Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Pelegrini picicu jedan cuj nema Dzeke u prvih 11.Misu.
Ako je iko u formi onda je dzeko.
Dzeko mora poceti, nema ko drugi.
Lijepo je to sto se Aguero oporavio ali prerano je da se on gura u prvih 11.
Bilo kako bilo, tekma sigurno nece biti lahka.
Lijepo je to sto se Aguero oporavio ali prerano je da se on gura u prvih 11.
Bilo kako bilo, tekma sigurno nece biti lahka.
TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Toure, Fernandinho, Navas, Nasri, Silva, DZEKO #mcfc

Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 13 apr 2014, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Toure, Fernandinho, Navas, Nasri, Silva, Dzeko
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
REAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Toure, Fernandinho, Navas, Nasri, Silva, Dzeko
4-IN-A-ROW
- el-fighter
- Kontakt:
Ocekivano u prvih 11. Ovaj put ce pametnije postupiti i Aguera polako ubacivati u vatru.
Ajde Dzeko odluci utakmicu danas.
Ajde Dzeko odluci utakmicu danas.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma ovo je ocekivano. E sad samo jos da odigra dobru utakmicu koja ce mu biti potvrda da ce i dalje biti u pocetnom sastavu, bez obzira na Aguerov povratak.
Izdržati, to je temelj vrline!
eto mu 60 minuta da pokaže šta može u ovakvom meču
ako bude odličan, možda dobije i više ..

Utakmica sezone za City, samim tim i za Džeku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Znaci sam Dzeko u spicu
Ogromno povjerenje trenera i najbolja nagrada za njegovu igru. Nadajmo se da ce danas opravdati ukazano povjerenje. Sretno Edine!
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Pobjeda danas bi i vrlo vjerovatno znacila jos jedna titula.
Igrati ovako vaznu tekmu je znak koliko je Edin dobar i koliko je zasluzio. Nije da City na klupi nema jos napadaca.
(ako ih iko ima, imaju oni)
Igrati ovako vaznu tekmu je znak koliko je Edin dobar i koliko je zasluzio. Nije da City na klupi nema jos napadaca.

Kao sto rekoh maloprije. Broj jedan napadac City-ja.emir79 je napisao/la:Dzeko pocinje 100%, nema sanse da bilokoji napadac pocne ispred Dzeke. Dzeko je trenutno broj 1 u napadu. Pa nije ni Pellegrini lud, niti je kao ubleha Mancini.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo valja obavezno pogledati.
Idemo po makar jedan gol.
Idemo po makar jedan gol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovo samo pokazuje kakav je Manuel trener, kod 'Talijana bi sigurno bio na klupi, bez obzira na sve prethodno dobro odigrane utakmice. Ovo sigurno puno znaci Edinu, kada ti pored 2(3) odlicna napadaca u ekipi trener pruzi povjerenje i uvrsti te u prvi sastav u ovako vaznoj utakmici, koja ce mozda i odluciti prvaka lige. Pitanje je koliko bi Edin vise napredovao u Cityju da mu je Pelle bio trener kada je tek dosao, siguran sam da bi i ekipi puno vise dao, nego sto je to slucaj sada (iako je i ovo daleko od loseg). Sretno mu danas, nadam se da cemo na kraju ako Bog da imati puno razloga za zadovoljstvo.
Izdržati, to je temelj vrline!
Dzekson vs Skrtel.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 apr 2014, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Hajde Džeksssssssssssssss 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako,ako danas Dijamant NAŠ pruzi partiju kao zadnjih par tekmi mislim da do kraja sezone nema tog koji ce mu uzet 1 mjesto napadaca u City-u!Daj boze kakav gol u prvom (cim prije) pa makar i frljoka,jer tad Dzeko igra sa lakocom i trese protivnicke igrace kao slinu! 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, General505, zikerrz21 i 33 gosta.