Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safete, rodjendan ti je, red je da das ostavku!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Na svu sreću, ovaj je čovjek Bosanac, a uvršten među najbolje svih vremena; uveseljavao je svijet kao igrač, sad uveseljava nas kao selektor i kapetan reprezentativnog broda. Ima još plovidbi, Pape. Živ bio!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Kako ne skontas da nisi zanimljiv sa tim?Cartman je napisao/la:Safete, rodjendan ti je, red je da das ostavku!
A da si covjek cestitao bi mu rodjendan, bez obzira koliko ga mrzis, treba u zivotu nauciti biti zahvalan.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Red je da se cestita, bez obzira sta mislio o njemu. Zelim sve najbolje Papetu.
Cestitat cu tek kad dadne ostavku.emir79 je napisao/la:Kako ne skontas da nisi zanimljiv sa tim?Cartman je napisao/la:Safete, rodjendan ti je, red je da das ostavku!
A da si covjek cestitao bi mu rodjendan, bez obzira koliko ga mrzis, treba u zivotu nauciti biti zahvalan.
Pape pokazi da imas obraza!
- DonCorleone
- Kontakt:
Sretan rodjendan PAPE, zelim ti sve najbolje, zdravlja i puno para i jedan novi klubski angazman nakon SP-a, moze i ranije
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne mogu da shvatim da si toliko neozbiljan postao. Nisi bio ovakav , ali nikako i ne prilici ti da se ovako ponasas. Dugo si tu i ne treba ti ovo.Cartman je napisao/la: Cestitat cu tek kad dadne ostavku.
Pape pokazi da imas obraza!
Nije meni krivo kad pojedini balavci pocnu da se preseravaju ovdje, sta oni znaju ko je Safet, ali da im se ti pridruzjes to je meni bar neprihvatljivo. Ujedno si bio neko ko je podrzavao dolazak Susica.
Ako nista, bar ga ne moras pljuvati.
Sretan rodjendan Pape. Zelim ti puno zdravlja i puno para. I sve najbolje u licnom zivotu. Isto tako ti zelim da odes sa reprezentacijom bar u drugi krug na SP. I da konacno rijesis pitanje zadnjeg veznog/ih.Ako bi ti mogao ista da porucim. Onda bi ti porucio da slusas svoj instinkt ko treba igrati. A ne da gledas sta prica javnost ili stare zasluge pojedinih igraca. Izaberi uvjek najspremnijih 11.
- donniedarko
- Kontakt:
Sretan rodjendan Pape , zelim ti puno uspjeha na sp-u , da ti neko prije preporuci dobrog strucnjaka koji ce ti ukazati na sve greske i tebi dovoljno razuma da prestanes ponavljati iste
.

[youtube][/youtube]

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pape!
Pape!

- DonCorleone
- Kontakt:
Nema te nesto na temi malog Besicacalcio je napisao/la: Pape!

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nigerijci nam prate svaki korak: http://www.klix.ba/sport/nogomet/nigeri ... /140413051" onclick="window.open(this.href);return false;
Radi li Pape ista od ovoga? Pratimo li uopste protivnike, pravi li iko analize? Nigeriju, Iran i Argentinu moramo znat u dusu, nista nas ne moze iznenadit. Ali poznavajuci Susica i njegov odnos prema ovom poslu znam sta nas ceka. "Pogledao sam jednu utakmicu njihovu, ali ne zanima me to previse".
Radi li Pape ista od ovoga? Pratimo li uopste protivnike, pravi li iko analize? Nigeriju, Iran i Argentinu moramo znat u dusu, nista nas ne moze iznenadit. Ali poznavajuci Susica i njegov odnos prema ovom poslu znam sta nas ceka. "Pogledao sam jednu utakmicu njihovu, ali ne zanima me to previse".
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo bas gledam i vidim da ste mu zachatali temu.DonCorleone je napisao/la:Nema te nesto na temi malog Besicacalcio je napisao/la: Pape!.

- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
HahahahahahahahaVirtu4l je napisao/la:Sretan rođendan idolu nacije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prandelli,selektor Italije ce u ponedjeljak i utorak testirati kandidate za SP.Na spisku se nalaze 42 igraca.
Za ilustraciju.
Za ilustraciju.
Tako to rade ozbiljne reprezentacije...drummer je napisao/la:Prandelli,selektor Italije ce u ponedjeljak i utorak testirati kandidate za SP.Na spisku se nalaze 42 igraca.
Za ilustraciju.

Testira igrace iz Italijanske lige? Hoce li pozivati igrace koji igraju u Ceskoj? Poljskoj? Turskoj? Izraelu? Svicarskoj? Belgiji?
Selektor reprezentacije, cija je liga tradicionalno medju 5-6 na svijetu po kvaliteti, i koji na raspolaganju ima jako puno dobrih igraca priblizne kvalitete, pravi testiranje......
I ti to poredis sa selektorom reprezentacije koja nema vrhunske igrace za prvu postavu?
Imas li ti 40-ak imena za Papeta?

Neozbiljno poredjenje....Najblaze receno...

[youtube][/youtube]
Ozezi. Samo nek je veselo.

Ozezi. Samo nek je veselo.

Trenutno korisnika/ca: Objektivac i 10 gostiju.