HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinja05
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 12 apr 2014, 21:19

Ma bola sta nas briga sta vi mislite i radite.MI SMO ZRINJSKI i ne bojimo se nikoga a najmanje se bojimo ovoga diva
iz predgradja.Evo sad sam vidio pa oni su zadnjih tjedan dana pisali o Zrinji vise od nas.To govori o nekima i necijim kompleksima.Mi smo jaki,mi smo mocni i sta sad?Ako to nekome smeta njegov problem.Mi smo svoj glavni cilj ostvarili a sve dalje je extra bonus iako je titula reallnost ma sta neki mislili o tome.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2014, 21:26

ZrinjskiMostar je napisao/la:pa prema trenutnoj formi i kvaliteti normalno bi bilo da da i mi pobjedimo olimpik ako je sve regularno....
Kad bi sve bilo tako lagano i šablonski onda se fudbal ne bi ni igrao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 apr 2014, 21:58

Virtu4l je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:pa prema trenutnoj formi i kvaliteti normalno bi bilo da da i mi pobjedimo olimpik ako je sve regularno....
Kad bi sve bilo tako lagano i šablonski onda se fudbal ne bi ni igrao.
Mozda bi bio sport?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 12 apr 2014, 22:17

Shvatite ljudi da Zeljo igra kuci protiv Olimpika. Kako moze biti vama ili bilo kome drugom u ligi, osim Sarajevu protiv Olimpika na otoci kao Zelji. 3 hiljade Zeljinih navijaca danas. ;) Ako Olimpik povede protiv vas nema sanse da okrenete.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 12 apr 2014, 22:25

amko27 je napisao/la:Shvatite ljudi da Zeljo igra kuci protiv Olimpika. Kako moze biti vama ili bilo kome drugom u ligi, osim Sarajevu protiv Olimpika na otoci kao Zelji. 3 hiljade Zeljinih navijaca danas. ;) Ako Olimpik povede protiv vas nema sanse da okrenete.
Ako ste mogli vi kupiti moze i zrinski u ova zadnja 4 kola nece se birati sredstva da se dodje do cilja,kako god izgleda da bi na kraju Široki mogao izaci iz ove igre kao pobjednik.Nekako bi to bilo i najpostenije ako uzmemo kompletnu sezonu.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 apr 2014, 22:34

nama je jedina sansa to sto vi igrate kup, svim srcem navijam da odete u finale jer ako se to desi 100% necete pobiejditi sve do kraja u ligi.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 apr 2014, 22:37

amko27 je napisao/la:Shvatite ljudi da Zeljo igra kuci protiv Olimpika. Kako moze biti vama ili bilo kome drugom u ligi, osim Sarajevu protiv Olimpika na otoci kao Zelji. 3 hiljade Zeljinih navijaca danas. ;) Ako Olimpik povede protiv vas nema sanse da okrenete.

Vas ce Sarajevo mlatnuti i tu je kraj price.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 apr 2014, 22:41

amypitar je napisao/la: Vas ce Sarajevo mlatnuti i tu je kraj price.
Kao što se to isto Sarajevo prošetalo kroz ligu sa drugom ekipom :clap:
amypitar je napisao/la:Ja sam opet sasvim drugog misljenja.
Sa ovom ekipom Sarajevo ce se prosetati ligom.Uz ovo jedno ili dva najavljena pojacanja, sve ce ekipe u Premijer ligi gledati, da sto manje prime golova od nas. ;)
:rol: :wave:
Ja te volim, volim Željo..

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 12 apr 2014, 23:11

vi vec upisali pobjede protiv celika i olimpica a jos ni pocele utakmice nisu...polako,celik nije ekipa za podcjeniti vjerujte i nezgodni su na gostovanjima,,sto se tice olimpika isto stvar,,,nimalo naivna ekipa-... :nene:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 apr 2014, 23:44

blavor je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la: Nas nitko nemože dobiti u tome je problem za vas a vi samo kupujte!
Misliš da vas Velež ne može dobiti zadnje kolo u Vrapčićima, vjeruj mi da tu utakmicu čekam više nego ijednu zadnjih 20 godina, volio bih da vam trebaju tri boda za titulu, samo da vidim kako će izgledati mogućnost da dobijete i titulu slavite kod ljudi kojima ste oteli stadion i prognali ih iz njihovog vjekovnog grada. Ništa mi nije više važno, samo to da vama zadnje kolo trebaju tri boda u Vrapčičima :)

:salut:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 13 apr 2014, 00:03

Titova-Juga je napisao/la:
blavor je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la: Nas nitko nemože dobiti u tome je problem za vas a vi samo kupujte!
Misliš da vas Velež ne može dobiti zadnje kolo u Vrapčićima, vjeruj mi da tu utakmicu čekam više nego ijednu zadnjih 20 godina, volio bih da vam trebaju tri boda za titulu, samo da vidim kako će izgledati mogućnost da dobijete i titulu slavite kod ljudi kojima ste oteli stadion i prognali ih iz njihovog vjekovnog grada. Ništa mi nije više važno, samo to da vama zadnje kolo trebaju tri boda u Vrapčičima :)

:salut:
:wave:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 apr 2014, 00:29

nemamo para da jedu igraci, ali se kupuju utakmice :oops: daj ba manite se te pitarske price i posvetimo se zajedno najuzbudljivijem takmicenju do sada, sve imate u svojim rukama, ali mi cemo sve dati od sebe da vam pokvarimo planove i iskoristimo vas kiksa. Ako sve dobijete do kraja svaka vam cast, treba pruzti ruku, ja cu vam prvi cestitat ;)
=\_1921_/=

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 apr 2014, 00:36

danas rutinska pobjeda u trebinju sa pola snage,odmorili smo neke igrace za nastavak ubitacnog ritma,a neki su se ocistili od kartona
treba izdvojiti danASNJI pogodak crnova izravno iz kornera,strasno

ne trebamo nigdje letiti,ne treba zaboraviti da je nas imperativ europa ,a ostalo sta se uzme ume
utAKmicu po utakmicu pa sta bude samo hrabro
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 13 apr 2014, 10:22

znači odlučujemo sami o sebi za očekivat je bilo da će se olimpik naguzit :guz: želji sa nabijanjem gol razlike, idemo sada kup pa čelik. vrlo važna utakmica i nimalo lagana. olimpik će igrati za zeljeznicar protiv nas to znamo a velež će igrati za sebe i trudit će se da nam vrati za sve ove godine što smo im uradili jer smo mi krivi što su oni loši godinama. ako dobijemo sve do vrapičića ta utakmica bit ce na rubu regularnosti to zapamtite sigurno!!!

bez obzira šta će biti za mene su naši momci prvaci i daleko su ispred svih. igramo pošteno i srcem čitavu sezonu...

sami protiv svih...

ima li ljepšeg osjećaja vidjeti strah od našega uspjeha,komšije sanjaju naš "postraj" prije utakmice u vrapćićima jer bi jako ružno za njih bilo da moraju kupovat buket šampionu. a i trošak im je....

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 13 apr 2014, 11:17

Sve je u nasim rukama, ova ekipa moze pobijediti sve do kraja i uzeti titulu. Ostali ako namjestaju, kupuju to nek' ide njima na dusu. Yebes ostale bola...
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 13 apr 2014, 12:56

Sad pitari u kupu a onda Celik.S tim da ce Celik biti iscjedjen nakon kupa na Sirokom kai i mi ali nasa klupa je puno sira i zato protiv njih nebi trebalo biti problema.Olimpicu smo uzeli lani bod na Otoci sa nikakvom ekipom, ove godine cemo 3 jer su u raspadu.A Vrapcici,ha ha ha, ma jedva cekam.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 13 apr 2014, 13:15

Mi gledamo sebe i sami odlucujemo o svemu jer smo se doveli zasluženo u taku situaciju.. Naš cilj je europa i mi ostvarujemo ono što je uprava zacrtala treneru a trener nastoji prenjeti na igrace i to je najbitnije, ostalo sve nek ide na dušu paćenicima...Volim te bola! :D

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 apr 2014, 13:39

CroCop je napisao/la:Sve je u nasim rukama, ova ekipa moze pobijediti sve do kraja i uzeti titulu. Ostali ako namjestaju, kupuju to nek' ide njima na dusu. Yebes ostale bola...

Zaboravio si jednu stvar gdje ne mogu kupiti,a to je utakmicu na Grbavici sa Sarajevom.Tu je vaša šansa. ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 apr 2014, 13:47

amypitar je napisao/la:
CroCop je napisao/la:Sve je u nasim rukama, ova ekipa moze pobijediti sve do kraja i uzeti titulu. Ostali ako namjestaju, kupuju to nek' ide njima na dusu. Yebes ostale bola...

Zaboravio si jednu stvar gdje ne mogu kupiti,a to je utakmicu na Grbavici sa Sarajevom.Tu je vaša šansa. ;)
Kad smo torlaka kupili sad protiv olimpica da ne mozemo te vase placenike koji nemaju pojma sta je igra za dres koji nosi.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 13 apr 2014, 13:50

amypitar, da mi je samo znati kakvu ce te pricu izmisliti kad vas uzmemo na Grbavici?Mislim da vam je vrijeme da pocnete razmisljati,jer prica o kupovini nece imati fajde.Smislite nesto orginalno ;-)
A zrinjevci ko bude bolji nek uzme titulu, pustite se tih pitarskih zavjera.Niko nije dosao na vasu temu nakon pobjede u Lukavici i rekao da ste kupili tu utakmicu.Pobijedili ste zasluzeno.Al' cim Zeljo pobijedi u gostima to je namjesteno :-O
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.