako ostanu bez obje titule,i to sve nasom krivicom nema veze jer titula im nije bila ciljhilmo je napisao/la:Sad je cilj da sljedece sezone ostanemo u ligi
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Head je napisao/la:Jahovic srusio Shaktar jucer.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda nasa djeca docekaju ovo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Valjda nasa djeca docekaju ovo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
On je imao samo jedan cilj, mi ih imamo vise.gringobih je napisao/la:Tu politiku im je klupski psiholog Radovan Karadzic ostavio u amanet...diplomatija je napisao/la:Nešto vam se ti ciljevi u ovoj sezoni mijenjaju iz dana u dan, bilo je titula i Kup, pa Kup, pa titula, pa dobro bi bilo Kup uzeti, pa bolje je Ove godine ništa ne osvojiti, a uigrati ekipu za sl. Sezonu, jel to sad cilj ne izgubiti u derbiju? Jao jao ciljevi i nade moje..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ako prođemo Zrinjski mislim da bi nam se samopouzdanje diglo da nam ne bi mogao niko ništa do kraja 
A ako ne prođemo bice gusto za evropu.

A ako ne prođemo bice gusto za evropu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
"Može li Uščuplić u trenerskoj karijeri ostvariti ono što nije u igračkoj?"
Dzeno ima moju punu podrsku
Dzeno ima moju punu podrsku
Navalilo Sarajevo u Čitluk,već 3. put ove godine
.