FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bangara
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bangara » 12 apr 2014, 20:15

Spustite se malo ljudi, utakmica po utakmica, ne valja biti bahat i arogantan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 apr 2014, 20:17

zivinaajkula je napisao/la:
ennis je napisao/la:Rudar gubi 2-0,sledecu idu Zvijezdi zadnje kolo ce vjerovatno biti OUT iz prvenstva sto je odlicno za nas,totalno demotivisani,dosta stvari nam ide na ruku,mislim da Zrinjski nema sanse da dobije i Olimpica i Veleza u gostima sve je na nama opet.

A mi ako Sarajevo pobjedimo nasa je titula,jer nam Mladost i Rudar kao i Velez ne mogu nista!
Derbi nam je najvazniji! :clap:
Digli smo formu na vrijeme i iz utakmice u utakmicu izgledamo sve bolje.. Mogla bi ovo biti najgora sezona za komsije da budu istamburani na Grbavici i da ostanu bez Evrope :opaopa:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 12 apr 2014, 20:40

Za danas nemam sta reći osim svaka čast plavi momci tako se igra. Sad gledati da se mladosti da što više golova i stizati gol razliku evo u ove tri tekme smo je stigli za 4 gola ne treba kikseve čekati sad samo trpati

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 apr 2014, 20:42

Bravo momci, tako se bori za svoj klub!

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 apr 2014, 20:43

Momčino, znaš li definiciju riječi kompleks?
Ja te volim, volim Željo..

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 12 apr 2014, 20:46

Dobro je ovo samo puniti protivnike.Sljedecu na Grbavici napuniti i Mladost Veliku Obarsku i nadati se kiksu Zrinjskog protiv Čelika ili bar nekoj minimalnoj pobjedi sa gol razlike..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 apr 2014, 21:04

Ovaj Zeljo sve ce ****. :mrgreen:

Milina danas na Otoci, ljepota, gledati izraze lica svakog covjeka na onoj tribini nakon bilo kojeg od 4 gola se ne moze kupiti. Hvala momcima na ovoj utakmici, nasa djeca zabijaju - ljepota gledati!!!

Jedina zamjerka ide Vernesu, prelose od njega. Stanic :bow: momak je lav kakvog slabo koji tim u ovoj ligi ima. Mozda ne posjeduje ogromno fudbalsko znanje ali svaki moguci nedostatak nadoknadi ogromnom borbenoscu, mozda i najbolji nas pojedinac ove sezone, najvise je konstantan.

Samo da nas ova pobjeda previse ne "uljulja", do kraja su sve utakmica bitne i svakoj treba prilaziti ovakvim zarom.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 12 apr 2014, 21:14

PlaviSaJUGA je napisao/la:Moze li ovo iko potvrditi,ko je blizak klubu???

Prije 5 minuta pitam ja jednu veliku sportsku licnost, jel moguce prvo poluvrijeme da je sudija non stop gledao trenera malog olimpika, kaze on komsinice sa koseva olimpiku dalo 20000 KM da pobjede Zelju, ali im tananana i pare i ovaj put nisu pomogle. Sto posto pouzdana informacija, jer je covjek u Zelji i stariji, toliko o tome da kitari pricaju da je namjestena tekma da Sveti Zeljo uzme. CUVA BOG ZELJU SVOG!!!

:salut:
100% TAČNO
Zajeba ih Tornjak hihihihiih
Einigkeit und Recht und Freiheit

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 12 apr 2014, 21:15

To je vise povezano onim nize vrijednosti, nikakvi trofeji to ne mogu promjeniti

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 12 apr 2014, 21:15

" onclick="window.open(this.href);return false;

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 12 apr 2014, 21:18

Bravo momci, odlicna igra i jos ljepsi golovi. Psihicki kao ekipa smo za kratko vrijeme strasno napredovali! Danas smo i kod 0-1 samo nastavili istim tempom pritiskati domacina :opaopa: dok nije procepilo :njanjanja: Sve pohvale i strucnom stabu koji daje svoj maximum i vrhunski bira i rotira igrace, sve za cistu 10-ku!!!

Imamo -6 gol razliku i to nije nikakva nedostizna prednost, samo nastaviti trpati do kraja i ako mislim da gol razlika nece odlucivati na kraju.

Volim te Zeljo!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2014, 21:20

Nije ni ovih šest golova Zrinjskog nedostižno...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 12 apr 2014, 21:23

Đurbuzović poslije utakmice:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/urbuzovi ... ace/128908" onclick="window.open(this.href);return false;

A evo i podrške Zebi:

http://www.****.ba/clanak/69766651898 ... a%E2%80%9C" onclick="window.open(this.href);return false;

(Izvor)
FK Željezničar 1921

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 12 apr 2014, 21:25

Virtu4l je napisao/la:Nije ni ovih šest golova Zrinjskog nedostižno...

Igramo protiv Mladosti iducu,tvrda ekipa,malo golova se moze nabiti kada parkiraju autobus na gol,zatim idemo Velezu gdje se tesko pobjedi a kamoli poboljsava gol razlika,zatim pitari nam dolaze tu je derbi uvijek cvrsti ili 0:0 ili gol razlike,zatim idemo Rudaru koji po svemu sudeci ispada!
Znaci Mladosti i Rudaru trebamo dati po 3,4 komada a da ovi dobivaju po 1 razlike ,iako nece gol razlika odlucivati tesko da je mozemo stici jer i njima dolazi Celik i ova Mladost te idu mrtvom Olimpicu i Velezu gdje ce oni nadam se kiksati! :wave:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

katalinskiosim
Kontakt:

Post Postao/la katalinskiosim » 12 apr 2014, 21:28

FKS1946 je napisao/la:Nisam prije pisao na vasoj temi, ali moram ovo reci. Utakmica se igra sa OlimpiCom, a vi cijelo vrijeme pjevate o Sarajevu i proslavljate pobjedu sa pjesmom "J*** malo Saraj'vo" nije mi jasno, i onda kazu mi imamo kompleks, na Kosevu se Zeljo samo proziva u utakmici prije derbija i za derbi, moze mi neko objasniti u cemu vam je furka ?
Da sam pitar ja nebi imo sna, nebi spavo ja, zbog tog ŽELJE. :opaopa:

Sto se tice utakmice ja sam prezadovoljan i ponosan. Valjda cemo osvojiti titulu ali najbitnije je da napunimo grbavicu protiv mladosti i da ovim momcima stavimo da znanja da smo uz njih bez obzira na krajnji ishod prvenstva.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 12 apr 2014, 22:04

Al kad ga Zola zabi brada mi zadrhti. :oops:

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 12 apr 2014, 22:08

katalinskiosim je napisao/la:
FKS1946 je napisao/la:Nisam prije pisao na vasoj temi, ali moram ovo reci. Utakmica se igra sa OlimpiCom, a vi cijelo vrijeme pjevate o Sarajevu i proslavljate pobjedu sa pjesmom "J*** malo Saraj'vo" nije mi jasno, i onda kazu mi imamo kompleks, na Kosevu se Zeljo samo proziva u utakmici prije derbija i za derbi, moze mi neko objasniti u cemu vam je furka ?

Sto se tice utakmice ja sam prezadovoljan i ponosan. Valjda cemo osvojiti titulu ali najbitnije je da napunimo grbavicu protiv mladosti i da ovim momcima stavimo da znanja da smo uz njih bez obzira na krajnji ishod prvenstva.
Jedino da Ljuba Alicic ponovi koncert, mozda bi je onda napunili :wave:
M.Delac 2

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 12 apr 2014, 22:15

FKS1946 je napisao/la:
katalinskiosim je napisao/la:

Jedino da Ljuba Alicic ponovi koncert, mozda bi je onda napunili :wave:
Bubuljicaru !

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 12 apr 2014, 22:18

Nista se ne mora puniti,dovoljno je onih 3-4 hiljade koje su standardne samo da malo vise navijaju.Kad god je bilo vise raje uvijek smo lose igrali..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 12 apr 2014, 22:23

FKS 1946 Ne volim kad neko pise joj idi na svoju temu pa pisi,sta ovdje dolazis itd.,al ti stvarno pretjerujes.Sta ti je bolan,pa Zeljo pobjedio ni prvi ni zadnji put,jos ces se ti toga nagledat,al eto valjda se malo teze navikavas sta li !?
Prica ti je glupa cuj Ljuba Alicic,kad je to Kosevo zadnji put bilo puno ( izuzmemo li koncerte i reprezentaciju) ? Ja cu ti reci,protiv Newcastlea!

Sto se tice utakmice,iskreno sam prizeljkivao da ne kazem ocekivao jedan ovakav rezultat protiv ovako jakog protivnika,pogotovo protiv njih onakvih nalozenih u prvom poluvremenu.Izgubili su dah,u prvih pola sata su vec ispuhali a nasi sa napola odradjenim pripremama melju do 90. minute.Velike zasluge za to idu Manijacima,strasno navijanje danas iako nije bilo bubnja :clap: Protiv Obarske ne ocekujem laganu utakmicu,ali naravno da mislim da cemo pobjediti,sa ovim oporavljenim igracima izgledamo puno ozbiljnije nego na pocetku polusezone.Danas svi hvale Aru i Stanica,ja bih izdvojio Kerlu. Bravo majstore,odlicna utakmica,nekoliko rizicnih poigravanja iz svakog izasao kao pobjednik :thumbup: Deda mi se malo pogubio danas,ali necemo mu zamjerit borio se,ali sigurno da moze puno bolje,pokazao je to protiv likCea.Jos jedna bitna stvar koja nam je sigurno pokvarila igru za 30-40 % u prvom poluvremenu a to je KATASTROFALAN TEREN.Ljudi ja ne bi dozvolio da se liga uopste igra na onakvom terenu.Dovode pojacanja imaju novac,pa dajte onda uredite malo teren.Imao sam dojam da je neravan i grbav,a uz to jos i suh. :!: :?: Zabiberili smo ga Nijazu koji je digao cijene ulaznica(skoro pun stadion),koji je nalozio igrace da ginu(smjestili mu 4 komada),a naravno i komsinicama koje su ocekivale kiks starijeg rivala :nene:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Hamagara, Kockoglavi, Levin, Mana, MrkiMedo i 77 gostiju.