HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

bezze
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la bezze » 13 apr 2014, 14:11

Schwarz je napisao/la:amypitar, da mi je samo znati kakvu ce te pricu izmisliti kad vas uzmemo na Grbavici?Mislim da vam je vrijeme da pocnete razmisljati,jer prica o kupovini nece imati fajde.Smislite nesto orginalno ;-)
A zrinjevci ko bude bolji nek uzme titulu, pustite se tih pitarskih zavjera.Niko nije dosao na vasu temu nakon pobjede u Lukavici i rekao da ste kupili tu utakmicu.Pobijedili ste zasluzeno.Al' cim Zeljo pobijedi u gostima to je namjesteno :-O
Kako necemo mislit kad je u zadnjih par sezona zrinjski najosteceniji klub od strane sarajevskih klubova, naročito želje.

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 13 apr 2014, 14:18

amypitar je napisao/la:
CroCop je napisao/la:Sve je u nasim rukama, ova ekipa moze pobijediti sve do kraja i uzeti titulu. Ostali ako namjestaju, kupuju to nek' ide njima na dusu. Yebes ostale bola...

Zaboravio si jednu stvar gdje ne mogu kupiti,a to je utakmicu na Grbavici sa Sarajevom.Tu je vaša šansa. ;)
Pa ti pratis i teme nasih direktnih konkurenata za titulu hahahahaha a uz to jos ih sokolis
Hajmo borba za evropu hajmoooo

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 13 apr 2014, 15:33

Kralju ako ti nije mrsko,de mi navedi gdje ste to osteceni od strane Zelje?Koliko znam prije ovog meca na Grbavici proljetos,ste zadnja 2-3 puta uzimali bodove na nasem terenu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 13 apr 2014, 16:13

oće li konačno jedna domaća utakmica u večernjem terminu ? (osim finala kupa :D )

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 13 apr 2014, 16:18

Evo vec danim se vodi polemika o tome ko ce kome i ko ce za koga igrati u ova zadnja cetiri kola.Nije ma odmet posijetiti kako se dolazilo do titula za vrijeme stare garniture u savezu.T o je vrijeme kada je svako zapadnohercegovacko selo imalo premijerligasa,a prohrvatski klubovi su se ponasali poput baltickog bloka na eurosongu.Prakticno "probosanski" klubovi tih godina nisu imali nikakve sanse za znacajniji rezultat,iako su posebice zeljo i sarajevo imali odlicne ekipe.Samo kad se sjetim one smijarije,zadnje orasje igra protiv zrinjskog koji je pri vrhu tablice,al na orasju koificient 1.15 :D mislim da je sada prvenstvo regularnije za 100puta u odnosu na prije,tako da zaista ove optuzbe o nekim popustanjima po nacionalnoj osnovi su smjesna.Takodje zanimljivo da 2004 godine je zrinjski bio u sjeni zapadnohercegovackih klubova,al onda se politicki sredstva preusmjerila u "stolni "grad,i u najstariji horvatski klub ,samo vas jos siroki hebe :D

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 13 apr 2014, 16:29

konjicanin01 je napisao/la:Evo vec danim se vodi polemika o tome ko ce kome i ko ce za koga igrati u ova zadnja cetiri kola.Nije ma odmet posijetiti kako se dolazilo do titula za vrijeme stare garniture u savezu.T o je vrijeme kada je svako zapadnohercegovacko selo imalo premijerligasa,a prohrvatski klubovi su se ponasali poput baltickog bloka na eurosongu.Prakticno "probosanski" klubovi tih godina nisu imali nikakve sanse za znacajniji rezultat,iako su posebice zeljo i sarajevo imali odlicne ekipe.Samo kad se sjetim one smijarije,zadnje orasje igra protiv zrinjskog koji je pri vrhu tablice,al na orasju koificient 1.15 :D mislim da je sada prvenstvo regularnije za 100puta u odnosu na prije,tako da zaista ove optuzbe o nekim popustanjima po nacionalnoj osnovi su smjesna.Takodje zanimljivo da 2004 godine je zrinjski bio u sjeni zapadnohercegovackih klubova,al onda se politicki sredstva preusmjerila u "stolni "grad,i u najstariji horvatski klub ,samo vas jos siroki hebe :D
imas finu pricu za snimit film, aj sad dimi odavde ;)

CARSON

Post Postao/la CARSON » 13 apr 2014, 16:32

1452 je napisao/la:znači odlučujemo sami o sebi za očekivat je bilo da će se olimpik naguzit :guz: želji sa nabijanjem gol razlike, idemo sada kup pa čelik. vrlo važna utakmica i nimalo lagana. olimpik će igrati za zeljeznicar protiv nas to znamo a velež će igrati za sebe i trudit će se da nam vrati za sve ove godine što smo im uradili jer smo mi krivi što su oni loši godinama. ako dobijemo sve do vrapičića ta utakmica bit ce na rubu regularnosti to zapamtite sigurno!!!

bez obzira šta će biti za mene su naši momci prvaci i daleko su ispred svih. igramo pošteno i srcem čitavu sezonu...

sami protiv svih...

ima li ljepšeg osjećaja vidjeti strah od našega uspjeha,komšije sanjaju naš "postraj" prije utakmice u vrapćićima jer bi jako ružno za njih bilo da moraju kupovat buket šampionu. a i trošak im je....

Zar neko stvarno misli da je Olimpic pustio Zelji pa vi niste normalni pa jel Kokot zabio za 0-2 ali sudia svira ofsajd

samo me zanima kako bi nabili go razliku da je sudija priznao go ja molim boga da Olimpic odigra protiv vas kao sto je juce igrao i sto je najtuznije huskaju ih pitari kojima je Nijaz poslao kadete na kosevo :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 13 apr 2014, 16:45

Najbitnije da Zrinjski ovisi sam o sebi,neka se drugi dogovaraju,dzaba im je...a nama će jedino u zadnjem kolu knauf-arena biti pretjesna;)
Doktor baluna...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 13 apr 2014, 17:09

CroUltras je napisao/la:Najbitnije da Zrinjski ovisi sam o sebi,neka se drugi dogovaraju,dzaba im je...a nama će jedino u zadnjem kolu knauf-arena biti pretjesna;)
molim te da mi odgovoris jel stvarno mislis da je juce tekma bila namjestena? vjeruj mi da nas Nijaz vise mrzi nego ikog u ligi ove sezone je najmanje bilo neregularnosti ako je uospte bilo? pa sudenje je za svaku pohvalu sve za deset

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 13 apr 2014, 17:13

Neka se obrambeni igrači Olimpica i protiv Zrinjskog onako postavljaju,bit će sve regularno;)
Doktor baluna...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 apr 2014, 17:18

CroUltras je napisao/la:Neka se obrambeni igrači Olimpica i protiv Zrinjskog onako postavljaju,bit će sve regularno;)
Nemate vi toliko para da ih kupite kao mi.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 13 apr 2014, 17:37

terabajt je napisao/la:
CroUltras je napisao/la:Neka se obrambeni igrači Olimpica i protiv Zrinjskog onako postavljaju,bit će sve regularno;)
Nemate vi toliko para da ih kupite kao mi.
platit olimpicu i titula je naša . ostalo sve sigurne pobjede.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 14 apr 2014, 14:13

protiv sarajeva sudi ognjen valjic.kod njega se nezna za koga sudi,samo se zna da ce napravit cirkus od utakmice,sjetimo se samo sta nam je protiv olimpica uradio lopov :cry:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 apr 2014, 14:36

Ima li sta za prenos ?
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 apr 2014, 14:49

werly je napisao/la:protiv sarajeva sudi ognjen valjic.kod njega se nezna za koga sudi,samo se zna da ce napravit cirkus od utakmice,sjetimo se samo sta nam je protiv olimpica uradio lopov :cry:
Znaći već se traži alibi za eventualni neuspijeh u kupu bravo :clap:
SRETAN BROJ - 1725

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 apr 2014, 15:01

pitic je napisao/la:Znaći već se traži alibi za eventualni neuspijeh u kupu bravo :clap:
Pa zar niste vi pitari šampioni u alibijima ? Dino to zna najbolje.

Zrinjovci neka se svi upucaju ako ne uspiju da pobjede Sarajevo koje protiv Rudara nije imalo suta na gol, sto se tice Zrinjskog samo se sjeti utakmice sa Sirokim kad su za 20 minuta prekrenuli rezultat i dali tri gola. Zrinjski je u ogromnoj prednosti !

Taj sudija je odlicno sudio dvomec derbija tako da nece biti navlacenja !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 14 apr 2014, 15:07

pitic je napisao/la:
werly je napisao/la:protiv sarajeva sudi ognjen valjic.kod njega se nezna za koga sudi,samo se zna da ce napravit cirkus od utakmice,sjetimo se samo sta nam je protiv olimpica uradio lopov :cry:
Znaći već se traži alibi za eventualni neuspijeh u kupu bravo :clap:
nemojte nam samo vi pricat o alibiju,znamo svi na sta se izvlacite,sjeti se vase izgubljene utakmice u zenici kada vam je cijela drzava bila kriva i zagovarali ste borbu protiv kriminala u nogometu.vas dino selimovic nikada nece priznati poraz

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 apr 2014, 15:29

Elegant je napisao/la:
pitic je napisao/la:Znaći već se traži alibi za eventualni neuspijeh u kupu bravo :clap:
Pa zar niste vi pitari šampioni u alibijima ? Dino to zna najbolje.

Zrinjovci neka se svi upucaju ako ne uspiju da pobjede Sarajevo koje protiv Rudara nije imalo suta na gol, sto se tice Zrinjskog samo se sjeti utakmice sa Sirokim kad su za 20 minuta prekrenuli rezultat i dali tri gola. Zrinjski je u ogromnoj prednosti !

Taj sudija je odlicno sudio dvomec derbija tako da nece biti navlacenja !
Ah što napisa nebuloza čovjek u jednom postu. Dobro, kada tako plitko razmišljaš, onda igrači Željezničara su davno već trebali da se kolektivno svi zajedno između sebu upacaju kada su ispali u kupu od Sarajeva koje nije šutnulo na gol Rudara ;) . Da, sudija je sudio odlično na Grbavici, a na Koševu nas je oštetio zato što nije dao direktan crveni karton masnom Bučanu koji pravi faul sa leđa kao zadnji igrač odbrane. A kada vam je već tako suđenje bilo korektno i na Koševu zašto ste onda čupali stolice ??? Nek halale Zrinjovci što ovaj post nema veze sa njihovom klubom.
SRETAN BROJ - 1725

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 14 apr 2014, 15:31

Zašto ste vi na Grbavici čupali stolice, a bilo vam dobro suđenje u prvoj utakmici? Jel lobotomac?

@Topic

Iskreno i od srca želim sve najbolje Zrinjskom u polufinalu, zgazite ih, uzmite kup, a nama liga, pošteno :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 apr 2014, 15:39

gio10 je napisao/la:Zašto ste vi na Grbavici čupali stolice, a bilo vam dobro suđenje u prvoj utakmici? Jel lobotomac?

@Topic

Iskreno i od srca želim sve najbolje Zrinjskom u polufinalu, zgazite ih, uzmite kup, a nama liga, pošteno :mrgreen:
Hvalim te bože, pa ima ovakvih poštenih navijača Željezničara koji javno požele prolaz Zrinjskom jer upravo jedan ovakav navijač Željezničara dokaže većinski (čast izuzetcima koji su veoma rijetki i oni spadaju u endemsku vrstu) njihovo kolektivno mišljenje kada je u pitanju Sarajevo (a mišljenje je dabogda Sarajevo zijanilo sve utakmice kako u ligi, kupu i evropi pa protiv koga god igrali). Sve najbolje i tebi ;)
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.