Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bože sačuvaj, pa šta misliš koliko mi je drago što naš igrač igra za moj omiljeni klub, te što je ispisao jednu od najljepših stranica naše historije? ovakve stvari namjerno pišem radi pojedinih panjeva (prepoznat' će se), jer kad god kritikuješ našeg igrača opravdano, onda si hejter, pljuvač, itd .. pa rekoh, onda da budem hejter i pljuvač, kontaš?zizu1991 je napisao/la:Sad kad vidim gol, ne mogu se otet' dojmu da @JTS ima nešto protiv njega.
Dobro onda, ako radiš na čuvanju tog imidža u neupućenih, go for it !Chinaglia je napisao/la:Bože sačuvaj, pa šta misliš koliko mi je drago što naš igrač igra za moj omiljeni klub, te što je ispisao jednu od najljepših stranica naše historije? ovakve stvari namjerno pišem radi pojedinih panjeva (prepoznat' će se), jer kad god kritikuješ našeg igrača opravdano, onda si hejter, pljuvač, itd .. pa rekoh, onda da budem hejter i pljuvač, kontaš?
Nek' sam i ovo doček'o.Chinaglia je napisao/la:Lule majstoreeeeeeeeeee
ma stoper se loše postavio, ali opet lijep golbeka23 je napisao/la:Nek' sam i ovo doček'o.Chinaglia je napisao/la:Lule majstoreeeeeeeeeeeMajstorski.
Ne boj se evo izasao je zbog povrede i to izgleda koljena...Takve smo ti mi srece usrane...KEC je napisao/la:jest nam Lulu krenulo svaka cast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.