Ma to je zato što znamo da nas gledate preko malih ekrana, pa da vas pozdravimo.FKS1946 je napisao/la:Nisam prije pisao na vasoj temi, ali moram ovo reci. Utakmica se igra sa OlimpiCom, a vi cijelo vrijeme pjevate o Sarajevu i proslavljate pobjedu sa pjesmom "J*** malo Saraj'vo" nije mi jasno, i onda kazu mi imamo kompleks, na Kosevu se Zeljo samo proziva u utakmici prije derbija i za derbi, moze mi neko objasniti u cemu vam je furka ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FK Željezničar 1921
Jos se uzdati da ce Olimpik da zapne protiv Sirokog i Zrinjskog, pa i Velez protiv Zrinjskog.Virtu4l je napisao/la:Naredno kolo je posljednje koje bi moglo biti rutinski i bez mnogo uzbuđenja, a onda slijedi ludnica do kraja.
A opet mi moramo pobjediti Veleza.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I klasicno njihovo, nek Zeljo ne bude prvi i dobra sezona. To sto im izlazak na euro scenu visi o koncu manje je bitno u ovom momentu.gio10 je napisao/la:Sve ih j3bi Željo, nabijaj im komplekse.
Torpederi već počeli sa teorijama zajvere.
Volim te Željo !
Sa Cocinog FB profila. Edin CocaliÄ
Odavno nisam gledao borbenijeg Zelju,
svaka cast pogotovo Zeljinoj djecií ½í¸
Odavno nisam gledao borbenijeg Zelju,
svaka cast pogotovo Zeljinoj djecií ½í¸
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sjetićemo se i početka sezone kada je Željo u zadnjih pet godina bio nikad niže, a liga nikad regularnija.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Odlično je ovo bilo. Od timova što se bore za vrh, imali smo daleko najtežu utakmicu, a na kraju smo završili najubjedljivije. Ovo daje optimizam i za Mostar.
FK Željezničar 1921
-
- Kontakt:
Moze li ovo iko potvrditi,ko je blizak klubu???
Prije 5 minuta pitam ja jednu veliku sportsku licnost, jel moguce prvo poluvrijeme da je sudija non stop gledao trenera malog olimpika, kaze on komsinice sa koseva olimpiku dalo 20000 KM da pobjede Zelju, ali im tananana i pare i ovaj put nisu pomogle. Sto posto pouzdana informacija, jer je covjek u Zelji i stariji, toliko o tome da kitari pricaju da je namjestena tekma da Sveti Zeljo uzme. CUVA BOG ZELJU SVOG!!!

Prije 5 minuta pitam ja jednu veliku sportsku licnost, jel moguce prvo poluvrijeme da je sudija non stop gledao trenera malog olimpika, kaze on komsinice sa koseva olimpiku dalo 20000 KM da pobjede Zelju, ali im tananana i pare i ovaj put nisu pomogle. Sto posto pouzdana informacija, jer je covjek u Zelji i stariji, toliko o tome da kitari pricaju da je namjestena tekma da Sveti Zeljo uzme. CUVA BOG ZELJU SVOG!!!

Ma vi stvarno niste normalni !!!
Joj mi kad završimo utakmicu završimo uvijek tri razlike za nas, gol razlika na zadnje tri utakmice 10-1
Kad bude igrao Olimpic s Sirokim i Zrinjskim moraju davat kes da izbore evropu, a u tom slucaju Zeljo titulu... Pitarska tugaPlaviSaJUGA je napisao/la:Moze li ovo iko potvrditi,ko je blizak klubu???

Aferim momci, tako se gine za sveti dres Želje
Stanić
igrac sezone po meni

Stanić

amko27 je napisao/la:Kad bude igrao Olimpic s Sirokim i Zrinjskim moraju davat kes da izbore evropu, a u tom slucaju Zeljo titulu... Pitarska tuga![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sjajna partija, polomih se kod golova, al' ne žalim
Volim te Željo!

Volim te Željo!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da ne bi onih 20 maraka od cvika bilo bi gusto.
a zapet ce sigurno vise nego protiv vasElegant je napisao/la:Jos se uzdati da ce Olimpik da zapne protiv Sirokog i Zrinjskog, pa i Velez protiv Zrinjskog.Virtu4l je napisao/la:Naredno kolo je posljednje koje bi moglo biti rutinski i bez mnogo uzbuđenja, a onda slijedi ludnica do kraja.
A opet mi moramo pobjediti Veleza.A ako tu uspijemo, siguran sam da titulu slavimo na derbiju.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ako ste mogli ove natovarit s tri gola usred Sarajeva, mozete i OlimpiCka sa 13, a i mi nadam seKevin je napisao/la:a zapet ce sigurno vise nego protiv vasElegant je napisao/la:Jos se uzdati da ce Olimpik da zapne protiv Sirokog i Zrinjskog, pa i Velez protiv Zrinjskog.Virtu4l je napisao/la:Naredno kolo je posljednje koje bi moglo biti rutinski i bez mnogo uzbuđenja, a onda slijedi ludnica do kraja.
A opet mi moramo pobjediti Veleza.A ako tu uspijemo, siguran sam da titulu slavimo na derbiju.

Djecooo! Djecoo!
Bušii !Bušii!! Bušiii!!!
Bušii !Bušii!! Bušiii!!!
- champions1921
Demonstracija sile na Otoci. Dalje je suvišno pričati.
BRAVO ŽELJO !!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BRAVO ŽELJO !!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Nemoj te levatima odgovarati. Svatite da su naše pobjede sve nastimane, a porazi regularni. Tako je već 4 godine, tako ce biti još sljedeć 6
NO PYRO NO PARTY
Rudar gubi 2-0,sledecu idu Zvijezdi zadnje kolo ce vjerovatno biti OUT iz prvenstva sto je odlicno za nas,totalno demotivisani,dosta stvari nam ide na ruku,mislim da Zrinjski nema sanse da dobije i Olimpica i Veleza u gostima sve je na nama opet.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- zivinaajkula
- Kontakt:
ennis je napisao/la:Rudar gubi 2-0,sledecu idu Zvijezdi zadnje kolo ce vjerovatno biti OUT iz prvenstva sto je odlicno za nas,totalno demotivisani,dosta stvari nam ide na ruku,mislim da Zrinjski nema sanse da dobije i Olimpica i Veleza u gostima sve je na nama opet.
A mi ako Sarajevo pobjedimo nasa je titula,jer nam Mladost i Rudar kao i Velez ne mogu nista!
Derbi nam je najvazniji!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Trenutno korisnika/ca: tiagofaria25 i 32 gosta.