Do kraja sezone imamo relativno lagan raspored i ako sve dobijemo mislim da cemo zavrsiti kao 4. Kad se samo sjetim da smo nedavno pricali o tituli, a onda u kljucnim utakmicama dobijemo po usima i opet borba za 4. mjesto.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pa otvori soccerway i pogledaj formu Arsenala u zadnjih 5 utakmica i na to dodaj danasnju veoma losu partiju i X sa Wiganom pa ce ti se dati odgovor sto se samo cekaju losi rezultati. To je zato sto kako igramo zadnjih mjesec dva samo lose i mozemo da ocekujemo.rambo16 je napisao/la:još sam primjetio nešto..već danima...na ovoj temi se uopšte ne čeka neki dobar rezultat Arsenala...traže se konstatno crnjaci,loše taktike,loši pojedinci....i kad se pobijedi,priča se o nečemu drugom skroz desetom....bravo Seamene,"Navuko" si većinu na tvoju filozofiju
Zaboravio si hafizanedim93 je napisao/la:Čemu pljuvanje ? U finalu smo pobogu.
Koscielni moguć povratak u utorak već![]()
Rosicky isto![]()
Ozil u subotu![]()
Wilshere počinje da trči sljedeće sedmice![]()
Raja se okuplja
Pa ova utakmica pokazuje da je Seamen u pravu.rambo16 je napisao/la:još sam primjetio nešto..već danima...na ovoj temi se uopšte ne čeka neki dobar rezultat Arsenala...traže se konstatno crnjaci,loše taktike,loši pojedinci....i kad se pobijedi,priča se o nečemu drugom skroz desetom....bravo Seamene,"Navuko" si većinu na tvoju filozofiju
nije to nikakva filozofija nego **** realnost,neznam jel si ti ćorav pa da ne vidiš šta se događa? i da osvoji fa cup treba dati ostavku bez obzira hoće biti među 4 ili ne,previše se sranja nakupilo da bi se to tolerilo još sezonu-dvije,od taktičkog plana,ozljeda do transferarambo16 je napisao/la:još sam primjetio nešto..već danima...na ovoj temi se uopšte ne čeka neki dobar rezultat Arsenala...traže se konstatno crnjaci,loše taktike,loši pojedinci....i kad se pobijedi,priča se o nečemu drugom skroz desetom....bravo Seamene,"Navuko" si većinu na tvoju filozofiju
znači da sumiramo...svaka slijedeća tekma....bila pobjeda ili poraz...komentari će biti istog formata..."seamen style"....BigBigBang je napisao/la:Pa otvori soccerway i pogledaj formu Arsenala u zadnjih 5 utakmica i na to dodaj danasnju veoma losu partiju i X sa Wiganom pa ce ti se dati odgovor sto se samo cekaju losi rezultati. To je zato sto kako igramo zadnjih mjesec dva samo lose i mozemo da ocekujemo.rambo16 je napisao/la:još sam primjetio nešto..već danima...na ovoj temi se uopšte ne čeka neki dobar rezultat Arsenala...traže se konstatno crnjaci,loše taktike,loši pojedinci....i kad se pobijedi,priča se o nečemu drugom skroz desetom....bravo Seamene,"Navuko" si većinu na tvoju filozofiju
Ni osvajanje FA kupa neće ublažiti sramotu ako se ne plasiraju u CL.Pogotovo kad se zna da su do prije nekoliko kola bili na vrhu.Greivis je napisao/la:Vidim slavi se prolazak u finale, a niko ne spominje da je Everton pobjedio danas. Imaju dva boda vise, a kako Arsenal igra, vrlo vjerovatno nema LP iduce sezone.
Kad smo vec kod sramote. Kakvo je ono sramocenje od strane Dortmunda u centru grada kobasica?Saurman je napisao/la:Ni osvajanje FA kupa neće ublažiti sramotu ako se ne plasiraju u CL.Pogotovo kad se zna da su do prije nekoliko kola bili na vrhu.Greivis je napisao/la:Vidim slavi se prolazak u finale, a niko ne spominje da je Everton pobjedio danas. Imaju dva boda vise, a kako Arsenal igra, vrlo vjerovatno nema LP iduce sezone.
Arsenalu će možda biti od pomoći nešto teži raspored Evertona.
Nezalaganje i igranje preko one stvari obično završi porazom.Greivis je napisao/la:
Kad smo vec kod sramote. Kakvo je ono sramocenje od strane Dortmunda u centru grada kobasica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.