nakon dugo vremena smo pri samom vrhu, trenutno smo peti, a da nismo prosipali bezveze bodove, gdje bi nam bio kraj.

toliko o puštanju bodova Travniku.

Ma tako je crvena sestrosebicna00djavolica je napisao/la:Bravo Blagojevicuuuuuu!!![]()
![]()
![]()
![]()
Pastrmkaaaaaaaaaaaaaa haj sredi da pustite Zelji majke tiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma tako je crvena sestrosebicna00djavolica je napisao/la:Bravo Blagojevicuuuuuu!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ako se prodaju jos koje cvike bice para ako ne, dajte nam na crtu pa cemo platiti kasnije haha.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Habibe poslat cu vam broj ziro racuna a vi skupite i uplatite. Ja cu licno odnijeti pare u klub i zavrsit to![]()
![]()
ja sam jako posten ciko
I nije nešto. Niko se danas nije istic'o. Maletić malo bolji nego inače, uštop'o im je lijevo krilo, nije se lik vidio. U napadu su dosta puta na njemu faulove pravili. Okić standardno dobar. Kapa dole majstore.saffet je napisao/la:Kako je hebibovic odigrao nakon svih ovih medijskih napuhavanja,jel uticalo na njega?
Cilj je bio 7 mjesto, a Evropa ako se pruzi prilika - to je uprava 2 put rekla, jednom na pocetku sezone i jednom prije par dana na onoj izjavi na stranici gdje su negirali prodavanje tekmi. Samo sto je Rahimic tada govorio da je cilj Evropa.el-fighter je napisao/la:Bravo Rođeni! Još jednom smo pljunuli u lice svima koji su govorili kako prodajemo utakmice.![]()
Do kraja sezone odraditi svaku utakmicu maksimalno. Ja bih bio prezadovoljan da do kraja ostanemo na 5 mjestu. Nasi su ove godine ambiciozno rekli da nam je Evropa cilj, ali smo kiksali u nekim bezveznim utakmicama i sada nismo u samom vrhu. Za sljedecu sezonu sam cuo da vecini boljih igraca istice ugovor, tako da tu Uprava treba odraditi veliki posao.
FORZA VELEŽ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.