Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Ja mislim da je on izjavio da nece izlaziti na draft ove godine.IlCapitano je napisao/la:Čeka se na Parkera još...
Ultimately, I boiled my decision down to two simple questions:
Which environment -- college or the NBA -- offers me the best opportunity to grow as a basketball player?
Which environment -- college or the NBA -- offers me the best opportunity to grow and develop off the court?
The answer to both questions is undeniably the NBA.
There is something else. My father, Sonny, played in the NBA. I know firsthand that the career span of a pro basketball player is finite. The lucky ones play until their mid-30s. With that perspective, I shrink my professional career with each year that I remain in college. It's ironic, but true.
Ma prati se, nego tema je neaktivna. Sto se tice Rašida, momku je opadala minutaža sa 29 minuta ka fr, pa 26 minute prošle i ove 19 minuta. Vjerovatno je razlog njegovo nezadovoljstvo radi minutaže, a oficijelni razlog je, klasicni Coach K-ov, "nije se mogao prilagoditi pravilima programa". Rašid je dobar šuter, dobar defanzivac, iskreno bih volio da ode u Virdžiniju gdje bi se dobro uklopio u sistem a mogao bi se i osvetiti Coach K na neki nacin. Uglavnom, prati se NCAA redovno.Ammare je napisao/la:Ova tema zamrla??
Nije valjda da niko ne prati?
Kako su ukinuli espn kanal na kablovskoj i ja urijetk pratim
Uglavnom, evo dobar clanak http://****/a765204/Kolumne/Edin-Avdic/Edin-Avdic-MONDO-kolumna-Coach-K-Majk-Kzizevski.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Duke, suspendovao juniora, R. Salaimon iz ekipe. Objasnjenje je da se nije mogao prilagoditi nacinu zivota i programu Dukea.
Ne igra ni 10 minuta u prosjeku , nista za sada.dscile je napisao/la:Prati li neko Arizonu? Ako da.. zanima me kako se snasao Dusan Ristic tamo? Prosle sezone je dosao iz Zvezde.
Iskreno nisam gledao ni jednu njihovu utakmicu, ali po statistici vidim da slabo igra.Admir_Sa je napisao/la:a naš Alibegović na St Johnu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.