HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

primasquadra
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la primasquadra » 11 apr 2014, 13:26

evo studijska verzija:

[youtube][/youtube]

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 apr 2014, 20:17

Sutra nam fali 5 igrača Stojkić,Đurić,Muminović,Simeunović,Pezo plus Brković od ranije.Eto pola tima ali bez obzira na sve imamo dovoljno dugačku klupu a Leotar je u takvoj situaciji da bi smo ovo morali riješiti i sa juniorima.Samo treba biti ozbiljan i nema problema a onda se okrenuti pitarima i kupu.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 11 apr 2014, 21:02

zrinja05 je napisao/la:Sutra nam fali 5 igrača Stojkić,Đurić,Muminović,Simeunović,Pezo plus Brković od ranije.Eto pola tima ali bez obzira na sve imamo dovoljno dugačku klupu a Leotar je u takvoj situaciji da bi smo ovo morali riješiti i sa juniorima.Samo treba biti ozbiljan i nema problema a onda se okrenuti pitarima i kupu.
Dujka
Zlatić Radeljić(Graovac) Aleksić Beli
Barišić Šćepo
Mile Crnov Stoja
Bekić

:hmmmmm: Ja mislim da bi moglo ovako izgledat i ovako je jaka ekipa,dobro je što su se Đuka,Pero i Mumin "očistili" prije ovih važnijih utakmica,moje predviđanje za sutra rutinski 0:4 ,Bekić,Crnov i Mile 2 :D

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 apr 2014, 21:08

marioo8888 je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:Sutra nam fali 5 igrača Stojkić,Đurić,Muminović,Simeunović,Pezo plus Brković od ranije.Eto pola tima ali bez obzira na sve imamo dovoljno dugačku klupu a Leotar je u takvoj situaciji da bi smo ovo morali riješiti i sa juniorima.Samo treba biti ozbiljan i nema problema a onda se okrenuti pitarima i kupu.
Dujka
Barišić Šćepo
Mile Crnov Stoja
Bekić

:hmmmmm: Ja mislim da bi moglo ovako izgledat i ovako je jaka ekipa,dobro je što su se Đuka,Pero i Mumin "očistili" prije ovih važnijih utakmica,moje predviđanje za sutra rutinski 0:4 ,Bekić,Crnov i Mile 2 :D
haaaaa, cuj Mile 2, pa nemoze Cimu gol da dadne na treningu onoj djeci od 15 godina :D

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 11 apr 2014, 21:10

ZrinjskiMostar je napisao/la:
Dujka
Barišić Šćepo
Mile Crnov Stoja
Bekić

haaaaa, cuj Mile 2, pa nemoze Cimu gol da dadne na treningu onoj djeci od 15 godina :D
Ovi su gori od te djece od 15 godina :D Ne sekiraj se ništa,vidićeš sutra,pogodit će balvana 2 put lopta i daće 2 gola :mrgreen:

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 apr 2014, 21:17

Daj bože, tko god samo da dobijemo! :D

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 11 apr 2014, 21:39

i ja mislim da ce ga bekic sutra zabit,a mogao bi i mile on se pokaze protiv rudara,zvijezde i ostalih malih ekipa :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 apr 2014, 22:23

U pravu je Mario sto se tice kartona.Sad su mi jasniji neki kartoni protiv Sirokog.
Izgleda da smo postali jako zanimljivi ,vise se pise o nama na nekim drugim temama nego ovdje.Ali dobro,ipak smo mi u igri za obje titule iako bih ja vise volio da nas ne shvacaju ozbiljno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 11 apr 2014, 22:47

zrinja05 je napisao/la:U pravu je Mario sto se tice kartona.Sad su mi jasniji neki kartoni protiv Sirokog.
Izgleda da smo postali jako zanimljivi ,vise se pise o nama na nekim drugim temama nego ovdje.Ali dobro,ipak smo mi u igri za obje titule iako bih ja vise volio da nas ne shvacaju ozbiljno.

Ma pusti,kao da je bitno,neka pričaju šta god hoće mi ćemo pričati na terenu,jedini smo u poziciji da odlučujemo sami o sebi i nadam se da će tako ostati do kraja,trener je dovoljno rekao.Mi smo sami kovači svoje sreće.Kad sam ja govorio da će nas tek nakon Širokog počet ozbiljno shvatat.Kako god da završi sezona ponosan sam na ove momke i ovo što prikazuju,ali idemo zajedno do titule.

AJMO ZRINJA !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 apr 2014, 22:49

Protivnici znate li hoce biti kakav prijenos revans tekme :?: :?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 11 apr 2014, 22:52

Sabinho je napisao/la:Protivnici znate li hoce biti kakav prijenos revans tekme :?: :?
Uranio si,ne zna se u nas dan prije utakmice a kamoli 5 dana prije,nadam se da će biti da možete pogledati,valjda se neće ponoviti sramota od TV kuća kao na Koševu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 apr 2014, 22:55

Sabinho je napisao/la:Protivnici znate li hoce biti kakav prijenos revans tekme :?: :?
Uranio si,ne zna se u nas dan prije utakmice a kamoli 5 dana prije,nadam se da će biti da možete pogledati,valjda se neće ponoviti sramota od TV kuća kao na Koševu.
Ma jbg druze mi smo dali bez naknade i niko nije htio jbg... Valjda nesto bude, najgore je slusati radio prijenos. Pozdrav.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 11 apr 2014, 23:18

sretno sutra, i donesite nam 3 boda da ne bi morali gledat kako se komsinice ko zadnje kurve naguze Zelji :D
ovisimo samo o sebi!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 12 apr 2014, 00:24

Sutra je za nas ,osim u Trebinju vrlo bitna tekma i na Otoci.Nadam se barem nerijesenom rezultatu iako je za Zelju ovo prakticno domaca utakmica a u Olimpicu atmosfera ko u tunelu ali ipak ......

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 12 apr 2014, 00:27

olimpic nikada nije pobijedio zelju,nadam se da ce to uraditi sutra,iako bi bio prezadovoljan i da im otkinu bar bod.mi ovisimo sami o sebi,to je najbitnije,jes da ce bit zeznuto do kraja ali ako nemozemo teska gostovanja proci sa pobjedama i nismo zasluzili titulu onda.samo nek sve bude posteno,pa ko bude imo vise srece i znanja :D .u trebinju bi trebalo prvo poluvrijeme rijesit da u drugom malo opustimo ritam jer nas u srijedu ceka teska utakmica protiv sarajeva. moja prognoza 0-3 ili 0-4

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 12 apr 2014, 09:22

Gorilo preksinoc ! slika :opaopa:

Evo jedan video sa proslave
[youtube][/youtube]

Danas u Trebinje po pobjedu naravno, zabit na pocetku 2-3 da poslije ne bi bilo problema. Moja prognoza 1:5 (Radeljic, Crrnov 2x, Mile 2x)
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 apr 2014, 09:39

Ja ko pravi navijac cu prvi cestitat titulu ako je osvojite jer igrate fin fudbal na Grbavici ste bili bolji od nas.Niko netreba nikog da pusta ima lopta 90 minuta pa izvoli brate pobjedi.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 12 apr 2014, 10:17

Po combetovoj logici gradski rivali trebaju pustiti onima kojim treba, ali posto kod nas nema logike rokacemo se mi još dobro za titulu..

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 12 apr 2014, 10:20

diplomatija je napisao/la:Po combetovoj logici gradski rivali trebaju pustiti onima kojim treba, ali posto kod nas nema logike rokacemo se mi još dobro za titulu..
Nebitno,ima još dosta do zadnjeg kola i tko zna kakva će situacija biti tada,prerano je pričati o tome,evo npr: Željo će kiksati već danas :mrgreen:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 apr 2014, 10:22

diplomatija je napisao/la:Po combetovoj logici gradski rivali trebaju pustiti onima kojim treba, ali posto kod nas nema logike rokacemo se mi još dobro za titulu..
Nebitno,ima još dosta do zadnjeg kola i tko zna kakva će situacija biti tada,prerano je pričati o tome,evo npr: Željo će kiksati već danas :mrgreen:
Nemas pojma, pa Olimpic na Grbavici trenira, vecina ljudi u strucnom stozeru Olimpica Željin grb u srcu nosi!Igraci Olimpica su gladni!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.