Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
City ubi centaršutevima!
lolcina je napisao/la:Ali je istu tu loptu on presjekao vracajuci se u odbranu i nije imao kome da je preda jer su mu saigraci staticni ko bašluci!Claus je napisao/la:Sad je bez veze prodao jednu loptu blizu svog gola. Sreća pa je Coutinho po ko zna koji put traljavo šutirao.

Dokaz da je srce najvaznije.Jednostavno Liverpool igra srcem i rastavili su ih na proste faktore.
Dzeko kao i citava mu ekipa,bez prave lopte i bez prave sanse.
I nikad mi nece bit jasno kako golman kao sto je Hart moze braniti u nekom prvoligaskom klubu a kamo li u nekoj reprezentaciji.Gluho bilo,mene bi bilo stvarno stid.
Dzeko kao i citava mu ekipa,bez prave lopte i bez prave sanse.
I nikad mi nece bit jasno kako golman kao sto je Hart moze braniti u nekom prvoligaskom klubu a kamo li u nekoj reprezentaciji.Gluho bilo,mene bi bilo stvarno stid.
Dzeko se i ne trudi otkrit' kad Clichy ima loptu, jednostavno covjek zna da ovaj nije sposoban centrirat'.
Tako je. U potpunosti se slazem. Cuj Pelle postavio dobru taktiku. Trebao je poceti sa Kolarovom umjesto Clichya. Sa Milinerom umjesto ublehe Navasa. Onda bi to bilo OK za Dzeku. Kao i za sam City. A ovako je Dzeko skroz odsjecen. Rodgers je logicno duplirao Silvu. Jer je znao da ce Nasri opet igrati sam protiv svih ( kao u 99% utakmica ). Ili to. Ili je morao Pellegrini poceti sa Dzekom I Aguerom.( 4-4-2 ) Pellegrini je u potpunosti fualo taktiku.soccerfan je napisao/la:Dzeko i Fernandinho jedini pokusavaju nesto. Trude se. Silva je dupliran ali bori se momacki. Ovo ostalo doslo na ekskurziju. Clichyu ko je reko da se bavi fudbalom, bas mu je slagao.
Sada je samo pitanje kada ubacuje Kolarova. Na poluvremenu ili oko 60 min.
Drugo je pitanje kada ubacuje Aguera. Sad na poluvremenu ili oko 60 min. I sta ce to da znaci za Dzeku. Dali ce igrati Aguero i Dzeko. Ili jedan umjesto drugog. To samo Pelle zna ocigledno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 apr 2014, 15:34, ukupno mijenjano 2 puta.
izolovan je jebga, nije ništa do njega, da se može kriviti
- Omerbavarac
- Kontakt:
Slab mi je Dzeko u prvom, bez neke prave prilike. Par puta se izvukao na sredinu terena ne bi li dobio neku loptu jer drugacije ga izgleda saigraci ne bi ni uposili.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trebalo je fakat poceti sa Aleksom imjesto Clichya jer je Aleks i u odbrani jaci a i zna centrirati kako Bog zapovjeda. Plus sto ima jak sut. Clichy nevidljiv.mandraX je napisao/la:Dzeko se i ne trudi otkrit' kad Clichy ima loptu, jednostavno covjek zna da ovaj nije sposoban centrirat'.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ne izgleda, nego je tako. Covjek od 195 igra u ekipi koga godisnje centrira 3 puta.Omerbavarac je napisao/la:Slab mi je Dzeko u prvom, bez neke prave prilike. Par puta se izvukao na sredinu terena ne bi li dobio neku loptu jer drugacije ga izgleda saigraci ne bi ni uposili.
- el-fighter
- Kontakt:
Lose prvo poluvrijeme Citya, a samim time i Dzeke. Liverpool ih ubi sa brzom igrom, dok ovi Cityevi igraju dosta sporo i puno filozofiraju. Ocekujem Aguera vec od pocetka drugog poluvremena.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Kao sto sam sinoc i rekao, mogao bi liverpool vrlo lahko rasturiti cityija...
Jedini razlog sto domacin vodi jeste rastrcanost njegovih igraca i staticnost gostujucih, city ne moze stati na loptu..
Edin se trudi,ali je odsjecen,nekoliko puta navas imao ciste situacije da centrira, a debil ni da pokusa.
Nadam se da ce se city dici u dr.pol...izbaciti nasrija sto prije...mozda i navasa.
Jedini razlog sto domacin vodi jeste rastrcanost njegovih igraca i staticnost gostujucih, city ne moze stati na loptu..
Edin se trudi,ali je odsjecen,nekoliko puta navas imao ciste situacije da centrira, a debil ni da pokusa.
Nadam se da ce se city dici u dr.pol...izbaciti nasrija sto prije...mozda i navasa.
Clichy svakako izlazi umjesto Kolarova. Pellegrini nema muda izvaditi Nasrija. Koji je jedan od glavnih motora ovog Citya. Mada je Dzeko odigrao jako solidnih 45 min. Osim jedne greske kad je predao Coutinhu loptu. Mislim da ipak Dzeko izlazi a ne Nasri. Ublehu Navasa nemoze ni zamjenit. Jer jedino on moze "igrati" desnu stranu. A Milner bi bio preskupa zamjena. Sada kada su mu preostale jos samo dvije zamjene.robijas_Ri je napisao/la:Nasri, Dzeko, Clichy sljedeci kandidati za izaci, vjerojatno Aguero umjesto Nasrija prije nego Dzeke.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 apr 2014, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Meni nikad nece biti jasno kako ovaj City ima samo dva igraca koji znaju centrirati loptu?hurem je napisao/la:Kao sto sam sinoc i rekao, mogao bi liverpool vrlo lahko rasturiti cityija...

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Evo Milnera Navas ga izgleda usro pravoAjax je napisao/la:Clichy svakako izlazi umjesto Kolarova. Pellegrini nema muda izvaditi Nasrija. Koji je jedan od glavnih motora ovog Citya. Mada je Dzeko odigrao jako solidnih 45 min. Osim jedne greske kad je predao Coutinhu loptu. Mislim da ipak Dzeko izlazi a ne Nasri. Ublehu Navasa nemoze ni zamjenit. Jer jedino on moze "igrati" desnu stranu. A Milner bi bio preskupa zamjena. Sada kada su mu preostale jos samo dvije zamjene.robijas_Ri je napisao/la:Nasri, Dzeko, Clichy sljedeci kandidati za izaci, vjerojatno Aguero umjesto Nasrija prije nego Dzeke.

Nezna se koje veci debil. Navas ili Clichy. Mislim da ipak Navas. Jer Clichy svi znamo da nezna dodat. A Navas ponekad zna. Ali ko sto ti kazes ima ciste prilike. A ne doda, Konacno izlazi ubleha Navas.hurem je napisao/la:Kao sto sam sinoc i rekao, mogao bi liverpool vrlo lahko rasturiti cityija...

Dzeko najgori dosad. Navas mi je vjerovatno najodvratniji igrac, al Dzeko je i od njega gori danas.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nije Dzeko los. Nego je u potpunosti odsjecen. Kao Mandzukic juce. Njih dvojicu ako ne pitas loptama. Oni ce uvjek izgledati losi. Oni ne mogu prediblat igraca i sami sebi stvorit prilike. I to Pelle jako dobro zna. Ali ocigledno se je previse uzdao u Navasa, koji ga je razocarao. Nebi ga tek tako zamjenio poslje pet minuta igre.Kawhi je napisao/la: Dzeko najgori dosad. Navas mi je vjerovatno najodvratniji igrac, al Dzeko je i od njega gori danas
Silva gol. ASISTENCIJA MILNER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( sta sam vam reko ).
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 apr 2014, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Prvi put na utakmici da igraju ,,normalno'' nesebicno i bez glupiranja i uslijedio je gol.
Trenutno korisnika/ca: denza, legendarnadruga, Muumii i 22 gosta.