Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Kakav je Pjanke bio? ima li šta vrijedno pomena ? 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mire postao pravo agresivan i opasan. Conti ga udario laktom a sudija nije nista svirao, par minuta kasnije Mire se zaletio i pokosio Contija, cisto osvetnickiHariTz je napisao/la:Kakav je Pjanke bio? ima li šta vrijedno pomena ?

To je sto se Pjanica tice bila najzanimljivije danas. Zaradio i zuti karton usput. Nije se pretrgao nesto danas ni on ni Roma ali nije bilo ni potrebe. Napravili su 3-4 sanse iz kojih je Destro zabio 3 gola sto je bilo dovoljno.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Miralem Pjanić
Pjanic sljedecu tekmu propusta zbog 5 zutih kartona. Taman da vas upozorim prije, da ne bi strahovali da je povreda. 
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Pa eto, često se razmaše rukama i sudijama, pa kartoniraju ga bez veze.calcio je napisao/la:Mire postao pravo agresivan i opasan. Conti ga udario laktom a sudija nije nista svirao, par minuta kasnije Mire se zaletio i pokosio Contija, cisto osvetnickiHariTz je napisao/la:Kakav je Pjanke bio? ima li šta vrijedno pomena ?
To je sto se Pjanica tice bila najzanimljivije danas. Zaradio i zuti karton usput. Nije se pretrgao nesto danas ni on ni Roma ali nije bilo ni potrebe. Napravili su 3-4 sanse iz kojih je Destro zabio 3 gola sto je bilo dovoljno.
Malo teško povjerovati da je Destro uspio iskoristiti sve šanse

Pa iskreno trpe njega sudije poprilicno, ne mogu da se sjetim kada je zbog prigovora dobio direktno zuti, mozda da mu sudija nije htio progledati kroz prste u nekim situacijama, jer je puno prigovarao, ali direktan zuti za prigovor ne mogu se sjetiti. Valjda ima to veze i sa tim sto Italijanska liga nikada gora nije bila, pa je Pjana sasvim sigurno jedna od njenih najvecih zvijezda, stoga i prolaze te silni prigovoriHariTz je napisao/la:Pa eto, često se razmaše rukama i sudijama, pa kartoniraju ga bez veze.calcio je napisao/la:Mire postao pravo agresivan i opasan. Conti ga udario laktom a sudija nije nista svirao, par minuta kasnije Mire se zaletio i pokosio Contija, cisto osvetnickiHariTz je napisao/la:Kakav je Pjanke bio? ima li šta vrijedno pomena ?
Malo teško povjerovati da je Destro uspio iskoristiti sve šanse

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Re: AW: Miralem Pjanić
Goalgetter je napisao/la:Pjanic sljedecu tekmu propusta zbog 5 zutih kartona. Taman da vas upozorim prije, da ne bi strahovali da je povreda.

Cini mi se da je Safet govorio pred Egipat da ce izaci u susret Romi..
A isto tako da Roma izadje u susret zadnje kolo Seria A tj. da Pjanic ne igra.
Pjanić je doputovao u Sarajevo gdje je potpisao promotivni plakat ASA osiguranja i simbolično označio početak kampanje i saradnje s tom kompanijom.
- Naravno da svi želimo odigrati dobro i predstaviti Bosnu i Hercegovinu u najboljem svijetlu, ali još je rano da više o tome razgovaramo. Sigurno je da svi igrači jedva čekaju da počnemo s pripremama i da spremni otputujemo u Brazil - rekao je Pjanić.
Na pitanje o budućnosti u Romi, Pjanić je naglasio da ima još godinu dana ugovora s italijanskim klubom.
- Lijepo mi je u Rimu i ne razmišljam o mogućim ponudama ili transferima. Želim privesti sezonu kraju, a zatim se posvetiti reprezentaciji - zaključio je bh. veznjak i dodao da slobodno vrijeme potpuno posvećuje porodici, ali da ne želi razgovarati o svom privatnom životu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se da će se ostvariti ovo s Bayernom..Mogao bi mjenjati Pjanke i Kroosa i Alcantaru
Pjanke potvrdio da postoji interes i da ce razmisljati o "eventuelnom" odlasku poslije SP-a... Zamislite nas Miralem dirigent u jednom Bayernu 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ma ja, koliko ga god mi volili sigurno ce imati mjesto prije Götzea, Kroosa i Thiaga...kokakolas je napisao/la:Pjanke potvrdio da postoji interes i da ce razmisljati o "eventuelnom" odlasku poslije SP-a... Zamislite nas Miralem dirigent u jednom Bayernu
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
... Martineza, Svajnija... 

-
- Kontakt:
-----------------Martinez--------------sajo10 je napisao/la:Ma ja, koliko ga god mi volili sigurno ce imati mjesto prije Götzea, Kroosa i Thiaga...kokakolas je napisao/la:Pjanke potvrdio da postoji interes i da ce razmisljati o "eventuelnom" odlasku poslije SP-a... Zamislite nas Miralem dirigent u jednom Bayernu
---------Schweini ----- Pjanic--------
--Gotze-----------------------Ribery--
------------------Lewa------------------

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Pjanke moze doci u Bayern jedino ako Kroos, a to da Pjanic nema mjesta u Bayernu je jedno obicna glupost takav majstor ima mjesta u sve i jednoj ekipi svijeta....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ja sam uvjeren da je SP kljucno kad je u pitanju njegov odlazak ili ostanak u Romi..Ako odigra dobro siguran sam da ga Roma nece moci zadrzati..Jucer je u jednoj izjavi rekao da parafraziram-ako se nista ne desi tokom ljeta ostaje u Romi.. Sp je najveca "pijaca" fudbalera,posebno mladih kao sto je Pjana..Mada,ja licno ne bih imao nista protiv da ostane jso neko vrijeme u Rimu..Igrat ce LP,Roma ima konacno konkuretnu ekipu,Mire je jedan od glavnih igraca..Nema razloga za zurbu neku..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Zasto Pjanica nema ni na klupi danas?
Zuti kartoni.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Zasto Pjanica nema ni na klupi danas?
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
odgovor ti je tačno 13 postova iznad tvogDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Zasto Pjanica nema ni na klupi danas?
Nad tobom sunce najljepše sja
Rios je napisao/la:Ja sam uvjeren da je SP kljucno kad je u pitanju njegov odlazak ili ostanak u Romi..Ako odigra dobro siguran sam da ga Roma nece moci zadrzati..Jucer je u jednoj izjavi rekao da parafraziram-ako se nista ne desi tokom ljeta ostaje u Romi.. Sp je najveca "pijaca" fudbalera,posebno mladih kao sto je Pjana..Mada,ja licno ne bih imao nista protiv da ostane jso neko vrijeme u Rimu..Igrat ce LP,Roma ima konacno konkuretnu ekipu,Mire je jedan od glavnih igraca..Nema razloga za zurbu neku..
Zar zaista neko misli da ce 3,4 utakmice na tom turniru biti kljucne za transfer bilo kojeg igraca?
U vrijeme danasnjijh tehnologija gdje se igraci prate kroz svaku utakmicu, koliko trce, koliko duela imaju, kako se krecu bez lopte, najmanja moguca sitnica, SP gotovo nikakvu ulogu za neciji transfer nema. Mozda jedino za neke igrace sa drugih kontineata koji nisu do sad bili na oku skautima i trenerima, tipa Iran, Costa Rica, Korea i slicno.
Pa agencije igrace tipa Pjanica prate godinama. Mnogo mjerodavnije nekom eventualnom buducem kupcu ce biti kako je odigrao 50 utakmica za Romu u sezoni, nego kako je odigrao 3 utakmice na SP.
U pravu je Rios. Igre na SP itekako uticu na transfer igraca. Posebno ako si napadac. Svaki gol postignut na EP/SP ti podize vrijednost. Npr. direktor Bayerna je javno priznao da su Mandzukiceva tri gola na EP, presudila da se realizuje njegov transfer. U Wolfsburgu se je pokazao tek kao solidan igrac, borben dobar trkac sa 10 -tak postignutih golova. Kvalitetno EP je u njegovom slucaju bilo presudno.pisac je napisao/la:
Zar zaista neko misli da ce 3,4 utakmice na tom turniru biti kljucne za transfer bilo kojeg igraca? U vrijeme danasnjijh tehnologija gdje se igraci prate kroz svaku utakmicu, koliko trce, koliko duela imaju, kako se krecu bez lopte, najmanja moguca sitnica, SP gotovo nikakvu ulogu za neciji transfer nema. Mozda jedino za neke igrace sa drugih kontineata koji nisu do sad bili na oku skautima i trenerima, tipa Iran, Costa Rica, Korea i slicno.
Pa agencije igrace tipa Pjanica prate godinama. Mnogo mjerodavnije nekom eventualnom buducem kupcu ce biti kako je odigrao 50 utakmica za Romu u sezoni, nego kako je odigrao 3 utakmice na SP.
Hmm,stoji ovo tvoje,ali kao sto rekoh,SP je najveca fudbalska "pijaca"..Poduga je lista fudbalera koji su se prodali nakon njega..pisac je napisao/la:Rios je napisao/la:Ja sam uvjeren da je SP kljucno kad je u pitanju njegov odlazak ili ostanak u Romi..Ako odigra dobro siguran sam da ga Roma nece moci zadrzati..Jucer je u jednoj izjavi rekao da parafraziram-ako se nista ne desi tokom ljeta ostaje u Romi.. Sp je najveca "pijaca" fudbalera,posebno mladih kao sto je Pjana..Mada,ja licno ne bih imao nista protiv da ostane jso neko vrijeme u Rimu..Igrat ce LP,Roma ima konacno konkuretnu ekipu,Mire je jedan od glavnih igraca..Nema razloga za zurbu neku..
Zar zaista neko misli da ce 3,4 utakmice na tom turniru biti kljucne za transfer bilo kojeg igraca?
U vrijeme danasnjijh tehnologija gdje se igraci prate kroz svaku utakmicu, koliko trce, koliko duela imaju, kako se krecu bez lopte, najmanja moguca sitnica, SP gotovo nikakvu ulogu za neciji transfer nema. Mozda jedino za neke igrace sa drugih kontineata koji nisu do sad bili na oku skautima i trenerima, tipa Iran, Costa Rica, Korea i slicno.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Google [Bot], tovusa84 i 55 gostiju.