FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
[youtube][/youtube]

što je najgore BBB je upravu za ovoBigBigBang je napisao/la:Tako ti je to kad ti babo od glavnog igraca dovede trenera u klubpa taj cirkus se ne vidja ni u klubovima nase lige, mislim kako se nije niko zapitao od ovih u Barceloni wtf is Tata Martino kad je doveden?
Ali oni mentoli u Realu su mi jos jadniji i smijesniji oni su uspjeli dva puta od ove Barcelone ispusiti ove sezoneVrh bi bio kad bi i kup izgubili, neka se ugase komotno.
 smio bi se kladiti da je doveden takvim familijarnim vezama...Tata se uci na Barci, i to jako loše se uci.
  smio bi se kladiti da je doveden takvim familijarnim vezama...Tata se uci na Barci, i to jako loše se uci.a Messija doslovno boli q za sve

....frajer prošeta citavu sezonu jbt kralj
 ....frajer prošeta citavu sezonu jbt kralj  

Messi jeste velik, ali bas toliko da se njega pita oko dovodjenja trenera ne vjerujem. Mislim da su to obicne gluposti.
Sta doveo ga kako bi se mogao setati pola sezone i tako ispasti iz ritma pred Brazil, jah eto.
Odakle Rijkaarda ono izvadise ? Preko cije je on preporuke dosao u Barcelonu ? Da nije preko jarana Crujffa ?
A Guardiola na jaranski savjet Xavija ..

Sta doveo ga kako bi se mogao setati pola sezone i tako ispasti iz ritma pred Brazil, jah eto.
Odakle Rijkaarda ono izvadise ? Preko cije je on preporuke dosao u Barcelonu ? Da nije preko jarana Crujffa ?
A Guardiola na jaranski savjet Xavija ..
Ako imalo pratiš Messija - sve je jasno.
Dakle frajer doslovno šeta po terenu, a dosta vremena stoji onako bezveze dok ovi drugi nešto trckaraju okolo (mada je trcanje općenito citavog tima sramno i ispod svake mjere )...nema to ni promila timskog rada i radne etike.
 )...nema to ni promila timskog rada i radne etike.
znaci, frajer hoda i šeta, apsolutno ga ne zanima igra bez lopte, trcanje, otvaranje i slicno...potrci malo samo onda kad dobije loptu, predribla jednog dvojicu, ako prođe treceg dobro i jeste, ako ne- nikom ništa i onda stane ko na terminu (boli ga q za sve)....a šatro se igra za titulu....i tako vec 10 zadnjih kola.
Pa kod Ive Ištuka ili Dine Džurbuzovića bi se moralo ponekad potrcati ...eto toliki autoritet ima Tata Martino - savršeno im odgovara takav trener, naravno
 ...eto toliki autoritet ima Tata Martino - savršeno im odgovara takav trener, naravno  niti ih tjera da trce, niti ih smije pogledati...ja vjerujem da pita Iniestu ili Fabregasa , ono Decki smijem li vas izmjeniti, umorili ste se, pretrcali ste ipak  6 km.
  niti ih tjera da trce, niti ih smije pogledati...ja vjerujem da pita Iniestu ili Fabregasa , ono Decki smijem li vas izmjeniti, umorili ste se, pretrcali ste ipak  6 km.
Smijurija neviđena od ekipe, djeca nam se smiju, citav svijet nam se smije, a ovdje ovi mardidisti - sve s razlogom jbg.

Dakle frajer doslovno šeta po terenu, a dosta vremena stoji onako bezveze dok ovi drugi nešto trckaraju okolo (mada je trcanje općenito citavog tima sramno i ispod svake mjere
 )...nema to ni promila timskog rada i radne etike.
 )...nema to ni promila timskog rada i radne etike.znaci, frajer hoda i šeta, apsolutno ga ne zanima igra bez lopte, trcanje, otvaranje i slicno...potrci malo samo onda kad dobije loptu, predribla jednog dvojicu, ako prođe treceg dobro i jeste, ako ne- nikom ništa i onda stane ko na terminu (boli ga q za sve)....a šatro se igra za titulu....i tako vec 10 zadnjih kola.
Pa kod Ive Ištuka ili Dine Džurbuzovića bi se moralo ponekad potrcati
 ...eto toliki autoritet ima Tata Martino - savršeno im odgovara takav trener, naravno
 ...eto toliki autoritet ima Tata Martino - savršeno im odgovara takav trener, naravno  niti ih tjera da trce, niti ih smije pogledati...ja vjerujem da pita Iniestu ili Fabregasa , ono Decki smijem li vas izmjeniti, umorili ste se, pretrcali ste ipak  6 km.
  niti ih tjera da trce, niti ih smije pogledati...ja vjerujem da pita Iniestu ili Fabregasa , ono Decki smijem li vas izmjeniti, umorili ste se, pretrcali ste ipak  6 km.Smijurija neviđena od ekipe, djeca nam se smiju, citav svijet nam se smije, a ovdje ovi mardidisti - sve s razlogom jbg.
E sad zamisli da ih je takav Tata ove sezone vec 2 puta ispišao. I onda shvatiš kako su zapravo oni jadni.  

ma yebe mi se za Real, iskrenoRajaz je napisao/la:E sad zamisli da ih je takav Tata ove sezone vec 2 puta ispišao. I onda shvatiš kako su zapravo oni jadni.
 šta me oni imaju interesovati kad pricam o našim levatima...oni imaju svoje probleme i nek ih riješavaju sa sobom.
   šta me oni imaju interesovati kad pricam o našim levatima...oni imaju svoje probleme i nek ih riješavaju sa sobom.Nije sramota izgubiti od Atletica koji je odlicna ekipa, ali je sramota izgubiti od davljenika Granade...82% loptu verglaju u svom posjedu, 30 šuteva upute i izgube

pa kako nam se nece svijet  smijati
  pa kako nam se nece svijet  smijati  
 i dobro je neko napisao - Idelan scenario je da nas Madrid popiša u finalu Kupa
 da se ne smiju/ne mogu ni šta više vaditi
  da se ne smiju/ne mogu ni šta više vaditi   kao lani na Valanovinu/Rourinu titulu....kad je bal nek je i maskenbal...mi kad ga pušimo, to ide do jaja u velikom maniru...tako je bilo i prije i neka bude i ove godine.
  kao lani na Valanovinu/Rourinu titulu....kad je bal nek je i maskenbal...mi kad ga pušimo, to ide do jaja u velikom maniru...tako je bilo i prije i neka bude i ove godine.
					Zadnja izmjena: let3, dana/u 13 apr 2014, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.

Ma zna se šta slijedi, provjerena formula; otpusti trenera i potroši 150 miliona na pojačanja. Mislim bezbroj je primjera da tu nema fule, pogledajte samo Real svaka sezona uspješnija od prethodne, pa City onda... pa uostalom zašto gledati dalje kada imamo dosta vlastitih primjera.
Mislim kako neko može biti toliko glup da ne skonta, Luiz, Pjanić i Reus + Martinez na klupu = Hegemonija i blagostanje zagarantovani kao i doživotni mandat upravi.

Mislim kako neko može biti toliko glup da ne skonta, Luiz, Pjanić i Reus + Martinez na klupu = Hegemonija i blagostanje zagarantovani kao i doživotni mandat upravi.
Don't hate what you don't understand.
Sve to ima smisla, ali martinez se namece kao logicno rjesenjexaviesta je napisao/la:Ma zna se šta slijedi, provjerena formula; otpusti trenera i potroši 150 miliona na pojačanja. Mislim bezbroj je primjera da tu nema fule, pogledajte samo Real svaka sezona uspješnija od prethodne, pa City onda... pa uostalom zašto gledati dalje kada imamo dosta vlastitih primjera.
- Cautinho
- Kontakt:
Nek ih nisam gledao,već u glavi vidim na koji su kalup isle akcije i kako je Granada dala gol.
Idemo dalje,dolazi Real,taman fino da izadjemo iz ove krize.

Idemo dalje,dolazi Real,taman fino da izadjemo iz ove krize.
Keep walking.
a u pm, ne kontam kako su ovo sinoc propustili, nisam htio ni gledati utakmicu, bio sam ubijedjen u 4-5 golova razlike, kad nisam upao s nogu kad sam vidio da su izgubili
pa jbt samo je par laganih utakmica trebalo izdrzat i spremit dobru taktiku za atletico, titula je u pitanju, sta im je u pm

pa jbt samo je par laganih utakmica trebalo izdrzat i spremit dobru taktiku za atletico, titula je u pitanju, sta im je u pm

titula više nije u pitanjuMrShadow je napisao/la:a u pm, ne kontam kako su ovo sinoc propustili, nisam htio ni gledati utakmicu, bio sam ubijedjen u 4-5 golova razlike, kad nisam upao s nogu kad sam vidio da su izgubili
 ako nisi primjetio tabelu i raspored...sinoc nas je Granada oprostila od titule, napokon
  ako nisi primjetio tabelu i raspored...sinoc nas je Granada oprostila od titule, napokonRe: FC Barcelona
Ti druže nikako ni ne gledaš Chelsea, očigledno. Taj Luiz je kiks igrač ko Pepe, Pique i Ramos, ništa kvalitetniji od njih, čak štoviše slabiji igrač. 
I još bi u napadu tri igrača koji konstantno vole imati loptu, Messija, Reusa i Neymara... Jes baš vidjelo se kako to funkcioniše u drugim ekipama. Nikako.

I još bi u napadu tri igrača koji konstantno vole imati loptu, Messija, Reusa i Neymara... Jes baš vidjelo se kako to funkcioniše u drugim ekipama. Nikako.
+1Cap17an je napisao/la:Ti druže nikako ni ne gledaš Chelsea, očigledno. Taj Luiz je kiks igrač ko Pepe, Pique i Ramos, ništa kvalitetniji od njih, čak štoviše slabiji igrač.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Ma ova Barsa ima samo jedan stil i to funkcionise protiv ekipa koje igraju malo otvorenije.A kad ekipa igra bunker,taj stil igre ne funkcionise.Mislim zar ne misle vise pokusati da nesto promjene.Kad ekipa igra bunker njima treba napadac tipa Dzeko,Mandzukic i da su npr sinoc imali jednog nd njih na ubacaje sa strane bi zabili 2-3 komada.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Dzeko bi bio idealan kao taj klasicni napadac, ono udje zadnjih pola sata i rijesi utakmicu. Samo koliko kosta ?
Kontam kad je onoliko mogao grijati klupu u Cityu moze i u Barci. Samo je i ono malo ( laznog ) interesovanja za njega nestalo.
Evo Mundo nam dovede i T. Silvu. Znaci Klopp, Reus i Silva dosad. Nije lose, prave nam ljudi dream team.

Kontam kad je onoliko mogao grijati klupu u Cityu moze i u Barci. Samo je i ono malo ( laznog ) interesovanja za njega nestalo.
Evo Mundo nam dovede i T. Silvu. Znaci Klopp, Reus i Silva dosad. Nije lose, prave nam ljudi dream team.
- hule_barca
- Kontakt:
Ne znam da li je Tata doveden preko nekih veza sa Messiem, ali sam u jedno siguran. Messi mu ne bi vraćao ovakvom igrom na terenu da ga je on doveo na mjesto trenera.

Mes Que Un Club
ne treba im uopšte skup napadač, za 5-10 miliona mogu izabrati jakog i visokog centarfora koji zna igrati glavom i zagraditi loptu za dupli pas sa Messijem... to se da naučiti na treningu
al džaba mi pričamo ako to oni tamo ne vide...

al džaba mi pričamo ako to oni tamo ne vide...
Ironija druže, od sada moram naglašavati yebote.Cap17an je napisao/la:Ti druže nikako ni ne gledaš Chelsea, očigledno. Taj Luiz je kiks igrač ko Pepe, Pique i Ramos, ništa kvalitetniji od njih, čak štoviše slabiji igrač.
Don't hate what you don't understand.
						- Donnie Darko
- Kontakt:
Nadam se da ga niko neće vući za uši. 
Vjerovatno bi vrat slomio.

Vjerovatno bi vrat slomio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.