A prilično si i mali lažov i falsifikator svega kad kažeš da sam nepismen

edit: sad vidim i da si pogrešan link stavio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Bug na wikipediji, nepismeni.MoR je napisao/la:Prilično si optimističan ako misliš da sam mislio samo na taj komentar![]()
A prilično si i mali lažov i falsifikator svega kad kažeš da sam nepismen
edit: sad vidim i da si pogrešan link stavio
Izvor novinar Kristof Terreur. Van Gaal je odlicna opcija.According to Dutch paper 'De Telegraaf', Manchester United officials have met with Louis van Gaal yesterday. De Telegraaf claims that Joel Glazer was the one who met Louis van Gaal.
Jes, otišao Glazer ispušiti jedan joint, pa onda slucajno navratio do Van Gala. Ostaje Moyes, bilo tebi to teško prihvatiti ili ne.Cartman je napisao/la:Moguce fantasticne vijesti iz Holandije:Izvor novinar Kristof Terreur. Van Gaal je odlicna opcija.According to Dutch paper 'De Telegraaf', Manchester United officials have met with Louis van Gaal yesterday. De Telegraaf claims that Joel Glazer was the one who met Louis van Gaal.
Nemoj ovdje da trolaš.gio10 je napisao/la:
gio10 je napisao/la:
Mnogi su ovdje takvog misljenja, sigurno jedan od najboljih strucnjaka trenutno. Mozda nije u fokusu kao neki jer ne vodi klub ali svi su svjesni kakvu dimenziju donosi sa sobom takav strucnjak. Vidjet` cemo, ja jos ne vjerujem kako ce Moyes dobiti nogu na osnovu jedne sezone ali ko zna sta ce biti do kraja i kako razmisljaju u klubu.PEP je napisao/la:ako vam luj van gall ddoje bit ce te preporodejni.
ja.neron je napisao/la:
Pigface malo popio.DukeOfWellington je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.