FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

terabajt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la terabajt » 13 apr 2014, 12:52

ultrahell24 je napisao/la:LUKA TONI dacemo premije samo nasim igracima i to za derbi
Dali ste premije slaviji, mladosti obecali celiku, al to je bilo dok ste imali sanse za titulu.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 13 apr 2014, 12:53

terabajt je napisao/la:
ultrahell24 je napisao/la:LUKA TONI dacemo premije samo nasim igracima i to za derbi
Dali ste premije slaviji, mladosti obecali celiku, al to je bilo dok ste imali sanse za titulu.
ma ja vi svi to znate,Dino vam javio da smo dali premije kako da ne :lol: Igraci ce dobiti premije da vas dobiju na Grbavici,al tesko cemo pobjediti sampione,favorite,ekipu koja ima svoju djecu,koja igra savrseno itd asl da sacekamo ipak derbi?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 apr 2014, 12:55

ultrahell24 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
ma ja vi svi to znate,Dino vam javio da smo dali premije kako da ne :lol: Igraci ce dobiti premije da vas dobiju na Grbavici,al tesko cemo pobjediti sampione,favorite,ekipu koja ima svoju djecu,koja igra savrseno itd asl da sacekamo ipak derbi?
Provjeri to za premije , ako meni nevjerujes nadam se da ce se javiti onaj navijac slavije koje je to potvrdio odma poslije utakmice sa zeljom.

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 13 apr 2014, 12:58

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 apr 2014, 16:35

terabajt je napisao/la:
Opet ovaj sa raspadnutom pričom koja prolazi samo po birtijama sa 2 stola i 5 stolica. Vidim napadi i dušmanluk na naš klub i dalje traju punim intezitetom, a u tim napadima prednjače ovi sa Chengic Ville. Na osnovu truhlo-kafanske priče koja nije pokrivena nikakvim dokazima nas optužuju za premiranje Olimpica (koji je igrao u tangama), Čelika (koji je došao gologuz na Grbavicu), i Mladosti koja se je nedavno skinula sa aparata za disanje. Da nama je važnije da premiramo klubove koji igraju protiv Željezničara nego da dajemo premije svojim igračima :lol: . Da te upoznam unaprijed sa informacijom, premije će biti največe našim igračima 29 kolo, kada će te zijaniti i drugu titulu od ekipe od koje ste zijanili i prvu titulu ove sezone. A sada odleti do teme od Gracinih plaćenika i zahvali im se za onu golotinju, a usput nemoj ni zaobići Čelikovu temu. ;)
SRETAN BROJ - 1725

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 13 apr 2014, 16:56

Nešto vam se ti ciljevi u ovoj sezoni mijenjaju iz dana u dan, bilo je titula i Kup, pa Kup, pa titula, pa dobro bi bilo Kup uzeti, pa bolje je Ove godine ništa ne osvojiti, a uigrati ekipu za sl. Sezonu, jel to sad cilj ne izgubiti u derbiju? Jao jao ciljevi i nade moje..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 apr 2014, 17:09

Sad je cilj da sljedece sezone ostanemo u ligi ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 apr 2014, 17:11

Pa matematicki mi smo u igri za obje titule.!
Ako se i jedna uzme,u ovom kratkom periodu od 2-3 mjeseca, dok se to malo ne uigra,i nije loša sezona.Vama uzeti bod ili dva,i izbaciti Vas iz utrke i za drugu titulu, je neprocjenjivo. :wave:

CARSON

Post Postao/la CARSON » 13 apr 2014, 17:19

amypitar je napisao/la:Pa matematicki mi smo u igri za obje titule.!
Ako se i jedna uzme,u ovom kratkom periodu od 2-3 mjeseca, dok se to malo ne uigra,i nije loša sezona.Vama uzeti bod ili dva,i izbaciti Vas iz utrke i za drugu titulu, je neprocjenjivo. :wave:
Brate nama titula nije nikakav imperativ ma koliko ti mislio da je ovo suplja to ces vidjeti kad ih vise puta osvojis a ne jednom u zadnjih 20 godina meni licno je juce bilo puno srce kad sam vidio da nasu djecu kako srcem igraju za sveti dres a do tada ti imas mahanje od nas . :wave: :wave: :wave: :wave:

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 13 apr 2014, 17:42

amypitar je napisao/la:Ja sam opet sasvim drugog misljenja.
Sa ovom ekipom Sarajevo ce se prosetati ligom.Uz ovo jedno ili dva najavljena pojacanja, sve ce ekipe u Premijer ligi gledati, da sto manje prime golova od nas. ;)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 13 apr 2014, 18:12

Ako neko zna volio bih da mi kaže da li je ikad i jedna utakmica završena a da jedna od ekipa ne uputi šut u okvir gola, naravno ne računajući ovu rudar- Sarajevo?

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 13 apr 2014, 18:29

CARSON je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Pa matematicki mi smo u igri za obje titule.!
Brate nama titula nije nikakav imperativ ma koliko ti mislio da je ovo suplja to ces vidjeti kad ih vise puta osvojis a ne jednom u zadnjih 20 godina meni licno je juce bilo puno srce kad sam vidio da nasu djecu kako srcem igraju za sveti dres a do tada ti imas mahanje od nas . :wave: :wave: :wave: :wave:
:lol: kakve nebuloze ovo nije normalno,ajde drago mi je to cuti onda ce vam poraz na derbiju lakse pasti,bicete puni radosti jer su vam djeca igrala

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 13 apr 2014, 18:31

hilmo je napisao/la:Sad je cilj da sljedece sezone ostanemo u ligi ;)
to nam je primarni cilj sljedece sezone,jer vidim kako oni kazu njima od pocetka ove sezone ciljevi nisu titule vec njihova djeca,tako da ako ostanu bez obje titule,i to sve nasom krivicom nema veze jer titula im nije bila cilj

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 apr 2014, 21:12

Jahovic srusio Shaktar jucer.
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 apr 2014, 22:21

Head je napisao/la:Jahovic srusio Shaktar jucer.
[youtube][/youtube]
:clap:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 apr 2014, 23:27

" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda nasa djeca docekaju ovo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 apr 2014, 00:32

gringobih je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Nešto vam se ti ciljevi u ovoj sezoni mijenjaju iz dana u dan, bilo je titula i Kup, pa Kup, pa titula, pa dobro bi bilo Kup uzeti, pa bolje je Ove godine ništa ne osvojiti, a uigrati ekipu za sl. Sezonu, jel to sad cilj ne izgubiti u derbiju? Jao jao ciljevi i nade moje..
Tu politiku im je klupski psiholog Radovan Karadzic ostavio u amanet... :!:
On je imao samo jedan cilj, mi ih imamo vise.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 14 apr 2014, 00:48

Ako prođemo Zrinjski mislim da bi nam se samopouzdanje diglo da nam ne bi mogao niko ništa do kraja :D
A ako ne prođemo bice gusto za evropu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 14 apr 2014, 00:56

"Može li Uščuplić u trenerskoj karijeri ostvariti ono što nije u igračkoj?"
Dzeno ima moju punu podrsku

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 14 apr 2014, 12:06

Navalilo Sarajevo u Čitluk,već 3. put ove godine :D .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Chony533 i 33 gosta.