FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 11 apr 2014, 22:36

Bilbija dao gol :bow: sudija se sjebao odma kraj svirao,golman se zakleo da vise nece branit :mrgreen:

Salu na stranu nek je i on zabio pa nek sve gori,nabio je stativu nakon one odbrane golmana jos se trese ja mislim,ko Saran svojevremeno glavom kad je lupo :)

Definitino veliki naklon Usuplicu,znaci boba je falila da suzu pustim,nakon golova su svi ali od prvog do zadnjeg Delaca na golu isli njemu i skalali svi na njega kao da je on golove dao,prelijepo za vidjeti,na kraju zasluzene ovacije.ganjaj ziv bio tu licencu hebem joj sunce

Drugo postavka na terenu,promjene u samom sastavu,Vule na stoperu,Tatko na beka,Baric klupa :thumbup:

Velkoski u spic napada,skolnjen sa krila :bow: Bilbija igrao odma iza njega kao drugi spic,s tim sto to sada puno bolje izgleda jel na sve centarsuteve imas njih dvojicu gore sto ranije nije slucaj naravno bio jel je ovaj bio po strani

Dario Puric :clap: igrac utakmice uz Gojka Cimirota

Utakmica i protivnik kao naruceni na sve ovo,za vracenje koliko toliko samopouzdanja,za dizanje morala pred kup,pala je ko kec na deset sto se kaze

Idemo dalje,samo naprijed momci :salut:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 apr 2014, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 11 apr 2014, 22:38

Sabinho je napisao/la:
Dzakmic je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Hajde pustite covjeka na miru nije nista slagao, pa ovdje se ne smije ni konstatovati nesto sto je ocigledno... Budimo normalni. Idemo dalje.
Sta je ocigledno ba, da smo se zanijeli pobjedom protiv Zvijezde, da smo digli euforiju :o Budimo normalni sa normalnim, a nenormalni sa nenormalnim. Nemoj i ti glumiti neku finoću ;)
Sto bi glumio brate jel se o svemu mora raspravljati po 30 postova? 3 boda dovidjenja i prijatno, ne vidim nigdje na tabeli da pise da je Celik protiv Zelje ili Zvijezda protiv nas igrali sa juniorima itd.
Upravu sii ti , sve je to tacno, al ne treba dozvoliti i da svaku nasu pobjedu par osoba omalovazava, poslije svake pobjede nebitno bilo to 1-0 ili 3 -0 dodju i se*u da prostis . Igrao Olimpic s pionirima, igrao Velez s drugim timom, igrao ovaj s ovim, onaj s onim, pun mi je vise strumfovske demagogije.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 apr 2014, 22:47

Ma druze oni koji su pisali to za Olimpic sami sebi skocise u stomak jer je Olimpic narednih nekoliko kola igrao sa timom identicnim kao i onim koji je igrao protiv nas... Pozdrav.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 apr 2014, 22:57

joj Džene mahera pustio jarnija da se sramoti i onda psotavio Tatka na beka, Krstuu Špic, Purića na krilo, Bilbiju na polušpcia, Travu zadnjih 20 min :D :clap: :clap: :clap:

ArsenalSA
Kontakt:

Post Postao/la ArsenalSA » 11 apr 2014, 22:58

Koliko vremenski treba da se dobije ta licenca za Dzenana?

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 11 apr 2014, 23:18

slika
Ti si opet šampion !

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 11 apr 2014, 23:38

Samo nek je Nemanju krenulo !
FK Sarajevo !

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 11 apr 2014, 23:39

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 apr 2014, 23:42

Ima i na izvor.ba snimak golova.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 11 apr 2014, 23:48

Sarajlijc@ je napisao/la:Ima i na izvor.ba snimak golova.
Ma iz lošeg ugla su snimali, ovaj je bolji. :mrgreen:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 11 apr 2014, 23:49

Dobra utakmica, rutinski odrađena.Drago mi je što je Bilbiju pročepilo , vidi se da mu je stalo i nakon utakmice je skakao kao lud.Purić :thumbup: jako dobro odradio današnju utakmicu ima ga i naprijed a i nazad se vraća, to je ono što krilo mora posjedovati . Stojčev je danas najlošiji bio , iako je igrao pozicciju lijevog krila sto nije njegova ali hajde .Ovo je jako dobro za samopouzdanje a i imamo dovoljno vremena do srijede .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 11 apr 2014, 23:50

Skandiranje Nemanji na kraju. :clap: :clap:

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 11 apr 2014, 23:54

Dzenu ostaviti na klupi to je covjek koji voli ovaj klub,a i zna raditi sa igracima a bgm i ima autoritet gledao sam ga vise puta na treningu OP.ako prodje u Mostaru dati covjeku ugovor.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

ShortY1946
Kontakt:

Post Postao/la ShortY1946 » 12 apr 2014, 00:08

Svaka cast momcima,solidno su odigrali.Stojcev je malo slabije odigro nekoliko zadnjih tekmi.Moramo bar kup osvojit da ne bude upitna europa.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 12 apr 2014, 00:23

Pored tri boda i efikasne utakmice, najveci dobitak je "hemija" koja se stvorila u timu... Bila je ona prisutna od pocetka polusezone, ali ne u ovom itenzitetu... Ovoliku zelju za pobjedom iskreno nisam vidio ni protiv Olimpica...

Matej Higuita Delac...
Tatomirovic pokazao da je Baricu mjesto na klupi...Razumijem ja da je Jarni trazio brzi i agilniji stoperski par, ali je izgleda manja steta Vule na stoperu nego Baric na beku...
Vule i Dupovac odlicno... Dupovca sam zagotivio jos od one tekme u Banja Luci kad mu je Mirza dao sansu od prve minute, i jednostavno volim taj tip stopera...Veceras iskusno...obojica....
Puzigaca dosta dobar.... Mislim da je izborio trilion auta, pogotovo u prvom poluvremenu..... :) Asistencija Nemanji odlicna, samo mora brze centrirati kad je u poziciji... Previse centarsuteva mu je veceras izblokirano, i taj "izbacaj" mora biti brzi... Predugo se namjesta (Isti problem je veceras imao i Milos)....
Puric je postao konkretnija verzija Vusljanina... Ludjacka trka koja krasi obojicu, ali konkretniji i u duelu i u pas igri, evo i u egzekutorskom dijelu....Ne mislim da ce se i jedan i drugi zadrzati dugo na Kosevu, ali sve dok svoj manjak kvaliteta nadoknadjuju onakvom borbenoscu, svaka im cast...
Jajala jos nisam definisao do kraja...Cinjenica je kvalitet, ali jos ne kontam da li proigra "kad hoce" ili kad mu se otvori prostor...I veceras na momente kao da je dosao sa druge planete (pravi moderni zadnji vezni), a na momente kao da je cijeli zivot igrao na livadama prve lige FBiH pa ove zime stigao u FK Sarajevo....
Nadam se da ce Gojko da nastavi ovim tempom, da radi na sebi, i prije svega na svojim "plucima" koja su najbitnija za njegovu poziciju...Fudbalski talenat, inteligenciju za zadnjeg veznog, defanzivca koji odlicno prenosi loptu iz faze odbrane u napad, vec ima... Nije ni spor, volio bih da jos ojaca da bi bio jos bolji u duel igri, i mislim da cemo imati uskoro reprezentativni kadar u njemu... Nas najbolji igrac veceras (sigurno u top nekoliko ovog proljeca)....
Milos vec nekoliko utakmica ne igra na svom nivou i nadam se da ce ga Dzeno vratiti samo jos malo vise u sredinu... I veceras se on ubacivao dosta puta u sredinu, imao i par suteva, ali se u izvlacenjima na lijevu stranu gubio, pogotovo u centarsutevima kojih je malo proslo ka petercu gostiju....
Krste veceras k'o navijen....Nudi se u svakoj akciji, nebitno da li idemo u postavljen napad, ili je u pitanju polukontra-kontra...Krste je lijevo, desno u sredini....i trazi loptu....Odlican....
Drago mi je, kao i vecini, zbog Nemanje.... Trazio je taj gol...Trudio se, borio, vracao nazad po loptu....odigrao toliko puta neki dupli pas, samo da mu se ostvori....I docekao je...
Pored golova, najljepsa akcija: Promasena sansa Bilbije (Odbrana golmana gostiju)!

Bravo momci! Sa jacim samopouzdanjem u Mostar....idemo dalje....

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 12 apr 2014, 00:25

5-ta utakmica u nizu bez primljenog gola :opaopa: :D
FORZA MARŠAL !!!

Velezovac22
Kontakt:

Post Postao/la Velezovac22 » 12 apr 2014, 01:31

damir_82 je napisao/la:Pored tri boda i efikasne utakmice, najveci dobitak je "hemija" koja se stvorila u timu... Bila je ona prisutna od pocetka polusezone, ali ne u ovom itenzitetu... Ovoliku zelju za pobjedom iskreno nisam vidio ni protiv Olimpica...

Matej Higuita Delac...
Tatomirovic pokazao da je Baricu mjesto na klupi...Razumijem ja da je Jarni trazio brzi i agilniji stoperski par, ali je izgleda manja steta Vule na stoperu nego Baric na beku...
Vule i Dupovac odlicno... Dupovca sam zagotivio jos od one tekme u Banja Luci kad mu je Mirza dao sansu od prve minute, i jednostavno volim taj tip stopera...Veceras iskusno...obojica....
Puzigaca dosta dobar.... Mislim da je izborio trilion auta, pogotovo u prvom poluvremenu..... :) Asistencija Nemanji odlicna, samo mora brze centrirati kad je u poziciji... Previse centarsuteva mu je veceras izblokirano, i taj "izbacaj" mora biti brzi... Predugo se namjesta (Isti problem je veceras imao i Milos)....
Puric je postao konkretnija verzija Vusljanina... Ludjacka trka koja krasi obojicu, ali konkretniji i u duelu i u pas igri, evo i u egzekutorskom dijelu....Ne mislim da ce se i jedan i drugi zadrzati dugo na Kosevu, ali sve dok svoj manjak kvaliteta nadoknadjuju onakvom borbenoscu, svaka im cast...
Jajala jos nisam definisao do kraja...Cinjenica je kvalitet, ali jos ne kontam da li proigra "kad hoce" ili kad mu se otvori prostor...I veceras na momente kao da je dosao sa druge planete (pravi moderni zadnji vezni), a na momente kao da je cijeli zivot igrao na livadama prve lige FBiH pa ove zime stigao u FK Sarajevo....
Nadam se da ce Gojko da nastavi ovim tempom, da radi na sebi, i prije svega na svojim "plucima" koja su najbitnija za njegovu poziciju...Fudbalski talenat, inteligenciju za zadnjeg veznog, defanzivca koji odlicno prenosi loptu iz faze odbrane u napad, vec ima... Nije ni spor, volio bih da jos ojaca da bi bio jos bolji u duel igri, i mislim da cemo imati uskoro reprezentativni kadar u njemu... Nas najbolji igrac veceras (sigurno u top nekoliko ovog proljeca)....
Milos vec nekoliko utakmica ne igra na svom nivou i nadam se da ce ga Dzeno vratiti samo jos malo vise u sredinu... I veceras se on ubacivao dosta puta u sredinu, imao i par suteva, ali se u izvlacenjima na lijevu stranu gubio, pogotovo u centarsutevima kojih je malo proslo ka petercu gostiju....
Krste veceras k'o navijen....Nudi se u svakoj akciji, nebitno da li idemo u postavljen napad, ili je u pitanju polukontra-kontra...Krste je lijevo, desno u sredini....i trazi loptu....Odlican....
Drago mi je, kao i vecini, zbog Nemanje.... Trazio je taj gol...Trudio se, borio, vracao nazad po loptu....odigrao toliko puta neki dupli pas, samo da mu se ostvori....I docekao je...
Pored golova, najljepsa akcija: Promasena sansa Bilbije (Odbrana golmana gostiju)!

Bravo momci! Sa jacim samopouzdanjem u Mostar....idemo dalje....
Sretno protiv Svinja u srijedu ,srce na teren i izbacite umjetnu tvorevinu :thumbup:

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 apr 2014, 07:44

Niste svjesni koliko Vam se pomoglo ovom halabukom oko onog arkanovca.Imate dobru ekipu,imate sve uslove da dalji napredak,ali Vam je ocigledno falila ta fuzija izmedju ekipe i trenera.Dzeno je dijete sarajeva kako kluba tako i grada,odigrao je bezbroj utakmica za Sarajevo.Na kraju krajeva tu je uvijek bio i kada je bilo dobro a Bogami i lose.Dzenan kao takav zasluzuje priliku da pokaze sta zna,a od sinoc je ocigledno na dobrom putu da to i pokaze.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 12 apr 2014, 12:23

Gledajuci sinocnju utakmicu i izvedbu nasih igraca na celu sa Dzenom, imam osjecaj da nas je Jarnij dobro zajebao sa svojim stilom igre ove sezone. :)
Ti si opet šampion !

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 apr 2014, 12:24

Samo da pohvalim igrace i trenera prije svega na sinosnjem zalaganju i pobjedi ono sto se kaze pravoj. :D

Samo sad neka ovako nastave igrat i bodovi su tu abd, sad se okrecemo kupu i nadam se nasem prolasku u finale. ;)

Pa onda u Travnik po tri boda idemooo.. :cool:
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ferrante071, keli, misstianopenaldo i 53 gosta.