HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

diplomatija
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la diplomatija » 12 apr 2014, 10:25

Pa ništa nije isključeno, ali se nadam da će zadnje kolo odlučiti, težak je raspored i vama i nama, još ako rudar uzme borca mi smo najbali u prijedoru

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 12 apr 2014, 10:26

England je napisao/la:
marioo8888 je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Po combetovoj logici gradski rivali trebaju pustiti onima kojim treba, ali posto kod nas nema logike rokacemo se mi još dobro za titulu..
Nebitno,ima još dosta do zadnjeg kola i tko zna kakva će situacija biti tada,prerano je pričati o tome,evo npr: Željo će kiksati već danas :mrgreen:
Nemas pojma, pa Olimpic na Grbavici trenira, vecina ljudi u strucnom stozeru Olimpica Željin grb u srcu nosi!Igraci Olimpica su gladni!
Zato su vas i na Grbavici pustili,nema veze što vas "vole" zayebat će vas Zmajko Zeba.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 apr 2014, 10:29

Nisu nas, uvijek pisem u svoje ime, imam definirano misljenje, razgovaram sa tim ljudima! Ne dogovaraju se utakmice u prvom dijelu, to moras znati, a i to je bio prvi bod Olimpica ikada protiv Zelje! Meni ni Zrinjski nije los klub, a pogotovo cijenim Karacica koji je daleko najbolji trener u Premijer ligi, on je snaga Zrinjskog ove sezone.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 12 apr 2014, 10:32

England je napisao/la:Nisu nas, uvijek pisem u svoje ime, imam definirano misljenje, razgovaram sa tim ljudima! Ne dogovaraju se utakmice u prvom dijelu, to moras znati, a i to je bio prvi bod Olimpica ikada protiv Zelje! Meni ni Zrinjski nije los klub, a pogotovo cijenim Karacica koji je daleko najbolji trener u Premijer ligi, on je snaga Zrinjskog ove sezone.
NIšta onda,očigledno je da imate 2 filijale u zadnjih 5 kola,što automatski znači da mi već zaostajemo 6 bodova za vama,ali dobro nema veze i to ćemo nadoknadit LP.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 apr 2014, 10:35

England je napisao/la:Nisu nas, uvijek pisem u svoje ime, imam definirano misljenje, razgovaram sa tim ljudima! Ne dogovaraju se utakmice u prvom dijelu, to moras znati, a i to je bio prvi bod Olimpica ikada protiv Zelje! Meni ni Zrinjski nije los klub, a pogotovo cijenim Karacica koji je daleko najbolji trener u Premijer ligi, on je snaga Zrinjskog ove sezone.
NIšta onda,očigledno je da imate 2 filijale u zadnjih 5 kola,što automatski znači da mi već zaostajemo 6 bodova za vama,ali dobro nema veze i to ćemo nadoknadit LP.
Ne, to ja nisam rekao, samo sam siguran da Olimpic nije problem Zelji, kvalitetniji je tim Zeljeznicar, a stadion na Otoci je domaci teren, tamo kao u Lokomotivi Zagreb, ni predsjednik ne navija za svoje!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 12 apr 2014, 10:39

England je napisao/la:
Ne, to ja nisam rekao, samo sam siguran da Olimpic nije problem Zelji, kvalitetniji je tim Zeljeznicar, a stadion na Otoci je domaci teren, tamo kao u Lokomotivi Zagreb, ni predsjednik ne navija za svoje!
Olimpic bolje igra u gostima tako da je dobro što vam je Otoka domaći teren :mrgreen: , ništa mi drugo ne preostaje nego,čestitke na osvojena 3 boda.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 apr 2014, 10:43

Ko hoce nek pusta, ali mi sve drzimo u svojim rukama. Sve pobjede do kraja = TITULA. I to je ono najbitnije. Za druge me ne briga.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 apr 2014, 10:51

@mariooo888
Zasto mi se cini da tvoja retorika ide u smjeru nenormalnog ponasanja, mozda mislis da si kralj ironije? Zar mislis da si dovoljno dobar, borba je otvorena, zar ne? Meni nije problem i da Zrinjski bude prvak, Zeljo je vec sada napravio i vise od ocekivanja kakvo je tesko stanje u klubu tako da nema nekakvog pritiska, euforije. Veci problem je ostalima koji slabo napreduju , Zeljo niti jednog igraca nije doveo u prelaznom roku, a drugi se pojacali i opet Zeljo konkurentan i sa izgledima, jer realno vama je uteg kup. Moras biti svijestan da igraci u Zrinjskom i nisu toliko kvalitetni da mogu izgurati na oba fronta u kratkom vremenu i ako se prodje u finale kupa, to je veca prilika i Zelji i Sirokom za prvenstvo!

maxbet100
Kontakt:

Post Postao/la maxbet100 » 12 apr 2014, 11:03

England je napisao/la:@mariooo888
Zasto mi se cini da tvoja retorika ide u smjeru nenormalnog ponasanja, mozda mislis da si kralj ironije? Zar mislis da si dovoljno dobar, borba je otvorena, zar ne? Meni nije problem i da Zrinjski bude prvak, Zeljo je vec sada napravio i vise od ocekivanja kakvo je tesko stanje u klubu tako da nema nekakvog pritiska, euforije. Veci problem je ostalima koji slabo napreduju , Zeljo niti jednog igraca nije doveo u prelaznom roku, a drugi se pojacali i opet Zeljo konkurentan i sa izgledima, jer realno vama je uteg kup. Moras biti svijestan da igraci u Zrinjskom i nisu toliko kvalitetni da mogu izgurati na oba fronta u kratkom vremenu i ako se prodje u finale kupa, to je veca prilika i Zelji i Sirokom za prvenstvo!
na klupi zrinjskog sjede bekic, scepanovic, belosevic, graovac itd.. tako da ce sigurno moci izgurati i kup i prvenstvo sa ovako kvalitetnim zamjenama

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 apr 2014, 11:21

Klupa je vazna, al' da li ce biti prava reakcija, uopce ne sumnjam da ce Karacici izvuci maximum iz ekipe koja i nije nekakav veliki potencijal, da li ce biti dovoljno, igra se!

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 12 apr 2014, 13:12

Zrinjski glavna tema u gradu, i komsijama puna usta Zrinjskoga. Lijepo je da svakim danom dobijamo sve vise i vise navijaca, to pokazuje kako se uspjesno odradjuje ova sezona! Sretno danas!

Sent from my PMP5580C using Tapatalk

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 12 apr 2014, 13:23

ma uvijek se pricalo o nama,spominju kao da im je drago sto odlucuju o nasoj sudbini,haha jadan li je to klub pogotovo navijaci koji samo cekaju da nesto lose urade zrinjskom.samo ih mogu pitat kako im je svake godine bit na minus 10 bodova u prosjeku,a kad su nam jace sezone i po 20 bodova.a sto se tice klupe odnosno zamjena zrinjski po meni ima daleko najveci izbor i na klupi od svih ekipa.nas mnogi jos nisu shvatili ozbiljno,ali neka im bude,volimo i mi iznenadjenja :)

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 12 apr 2014, 13:31

Uz belosevica, graovca, bekica tu je i basara, tu su i juniori. Glavno je da se igraci odmore do srijede

Sent from my PMP5580C using Tapatalk

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 apr 2014, 13:37

Dobru stvar su krenuli na sluzbenoj "U drustvu s nasim igracima" :clap: ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 12 apr 2014, 13:39

Oće li Vučina produžit ugovor? donio je preokret protiv Širokog :D
iskusnjara!!!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 12 apr 2014, 13:58

koliko je karta za Zapad na kup utakmicama :?: jeli petaka ili manje :?:

krmak
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la krmak » 12 apr 2014, 14:01

johnnyyK je napisao/la:koliko je karta za Zapad na kup utakmicama :?: jeli petaka ili manje :?:
Ja mislim kao i u prvenstvu, 5KM

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 12 apr 2014, 14:24

Ja sam dosad bio suzdržan i pisao sam da je bolje da nas ne shvataju ozbiljno.Sad je vrijeme da promjenimo strategiju i mislim da će Karačić uskoro to i da uradi.Mi imamo 20-ak dobrih igrača na koje možemo računati.Drugi to nemaju.Primjer je i današnja utakmica u Trebinju koju mi igramo bez kapetana Stojkića ,nositelja igre Muminovića,Đurića,Simeunovića, i već duže vremena povrijeđenih Peze i Brkovića.To je 6 igrača iz prvog sastava a mi bez njih možemo izvesti sastav koji bi bez problema u ovoj ligi bio među prvih 7-8.

Dujković,
Belošević,Aleksić,Radeljić,Zlatić
Barišić,Šćepanović,Pehar,Crnov
Bekić,Nikolić

A još na klupi imamo Basaru,Graovca,Vranjića......Možda sam nekoga i zaboravio.

Dakle, nas ne interesuje hoće li Željo,Široki i ostali dobiti svoje utakmice,mi smo prvi i mi odlučujemo sami o sebi.Imamo kvalitet i imamo moć da dobijemo sve do kraja i to treba otvoreno reći i uraditi i zato neka drugi razmišljaju o nama.
Usput,vidim da neki počinju sa pričama o puštanjima utakmica i sličnim glupostima.Ja bih radije da ne osvojimo ni jednu titulu nego da se vuku nekakvi repovi i priče.Nama ne treba ničija pomoć,sami smo sposobni ostvariti svoje ciljeve.Prvi i osnovni je već ostvaren,plasman u euro takmičenja.Ja sam svjestan da je bilo i da će uvijek biti nekih zakulisnih radnji ali to se događa u svim ligama pa i onim najjačim.
Mi moramo nastaviti putem kojim sada idemo ,ova uprava radi dobro , i ja u njih nimalo ne sumnjam.Rezultati prvog tima i omladinskog pogona su tu,navijači su tu,kreće se u uređivanje stadiona itd. ali to je dovoljno za sada.Svake godine podizati ljestvicu malo više dok se ne dođe do krajnjeg cilja a to je stabilan klub po svim europskim standardima-prvo organizacionim a onda i rezultatskim i svim ostalim što uz to ide.
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA!!!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 12 apr 2014, 14:26

johnnyyK je napisao/la:koliko je karta za Zapad na kup utakmicama :?: jeli petaka ili manje :?:
Svi na tekmu protiv pitara za novo finale:
Srijeda u 18,00 sati.
Zapad 5 KM a stajanje 2 KM.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 12 apr 2014, 14:30

werly je napisao/la:ma uvijek se pricalo o nama,spominju kao da im je drago sto odlucuju o nasoj sudbini,haha jadan li je to klub pogotovo navijaci koji samo cekaju da nesto lose urade zrinjskom.samo ih mogu pitat kako im je svake godine bit na minus 10 bodova u prosjeku,a kad su nam jace sezone i po 20 bodova.a sto se tice klupe odnosno zamjena zrinjski po meni ima daleko najveci izbor i na klupi od svih ekipa.nas mnogi jos nisu shvatili ozbiljno,ali neka im bude,volimo i mi iznenadjenja :)
Tesko je biti u njihovoj kozi kad im glavni uspjeh cini neuspjeh Zrinjskog kao veceg kluba od njihovog. Tesko im je kad vide ove nase proslave, pobjede, posjetu i navijanje. Zrinjski im je trn u oku i omalovazavaju ga, a to ustvari pokazuje velicinu naseg Zrinjskog i nas naspram njih..

PONOS GRADA MOGA !
Po pobjedu !
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.