Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Skrtel mu nesto ne odgovara obicno. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Idemo danas utišati Anfild i donjeti sebi još jednu titulu Premiershipa 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo da ne bude Suarez opet imao teatralne scene. Mada mislim da je to neizbjezno.
Kakav samo pad, ljudi moji. Sa obadvije ruke u zraku. Protestira kod sudije.

-
- Kontakt:
Koji je gust Edinu sad stajati dole i slusat ovu pjesmu 

- Neandertalac
- Kontakt:
Ne rade vam ovi streamovi ... Ako bi mogao neko da postavi , ne mora vrhunska slika biti ... Hvala ...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Auuu, kakva golcina :/
Neandertalac je napisao/la:Ne rade vam ovi streamovi ... Ako bi mogao neko da postavi , ne mora vrhunska slika biti ... Hvala ...
http://tvboxuzivo.****/2013/12/ ... b-mix.html" onclick="window.open(this.href);return false;
**** = b l o g s p o t . c o m
Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 13 apr 2014, 14:47, ukupno mijenjano 3 puta.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Steta za City. Ali ako nista sada ce City morati napadati.twostepsfromhell je napisao/la:Auuu, kakva golcina :/
odbrana citya > 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Teško će se Edin ovdje naigrati. Možda kada/ako Liverpool padne u drugom poluvremenu, jer trenutno razbijaju City. Ipak, ne treba isključivati mogućnost da pokupi neku loptu u šesnaestercu, odbrana domaćina je sklona kiksevima kada se najmanje očekuje.
Smiješna odbrana,Hart levat
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Odlican prodor Dzeke. Skoro 2:0 Sturridge.
Odlican prodor Dzeke. Suarez vec mlatara rukicama

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dzeko odsjecen skroz. Inace igra dobro. I ne gubi lopte. Trebao je Pelle poceti sa dvojicom napadaca. Dzekom i Aguerom. Ili bar Kolarov po lijevoj strani. Izlazi Yaya ulazi Garcia.
Ode jedna izmjena. Ja mislim da ce City ipak odraditi ovo kako treba i sa samim DzekomAjax je napisao/la:Dzeko odsjecen skroz. Inace igra solidno. Trebao je Pelle poceti sa dvojicom napadaca. Dzekom i Aguerom. Ili bar Kolarov po lijevoj strani. Izlazi Yaya ulazi Garcia.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ako je Pelle pametan. Treba cim prije ubaciti Aguera ili Kolarova. Bar oko 30 min. Ali to bi znacilo da je on pogrjesio u taktici. I to nazalost nece uraditi. Liverpool je dobro skautirao City. Znaju da ima je Silva pola ekipe i odsjekli su ga. Clichy i Navas su totalno bezopasni po krilima. Liverpool jos samo da obrane prekide i na konju su. Dzeko ce tesko ista napraviti jer je skroz odsjecen. Nije dobio jednu loptu pred golom za 20 minuta.soccerfan je napisao/la:Ode jedna izmjena. Ja mislim da ce City ipak odraditi ovo kako treba i sa samim DzekomAjax je napisao/la:Dzeko odsjecen skroz. Inace igra solidno. Trebao je Pelle poceti sa dvojicom napadaca. Dzekom i Aguerom. Ili bar Kolarov po lijevoj strani. Izlazi Yaya ulazi Garcia.
2:0

Hart za oba kriv. Ubise ih ljudi.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 26 gostiju.