Ovi su veći paranoici od pitara. Uzalud vam trud, kupili smo sve do kraja, a usput platili i Olimpik i Velež da vas dobiju...gio10 je napisao/la:ZrinjskiMostar je napisao/la:Evo info, procurile informacije utakmica olimpik željo će biti pod istragomako je sve čisto neka dokažu a svi znamo da nije!
![]()
Nas nitko nemože dobiti u tome je problem za vas a vi samo kupujte!RobertoBaggio je napisao/la:Ovi su veći paranoici od pitara. Uzalud vam trud, kupili smo sve do kraja, a usput platili i Olimpik i Velež da vas dobiju...gio10 je napisao/la:ZrinjskiMostar je napisao/la:Evo info, procurile informacije utakmica olimpik željo će biti pod istragomako je sve čisto neka dokažu a svi znamo da nije!
![]()
kad se sjetim ona dva remija, pa kad nisam pukao sto ih nismo uzeli a statistika nam je od 18 utakmica, 16 pobjeda i 2 remija... i onda zrinjevcima cudno kad uzmemo u gostima...ficobahtic je napisao/la:23.09.95. FK OLIMPIK - FK ŽELJEZNIČAR 1:2
27.09.97. FK OLIMPIK - FK ŽELJEZNIČAR 2:4
09.09.00. FK OLIMPIK - FK ŽELJEZNIČAR 1:7
16.03.02. FK OLIMPIK - FK ŽELJEZNIČAR 1:2
01.11.09. FK OLIMPIK - FK ŽELJEZNIČAR 0:2
04.08.10. FK OLIMPIC - FK ŽELJEZNIČAR 0:2
28.08.11. FK OLIMPIC - FK ŽELJEZNIČAR 0:1
04.05.13. FK OLIMPIC - FK ŽELJEZNIČAR 1:2
12.04.14. FK OLIMPIC - FK ŽELJEZNIČAR 1:4
Ako se ne varam ovo je 9-a pobjeda Zelje protiv Olimpica u gostima, nikad nisu kao domacini osvojili ni bod protiv Nas! Zbog cega je onda ova pobjeda drugacija od ovih ostalih?? Nemoj ziv bio, mani se ovih djecijih teorija...Tebi je mozda to cudno, ali nama je neuspjeh protiv Olimpica sve ispod 2 razlike!!!
Misliš da vas Velež ne može dobiti zadnje kolo u Vrapčićima, vjeruj mi da tu utakmicu čekam više nego ijednu zadnjih 20 godina, volio bih da vam trebaju tri boda za titulu, samo da vidim kako će izgledati mogućnost da dobijete i titulu slavite kod ljudi kojima ste oteli stadion i prognali ih iz njihovog vjekovnog grada. Ništa mi nije više važno, samo to da vama zadnje kolo trebaju tri boda u VrapčičimaZrinjskiMostar je napisao/la: Nas nitko nemože dobiti u tome je problem za vas a vi samo kupujte!
tako je, zločesti smo zločestiblavor je napisao/la:Misliš da vas Velež ne može dobiti zadnje kolo u Vrapčićima, vjeruj mi da tu utakmicu čekam više nego ijednu zadnjih 20 godina, volio bih da vam trebaju tri boda za titulu, samo da vidim kako će izgledati mogućnost da dobijete i titulu slavite kod ljudi kojima ste oteli stadion i prognali ih iz njihovog vjekovnog grada. Ništa mi nije više važno, samo to da vama zadnje kolo trebaju tri boda u VrapčičimaZrinjskiMostar je napisao/la: Nas nitko nemože dobiti u tome je problem za vas a vi samo kupujte!
Kažem, ti samo da mi je to doživit, meni prijatelj iz Mostara kaže znači svi igrači naši će bit odmah streljani nakon utakmice ako Zrinjski bude slavio titulu u Vrapčićima, to će definitivno biti za svjetske naslovnice, zato ti kažem, jedva čekam da vidim kako će to izgledatikrmak je napisao/la:tako je, zločesti smo zločestiblavor je napisao/la:Misliš da vas Velež ne može dobiti zadnje kolo u Vrapčićima, vjeruj mi da tu utakmicu čekam više nego ijednu zadnjih 20 godina, volio bih da vam trebaju tri boda za titulu, samo da vidim kako će izgledati mogućnost da dobijete i titulu slavite kod ljudi kojima ste oteli stadion i prognali ih iz njihovog vjekovnog grada. Ništa mi nije više važno, samo to da vama zadnje kolo trebaju tri boda u VrapčičimaZrinjskiMostar je napisao/la: Nas nitko nemože dobiti u tome je problem za vas a vi samo kupujte!![]()
ko im je kriv kad ih peru kompleksi, nek streljaju. neće nam biti prvi put da smo ih dobili tamoblavor je napisao/la:Kažem, ti samo da mi je to doživit, meni prijatelj iz Mostara kaže znači svi igrači naši će bit odmah streljani nakon utakmice ako Zrinjski bude slavio titulu u Vrapčićima, to će definitivno biti za svjetske naslovnice, zato ti kažem, jedva čekam da vidim kako će to izgledatikrmak je napisao/la:tako je, zločesti smo zločestiblavor je napisao/la:
Misliš da vas Velež ne može dobiti zadnje kolo u Vrapčićima, vjeruj mi da tu utakmicu čekam više nego ijednu zadnjih 20 godina, volio bih da vam trebaju tri boda za titulu, samo da vidim kako će izgledati mogućnost da dobijete i titulu slavite kod ljudi kojima ste oteli stadion i prognali ih iz njihovog vjekovnog grada. Ništa mi nije više važno, samo to da vama zadnje kolo trebaju tri boda u Vrapčičima![]()
Neće vam bit prvi put da pobijedite i slavite titulu pred "Rođenim" u Vrapčićima? Vjeruj mi ne sjećam se toga, da se dogodilo itekako bi se sjećaokrmak je napisao/la: ko im je kriv kad ih peru kompleksi, nek streljaju. neće nam biti prvi put da smo ih dobili tamo
rekoh nece nam prvi put biti da smo ih tamo dobiliblavor je napisao/la:Neće vam bit prvi put da pobijedite i slavite titulu pred "Rođenim" u Vrapčićima? Vjeruj mi ne sjećam se toga, da se dogodilo itekako bi se sjećaokrmak je napisao/la: ko im je kriv kad ih peru kompleksi, nek streljaju. neće nam biti prvi put da smo ih dobili tamo
Slažem se, upravo sam ja to i rekao da im hvali viška motiva kad igraju protiv vas! Najbolji pokazatelj će biti utakmica protiv nas jer mi idemo na olimpik sa najacim sastavom a već sam davno pisao kako će upravo taj susret biti odlucucjuci pa prema trenutnoj formi i kvaliteti normalno bi bilo da da i mi pobjedimo olimpik ako je sve regularno....ficobahtic je napisao/la:23.09.95. FK OLIMPIK - FK ŽELJEZNIČAR 1:2
Ako se ne varam ovo je 9-a pobjeda Zelje protiv Olimpica u gostima, nikad nisu kao domacini osvojili ni bod protiv Nas! Zbog cega je onda ova pobjeda drugacija od ovih ostalih?? Nemoj ziv bio, mani se ovih djecijih teorija...Tebi je mozda to cudno, ali nama je neuspjeh protiv Olimpica sve ispod 2 razlike!!!
olipiku je igrati na otoci sa zeljom kao vama u vrpacicimaZrinjskiMostar je napisao/la:Slažem se, upravo sam ja to i rekao da im hvali viška motiva kad igraju protiv vas! Najbolji pokazatelj će biti utakmica protiv nas jer mi idemo na olimpik sa najacim sastavom a već sam davno pisao kako će upravo taj susret biti odlucucjuci pa prema trenutnoj formi i kvaliteti normalno bi bilo da da i mi pobjedimo olimpik ako je sve regularno....ficobahtic je napisao/la:23.09.95. FK OLIMPIK - FK ŽELJEZNIČAR 1:2
Uzeli su nam jesenas bod na Grbavici, mozda zato sto bolje igraju u gostima..?? Ja licno ne sumnjam da cete i vi i Siroki dobiti na Otoci, jednostavno su kao ekipa slabo uigrani imaju dosta starijih i sporih igraca tako da apsolutno na mene ne ostavljaju dojam neke jake ekipe!ZrinjskiMostar je napisao/la:Slažem se, upravo sam ja to i rekao da im hvali viška motiva kad igraju protiv vas! Najbolji pokazatelj će biti utakmica protiv nas jer mi idemo na olimpik sa najacim sastavom a već sam davno pisao kako će upravo taj susret biti odlucucjuci pa prema trenutnoj formi i kvaliteti normalno bi bilo da da i mi pobjedimo olimpik ako je sve regularno....ficobahtic je napisao/la:23.09.95. FK OLIMPIK - FK ŽELJEZNIČAR 1:2
Nismo nervozni nego samo posmatramo ..Rooney88 je napisao/la:Bit` ce pakleno do kraja, pustite se supljaka o namjestenim tekmama. A ionako je sve, kako kazete, u vasim rukama, cemu nervoza onda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.