Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Zato i govorim, ljudi su iskusniji ako ništa drugo onda za to finale. Da smo igrali u finalu protiv njih bio bih ubijeđen da gubimo. Ovako imamo šansi da u dvije utakmice korigujemo sve greške (koje će se vjerovatno desiti) u prvoj utakmici.Chinaglia je napisao/la:pa upravo zbog toga što vas je teško pobjediti na Juve Areni, oni su sigurno sretni što će igrati s vama u dvije tekmesam sebi odgovori, je l' bolje igrati s Juveom jedan meč na Juve Areni, ili i jedan meč na domaćem terenu
mislim da će veća želja biti kod igrača Benfice, oni godinama ovo takmičenje shvataju maximalno ozbiljno, dok vi mi niste djelovali tako protiv Viole gdje sam tipovao da ćete ispati nakon prvog meča, ali crveni je sve preokrenuo, te protiv Lyona .. tu mislim na gostujuće mečeve, ali i domaći protiv Viole
Gleda se Berardi i ZazaFabio Paratici is expected to be in the stands for Sassuolo-Cagliari (SKY)
nepotrebni su...niko nam nije potreban od njihCiro Immobile looks unlikely to return to the club, one of Manolo Gabbiadini, Simone Zaza & Richmond Boakye could be back. [TS]
opet MarioJuventus aim to sign another high-profile striker, with Bayern’s Mario Mandzukic their primary target & Benteke also in the mix.One of the talented forwards currently co-owned by other Serie A clubs could be added to Antonio Conte’s squad
nidje veze...According to Sport Mediaset, Didier Drogba’s agent Thierno Seydi is currently in Turin to met with Juventus GM Beppe Marotta. Marotta would offer a 1 year contract to Drogba & €4M salary per year with an option for a second year, who's out of contract in June.
previse je ovo..kako igra previse je...Pirlo will remain in Turin until 2016, there will be a meeting between Pirlo & Juve management to affix the signing of the new contract.Andrea Pirlo will sign a new contract with Juventus for another 2 years with a €4M salary per season.
Eh kad je trebao da dode i kad je bio najpotrebniji a, ne sumnjam da bi dobro valjao u ove dvije sezone pogotovo u LP, puno je bilo ponudit jaci ugovor od godinu dana i fino izdominira i izbaci nas sa svojim timom. Kakva igracina prava steta sto nije potpisao i zao mi je sto ga nisam gledao u Juventusu sto sam prizeljkivao jos kad sam ga prvi put vidio u Marseillumacak88 je napisao/la:nidje veze...According to Sport Mediaset, Didier Drogba’s agent Thierno Seydi is currently in Turin to met with Juventus GM Beppe Marotta. Marotta would offer a 1 year contract to Drogba & €4M salary per year with an option for a second year, who's out of contract in June.![]()
Prvo prvi strijelac Serije B a sada evo prvi strijelac Serije A, ako sada ne dobije sansu, ako se ne vrati naredne sezone ja ne znam sta se treba desiti da bi neko dobio sansu. Postavlja se pitanje kako onda i Pogba zavrsi ovdjeultrasstyle_tz je napisao/la:ma nema potrebe za dovodjenjem napadaca, ako neces dati priliku mladicu koji je prvi strijelac lige(Imobile) za sta ti onda koji q sluze ovi co-own transferi i ulaganja u omladinski pogon...nisam ja neki fan njegov, ali ako svom omladincu koji je prvi strijelac lige neces pruziti sansu onda kome ces? sta treba da urade ta djeca na posudbama i co-own da bi zaigrala za Juve..
novce bolje ulagati u krila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.