FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Djorkaeff
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Djorkaeff » 12 apr 2014, 12:35

nisu vam se sageli nikako
http://postimg.org/image/h3dg2lpat/" onclick="window.open(this.href);return false;
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 12 apr 2014, 13:03

emir18 je napisao/la:Dzenu ostaviti na klupi to je covjek koji voli ovaj klub,a i zna raditi sa igracima a bgm i ima autoritet gledao sam ga vise puta na treningu OP.ako prodje u Mostaru dati covjeku ugovor.
Nema licencu,mora li se 1000 puta ponoviti,on se vodi kao pomocni trener

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 12 apr 2014, 13:29

Nebih da osporavam ovu pobjedu Uscuplicu i saradnicima. Al ako ste gledali ove sezone zvijezdu to je ljudi poluamaterska ekipa jos sad im golman otisao 3-0 je minimum.Tu imas dva tri dobra igraca tipa Kuzmanovic ,Jugovic i Japanac ostalo ni za prve lige federacije. Oni su samo leotara pobijedili tj ekipu koji su najveci amateri i kojima slijedi raspad totalni kao ekipe u narednom periodu . Nemojte puno se nesto zaljetati u izjavama nije ovo neko cudo a bgm ni Uscuplic za trenera. Ne kazem da u Sarajevu nema potencijala al Zvijezda je jedna od losijih ekipa u Ligi.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 12 apr 2014, 13:31

Buba00 je napisao/la:Nebih da osporavam ovu pobjedu Uscuplicu i saradnicima. Al ako ste gledali ove sezone zvijezdu to je ljudi poluamaterska ekipa jos sad im golman otisao 3-0 je minimum.Tu imas dva tri dobra igraca tipa Kuzmanovic ,Jugovic i Japanac ostalo ni za prve lige federacije. Oni su samo leotara pobijedili tj ekipu koji su najveci amateri i kojima slijedi raspad totalni kao ekipe u narednom periodu . Nemojte puno se nesto zaljetati u izjavama nije ovo neko cudo a bgm ni Uscuplic za trenera. Ne kazem da u Sarajevu nema potencijala al Zvijezda je jedna od losijih ekipa u Ligi.
sve stoji,ova pobjeda nije mjerilo nicega

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 apr 2014, 14:02

Djorkaeff je napisao/la:nisu vam se sageli nikako
http://postimg.org/image/h3dg2lpat/" onclick="window.open(this.href);return false;
isto ko vama čelik...

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 12 apr 2014, 14:10

Sve ćestitke na veelikoj pobjedi.

Jedino što mi smeta je što tooooliko hvalite tog Bilbiju, kome je zadatak da daje golove .On je po meni naaaajveći krivac što niste pobijedili Borac,kao i Rudar jer namjerno nije htio da igra.Sreća pa imaju argumenti-video snimci.Hvalite malog Dupovca, koji je uvijek davao svoj maksimum.
Dženi sve naajbolje želim,a ako mu se daaa šansa ,Sarajevo će biti tamo gdje mu je mjesto-na vrhu što mi je i naajveća želja.

Pozdrav iz Tuzle.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 apr 2014, 14:14

joksimovic je napisao/la:Sve ćestitke na veelikoj pobjedi.

Jedino što mi smeta je što tooooliko hvalite tog Bilbiju, kome je zadatak da daje golove .On je po meni naaaajveći krivac što niste pobijedili Borac,kao i Rudar jer namjerno nije htio da igra.Sreća pa imaju argumenti-video snimci.Hvalite malog Dupovca, koji je uvijek davao svoj maksimum.
Dženi sve naajbolje želim,a ako mu se daaa šansa ,Sarajevo će biti tamo gdje mu je mjesto-na vrhu što mi je i naajveća želja.

Pozdrav iz Tuzle.
ostavite se vi Bilbije, momak je najvise pretrcao od svih igraca u vecini utakmica
niko nije namjerno nista radioo i nemoj zakuhavati, od par dana jasno da PRIAJTELJA NEMA u ovoj ligi i da su svi potrosna roba :)
NEMANJA BILBIJA!!!
Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 12 apr 2014, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 12 apr 2014, 14:20

joksimovic je napisao/la:Sve ćestitke na veelikoj pobjedi.

Pozdrav iz Tuzle.
Hvala na cestitkama, al nije ovo velika pobjeda, niko nije ocekivao nista drugo osim pobjede u ovom susretu. Naravno da ce svakom navijacu biti drago kad neki igrac zabije prvi gol za klub. Bilbija uopste nije krivac ni za jedan los rezultat ove sezone, momak se trudio, zalagao, davao svoj maximum u vecini utakmica, tako da mi je drago da je konacno zabio gol. Nakon postignutog gola, vjerujem da ce i njemu biti lakse igrati, skinuo je odredjeni pritisak sa sebe.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 12 apr 2014, 18:19

Poginuti na derbiju, smradovi ne smiju ovo uzeti

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 apr 2014, 18:23

Armala je napisao/la:Poginuti na derbiju, smradovi ne smiju ovo uzeti
:lol: :lol: :lol: :lol:

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 12 apr 2014, 18:24

terabajt je napisao/la:
Al teska sam srca odigrao danas divcu, posto su to i vrpaci na grani znali, ****

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 apr 2014, 18:48

Bruka ne znam šta da kažem znao sam ovo i sinoć ali da če baš Torlak skriviti sva tri gola (prva) ni u ludilu ne bi pomisllio sramotaaaaaaaaaaaaaaaaa Sedineeeeeeeeeeeeee ovo si uradio majmune :guz:
Sarajevo ljubavi moja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 apr 2014, 18:51

Molio bih da se price o teorijama zavjera i namjestanjima drugih klubova ne sire po temi FKS. Hvala, prijatno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 apr 2014, 18:57

Sabinho je napisao/la:Molio bih da se price o teorijama zavjera i namjestanjima drugih klubova ne sire po temi FKS. Hvala, prijatno.
Je li i zatebe brate jedan od nas S T
Sarajevo ljubavi moja!

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 12 apr 2014, 18:58

Armala je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Al teska sam srca odigrao danas divcu, posto su to i vrpaci na grani znali, ****
placite sa mnom jesenje kiseeeeeeeeee
habib

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 apr 2014, 19:00

sekac je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Molio bih da se price o teorijama zavjera i namjestanjima drugih klubova ne sire po temi FKS. Hvala, prijatno.
Je li i zatebe brate jedan od nas S T
Dok je nosio dres mog kluba bio je, a nakon odlaska je igrac koji mi je ostao u lijepom sjecanju. Da je nesto namjerno uradio- ne vjerujem.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 apr 2014, 19:01

Opet pitari pocinju sa teorijama zavjere :? :? :?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 apr 2014, 19:05

Nama sad ostaje samo kup,jer ce Siroki tesko kiksati do kraja prvenstva da bi ganjali to famozno trece mjesto.
Kup i da malene uzmemo ili odigramo nerjeseno.To bi bilo koliko toliko dobro, za ovu sezonu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 12 apr 2014, 19:09

+1

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 12 apr 2014, 19:09

Sedin da je rus zvao bi se Ogranichenko, i kod nas je pravio ovakve greske samo sto nas je kupovao borbenoscu, on jednostavno ne zna bolje.

Manite se prica o kupovanju i prodaji tekmi, te gluposti samo daju jos vise pogonskog goriva malim plavim da nas prcaju. A titula ce doci kada Tanova akademija pocne izbacivati talente, kakve Puzigace, Krste, Nemanje, Pazarci... Samo nasa djeca, tu je kljuc!

Dzenin pocetak je bio obecavajuci, nadam se da ce dobiti konkretnu sansu da nastavi sa radom. Idemo po kup!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”