NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Znal neko ko od igraca ce igrati, koliko ih je otislo sa Mustafom i starim trenerom ???
Ko je sve ostao.???
Ko je sve ostao.???
Stijaković i Mirković su otišli za Mustafom valjda imaju takve ugovore da su vezani za njega kad ide on idu i onicombe80 je napisao/la:Znal neko ko od igraca ce igrati, koliko ih je otislo sa Mustafom i starim trenerom ???
Ko je sve ostao.???

Da li će biti prenos veceras
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
dal ce neko prenositi ovu utakmicu???????
Hocel biti prenosa veceras 

prenosa nema a sastav koji je doro izveo malo me iznenadio
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
ZVIJZEZDA: Brkić, Jašarević, Adam, Dedić-Mešanović, Zuhrić, Čolić, Islamagić, Karavdić, Diatta, Taisuke, Isanović.
nadam se samo da nam neće puniti mrežu do vrha, ipak su ovo djeca, izgleda da se drugi čuvaju za rudar

i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
što će te iznenadit, igrači se čuvaju kartona i povreda za rudar to nam je pitanje životanedžad je napisao/la:prenosa nema a sastav koji je doro izveo malo me iznenadio
i na kraju ce se ispostaviti da je ova ekipa bolja pet puta od one sa zulicem bajalicom musicem,serim je napisao/la:ZVIJZEZDA: Brkić, Jašarević, Adam, Dedić-Mešanović, Zuhrić, Čolić, Islamagić, Karavdić, Diatta, Taisuke, Isanović.nadam se samo da nam neće puniti mrežu do vrha, ipak su ovo djeca, izgleda da se drugi čuvaju za rudar
akobogda rudar pada 100 posto vracaju se radivojevic susic jugovic mozda ordaga imamo mi ekipu za opstanak samo sto su je hadalji uyebali
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Tipično za Doru, al je efikasno, nadam se da ce i veceras bit takonedžad je napisao/la:prenosa nema a sastav koji je doro izveo malo me iznenadio
Sinoc sam sanjao sam 0-0 

kolko mi bodova prosusmo radi mustafe i onog tufeka majko draga...pa doro je murinjo za onog tufeka.danas cemo izgubiti ali vidjece se protiv prijedora kako se igra
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
gubimo 1:0
Djeca definitivno bolja od prvotimaca, zadnji par gostovanja do 15-e minute vec bi gubili 2:0..odlicno je ovo, nek malo i izmijesa sastav..da vidi na cemu je, moglo i bit nekog hajra od ove djece 

Jos sad kad udje i KuzmanovicBrezovac je napisao/la:Djeca definitivno bolja od prvotimaca, zadnji par gostovanja do 15-e minute vec bi gubili 2:0..odlicno je ovo, nek malo i izmijesa sastav..da vidi na cemu je, moglo i bit nekog hajra od ove djece

da li znate tko je ovaj dzaferovic hamdija sto sjedi na klupi

i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Džaferović je stigao iz Orašja. Bio je on jedno vrijeme u juniorima Zvijezde gdje je stigao iz Gradine pa se ponovo vratio u Gradinu odakle je pred početak ove sezone stigao u Orašje. Postigao 2 gola u jesenjem dijelu i onda se preselio u Zvijezdu ove zime. Napadač, 1994. godište
prosle sezone igrao za juniore gradine, napadac...nedžad je napisao/la:da li znate tko je ovaj dzaferovic hamdija sto sjedi na klupi
on ce sigurno igrati, bio ni on spreman ranije da ga tufek nije forsirao, npr protiv leotara i celika igrao povrijeđen, razumijem zasto je protiv leotara usao, ali protiv celika odigrao 90 minutaastra1922 je napisao/la:i na kraju ce se ispostaviti da je ova ekipa bolja pet puta od one sa zulicem bajalicom musicem,serim je napisao/la:ZVIJZEZDA: Brkić, Jašarević, Adam, Dedić-Mešanović, Zuhrić, Čolić, Islamagić, Karavdić, Diatta, Taisuke, Isanović.nadam se samo da nam neće puniti mrežu do vrha, ipak su ovo djeca, izgleda da se drugi čuvaju za rudar
akobogda rudar pada 100 posto vracaju se radivojevic susic jugovic mozda ordaga imamo mi ekipu za opstanak samo sto su je hadalji uyebali

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
A rezervni golman
Nije valjda prijavljen napadac kao golman,Spasojevic.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.