Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
naravno da ćemo se svi okrenut protiv Profe ako ne osvoji trofej u ovoj konkurenciji
do tada ima moju punu podršku 

A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Nama se crno pise kakogod ova sezona zavrsi jer poucen proslosti a ja vec imam jedan katastrofalan scenarij. hajmo sad zamisliti vracaju nam se glavni igraci sanse da budemo u top4 i da osvojimo kup cenam se naglo pobvecati, osvajamo kup izborimo LP opet i onda vec vidim Wengera kako pobjednicki na kraju sezone zakljucuje kako smo ove godine pali u kljucnom dijelu sezone zbog povreda glavnih igraca i kako sad kad imamo sve njih na raspolaganju mi smo najbolja ekipa i da nam pojacanja uopste nisu toliko potrebna. Prelazni rok dolazi Wenger nam kupuje neke solidne igrace i onda cirkus u augustu ponovo pocinje.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 12 apr 2014, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
+1BigBigBang je napisao/la:Nama se crno pise kakogod ova sezona zavrsi jer poucen proslosti a ja vec imam jedan katastrofalan hajmo sad zamisliti vracaju nam se glavni igraci sanse da budemo u top4 i da osvojimo kup cenam se naglo pobvecati, osvajamo kup izborimo LP opet i onda vec vidim Wengera kako pobjednicki na kraju sezone zakljucuje kako smo ove godine pali u kljucnom dijelu sezone zbog povreda glavnih igraca i kako sad kad imamo sve njih na raspolaganju mi smo najbolja ekipa i da nam pojacanja uopste nisu toliko potrebna. Prelazni rok dolazi Wenger nam kupuje neke solidne igrace i onda cirkus u augustu ponovo pocinje.
U srž problema!
-
- Kontakt:
Najgore od svega sto ovo nije samo pretpostavka ovo se vec desavalo milion puta, nikad nije naucio a sad jos ako trofej padne Wenger nece ni pomisljati da izleti veliku lovu reci ce da na trzistu nije bilo igraca koji bi nas pojacali. 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Nemoj lagati da se je dešavalo milion put jer da je tako imali bi milion trofeja,a u posljednjih 9 godina ih je 0!
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije istina. Wenger nikad nije kupovao neke srednje igrace, bar dok je imao para. U prilog tome ide cinjenica da je Wiltorda platio 16 miliona prije 14 godina, da je dao solidne pare i za Henrya(obzirom na godine, i tadasnju kvalitetu istog, 11 miliona funti). Tad su samo ludi Italijani davali neke ogromne pare za igrace.
Naravno i fulao je sa nekim igracima, ali sumnjam da ce dovoditi osrednje igrace. Mislim moramo prihvatiti da ce uvijek gurati talente to je njegova stvar, ali ce i dovoditi dobre igrace. Siguran sam da nece samo ostati na Flaminiju kao defanzivnom veznom.
p.s. po utakmicama smo zasluzili uzeti ovaj kup. Tottenham, Liverpool, Everton.
p.s.2 sve dok onoliko Giroud trci ja ga ne mogu mrzit. I ne samo njeg nego bilo kojeg igraca Arsenala. Ja volim vidjeti da se igraci bore i da umiru na terenu.
Naravno i fulao je sa nekim igracima, ali sumnjam da ce dovoditi osrednje igrace. Mislim moramo prihvatiti da ce uvijek gurati talente to je njegova stvar, ali ce i dovoditi dobre igrace. Siguran sam da nece samo ostati na Flaminiju kao defanzivnom veznom.
p.s. po utakmicama smo zasluzili uzeti ovaj kup. Tottenham, Liverpool, Everton.
p.s.2 sve dok onoliko Giroud trci ja ga ne mogu mrzit. I ne samo njeg nego bilo kojeg igraca Arsenala. Ja volim vidjeti da se igraci bore i da umiru na terenu.
Celik!3,2,2.
Nuto ovog padobranca.RodgersBOSS je napisao/la:Nemoj lagati da se je dešavalo milion put jer da je tako imali bi milion trofeja,a u posljednjih 9 godina ih je 0!
Mislim da bi bilo treci put da Arsenal pred kraj sezone igra odlicno, izbori top4 i da Wenger misli kako je taj tim i vise nego dobar za sezonu kasnije.BigBigBang je napisao/la:Nama se crno pise kakogod ova sezona zavrsi jer poucen proslosti a ja vec imam jedan katastrofalan scenarij. hajmo sad zamisliti vracaju nam se glavni igraci sanse da budemo u top4 i da osvojimo kup cenam se naglo pobvecati, osvajamo kup izborimo LP opet i onda vec vidim Wengera kako pobjednicki na kraju sezone zakljucuje kako smo ove godine pali u kljucnom dijelu sezone zbog povreda glavnih igraca i kako sad kad imamo sve njih na raspolaganju mi smo najbolja ekipa i da nam pojacanja uopste nisu toliko potrebna. Prelazni rok dolazi Wenger nam kupuje neke solidne igrace i onda cirkus u augustu ponovo pocinje.

Ako sada ne daju maximum vala neće nikada....
Imam neki osjećaj da će ga Ramiz zabiti,željan je fudbala,nadam se sigurnom trijumfu i plasmanu u finale....
COYG!!!!

Imam neki osjećaj da će ga Ramiz zabiti,željan je fudbala,nadam se sigurnom trijumfu i plasmanu u finale....
COYG!!!!

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
#Arsenal team to play Wigan: Fabianski, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Arteta, Ramsey, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Sanogo
Subs: Szczesny, Jenkinson, Gibbs, Kallstrom, Eisfeld, Akpom, Giroud
Subs: Szczesny, Jenkinson, Gibbs, Kallstrom, Eisfeld, Akpom, Giroud
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Hvala Allahu, Ox i Sanogo pocinju.
I Fabianski. 

U prevodu nećemo bit baš potpuno mrtvi, a i Cazorla igra AMF-a , hajde barem mu je to dozvoljeno više meljati loptu.
I nikako se ne mogu oteti utisku da Wenger izvodi bolju postavu u FA kupu i da mu je taktika jedno 150% bolja u kupu nego u ligi.
I nikako se ne mogu oteti utisku da Wenger izvodi bolju postavu u FA kupu i da mu je taktika jedno 150% bolja u kupu nego u ligi.
Santiju bolje odgovara ova pozicija nego npr. krilo.
Sanogo na avataru, da vidimo kakve sam sreće
A nešto kontam baš bi mogao eksplodirat ovu utakmicu, nema bolje prilike da se dokaže

A nešto kontam baš bi mogao eksplodirat ovu utakmicu, nema bolje prilike da se dokaže
arteta,arteta i arteta,izgleda neizostavan dio ekipe
bolje da je kallstrom dobio priliku nego ovaj drek

Sastav najbolji sto smo mogli izvesti. Jedino ovaj traktor sto je trebao na klupu al et.
Doce i njemu kraj jednog dana
Doce i njemu kraj jednog dana

neki dobar link ? 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Koji kanal radi prijenos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.