FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nigdje zato sto nijedan nema igracke kvalitete. Ko je dobar normalno da ce ostati u klubu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja sam gore spomenuo Harisa Handžića jer je protiv nas odigrao odličnu utakmicu a evo i večeras postigao het-trik, ne mora značiti da je on odličan ali sa našim omladincima treba malo bolje raditi i imati malo više strpljenja. Kako stručni štab tako i mi navijači.
Evo recimo prema transfermatketu 31. 5. 2014. godine ugovori ističu Alemu Plakalu i Harisu Muharemoviću, ne znam koliko Ibraković razmišlja o produženju sa njima dvojicom. Ne mogu da vjerujem da ćemo ih pustiti a da nismo kako treba ni vidjeli kako se snalaze na terenu.
Druga stvar, malo sam se bavio računanjem oko ovog zakona o otpisu kamata i umanjenju glavnice duga prema PU.
Ukupno smo dužni 2 291 659,85 KM glavnica je 1 114 533,86 KM a kamate 1 177 125,99 KM. E sad ako sa PU sklopimo sporazum o otplati na period od 12 mjeseci, kamate svakako otpisuju, glavnicu će nam umanjiti za 30 %, što znači da nam dug umanjuju za 334 360,15 KM i on će ukupno iznosti 780 173,71 KM. Što bi mjesečna rata iznosila 65 014,74 KM....
Još bolja stvar je što, prema mojim informacijama koje ne moraju biti relevantne, imamo operativna sredstva za to.
PS. Nemojte mi zamjeriti ako sam pogriješio negdje sa računanjem.
Evo recimo prema transfermatketu 31. 5. 2014. godine ugovori ističu Alemu Plakalu i Harisu Muharemoviću, ne znam koliko Ibraković razmišlja o produženju sa njima dvojicom. Ne mogu da vjerujem da ćemo ih pustiti a da nismo kako treba ni vidjeli kako se snalaze na terenu.

Druga stvar, malo sam se bavio računanjem oko ovog zakona o otpisu kamata i umanjenju glavnice duga prema PU.
Ukupno smo dužni 2 291 659,85 KM glavnica je 1 114 533,86 KM a kamate 1 177 125,99 KM. E sad ako sa PU sklopimo sporazum o otplati na period od 12 mjeseci, kamate svakako otpisuju, glavnicu će nam umanjiti za 30 %, što znači da nam dug umanjuju za 334 360,15 KM i on će ukupno iznosti 780 173,71 KM. Što bi mjesečna rata iznosila 65 014,74 KM....
Još bolja stvar je što, prema mojim informacijama koje ne moraju biti relevantne, imamo operativna sredstva za to.

A to su oni sa strane nakon nas postali galacticosi?Dzakmic je napisao/la: Gdje su sad ta djeca sto smo im dali nogu kao sto kazes, sta su poslije napravili u karijeri ?

-
- Kontakt:
Ajde vise dosta te suplje price o nasoj djeci,pa nemamo 12 godina pa da nismo upuceni,nasa djeca su uvijek najgora na terenu bila cast izuzetcima,igraci sa strane su uvijek ginuli,dok su nasi sminkeri samo jad i cemer godinama donosili![/quote]Honorar je napisao/la:Sedin da je rus zvao bi se Ogranichenko, i kod nas je pravio ovakve greske samo sto nas je kupovao borbenoscu, on jednostavno ne zna bolje.
Manite se prica o kupovanju i prodaji tekmi, te gluposti samo daju jos vise pogonskog goriva malim plavim da nas prcaju. A titula ce doci kada Tanova akademija pocne izbacivati talente, kakve Puzigace, Krste, Nemanje, Pazarci... Samo nasa djeca, tu je kljuc!
Dzenin pocetak je bio obecavajuci, nadam se da ce dobiti konkretnu sansu da nastavi sa radom. Idemo po kup!
S nasom djecom nikad nismo imali strpljenja, vazda je bilo dvije vezane lose tekme i pravac posudba ili noga a dovodjeni su brojni anonimusi koji su nas samo kostali para i sjede kose..[/quote]
ma tu pricu mozes pricati nekom ko nikad nije pratio nas tim! Dzakmica smo cekali godinama,Comora gledali i godinama svoje zivce kidali,krajnji domet mu je Slavija,onda ovaj Handzic sto je kapiten bio,evo nigdje nije nista napravio,onda Pliska i mnogi drugi znaci to je smao suplja prica,ko je talenat sigurno ce dobiti priliku! Nek nas uvijere u suprotno pa nek budu dobri barem u njemackom drugoligasu! Sve sto je valjalo dobilo je priliku u nasem timu i napravili su barem nekakvu karijeru
-
- Kontakt:
osim Berberovica,Skore i jos nekih sve ostalo je nula! Svaki igrac koji je imao kvalitet i ginuo za dres bio je sa strane,od Husejnovica,Mackica,Dragovica,Dedica,Osmanhodzica,Trivunovica,Torlaka,Komazeca i mnogih drugihHonorar je napisao/la:A to su oni sa strane nakon nas postali galacticosi?Dzakmic je napisao/la: Gdje su sad ta djeca sto smo im dali nogu kao sto kazes, sta su poslije napravili u karijeri ?
Kao sto rekoh, sve mrtvi galacticosi...ultrahell24 je napisao/la:osim Berberovica,Skore i jos nekih sve ostalo je nula! Svaki igrac koji je imao kvalitet i ginuo za dres bio je sa strane,od Husejnovica,Mackica,Dragovica,Dedica,Osmanhodzica,Trivunovica,Torlaka,Komazeca i mnogih drugihHonorar je napisao/la:A to su oni sa strane nakon nas postali galacticosi?Dzakmic je napisao/la: Gdje su sad ta djeca sto smo im dali nogu kao sto kazes, sta su poslije napravili u karijeri ?

-
- Kontakt:
Vise su ti "galaktikosi" sto kazes uradili za nas time nego sva nasa djeca,plejada sjajnih igraca predvodjena Comorom! Uglavnom i u akademiji sve sto bude valjalo po obicaju bice sa strane,kao sto nam je i najbolji igrac u historiji Susic bio sa strane,kao i vecina nasih najboljih igraca i legendi tima al posto ocito pratis Sarajevo 2 mjeseca ovo je za tebe visa matematika
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kad smo kod te akademije, ko je najblizi prvom timu?
Ma Hare se zajebao sto je prerano otisao u Lech, veliki talenat je bio, al' eto nije se gore uspio dokazati, prvenstveno zbog svoje lude glave.Nakon toga nikako ne uspjeva da vrati karijeru na pravi put.Drago mi je sto je veceras zabio hattrick, al ne mora to nista znaciti, volio bih kad bi se vratio u formu u kakvoj je bio na pocetku svoje karijere , kada je mnogo obecavao.hilmo je napisao/la:Ja sam gore spomenuo Harisa Handžića jer je protiv nas odigrao odličnu utakmicu a evo i večeras postigao het-trik, ne mora značiti da je on odličan ali sa našim omladincima treba malo bolje raditi i imati malo više strpljenja. Kako stručni štab tako i mi navijači.
Evo recimo prema transfermatketu 31. 5. 2014. godine ugovori ističu Alemu Plakalu i Harisu Muharemoviću, ne znam koliko Ibraković razmišlja o produženju sa njima dvojicom. Ne mogu da vjerujem da ćemo ih pustiti a da nismo kako treba ni vidjeli kako se snalaze na terenu.![]()
![]()
Još bolja stvar je što, prema mojim informacijama koje ne moraju biti relevantne, imamo operativna sredstva za to.![]()
![]()
-
- Kontakt:
ma dug je to proces,to se nemoze sad pricati uopste o tome! Trebaju godine i godine kvalitetnog rada da bi izbacio solidnog igraca,il nekog veceg talenta,mi smo cisti dokaz tome nismo godinama izbacili igraca da valjaSarajlijc@ je napisao/la:Kad smo kod te akademije, ko je najblizi prvom timu?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Shvatam to, mislio sam na juniore u akademiji konkretno 

Pa ako je istina ovo ako od Tana dobijamo 800.000, trebalo bi da je rijesen problem, i napokon da smo na nuli, i da nam racun vise nije blokiran. Pa poslije Evrope vidjeti sta i kako, bar pola miliona biti u plusu.hilmo je napisao/la: Druga stvar, malo sam se bavio računanjem oko ovog zakona o otpisu kamata i umanjenju glavnice duga prema PU.
Još bolja stvar je što, prema mojim informacijama koje ne moraju biti relevantne, imamo operativna sredstva za to.![]()
![]()
M.Delac 2
Nije 2 mjeseca nego dva'es' dana..ultrahell24 je napisao/la:Vise su ti "galaktikosi" sto kazes uradili za nas time nego sva nasa djeca,plejada sjajnih igraca predvodjena Comorom! Uglavnom i u akademiji sve sto bude valjalo po obicaju bice sa strane,kao sto nam je i najbolji igrac u historiji Susic bio sa strane,kao i vecina nasih najboljih igraca i legendi tima al posto ocito pratis Sarajevo 2 mjeseca ovo je za tebe visa matematika
Mi smo prije bili pod velikim uticajem roditelja tih omladinaca i kvazimenadžera, i kad babi zine gu.... da mu sin malo para dobije pod ruku i odoše. Tako su neki koji su u omladinskim kategorijama važili za velikog talenta propali, što @ultrahell priča o njima. Jes da mi tad i nismo mnogo ulagali u te igrače pa ih nismo ni zadužili ničim, sada sa akademijom će biti druga stvar, nadam se.
@fks
Ne vjerujem da je o tolikoj cifri riječ ako misliš na mjesečni nivo, ako je na godišnjem nivou onda je premalo.
@fks
Ne vjerujem da je o tolikoj cifri riječ ako misliš na mjesečni nivo, ako je na godišnjem nivou onda je premalo.
Obecali su 20 000KM, ali ipak protiv Zelje moraju 10x vece premije davat da se nadaju necem!Schwarz je napisao/la:Izvinite sto pisem ovdje.Al' mozete li vi odluciti jel mi imamo para il' nemamo.Kad ne dobijemo onda nemaju para,pa ne mogu ni da dobiju Radnik i Slaviju.Sad pobijedili Olimpik i odmah namjesteno,a taj Olimpik nas nije nikad dobio.Kad vec imate pare sto niste obecali premije Vukovima, nego ovdje pricate kako cijeli grad zna da je namjesteno.
Razumijes ti mene burazere moj 

-
- Kontakt:
haha kakve nebuloze samo naprijed sa lazima,koja je logika da nudimo premije Olimpicu i da su vas dobili,nama bi isto bilo jer je Zrinjski pobijedio tako da se pusti suplje,koliko ste sudiji dali u padze jer to je barem vidljivo bilo?Luca.Toni je napisao/la:Obecali su 20 000KM, ali ipak protiv Zelje moraju 10x vece premije davat da se nadaju necem!Schwarz je napisao/la:Izvinite sto pisem ovdje.Al' mozete li vi odluciti jel mi imamo para il' nemamo.Kad ne dobijemo onda nemaju para,pa ne mogu ni da dobiju Radnik i Slaviju.Sad pobijedili Olimpik i odmah namjesteno,a taj Olimpik nas nije nikad dobio.Kad vec imate pare sto niste obecali premije Vukovima, nego ovdje pricate kako cijeli grad zna da je namjesteno.
Halo manimo se tih supljaka prodo kupio nego jedan savjet mojim komsijama hordama.Pitajte svoje igrace ovako.Koliko vi volite svoj klub za koji igrate tj fk Sarajevo.Dali vi volite ovaj klub ili igrate samo za pare i da li vam nas klub sluzi ko vozna stanica u kojoj se presjeda za drugi voz.Mislim da je tu sav problem a ne do znanja trenera ili slicno.
Ne zelim ulaziti u ovakve rasprave ali nama vise odgovara ovaj rezultat s Otoke nego pobjeda Nijazovih. Jos da je malo drugaciji rezultat bio u Mostaru bilo bi bolje, ali sta je tu je.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kako mislis dalI? Zar nismo prodavali cvike za 20 KM? zar nije istina da nam igraci nemaju za kirije?ultrahell24 je napisao/la:haha kakve nebuloze samo naprijed sa lazima,koja je logika da nudimo premije Olimpicu i da su vas dobili,nama bi isto bilo jer je Zrinjski pobijedio tako da se pusti suplje,koliko ste sudiji dali u padze jer to je barem vidljivo bilo?Luca.Toni je napisao/la:Obecali su 20 000KM, ali ipak protiv Zelje moraju 10x vece premije davat da se nadaju necem!Schwarz je napisao/la:Izvinite sto pisem ovdje.Al' mozete li vi odluciti jel mi imamo para il' nemamo.Kad ne dobijemo onda nemaju para,pa ne mogu ni da dobiju Radnik i Slaviju.Sad pobijedili Olimpik i odmah namjesteno,a taj Olimpik nas nije nikad dobio.Kad vec imate pare sto niste obecali premije Vukovima, nego ovdje pricate kako cijeli grad zna da je namjesteno.
Kako sad placamo sudije a do jucer nismo imali za struje?! De se malo dozovite, nađite se negdje sa Dinom i Ibrakom pa skontajte koju ce te pricu furat: ovu da nemamo za kifle, ili ovu da kupujemo sudije, ne moze oboje nikako!
Ili moze?! .... kod vas?!

Razumijes ti mene burazere moj 

-
- Kontakt:
LUKA TONI dacemo premije samo nasim igracima i to za derbi
Trenutno korisnika/ca: mnon46, SamoDaKazeem i 50 gostiju.