Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Otkad je Milan Stanković u stabu Bavaraca ? Mislim da ce biti kvalitetna zamjena za Ulija 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kakav Milan pljunuti GutiAmar Dzeko je napisao/la:Otkad je Milan Stanković u stabu Bavaraca ? Mislim da ce biti kvalitetna zamjena za Ulija

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mourinho : "Real Madrid i Bayern su trenutno najbolje ekipe. Želim da Real Madrid prodje dalje. Kada budu igrali u Madridu, bicu tamo da ih podrzim".
Hala Madrid!
DakaZdici je napisao/la:Mourinho : "Real Madrid i Bayern su trenutno najbolje ekipe. Želim da Real Madrid prodje dalje. Kada budu igrali u Madridu, bicu tamo da ih podrzim".
hahahahah e cuj joze aj kant bilived

Zadnja izmjena: PEP, dana/u 11 apr 2014, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zanimljiv mi je kriterij po kojem je Real druga najbolja ekipa trenutno.
Finale kupa,Polufinale lige sampiona jos smo u igri za titulu sta hoces vise 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
- Kontakt:
Covjek ce podrzati Real Madrid i kakve to veze ima sa Bayernom ? Dosadan siPEP je napisao/la:DakaZdici je napisao/la:Mourinho : "Real Madrid i Bayern su trenutno najbolje ekipe. Želim da Real Madrid prodje dalje. Kada budu igrali u Madridu, bicu tamo da ih podrzim".
hahahahah e cuj joze aj kant bilived,jozo jel ti to toliko peponja nabio kompleks da mu pratis svkau stopu.Kolko smo jaki zovu jozu d pomogne karlu
,boji se jozo baye ako ode u finale
Naravno da jeste.Donnie Darko je napisao/la:Zanimljiv mi je kriterij po kojem je Real druga najbolja ekipa trenutno.

Ronaldo - Isco - Bale
imate **** raspored dva meca sa barcom i onda bayern u samo 8 dana,a bayern komotno moze odmarati.
Izgleda da je vama Jozo nabio kompleks cim jedva cekas da nesto izjavi sto ne ide vama u prilog. Covjek samo navija za svoj bivsi klub i sta tu ima lose. Navijao je za Chelsea dok je bio u Realu.PEP je napisao/la:DakaZdici je napisao/la:Mourinho : "Real Madrid i Bayern su trenutno najbolje ekipe. Želim da Real Madrid prodje dalje. Kada budu igrali u Madridu, bicu tamo da ih podrzim".
hahahahah e cuj joze aj kant bilived,jozo jel ti to toliko peponja nabio kompleks da mu pratis svkau stopu.Kolko smo jaki zovu jozu d pomogne karlu
Stvarno pojedinci imaju nevjerovatnu moc rasudjivanja

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Real igra protiv Almerije koja ce nas vjerovatno namucitiPEP je napisao/la:imate **** raspored dva meca sa barcom i onda bayern u samo 8 dana,a bayern komotno moze odmarati.

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 11 apr 2014, 18:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Nabio po cemuHarrison je napisao/la:Izgleda da je vama Jozo nabio kompleks cim jedva cekas da nesto izjavi sto ne ide vama u prilog. Covjek samo navija za svoj bivsi klub i sta tu ima lose. Navijao je za Chelsea dok je bio u Realu.PEP je napisao/la:DakaZdici je napisao/la:Mourinho : "Real Madrid i Bayern su trenutno najbolje ekipe. Želim da Real Madrid prodje dalje. Kada budu igrali u Madridu, bicu tamo da ih podrzim".
Stvarno pojedinci imaju nevjerovatnu moc rasudjivanja

Zadnja izmjena: PEP, dana/u 11 apr 2014, 18:31, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Pa eto sam si sebi odgovorio na pitanje otkud kompleksi.
Ronaldo - Isco - Bale
2 meča sa barcom???PEP je napisao/la:imate **** raspored dva meca sa barcom i onda bayern u samo 8 dana,a bayern komotno moze odmarati.
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
KEC je napisao/la:2 meča sa barcom???PEP je napisao/la:imate **** raspored dva meca sa barcom i onda bayern u samo 8 dana,a bayern komotno moze odmarati.
Apr 12 21:00 BST Real Madrid v Almeria Estadio Santiago Bernabéu La Liga
Apr 16 20:30 BST Real Madrid v Barcelona Mestalla Copa del Rey (Final)
Apr 19 20:00 BST Real Madrid v Barcelona Santiago Bernabeu Copa del Rey (Final)
onda je ovo greska ESPN.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa logicno. Barcelona prvu domacin na Mestalli, a onda uzvrat na Bernabeu.
-
- Kontakt:
Obnavlja se Camp Nou pa zatoDonnie Darko je napisao/la:Pa logicno. Barcelona prvu domacin na Mestalli, a onda uzvrat na Bernabeu.

Ronaldo - Isco - Bale
Donnie Darko je napisao/la:Pa logicno. Barcelona prvu domacin na Mestalli, a onda uzvrat na Bernabeu.

Sve zapad ono ovo a gledaj ovo

Zadnja izmjena: PEP, dana/u 11 apr 2014, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Hoce da mu smanje kapacitet, kazu jazuk da 30 000 mjesta zjapi praznoAmar Dzeko je napisao/la:Obnavlja se Camp Nou pa zatoDonnie Darko je napisao/la:Pa logicno. Barcelona prvu domacin na Mestalli, a onda uzvrat na Bernabeu.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
ima da ih pobjedimo obje....posebnu u revanšu na BernabeuPEP je napisao/la:KEC je napisao/la:2 meča sa barcom???PEP je napisao/la:imate **** raspored dva meca sa barcom i onda bayern u samo 8 dana,a bayern komotno moze odmarati.
Apr 12 21:00 BST Real Madrid v Almeria Estadio Santiago Bernabéu La Liga
Apr 16 20:30 BST Real Madrid v Barcelona Mestalla Copa del Rey (Final)
Apr 19 20:00 BST Real Madrid v Barcelona Santiago Bernabeu Copa del Rey (Final)
onda je ovo greska ESPN.

Sat 12/04/14 PRD Real Madrid - Almería
Wed 16/04/14 CDR Barcelona - Real Madrid
Tue 22/04/14 UCL Real Madrid - Bayern München
Sun 27/04/14 PRD Real Madrid - Osasuna
Wed 30/04/14 UCL Bayern München - Real Madrid
Wed 16/04/14 CDR Barcelona - Real Madrid
Tue 22/04/14 UCL Real Madrid - Bayern München
Sun 27/04/14 PRD Real Madrid - Osasuna
Wed 30/04/14 UCL Bayern München - Real Madrid
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.