Evo brate obecavam da ce biti do početka ovog kola (veceras, sutra ujutro), pa makar...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Prije narednog kola tj. veceras ili sutra aBd.york je napisao/la:Kad ce tablica....?
Uradit cu 3 kola odjednom aBd. Nije do "anonimnog", dostavio je sve rezultate.KEC je napisao/la:Tabela za ovih par kola?
momci ak imate obaveze neke predajte te zadatke nekim drugim osobama
Nije ovo lose,ali treba malo da bude azurnije sto tice tabele i svega.jasta je napisao/la:1 maestro 129,03
2 york 128,36
3 LenBias 128,08
4 guber 128,06
5 mrMuscle 127,04
Za prva tri mjesta najvjerovatnije borit ce se ovi "likovi". I eto pregurali smo ovu sezonu. Od 100 + ucesnika na kraju nas je ostalo 20, sto i jeste idealna cifra. Evo pošto je kraj sezone dobro bi bilo da se "jave" ovih 20 likova, da ostave neki svoj utisak, komentar, sugestiju, kritiku....Da vidimo ima li smisla otvorit ovu ligu i naredne sezone ili dodat neke izmjenu il nesto trece.
Što se tabele tiče, to je do kolege @ jasta, ja zadnjih par kola šaljem rezultate u ponedjeljak naveče (nekad je to i ranije bivalo, al' imam malo više obaveza u zadnje vrijeme) i do njega je kad će podatke obraditi, a to računanje se ni meni iskreno ne sviđa, ako bi se ova liga održavala i sljedeće sezone, treba razmisliti o ukidanju posebnog bodovanja i biranja derbija...arelinho je napisao/la: Nije ovo lose,ali treba malo da bude azurnije sto tice tabele i svega.
Jedina malo veca zamjerka mi je sto mi se ne svidja ovo racunanje bodova sa ovim manjim decimalama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.