RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Chupacabra
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Chupacabra » 11 apr 2014, 22:51

Hajde šta raspravljate više, ko zna kakva će situacija bit za dvije sedmice, uglavnom zadnje kolo treba izginut na terenu, ne zanima me treba li im za titulu ili za šta god, bodova nema!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 apr 2014, 22:54

Ovi okreću priču gore iz Sarajeva, k'o eto sad mi treba da njima pustimo, zarad ovih preko Neretve. Kako neko tako hinjav može biti nije mi jasno ? Koristiti raspored, i govoriti 'vamo nama, šta je ispravno, i šta treba da se radi po tim nekim moralnim principima koje Velež kao klub treba da gonja. Halooooooooo :lolno:

Ta utakmica zadnja derbi nikad biti neće, to nek' svima jasno bude, protiv svakoga jednako, i nikome pardona do kraja sezone. Fajrunt. :shh:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 apr 2014, 22:55

zizu1991 je napisao/la:Ovi okreću priču gore iz Sarajeva, k'o eto sad mi treba da njima pustimo, zarad ovih preko Neretve. Kako neko tako hinjav može biti nije mi jasno ? Koristiti raspored, i govoriti 'vamo nama, šta je ispravno, i šta treba da se radi po tim nekim moralnim principima koje Velež kao klub treba da gonja. Halooooooooo :lolno:

Ta utakmica zadnja derbi nikad biti neće, to nek' svima jasno bude, protiv svakoga jednako, i nikome pardona do kraja sezone. Fajrunt. :shh:
Naravno. Pa Velez Zeljo je jedan od najvaznijih derbija u BiH.
Pricat da se njima treba pustit bi bilo isto ko pricat da Zeljo Sarajevu popusti na Grbavici.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 apr 2014, 00:11

tepsija je napisao/la: Ne treba se spuštati na njihov nivo nekog bratstva.Mi jesmo pošteni,možda i naivni,ali ljudi meke kičme nismo.
Sa ovim tvojim upisom spuštamo se na nivo jednog malog Rosasa alias Hrvoja,koji sve to dijeli na bošnjačko,srpsko i hrvatsko.
Ja ću uvijek reći,mi smo proBiH tim i ništa drugo.I svi koji su protiv iste BiH,naši su neprijatelji.Tako i tzv. zrinski koji bi osvojio titulu reda radi,da mogu reći da su prvaci 'šugave' države.
E i njima će biti racku.Njih žestoko naguziti,baš ono da se obrukaju.

:salut: :clap:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Velezovac22
Kontakt:

Post Postao/la Velezovac22 » 12 apr 2014, 01:36

MostaracVelezovac je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Ovi okreću priču gore iz Sarajeva, k'o eto sad mi treba da njima pustimo, zarad ovih preko Neretve. Kako neko tako hinjav može biti nije mi jasno ? Koristiti raspored, i govoriti 'vamo nama, šta je ispravno, i šta treba da se radi po tim nekim moralnim principima koje Velež kao klub treba da gonja. Halooooooooo :lolno:

Naravno. Pa Velez Zeljo je jedan od najvaznijih derbija u BiH.
Pricat da se njima treba pustit bi bilo isto ko pricat da Zeljo Sarajevu popusti na Grbavici.
Pa sta onda ako dobijes Zelju, Svinje su prvaci drzave i to na nasem stadionu bolje pustit Zelju i pobijedit svinjski, mi ako pobijedimo VItez i Travnik i svinjski sigurno smo 5 cetvrti ne mozemo nikako biti i onda cekati da nekom uefa ne izda licencu i u europu :thumbup:

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 12 apr 2014, 02:28

Neka se nazigu Željo dogodine na Grbavici, nije problem nikakav. Neka sada naši papci trguju s bodovima...
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 apr 2014, 02:52

Ništa obraz ne može kupiti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 12 apr 2014, 04:49

ma ne znam :? ,ja cim cujem rijec pustanje,stela,davanje, meni se kosa dize na glavi :wtf: .Mene licno zaboli neka stvar ko ce biti prvak(kad to necemo biti mi,mogu samo reci nek se ti klubovi sami bore kako znaju i umiju za to ,mene/nas ne interesuje.
Ja da sam trener Veleza naredio bih punu ofanzivu protiv Zelje i probati ih dobiti sa 120% snage(posebno se pripremiti za ovu utakmicu).Kad dodje utakmica sa kamsijama u zadnjem kolu pripremat se za tu utakmicu veoma ozbiljno(ko da nam je zadnja u zivotu) i onda odigrati utakmicu sa 150% snage i mogucnosti i probati ih dobiti sa sto boljim rezultatom.Ko ce poslije takvih utakmica postati prvak savrseno me libo neka stvar,oni (ko god to bio)su to osvojili igrajuci utakmice sa svim ostalim klubovima.Ne zelim nikakva namjestanja nego totalni fudbal i satrati sve redom(ako se moze ali na sportski nacin) .Mi nemamo nista od toga je li Zeljo ili zrinjski prvak(na stranu koga bi mi volili da bude prvak ;) ),pa tako dajuci nekome bodove (da ne bi neko drugi bio prvak) mi samo srozavamo nas klub,a od toga nemamo nista.Opleti sve i gotovo,pa sta god bude,bitno je sticati povjerenje svih navijaca u nas klub (jako dug proces,a brzo se unisti).Ja znam da bi zrinjski dao bodove Sirokom da je slicna situacija ali mi nismo oni,i nismo taj nivo (da im je nacionalno bitnije pa da radi toga drugi klub pobjedi od sporske pobjede svoga kluba).Samo ostro i na prvu sve utakmice,nosi te mi stele,davanja i PM,toga mi je vise preko glave :roll:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 apr 2014, 05:16

Zbog ovog te cijenim :thumbup:

Smrt nacionalizmu !!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 12 apr 2014, 05:25

Titova-Juga je napisao/la:Zbog ovog te cijenim :thumbup:
hvala,zivio ti meni :wave:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 12 apr 2014, 05:42

Treba igrati pošteno pa šta bude. Mi nismo toliko dobri da možemo garantovati pobjedu protiv bilo koga u Vrapčićima, a pogotovu ne protiv ovih boljih ekipa, tako da je za mene rezultat neizvjestan u obe ove utakmice.
Vidim da se već stvaraju scenarija i režiraju kojekakve mućke. Ovim samo stavljamo sami sebe u poziciju iz koje ne možemo izići kao pobjednici, ma kakav rezultat ostvarili na terenu.
Izgleda to je nama kao narodu u krvi, samo neka se muti, nema veze na kojem nivou. A poslije se čudimo zašto nema napretka u državi. Kod nas ljudi više energije potroše da srede kakvu štelu, nego što bi ih koštalo da to dobiju ili urade regularnim putem.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 apr 2014, 05:52

Prvo dobit Zelju posteno i sportski pa ako je Zelji toliko stalo da dobijemo i svinje, nek otpocnu pregovori za 2-3 pojacanja do godine, malo bonusa za igrace da se jos nabriju a i da vidimo mozemo li spasit onom glupanu Brkovicu karijeru u Velezu. A onda kad nam Zeljo rijesi problem napadaca.do godine, dobit zadnju tekmu fer i sportski. :D

I vuk sit i ovce na broju. :beba:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 apr 2014, 07:56

Ljubav prema Velezu ne moze slomiti jedna sumnjiva tekma koja nama nista ne znaci ali osjecaj da si skarao klub koji mrzis i da se ti isti kakaju u gace jer zavise od nas ulijeva mi toliko zadovoljstvo. Skarati ih do bola i napunit zadnju tekmu. Vidjeti bijele carape na pola koplja neprocjenjivo
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 12 apr 2014, 08:30

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ljubav prema Velezu ne moze slomiti jedna sumnjiva tekma koja nama nista ne znaci ali osjecaj da si skarao klub koji mrzis i da se ti isti kakaju u gace jer zavise od nas ulijeva mi toliko zadovoljstvo. Skarati ih do bola i napunit zadnju tekmu. Vidjeti bijele carape na pola koplja neprocjenjivo
Pastrmka legendo! :rol: :rol: :rol:

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 12 apr 2014, 08:34

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ljubav prema Velezu ne moze slomiti jedna sumnjiva tekma koja nama nista ne znaci ali osjecaj da si skarao klub koji mrzis i da se ti isti kakaju u gace jer zavise od nas ulijeva mi toliko zadovoljstvo. Skarati ih do bola i napunit zadnju tekmu. Vidjeti bijele carape na pola koplja neprocjenjivo
Kralju :lol: :lol: :clap: :rol: :rol:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 12 apr 2014, 10:40

Ljudi moji vi pricate samo o Zelji i Zrinjskom,ja vece sanse dajem Sirokom za osvajanje titule,imaju ljudi najbolji raspored i po meni oni uzimaju 90% ako mi dobijemo Zelju i Zrinjski kuci.
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 12 apr 2014, 11:13

Fafaron je napisao/la:Ljudi moji vi pricate samo o Zelji i Zrinjskom,ja vece sanse dajem Sirokom za osvajanje titule,imaju ljudi najbolji raspored i po meni oni uzimaju 90% ako mi dobijemo Zelju i Zrinjski kuci.
Tako je a imaju najbolju ekipu.Nek nas stimulisu da dobijemo obe utakmice i gotovo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 apr 2014, 11:21

IDEMO DANAS MOSTARSKI RODJENI
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 apr 2014, 12:14

Nema nas ko šta stimulisati, za koga igraju igrači majku im :evil:
Dosta je ! Diže mi se kosa na glavi od te priče. :evil:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 12 apr 2014, 12:46

zizu1991 je napisao/la:Nema nas ko šta stimulisati, za koga igraju igrači majku im :evil:
Dosta je ! Diže mi se kosa na glavi od te priče. :evil:
Mi samo možemo sanjati o Evropi tako da bolje je sad gledati neke stvari za sljedeću sezonu.
Bilo kome da daju ako će dobiti nešto za uzvrat, nije problem. Samo protiv šugavaca zapeti kao da je finale Lige prvaka. Kad smo ih trebali izbaciti iz lige, nismo i gledaj šta se dešavalo kasnije.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.