FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 07 feb 2010, 16:03

pile87 je napisao/la:Znam drug ali prijateljske utakmice, ima nesto sto se zove ponos i to ne bacas pod noge bez obzira na cijenu, da je neka borba za bodove pa i razumio bih, nazalost to fer i sportsko ponasanje je odlika samo velikih klubova.Apslolutno sam siguran da hajduk ovo ne bi uradio ni pod cjenu da zna da ce zijaniti od nas.
Ma normala...al bitno je da su i puljani vidjeli da su sudije smijesne bile...samo sto sad ispiraju usta sa nama svakojaki kamenjari, koridasi itd...
Jucer je Amar u svom stilu odgledao tekmu...naslonjen, bez ijedne rijeci :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 feb 2010, 16:13

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Znam drug ali prijateljske utakmice, ima nesto sto se zove ponos i to ne bacas pod noge bez obzira na cijenu, da je neka borba za bodove pa i razumio bih, nazalost to fer i sportsko ponasanje je odlika samo velikih klubova.Apslolutno sam siguran da hajduk ovo ne bi uradio ni pod cjenu da zna da ce zijaniti od nas.
Ma normala...al bitno je da su i puljani vidjeli da su sudije smijesne bile...samo sto sad ispiraju usta sa nama svakojaki kamenjari, koridasi itd...
Jucer je Amar u svom stilu odgledao tekmu...naslonjen, bez ijedne rijeci :mrgreen:
Al je zato Mema skakao ko sumanut :D , ma interesovalo me kako bi stajali sa tom Istrom koja je eto u dnu HNL al onako objetivno, sad znam isto ko sa Zepcem oni ba nas uzeli kuci a mi njih na Grbavici :D jer bi otimali jedni od drugih a ne igrali.Inter je jaci definitvno od nas tako da tu nema nekokog odmjeravanja snaga a i ovi madjari su tu negdje.Protiv Hajduka necemo opet nista vidjeti jer su i oni igracki jaci od nas hajd valjda ce mo odigrati jos koju sa nekim u Medjugorju
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 feb 2010, 16:15

A Mema im je garant govorio, nek lopta samo kruzi :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 feb 2010, 16:29

rece mi ultracimanija da ima organizovano prevoz pa necu ja ici u Sarajevo pa onda u Split :lol: i onda opet iz Sarajeva u Livno a Split mi pred nosom...zajebaju me starci oko punomoci pusto sam jutros staroj Laku onu njegovu pjesmu ponomoc krv sam joj popio :lol: ...sto nisam stariji 5 mjeseci :evil: :evil: :evil:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 07 feb 2010, 16:33

ako imate 16 godina ne treba vam nikakva punomoc da predjete granicu samo pasos i to je to.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 feb 2010, 16:41

svakog ljeta idem na more mogo sam dosada licnom sta sada nemoze ili ako je licna u pitanju moras imati punomoc ja imam 17.5 god pa me to zanima...i sto se tice prevoza postoji li mogucnost da ja sa vama putujem recimo iz Livna ako u kojem slucaju budete prolazili kroz Livno ... ja opet po obicaju mnogo pitam :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 feb 2010, 17:42

pile87 je napisao/la:Navodno si i oni u to doba imali neki trans sa nasim imenom.Coliko se sjecam to je bilo djelo nekog lika iz Kiseljaka na kraju je fasovao kako sam cuo i od tada ga nema...
Ante mu je ime, LUD je za Zeljom a dolazi i sada na Grbavicu ali ne na jug.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 07 feb 2010, 19:06

Kakva je situacija sa Selimovicem ? povreda koljena ? je li teska,bas ne bi volio da on duze bude odsutan,prijeko nam je potreban
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 07 feb 2010, 20:17

Sta je ba ovo kakvi su ovo komentari, jeste li vi pili sta??
010 ISN'T JUST A CODE

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 07 feb 2010, 21:05

Ja idem u split privatan pjvoz znali ko oceli se ic organizovano hoceli biti navijaca na tribinama i mozda korteo kroz grad pa bar da dode 200
svoj ti pos'o !

ultracimanija
Kontakt:

Post Postao/la ultracimanija » 07 feb 2010, 21:22

Grbavica moj zivot je napisao/la:Ja idem u split privatan pjvoz znali ko oceli se ic organizovano hoceli biti navijaca na tribinama i mozda korteo kroz grad pa bar da dode 200
Vec sam napisao jednom.Ide se organizovano,cijena povratne karte je 50 KM.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 07 feb 2010, 21:50

Spid,koka,trava,loza :mrgreen: :mrgreen: Joj sto me nosa :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 feb 2010, 21:51

boccaccio je napisao/la:Kakva je situacija sa Selimovicem ? povreda koljena ? je li teska,bas ne bi volio da on duze bude odsutan,prijeko nam je potreban
Ne bi trebalo biti nista ozbiljno...samo ga nisu htjeli izlagati dodatnim opterecenjima.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 07 feb 2010, 22:05

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Kakva je situacija sa Selimovicem ? povreda koljena ? je li teska,bas ne bi volio da on duze bude odsutan,prijeko nam je potreban
Ne bi trebalo biti nista ozbiljno...samo ga nisu htjeli izlagati dodatnim opterecenjima.
E dobro,smirio si me,nekako imamo dosta problema sa povredama u ovim pripremama,samo ne bi trebalo da nam se desi neko duze odsustvo ovih vaznijih igraca...mnogo vise me brinu povrede od samih igara i rezultata,igraci ne smiju gubiti kontinuitet treninga,a sto se igre tice,trebalo bi s vremenom da bude bolje,bitan je dobar tempo utakmica,mislim da strucni stab radi sasvim solidno s obzirom na uslove a i dobro je sto je dogovoren znatan broj prijateljskih utakmica do sada...samo rad,rad,rad,sve ostalo ce nadoci
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 07 feb 2010, 22:08

prijatelji slabi tereni su uzrok skoro svih povreda koje su nam se desili na pripremama ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 feb 2010, 22:20

boccaccio je napisao/la:E dobro,smirio si me,nekako imamo dosta problema sa povredama u ovim pripremama,samo ne bi trebalo da nam se desi neko duze odsustvo ovih vaznijih igraca...mnogo vise me brinu povrede od samih igara i rezultata,igraci ne smiju gubiti kontinuitet treninga,a sto se igre tice,trebalo bi s vremenom da bude bolje,bitan je dobar tempo utakmica,mislim da strucni stab radi sasvim solidno s obzirom na uslove a i dobro je sto je dogovoren znatan broj prijateljskih utakmica do sada...samo rad,rad,rad,sve ostalo ce nadoci
E ovo je ono sto govorim danima. Vidi se da si trenirao fudbal ... ;)
Odavno nismo odigrali vise pripremnih utakmica u manjem vremenskom periodu. Znaci, Amar im je svima dao neki program da rade samostalno u pauzi i pohvalio ih je kad su dosli na prvi dan priprema. posto je fizicka sprema bila na zadovoljavajucem nivou odmah su krenuli na rad sa loptom i utakmice. To je ono sto nam treba i sto nam je trebalo.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 feb 2010, 22:20

zeljo-celik 2:0
gledalaca:12 000
strijelci.popovic(17,76)
igrac utakmice.popovic 7.5
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 07 feb 2010, 22:26

tax je napisao/la:zeljo-celik 2:0
strijelci.popovic(17,76)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 feb 2010, 22:41

boccaccio je napisao/la:E dobro,smirio si me,nekako imamo dosta problema sa povredama u ovim pripremama,samo ne bi trebalo da nam se desi neko duze odsustvo ovih vaznijih igraca...mnogo vise me brinu povrede od samih igara i rezultata,igraci ne smiju gubiti kontinuitet treninga,a sto se igre tice,trebalo bi s vremenom da bude bolje,bitan je dobar tempo utakmica,mislim da strucni stab radi sasvim solidno s obzirom na uslove a i dobro je sto je dogovoren znatan broj prijateljskih utakmica do sada...samo rad,rad,rad,sve ostalo ce nadoci
Sto se tice konkretno Salimovica propustio je dosta toga na pripremama i na pocetku i sad nadam se da ce trenirati ovaj dio u Medjugorju koji je jako bitan.Imas PP

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 07 feb 2010, 22:41

samir_tm87 je napisao/la:
tax je napisao/la:zeljo-celik 2:0
strijelci.popovic(17,76)
gdje nade 17,76 ovih 76 sekundi :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 15 gostiju.