Olimpik Sarajevo

pile87
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la pile87 » 12 apr 2014, 21:48

aleksandar_veliki je napisao/la:Pile smanji dozviljaj, te price cetnik, ovako, onako, na klixu ili negdje drugo. Ovdje smo da pricamo o fudbalu, i da bar pokusamo biti normalni u diskusiji, a ne da nam je svaka druga Nijaz supak, slagirani Osim, Pape svinja i slicno...
Bilo je i o fudbalu onda da ponovim Olimpic je najgore poslozena ekipa u PL, Bogi igra zadnjeg veznog zato sto su nakamarali igrace i ne moze sjediti na klupi, igraju na livadi na kojoj ne mozes poslati pas po zemlji lopta skace po pola metra i ne znam sta ocekuju od svega toga plus ocekuju da Zeba i Smajke zapnu protiv Zelje zbog kluba u koji ni sam gazda ne vjeruje :clap: Sve sa sportskog aspekta
EDIT
Umalo zaboravih kapitena Olimpica koji ne igra lopte nego gleda koga ce slaktati kojeg napdaci Zelje prtrcavaju kao da ga nema ustvari taktika Olimpica je bila da isprepadaju Zolu prvenstveno sa par startova nesto grubljih...odlike tipicno vasarskih ekipa... :nene:
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 12 apr 2014, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 apr 2014, 21:51

pile87 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Pile smanji dozviljaj, te price cetnik, ovako, onako, na klixu ili negdje drugo. Ovdje smo da pricamo o fudbalu, i da bar pokusamo biti normalni u diskusiji, a ne da nam je svaka druga Nijaz supak, slagirani Osim, Pape svinja i slicno...
Bilo je i o fudbalu onda da ponovim Olimpic je najgore poslozena ekipa u PL, Bogi igra zadnjeg veznog zato sto su nakamarali igrace i ne moze sjediti na klupi, igraju na livadi na kojoj ne mozes poslati pas po zemlji lopta skace po pola metra i ne znam sta ocekuju od svega toga plus ocekuju da Zeba i Smajke zapnu protiv Zelje zbog kluba u koji ni sam gazda ne vjeruje :clap: Sve sa sportskog aspekta
Bogi uopste nije lose odigrao na onoj poziciji, bar po meni. Ne znam da je ikada u karijeri stavljen na istu, jest da je cudna odluka ali nije toliko promasena bas koliko se da naslutiti iz tvog posta. :mrgreen: Nije ni najbolje rjesenje al` hajde, meni se svidjelo. :D :D

To da previse ocekuju od pojedinih igraca protiv Zelje stoji, kao i cinjenice o uzasnom terenu. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 apr 2014, 21:52

aleksandar_veliki je napisao/la:
Moze se diskuitovati o Bogiju, i po meni greska, ali trener izgleda ne misli tako...
Pa trener je taj koji odlucuje i prima platu za takve stvari i naravno snosi odgovronst za rezultat.Kako to izgleda u praksi vidjeli smo danas na terenu.Bogi ne moze igrati ni jednu drugu poziciju osim stopera.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 12 apr 2014, 21:57

Mancini je napisao/la:Došli ste ovdje da provocirate i onda ja jadan.
Ti si jadna osoba, tebe sto veze za Olimpik je 20 KM.
NO PYRO NO PARTY

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 apr 2014, 22:04

Nemaš ti pojma.Ti ovdje dođeš i provociraš sa 20 KM.Zaista nemaš pojma o životu.Fuj!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 12 apr 2014, 22:11

Provalio si me :plac:
NO PYRO NO PARTY

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 12 apr 2014, 22:18

aleksandar_veliki je napisao/la:Buu i Mancini posljednja upozorenja, neci vise biti popustljiv...
Aco što si tako strog majka mu stara,pusti djecu da se zabavljaju,subota je,imaju fore da se odmore preko vikenda jer im je škola u ponedjeljak i ti im to uskracuješ,stvarno si zaista :tralala:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 apr 2014, 22:26

Šta sam ja kriv?Evo ja prestajem pisati na duži period a ostali neka navale i dalje sa provokacijama.Imate mahanje od mene.Log out.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 14 apr 2014, 04:55, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 12 apr 2014, 22:30

Mancini mislio sam da si ozbiljniji momak i ne vjerujem da si gledao danasnju tekmu ako pricas o namjestanju i slicnim stvarima.Utakmica je bila otvorena i moglo je biti 4 1 za vas bez ikakvih problema vjeruj mi...ovo sto Aco i Pile kazu je otprilike tako da ja sad ne duljim ;)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 apr 2014, 23:31

Na temi je kritika odlupetala sa poente, trazi se cak i jaje na dlaci a ne dlaku u jajetu. :crazy:
Ne treba ni jedno ni drugo.

Mancini je u pravu sto se tice Faje, od njegovih ledja ce se odbiti ovo sve, a nije njegova krivica, i vidim i cujem nakon utakmice da covjek zna o cemu prica, mislim da mu fali jos vremena za eksperimenata ali i mislim da cemo zavrsiti najmanje na petom mjestu kao i prijasnjih sezona.

Zeba i Smajke mi nisu krivci, Bogicevic radi svoj posao i dobro ga radi, a to sto manijaci zale sto je mali Zolotic primio udarac - zadnji put kad sam pogledao igrao je Bogi za Olimpic a nije placen da mazi bracu u plavom dresu, vi k'o da niste nikad u zivotu igrali fudbal.

A nakon poluvremena je sigurno Amar Osim skontao caku, i svaka mu cast sto je skuzio gdje im je sansa, Zeljo u cijelosti vrlo efektivno djeluje ove polusezone. Medjutim zbog propustaja prve polusezone sad ce i Zeljeznicaru trebati pomoc drugih klubova da stignu do titule, i to npr. nasa utakmica sa Zrinjskim. Bice zanimljivo vidjeti ko klekne na koljenima nama po temi kad dodje vrijeme utakmice, a danas pljuje nas sve redom.

Sve u svemu imamo problema sa obijanju autobusa, ako pogledamo snimak opet vidimo da su nasi igraci jednostavno bili opkoljeni kad su napadali i nisu znali proci takve guzve, nego se izmorili u tudjoj polovini terena, ostali iza "linije neprijatelja", i onda je trka nazad kuci odbrani protiv horde Zeljinih igraca odma otezana. Statistika isto potvrdjuje da nismo toliko suteva prema protivnickom golu uputili, Zeljo je itekako mnogo suteva imao, a vecina njih nije bilo iz bliza, oni su naucili dosta od prosle godine kad su sve bili blizu protiv Plzena ali nisu znali probiti autobus. Danas ga iskoristili, i dosli smo sad mi na red da ucimo od toga. Zeljo bas i prijateljske odigrao prije ove utakmice, meni je bilo jasno davno da je to korisno, nego kontajuci da je to mozda previse umora igracima nisam predlozio nista tako ovdje(ako bi kome uopste bilo interesantno cuti).

Trebamo okrenuti cilj prema petom mjestu, nadati se da Velez kiksa, i sve redom rusiti iz inata. Takticki nismo dovoljno bezobrazni kako znaju druge ekipe biti.
Formacija, sastav i motivacija su svi sasvim kako trebaju da budu, eno i u Poljskoj ligi npr. ima ekipa sa vrlo malim uslovima izborila Evropu, oni isto tjeraju taj sablon i koriste ofsajd zamku npr., odbrana im se ne boji nositi loptu naprijed a ne nabiti je prema napadacima svaki put.

Nasi pokusavaju kroz umijece postizati golove(pogledajte driblinge Sivsica, Smajica, Rizvanovica itd.), i to ponekad proradi, ali u nasoj ligi kad pogledam utakmice kao protiv Travnika, ranija utakmica protiv Zvijezde, protiv Viteza, oni se drze po cakama, polu-bunkeru/autobusu, i malo bezobraznijih metoda, i to im se isplati posebno kad nemaju iste uslove(Mladost eno sta su spremni uraditi od svog terena da bi nas dobili kod kuce). Mozemo se nadati izlaskom u Evropu jos do kraja, a vec za sljedecu sezonu poceti planirati i konsolidirati redove, da ne napustamo masovno igrace, i da vec pripremimo prodati par igraca, naci dvoje-troje koji ce popuniti te rupe, i spremati se za solidnu sezonu. Nadam se da ovaj put necemo traziti samo po imenima, gledamo sto vise (kako Ciro rece) "ratnika" kao Regoja, Bogicevica, Rizvanovica da nadjemo sa mozda jednim izuzetkom(Faris Handzic, barem da ja izaberem). :mrgreen:

I po mome misljenju je Hamzic veoma dobru partiju pruzao danas iako nesretno je primio 4 golova, ali ne moze sam sve uraditi. Regoje, Rizvanovic, Handzic, Zec, Bogicevic takodjer su vrlo dobro igrali, Zebu skoro nisam ni primjetio, Smajic je dosta dobro igrao, Kokot je imao borbu u sebi ali mi se cini da se zeznuo tu i tamo. Merajica nisam primjetio, Sivsic bolje igrao danas nego prosli put kad sam ga vidio i mislim da zna i jos bolje, Rahmanovic je zadovoljio, Durak takodjer, Torlak izgleda da je lose odigrao danas.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 12 apr 2014, 23:38

Nista Nijazu od evrope,nikad je nece docekat a razloga je milion! Nego u kakvom je stanju Duljevic!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 13 apr 2014, 01:29

Mokroguz je napisao/la:Na temi je kritika odlupetala sa poente, trazi se cak i jaje na dlaci a ne dlaku u jajetu. :crazy:

Mancini je u pravu sto se tice Faje, od njegovih ledja ce se odbiti ovo sve, a nije njegova krivica, i vidim i cujem nakon utakmice da covjek zna o cemu prica, mislim da mu fali jos vremena za eksperimenata ali i mislim da cemo zavrsiti najmanje na petom mjestu kao i prijasnjih sezona.

Zeba i Smajke mi nisu krivci, Bogicevic radi svoj posao i dobro ga radi, a to sto manijaci zale sto je mali Zolotic primio udarac - zadnji put kad sam pogledao igrao je Bogi za Olimpic a nije placen da mazi bracu u plavom dresu, vi k'o da niste nikad u zivotu igrali fudbal.

A nakon poluvremena je sigurno Amar Osim skontao caku, i svaka mu cast sto je skuzio gdje im je sansa, Zeljo u cijelosti vrlo efektivno djeluje ove polusezone. Medjutim zbog propustaja prve polusezone sad ce i Zeljeznicaru trebati pomoc drugih klubova da stignu do titule, i to npr. nasa utakmica sa Zrinjskim. Bice zanimljivo vidjeti ko klekne na koljenima nama po temi kad dodje vrijeme utakmice, a danas pljuje nas sve redom.

Sve u svemu imamo problema sa obijanju autobusa, ako pogledamo snimak opet vidimo da su nasi igraci jednostavno bili opkoljeni kad su napadali i nisu znali proci takve guzve, nego se izmorili u tudjoj polovini terena, ostali iza "linije neprijatelja", i onda je trka nazad kuci odbrani protiv horde Zeljinih igraca odma otezana. Statistika isto potvrdjuje da nismo toliko suteva prema protivnickom golu uputili, Zeljo je itekako mnogo suteva imao, a vecina njih nije bilo iz bliza, oni su naucili dosta od prosle godine kad su sve bili blizu protiv Plzena ali nisu znali probiti autobus. Danas ga iskoristili, i dosli smo sad mi na red da ucimo od toga. Zeljo bas i prijateljske odigrao prije ove utakmice, meni je bilo jasno davno da je to korisno, nego kontajuci da je to mozda previse umora igracima nisam predlozio nista tako ovdje(ako bi kome uopste bilo interesantno cuti).

Trebamo okrenuti cilj prema petom mjestu, nadati se da Velez kiksa, i sve redom rusiti iz inata. Takticki nismo dovoljno bezobrazni kako znaju druge ekipe biti.
Formacija, sastav i motivacija su svi sasvim kako trebaju da budu, eno i u Poljskoj ligi npr. ima ekipa sa vrlo malim uslovima izborila Evropu, oni isto tjeraju taj sablon i koriste ofsajd zamku npr., odbrana im se ne boji nositi loptu naprijed a ne nabiti je prema napadacima svaki put.

Nasi pokusavaju kroz umijece postizati golove(pogledajte driblinge Sivsica, Smajica, Rizvanovica itd.), i to ponekad proradi, ali u nasoj ligi kad pogledam utakmice kao protiv Travnika, ranija utakmica protiv Zvijezde, protiv Viteza, oni se drze po cakama, polu-bunkeru/autobusu, i malo bezobraznijih metoda, i to im se isplati posebno kad nemaju iste uslove(Mladost eno sta su spremni uraditi od svog terena da bi nas dobili kod kuce). Mozemo se nadati izlaskom u Evropu jos do kraja, a vec za sljedecu sezonu poceti planirati i konsolidirati redove, da ne napustamo masovno igrace, i da vec pripremimo prodati par igraca, naci dvoje-troje koji ce popuniti te rupe, i spremati se za solidnu sezonu. Nadam se da ovaj put necemo traziti samo po imenima, gledamo sto vise (kako Ciro rece) "ratnika" kao Regoja, Bogicevica, Rizvanovica da nadjemo sa mozda jednim izuzetkom(Faris Handzic, barem da ja izaberem). :mrgreen:

I po mome misljenju je Hamzic veoma dobru partiju pruzao danas iako nesretno je primio 4 golova, ali ne moze sam sve uraditi. Regoje, Rizvanovic, Handzic, Zec, Bogicevic takodjer su vrlo dobro igrali, Zebu skoro nisam ni primjetio, Smajic je dosta dobro igrao, Kokot je imao borbu u sebi ali mi se cini da se zeznuo tu i tamo. Merajica nisam primjetio, Sivsic bolje igrao danas nego prosli put kad sam ga vidio i mislim da zna i jos bolje, Rahmanovic je zadovoljio, Durak takodjer, Torlak izgleda da je lose odigrao danas.
Svaka cast za post! :thumbup: A ima u Olimpiku dosta potencijala i dosta mladih igraca koji ce nadam se uspjeti ostvariti dobru karijeru :thumbup:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 13 apr 2014, 10:55

Ovdje se prica o popustanju Zebe,na 0:1 za Olimpic dao je strasnu loptu Kokotu koji je prosao i Loncarica al je sudija digao offside.Sumnjam da bi na 0:1 da je nesto htio davao onakve lopte :roll:

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 13 apr 2014, 11:42

Mokroguz je napisao/la:Na temi je kritika odlupetala sa poente, trazi se cak i jaje na dlaci a ne dlaku u jajetu. :crazy:

Kradem foru!

Nitko ti ovo nije procito!

ZELJO!!! :njanjanja:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 13 apr 2014, 14:36

Mislim da je ono ipak bio ofsajd, moram pogledati opet.

Sad je bitno da se prepoznaju greske, i da se sve ne svede na Torlaka samog, jer sada svima najmanje treba otudjenje, ljutnja itd., valja im svima dati pouzdanje pa onda reci im sta trebaju vjezbati.
On ima mozda dosta da popravi u svojoj igri, ali je jucer problem bio sto smo spustili gardu i ostali otvoreni napadima Zeljeznicara nakon nasih napada, nismo iskoristili svaki napad pametno, inace bi lagano moglo zavrsiti u nasu korist.

Sjecam se da je Torlak vise puta se nasao mnogo blize protivnickom golu, mozda bi zato vrijedilo u jednoj prijateljskoj utakmici probati ga na drugim pozicijama(zadnji vezni, lijevi bocni).
A Bogicevic i Regoje su vrlo solidni stoperi, Bogicevic je i odlican zadnji vezni kao i Handzic, Lede takodjer me je odusevio kad je igrao zadnjeg veznog.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 apr 2014, 18:18

Nisam se želio javljati ali slušajući maloprije suspendovanog nam prvotimca kako priča o klubu ipak sam se javio.Kada tako pričaju domaći igrači onda nije čudo kako su se juče ponašali na terenu novopridošli.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 apr 2014, 23:18

Faik je poludio poslije utakmice.E moj Faik izdaše te najiskusniji.Pa im ti opet vjeruj.

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 14 apr 2014, 00:50

Mancini je napisao/la:Nisam se želio javljati ali slušajući maloprije suspendovanog nam prvotimca kako priča o klubu ipak sam se javio.Kada tako pričaju domaći igrači onda nije čudo kako su se juče ponašali na terenu novopridošli.
Ti si sigurno jos jedan ljigavac koji jedva ceka nesto lose da cuje od njega i da ovdje prenese .. a sigurno si s njim pio kafu ..
Toto Riina

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 apr 2014, 02:44

PES2012 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Nisam se želio javljati ali slušajući maloprije suspendovanog nam prvotimca kako priča o klubu ipak sam se javio.Kada tako pričaju domaći igrači onda nije čudo kako su se juče ponašali na terenu novopridošli.
Ti si sigurno jos jedan ljigavac koji jedva ceka nesto lose da cuje od njega i da ovdje prenese .. a sigurno si s njim pio kafu ..
Nemoj da si bezobrazan.Da sam želio napisati tačno šta je rekao ovdje sve bi napisao,ali nisam.A kafu ne bih sigurno pio sa njim.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 14 apr 2014, 12:24

@Mokroguz

Sjecas li se pocetka sezone kada sam ti rekao da Olimpic nece u Evorpu. To nije klub, to je agencija, privatna prchija, smijesna, bez identiteta, a bez toga se ne može!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.