FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Igral Tomislav sutra ?
Igra. I zabija aBd.terabajt je napisao/la:Igral Tomislav sutra ?

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Svinjski nece dobiti zadnje kolo u Vrapcicima budite sigurni a vi niste zasluzili da vas se pusti jer ste gurali sa Sarajevom Veleza U drugu ligu ne tako davno,a ove godine sigurno po kvaliteti ni vi ne bi dobili Veleza u Vrapcicima al nadam se ako mi ne pobijedimo sad Travnik i Vitez u gostima da cemo vam olaksati posao u Mostaru , jer draze mi je milion puta da Zeljo bude prvak nego da se oni majmuni sto su nam oteli stadion i sto su nas htjeli unistit da slave titulu kod nasElegant je napisao/la:Svaka do kraja nam je "sezonska", ako u predhodnoj ostvarimo pozitivan rezultat.AsharaK je napisao/la:Jednostavno utakmica sezone!
Moje misljenje je da ce utakmica u Mostaru biti daleko teza od ove sa Olimpikom, ali sve to pod uslovom da do tada pobjedimo Olimpik i Mladost ako Bog da. A onda ako izvucemo dobar rezultat u Mostaru, ima da sve gori za derbi.
A prije svega toga da nam se poklope rezultati, tj. porazi rivala za titulu. Zrinjski i Siroki da negdje kiksaju.

-
- Kontakt:
Budite sigurni da nema pustanja Svinjskom jer niko ziv ne bi izasao sa stadionaCARSON je napisao/la:Valjda imaju toliko pameti vidim da Svinjski vec pravi pritisak na njihchampions1921 je napisao/la:Ma pustice nas Velez ako ne zele da im komsije masu tutulom po Mostaru![]()
Pazi ovog, ovo sve u cugu u 14 minuta napiso. Prvo kod nas
. Razguli 
Velezovac22 je napisao/la: Svinjski nece dobiti zadnje kolo u Vrapcicima budite sigurni a vi niste zasluzili da vas se pusti jer ste gurali sa Sarajevom Veleza U drugu ligu ne tako davno,a ove godine sigurno po kvaliteti ni vi ne bi dobili Veleza u Vrapcicima al nadam se ako mi ne pobijedimo sad Travnik i Vitez u gostima da cemo vam olaksati posao u Mostaru , jer draze mi je milion puta da Zeljo bude prvak nego da se oni majmuni sto su nam oteli stadion i sto su nas htjeli unistit da slave titulu kod nas
Pa onda ode kod komšinica našihVelezovac22 je napisao/la: Budite sigurni da nema pustanja Svinjskom jer niko ziv ne bi izasao sa stadiona
pa onda ode sa svojimaVelezovac22 je napisao/la: Sretno protiv Svinja u srijedu ,srce na teren i izbacite umjetnu tvorevinu
Jarane ti dobar nisi sigurno, u zajebanciji nekom šuknut udure, al ovo tvoje je za stručnog mišljenja. Na temi nam netrebaš, a i viši krugovi ovdje će ti se javit sigurno. Mi o 5 tekmi do titule, a ti o štalama i zološkim vrtovima. Mojne na stomaku spavat kad već ove sanjaš, da nebi zarokto mjesto hrkoVelezovac22 je napisao/la: Pa sta onda ako dobijes Zelju, Svinje su prvaci drzave i to na nasem stadionu bolje pustit Zelju i pobijedit svinjski, mi ako pobijedimo VItez i Travnik i svinjski sigurno smo 5 cetvrti ne mozemo nikako biti i onda cekati da nekom uefa ne izda licencu i u europu

Dosljedan covjek, kontra zrinjskog, sta je problem, mada to nije tema vecerasnj emisije. Vidimo se sutra na Otoci.
Sent from my RM-892_eu_hungary_411 using Tapatalk
Sent from my RM-892_eu_hungary_411 using Tapatalk
Uf kakoo fiin daaan. Hajde Željo pobjediiii, tricu nam donesi!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- diplomatija
- Kontakt:
Mi danas ako dobijemo 80% titula je naša, zato manijače halali tog cenera jer danas najvjerovatnije pada odluka..
Halo ba ima svi da udzu kakav cener.Ko nas moze zaustavit da neudjemo na stadion.Koji Olimpic pa Zeba Bogi Smajic su nasi nema sansi da oni fol nesto ginu za Olimpic.Vukovi bjezite sa Otoke stizu plavi sa Grbavice da vas zegaju danas zajedno sa vasim Gracicem.
- diplomatija
- Kontakt:
Mene je najviše i strah ovih naših, ne znam na kakav su način otišli, možda bude nekog revanšizma i ako moze neko i ako moze neko link da postavi za nas sto nemamo bht i ne možemo biti na tekmi, hvala lijepa
mahnulo se sinoć?Alipasino je napisao/la:Halo ba ima svi da udzu kakav cener.Ko nas moze zaustavit da neudjemo na stadion.Koji Olimpic pa Zeba Bogi Smajic su nasi nema sansi da oni fol nesto ginu za Olimpic.Vukovi bjezite sa Otoke stizu plavi sa Grbavice da vas zegaju danas zajedno sa vasim Gracicem.

-
- Kontakt:
Sta je za prenos?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- corleone87
- Kontakt:
Ima na bht prenosneroazzuro je napisao/la:Sta je za prenos?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Hvala puno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Baš sve , ti dajemo i opet malo koliko to volimo pobjedu , nam danas daj s JUGA ćeš našu pjesmu uvjek čuti znaj ... 

Brkica
- delpiero502
- Kontakt:
Kadeti dobili Slaviju 2:0.
-
- Kontakt:
ma nemate vi tih problema,sami ste rekli da nikad necete prodati klub nedaj boze,kakva privatizacija vi se samo borite,privatizacija je 0Buu je napisao/la:Klubovi nisu državni, ali nisu ni privatni te će donošenjem ovog zakona, kojim će biti omogućeno privatiziranje klubova, situacija biti drugačija.
Kako sada odplatiti dug ? Ustvari cime ? I kako ne stvarati nove dugove ?
Danas ocekujem sastav kao i na tekmi protiv Celika!
Loncaric;
Stanic,Zeljkovic,Kerla,Dedic;Jamak, Zolotic, Tomic ;
Selimovic, Hodzic,Bucan;
Takodjer sam misljenja da Kvesicag i Colica ne bi trebao danas ubacivati u drugom poluvremenu jer Regoje igra, a znamo kakav je on mesar.
Uglavnom sretno nasim i da nas aBd obraduju novom pobjedom!
Loncaric;
Stanic,Zeljkovic,Kerla,Dedic;Jamak, Zolotic, Tomic ;
Selimovic, Hodzic,Bucan;
Takodjer sam misljenja da Kvesicag i Colica ne bi trebao danas ubacivati u drugom poluvremenu jer Regoje igra, a znamo kakav je on mesar.
Uglavnom sretno nasim i da nas aBd obraduju novom pobjedom!

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Pa normalno da smo protiv privatizacije. Taj dio teksta je zbog neceg drugog zalijepljen.
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Laudrup i 19 gostiju.