HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- diplomatija
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Pa ništa nije isključeno, ali se nadam da će zadnje kolo odlučiti, težak je raspored i vama i nama, još ako rudar uzme borca mi smo najbali u prijedoru
-
- Kontakt:
Zato su vas i na Grbavici pustili,nema veze što vas "vole" zayebat će vas Zmajko Zeba.England je napisao/la:Nemas pojma, pa Olimpic na Grbavici trenira, vecina ljudi u strucnom stozeru Olimpica Željin grb u srcu nosi!Igraci Olimpica su gladni!marioo8888 je napisao/la:Nebitno,ima još dosta do zadnjeg kola i tko zna kakva će situacija biti tada,prerano je pričati o tome,evo npr: Željo će kiksati već danasdiplomatija je napisao/la:Po combetovoj logici gradski rivali trebaju pustiti onima kojim treba, ali posto kod nas nema logike rokacemo se mi još dobro za titulu..
Nisu nas, uvijek pisem u svoje ime, imam definirano misljenje, razgovaram sa tim ljudima! Ne dogovaraju se utakmice u prvom dijelu, to moras znati, a i to je bio prvi bod Olimpica ikada protiv Zelje! Meni ni Zrinjski nije los klub, a pogotovo cijenim Karacica koji je daleko najbolji trener u Premijer ligi, on je snaga Zrinjskog ove sezone.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
NIšta onda,očigledno je da imate 2 filijale u zadnjih 5 kola,što automatski znači da mi već zaostajemo 6 bodova za vama,ali dobro nema veze i to ćemo nadoknadit LP.England je napisao/la:Nisu nas, uvijek pisem u svoje ime, imam definirano misljenje, razgovaram sa tim ljudima! Ne dogovaraju se utakmice u prvom dijelu, to moras znati, a i to je bio prvi bod Olimpica ikada protiv Zelje! Meni ni Zrinjski nije los klub, a pogotovo cijenim Karacica koji je daleko najbolji trener u Premijer ligi, on je snaga Zrinjskog ove sezone.
Ne, to ja nisam rekao, samo sam siguran da Olimpic nije problem Zelji, kvalitetniji je tim Zeljeznicar, a stadion na Otoci je domaci teren, tamo kao u Lokomotivi Zagreb, ni predsjednik ne navija za svoje!marioo8888 je napisao/la:NIšta onda,očigledno je da imate 2 filijale u zadnjih 5 kola,što automatski znači da mi već zaostajemo 6 bodova za vama,ali dobro nema veze i to ćemo nadoknadit LP.England je napisao/la:Nisu nas, uvijek pisem u svoje ime, imam definirano misljenje, razgovaram sa tim ljudima! Ne dogovaraju se utakmice u prvom dijelu, to moras znati, a i to je bio prvi bod Olimpica ikada protiv Zelje! Meni ni Zrinjski nije los klub, a pogotovo cijenim Karacica koji je daleko najbolji trener u Premijer ligi, on je snaga Zrinjskog ove sezone.
-
- Kontakt:
Olimpic bolje igra u gostima tako da je dobro što vam je Otoka domaći terenEngland je napisao/la:Ne, to ja nisam rekao, samo sam siguran da Olimpic nije problem Zelji, kvalitetniji je tim Zeljeznicar, a stadion na Otoci je domaci teren, tamo kao u Lokomotivi Zagreb, ni predsjednik ne navija za svoje!marioo8888 je napisao/la:NIšta onda,očigledno je da imate 2 filijale u zadnjih 5 kola,što automatski znači da mi već zaostajemo 6 bodova za vama,ali dobro nema veze i to ćemo nadoknadit LP.England je napisao/la:Nisu nas, uvijek pisem u svoje ime, imam definirano misljenje, razgovaram sa tim ljudima! Ne dogovaraju se utakmice u prvom dijelu, to moras znati, a i to je bio prvi bod Olimpica ikada protiv Zelje! Meni ni Zrinjski nije los klub, a pogotovo cijenim Karacica koji je daleko najbolji trener u Premijer ligi, on je snaga Zrinjskog ove sezone.

Ko hoce nek pusta, ali mi sve drzimo u svojim rukama. Sve pobjede do kraja = TITULA. I to je ono najbitnije. Za druge me ne briga.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
@mariooo888
Zasto mi se cini da tvoja retorika ide u smjeru nenormalnog ponasanja, mozda mislis da si kralj ironije? Zar mislis da si dovoljno dobar, borba je otvorena, zar ne? Meni nije problem i da Zrinjski bude prvak, Zeljo je vec sada napravio i vise od ocekivanja kakvo je tesko stanje u klubu tako da nema nekakvog pritiska, euforije. Veci problem je ostalima koji slabo napreduju , Zeljo niti jednog igraca nije doveo u prelaznom roku, a drugi se pojacali i opet Zeljo konkurentan i sa izgledima, jer realno vama je uteg kup. Moras biti svijestan da igraci u Zrinjskom i nisu toliko kvalitetni da mogu izgurati na oba fronta u kratkom vremenu i ako se prodje u finale kupa, to je veca prilika i Zelji i Sirokom za prvenstvo!
Zasto mi se cini da tvoja retorika ide u smjeru nenormalnog ponasanja, mozda mislis da si kralj ironije? Zar mislis da si dovoljno dobar, borba je otvorena, zar ne? Meni nije problem i da Zrinjski bude prvak, Zeljo je vec sada napravio i vise od ocekivanja kakvo je tesko stanje u klubu tako da nema nekakvog pritiska, euforije. Veci problem je ostalima koji slabo napreduju , Zeljo niti jednog igraca nije doveo u prelaznom roku, a drugi se pojacali i opet Zeljo konkurentan i sa izgledima, jer realno vama je uteg kup. Moras biti svijestan da igraci u Zrinjskom i nisu toliko kvalitetni da mogu izgurati na oba fronta u kratkom vremenu i ako se prodje u finale kupa, to je veca prilika i Zelji i Sirokom za prvenstvo!
na klupi zrinjskog sjede bekic, scepanovic, belosevic, graovac itd.. tako da ce sigurno moci izgurati i kup i prvenstvo sa ovako kvalitetnim zamjenamaEngland je napisao/la:@mariooo888
Klupa je vazna, al' da li ce biti prava reakcija, uopce ne sumnjam da ce Karacici izvuci maximum iz ekipe koja i nije nekakav veliki potencijal, da li ce biti dovoljno, igra se!
Zrinjski glavna tema u gradu, i komsijama puna usta Zrinjskoga. Lijepo je da svakim danom dobijamo sve vise i vise navijaca, to pokazuje kako se uspjesno odradjuje ova sezona! Sretno danas!
Sent from my PMP5580C using Tapatalk
ma uvijek se pricalo o nama,spominju kao da im je drago sto odlucuju o nasoj sudbini,haha jadan li je to klub pogotovo navijaci koji samo cekaju da nesto lose urade zrinjskom.samo ih mogu pitat kako im je svake godine bit na minus 10 bodova u prosjeku,a kad su nam jace sezone i po 20 bodova.a sto se tice klupe odnosno zamjena zrinjski po meni ima daleko najveci izbor i na klupi od svih ekipa.nas mnogi jos nisu shvatili ozbiljno,ali neka im bude,volimo i mi iznenadjenja 

Uz belosevica, graovca, bekica tu je i basara, tu su i juniori. Glavno je da se igraci odmore do srijede
Dobru stvar su krenuli na sluzbenoj "U drustvu s nasim igracima"
..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- gloryhunter
- Kontakt:
Oće li Vučina produžit ugovor? donio je preokret protiv Širokog
iskusnjara!!!

iskusnjara!!!
koliko je karta za Zapad na kup utakmicama
jeli petaka ili manje 

Re: Odg: HŠK Zrinjski
Ja mislim kao i u prvenstvu, 5KMjohnnyyK je napisao/la:koliko je karta za Zapad na kup utakmicamajeli petaka ili manje
Ja sam dosad bio suzdržan i pisao sam da je bolje da nas ne shvataju ozbiljno.Sad je vrijeme da promjenimo strategiju i mislim da će Karačić uskoro to i da uradi.Mi imamo 20-ak dobrih igrača na koje možemo računati.Drugi to nemaju.Primjer je i današnja utakmica u Trebinju koju mi igramo bez kapetana Stojkića ,nositelja igre Muminovića,Đurića,Simeunovića, i već duže vremena povrijeđenih Peze i Brkovića.To je 6 igrača iz prvog sastava a mi bez njih možemo izvesti sastav koji bi bez problema u ovoj ligi bio među prvih 7-8.
Dujković,
Belošević,Aleksić,Radeljić,Zlatić
Barišić,Šćepanović,Pehar,Crnov
Bekić,Nikolić
A još na klupi imamo Basaru,Graovca,Vranjića......Možda sam nekoga i zaboravio.
Dakle, nas ne interesuje hoće li Željo,Široki i ostali dobiti svoje utakmice,mi smo prvi i mi odlučujemo sami o sebi.Imamo kvalitet i imamo moć da dobijemo sve do kraja i to treba otvoreno reći i uraditi i zato neka drugi razmišljaju o nama.
Usput,vidim da neki počinju sa pričama o puštanjima utakmica i sličnim glupostima.Ja bih radije da ne osvojimo ni jednu titulu nego da se vuku nekakvi repovi i priče.Nama ne treba ničija pomoć,sami smo sposobni ostvariti svoje ciljeve.Prvi i osnovni je već ostvaren,plasman u euro takmičenja.Ja sam svjestan da je bilo i da će uvijek biti nekih zakulisnih radnji ali to se događa u svim ligama pa i onim najjačim.
Mi moramo nastaviti putem kojim sada idemo ,ova uprava radi dobro , i ja u njih nimalo ne sumnjam.Rezultati prvog tima i omladinskog pogona su tu,navijači su tu,kreće se u uređivanje stadiona itd. ali to je dovoljno za sada.Svake godine podizati ljestvicu malo više dok se ne dođe do krajnjeg cilja a to je stabilan klub po svim europskim standardima-prvo organizacionim a onda i rezultatskim i svim ostalim što uz to ide.
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA!!!
Dujković,
Belošević,Aleksić,Radeljić,Zlatić
Barišić,Šćepanović,Pehar,Crnov
Bekić,Nikolić
A još na klupi imamo Basaru,Graovca,Vranjića......Možda sam nekoga i zaboravio.
Dakle, nas ne interesuje hoće li Željo,Široki i ostali dobiti svoje utakmice,mi smo prvi i mi odlučujemo sami o sebi.Imamo kvalitet i imamo moć da dobijemo sve do kraja i to treba otvoreno reći i uraditi i zato neka drugi razmišljaju o nama.
Usput,vidim da neki počinju sa pričama o puštanjima utakmica i sličnim glupostima.Ja bih radije da ne osvojimo ni jednu titulu nego da se vuku nekakvi repovi i priče.Nama ne treba ničija pomoć,sami smo sposobni ostvariti svoje ciljeve.Prvi i osnovni je već ostvaren,plasman u euro takmičenja.Ja sam svjestan da je bilo i da će uvijek biti nekih zakulisnih radnji ali to se događa u svim ligama pa i onim najjačim.
Mi moramo nastaviti putem kojim sada idemo ,ova uprava radi dobro , i ja u njih nimalo ne sumnjam.Rezultati prvog tima i omladinskog pogona su tu,navijači su tu,kreće se u uređivanje stadiona itd. ali to je dovoljno za sada.Svake godine podizati ljestvicu malo više dok se ne dođe do krajnjeg cilja a to je stabilan klub po svim europskim standardima-prvo organizacionim a onda i rezultatskim i svim ostalim što uz to ide.
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA!!!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Svi na tekmu protiv pitara za novo finale:johnnyyK je napisao/la:koliko je karta za Zapad na kup utakmicamajeli petaka ili manje
Srijeda u 18,00 sati.
Zapad 5 KM a stajanje 2 KM.

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Tesko je biti u njihovoj kozi kad im glavni uspjeh cini neuspjeh Zrinjskog kao veceg kluba od njihovog. Tesko im je kad vide ove nase proslave, pobjede, posjetu i navijanje. Zrinjski im je trn u oku i omalovazavaju ga, a to ustvari pokazuje velicinu naseg Zrinjskog i nas naspram njih..werly je napisao/la:ma uvijek se pricalo o nama,spominju kao da im je drago sto odlucuju o nasoj sudbini,haha jadan li je to klub pogotovo navijaci koji samo cekaju da nesto lose urade zrinjskom.samo ih mogu pitat kako im je svake godine bit na minus 10 bodova u prosjeku,a kad su nam jace sezone i po 20 bodova.a sto se tice klupe odnosno zamjena zrinjski po meni ima daleko najveci izbor i na klupi od svih ekipa.nas mnogi jos nisu shvatili ozbiljno,ali neka im bude,volimo i mi iznenadjenja
PONOS GRADA MOGA !
Po pobjedu !
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.