RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Elegant
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Elegant » 11 apr 2014, 16:08

ficobahtic je napisao/la:Sezona:
2006/07 Velez - Zeljo 2-0
2007/08 Velez - Zeljo 2-1
2008/09 Velez - Zeljo 0-0
2009/10 Velez - Zeljo 0-2
2010/11 Velez - Zeljo 1-3
2011/12 Velez - Zeljo 1-2
2012/13 Velez - Zeljo 0-0
2013/2014 Velez - Zeljo 0-1

:thumbup:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 apr 2014, 16:08

Ma Zeljo je mlatio Veleza u Vrapcicima kad je htio,i mlatice ga kad god hoce.
I to je kraj price.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 apr 2014, 16:12

ficobahtic je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:Velez hladno moze uzeti bod ili tri kuci protiv Zelje. Ako se to ne desi stvarno ce pasti u ocima svih nas jer ce to biti potvrda da je Zeljina filijala. Ja sam siguran da bi se Celik borio kod kuce eh sad bil to bilo dovoljno ne znam jer je Zeljo dosta bolji rival zadnje 4 godine. Velez treba ginut i protiv Zelje i protiv Zrinjskog :clap:
Opet se poteze prica ako neko ne dobije utakmicu onda je 100% pustio?? Da li je Celik nedavno pustio utakmicu Zelji ili mozda Travniku??? Rezultati u nekoliko zadnjih utakmica izmedju Veleza i Zelje su sljedeci:

Sezona:
2006/07 Velez - Zeljo 2-0
2007/08 Velez - Zeljo 2-1
2008/09 Velez - Zeljo 0-0
2009/10 Velez - Zeljo 0-2
2010/11 Velez - Zeljo 1-3
2011/12 Velez - Zeljo 1-2
2012/13 Velez - Zeljo 0-0

Kako to da Velez nije uspio da vas izbaci iz kupa u fakticki najvaznijoj utakmici sezone? Pustio mozda da vi prodjete? Nemoj molim te potezati tu pricu da neko nesto mora ili ne mora...Velez ce sasvim sigurno igrati posteno a koliko ce imati motiva i zelje da dobiju utakmicu u kojoj protivnik igra mozda i najvazniju utakmicu sezone i kakav ce krajnji rezultat biti ostaje da vidimo. Ako Velez dobije ja cu im prvi cestitati, ali ako i izgubi nece izgubiti zbog toga sto je pustio vec zato sto je fudbal igra u kojoj nekad dobijas, nekad izgubis! U ostalom Velez je ove sezone prosuo dosta bodova kuci protiv Olimpica, Sarajeva, Zvijezde, Sirokog Brijega, (Celika 0-2 opa), Mladost VO, i sad ti objasni kako je Celik mogao uzeti 2-0 Veleza a moje misljenje je da je Velez hladno mogao dobiti tu utakmicu ili je u pitanju "pustanje ili neke druge mutne radnje"??? Vidis kako sad nema smisla ovo sto si napisao, i ako ovo nije dovoljna argumentacija da je lopta okrugla i da se u fudbalu pobjednik unaprijed nikad ne zna onda zaista nema smisla dalje obrazlagati!
Najbolji tekst na temu Veleza i prica oko pustanja.

A za Zelju i Zrinjskog, vidit cemo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 11 apr 2014, 16:13

5-6 godina bez pobjede nad Željom i šta sad ako nas dobiju, biće priča puštena utakmica, ma daaj..i čuj ovog hladno uzet bod il tri, na čemu si ti prijatelju, pratiš li imalo ovu jadnu ligu..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 apr 2014, 16:18

Chupacabra je napisao/la:5-6 godina bez pobjede nad Željom i šta sad ako nas dobiju, biće priča puštena utakmica, ma daaj..i čuj ovog hladno uzet bod il tri, na čemu si ti prijatelju, pratiš li imalo ovu jadnu ligu..
Pa normalno da nece biti pustena.Niste dobili 6 godina,pa sto bi sada.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 apr 2014, 16:21

Ma uvijek ce biti teoreticara zavjere kada je u pitanju drugi klub, a kad je u pitanju svoj onda je sve OK. Nek bolji pobijedi.

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 11 apr 2014, 16:21

amypitar je napisao/la:
Chupacabra je napisao/la:5-6 godina bez pobjede nad Željom i šta sad ako nas dobiju, biće priča puštena utakmica, ma daaj..i čuj ovog hladno uzet bod il tri, na čemu si ti prijatelju, pratiš li imalo ovu jadnu ligu..
Ma ja, al nekim fudbalskim doktorima bi poraz bio veliko čudo i iznenađenje, tačnije namještaljka.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 apr 2014, 16:24

Chupacabra je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Ma ja, al nekim fudbalskim doktorima bi poraz bio veliko čudo i iznenađenje, tačnije namještaljka.

Velezu je problem sto ga uzimaju sve ekipe iz vrha kojim trebaju bodovi.I te su ekipe uvjek favoriti.
Sve dok ne bude te uzimali sve redom bez kalkulacija,tesko da ce te zadugo u Evropu.

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 11 apr 2014, 16:34

@amy pitar mislim da imas vece probleme od Veleza, otjerase ti trenera a klubu ti se svi smiju kad i jeste jadni

pusti nas da diskutujemo na miru
habib

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 11 apr 2014, 16:48

amypitar je napisao/la: Velezu je problem sto ga uzimaju sve ekipe iz vrha kojim trebaju bodovi.I te su ekipe uvjek favoriti.
Sve dok ne bude te uzimali sve redom bez kalkulacija,tesko da ce te zadugo u Evropu.
Naravno da je problem, ne radi se tu o nikakvim kalkulacijama, al kad skontaš da barem nisu prosuti bodovi protiv slabijih ekipa tipa Mladost, Zvijezda u prvom dijelu, protiv Čelika kući nismo smjeli onako kiksat, situacija bi puno drugačija bila, al yebi ga tako je kako je..

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 11 apr 2014, 17:05

Mlatnut i zelju i svinje i mirna kuca da se niko neljuti. ;)
Forza Velez

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 apr 2014, 17:32

amypitar je napisao/la:

Velezu je problem sto ga uzimaju sve ekipe iz vrha kojim trebaju bodovi.I te su ekipe uvjek favoriti.
I jest i nije ...

Borca smo dobili 3:0 kad su ovi bili na vrhuncu - mislim da su bili tad zaredali nekoliko pobjeda. Ne sjecam se da ih je iko tako visoko mlatnuo ove sezone.
Olimpica smo dobili 0:1 kod njih.
Kod Zrinjskog smo igrali nerjeseno.

Znaci nije to da gubimo protiv vodecih ekipa, nego sto gubimo kuci.... S Olimpicom smo igrali 1:1 kod nas, sa Mladosti isto tako, s Travnikom smo igrali nerjeseno kuci.... joj dodje mi da skocim s ovog prozora kad se sjetim....

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 11 apr 2014, 18:11

Hebiga sad,Željo dobija u gostima i ostale a sad ne smije nas jer će biti pustili mu.Da nije žalosno bilo bi smiješno!
U ostalom ako pobijedimo dvije naredne utakmice i nama će trebati bodovi,pa ko bude s(p)retniji nek pobijedi,a ovi teoretičari će i dalje puhati jer to je sve što znaju raditi.Njima je smisao života blatiti Velež i sve što ide uz ime Velaž,bolan oni ne vole ni planinu samo radi imena koje nosi.Mi laganim koracima idemo naprijed i prema mjestu koje nam pripada i to se više ne može zaustaviti,a vi i dalje možete pisati teorije zavjere.Ta utakmica će biti derby starih rivala,i ako Željo izbori pobjedu ja ću im čestitati i poželjeti titulu,što očekujem i od Manijaka ako bude obratno.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 11 apr 2014, 18:16

Ko je imalo pratio Veleza zna da se mucimo kuci i svima je jasno da smo gubili bodove od mnogo slabijih ekipa nego sto je Zeljo. Ja bih iskreno zelio da Velez pobijedi dvije sljedece utakmice jer bi i nama mozda bodovi znacili nesto i da se mozda dokopama samoga vrha.
Prema tome suplje price na stranu. Nama je igrati i na terenu pokazati sta umijemo.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 11 apr 2014, 18:17

Nisam upratio,šta je sa Sinanom Ramovićem?Kakva je povreda pa ne igra nikako?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 11 apr 2014, 18:20

MostaracVelezovac je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

I jest i nije ...

Borca smo dobili 3:0 kad su ovi bili na vrhuncu - mislim da su bili tad zaredali nekoliko pobjeda. Ne sjecam se da ih je iko tako visoko mlatnuo ove sezone.
Olimpica smo dobili 0:1 kod njih.
Kod Zrinjskog smo igrali nerjeseno.

Znaci nije to da gubimo protiv vodecih ekipa, nego sto gubimo kuci.... S Olimpicom smo igrali 1:1 kod nas, sa Mladosti isto tako, s Travnikom smo igrali nerjeseno kuci.... joj dodje mi da skocim s ovog prozora kad se
sjetim....

Upravo to dodaj samo kiksove protiv Mladosti , Travnika , Zvijezde i onaj poraz od Celika. Da smo to dobili imali bi isto bodova i bili bi u samome vrhu, pa bi vidio kako bi tabela izgledala i sta bi sve do kraja bilo.
Velez je prokockao mnogo bodova kuci ove sezone.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 apr 2014, 18:30

Semper je napisao/la:Velež se već jednom prodao i to Gošku prije dvije godine i nebi me čudilo da se u zadnjem kolu proda i Zrinjskom.
Nije.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 apr 2014, 18:44

raja usvojen je zakon o djelimičnom otpisu kamata.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 11 apr 2014, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 11 apr 2014, 18:44

Ne kontam ove price. Zeljo izgubio od Leotara u tom istome kolu kada je Velez izgubio od Goska( Ta utakmica je pod istragom) . Isti taj Zeljo daje utakmicu Zepcu da bi Borac ispao iz lige. Ne sijecam se koja je ono sezona bila.
O komsijama da i ne pricam. I sad treba polemiku voditi ko kome prodaje i ko ce kome mozda dati.
Ljudi kani te se corava posla i gluposti.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 11 apr 2014, 18:46

AlemC85 je napisao/la:raja usvojen je zakon o djelimičnom otpisu dugova.

Koliko sam ja upoznat sa ovim Velez svodi svoj dug na nulu :-)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.