Ahbab imaš ppsuhi je napisao/la:Vrijeme je da nas platimi pomazi
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Misljenje, odgovor na ono sto si napisao.Johny je napisao/la:Kakav odgovor ?
Ja ovdje pricam o Realu a ti mi ubacujes Bayern i njihova gostovanja
U postu dakle govorim o nacinu igre kako bi prema mom misljenju Real trebao igrati i kako ce vjerovatno igrati.Dohvatio se Bayerna nisam.Dakle , procitaj post opet !

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Loše te sjećanje služi ... Nakon ekspresnog vodstva Real-a od 2:0 Murinjo povlači igrače i pokušava na kontre tako da čini medvjeđu uslugu Jupp-u i Bayernu jer Bayern preuzima incijativu i šanse se redaju ko na traci ...anonymousHD je napisao/la: 3:3 ukupan rezultat, kakve ti gluposti pričaš?![]()
Ronaldo će igrati protiv Bayerna.
Ne vjeruješ meni evo ti highlights pa pogledaj https://www.youtube.com/watch?v=D1-we2x1_Ok
Ako se i dalje ne sjećaš kako se utakmica razvijala onda pogledaj čitavu ...
Za Ronalda naleti na jednom njemačkog portalu da bi mogao propustit prvu utakmicu. Hvala na odgovoru.
Ronaldo propusta sutrasnju tekmu,a za Barcu ce biti spreman 100%
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ah , sorry.PEP je napisao/la:Misljenje, odgovor na ono sto si napisao.Johny je napisao/la:Kakav odgovor ?
Ja ovdje pricam o Realu a ti mi ubacujes Bayern i njihova gostovanja
U postu dakle govorim o nacinu igre kako bi prema mom misljenju Real trebao igrati i kako ce vjerovatno igrati.Dohvatio se Bayerna nisam.Dakle , procitaj post opet !
Vi intelektualci povezujete i vidite stvari unaprijed.Garant si mislio da cu u narednom postu spominjati Bayern i govorit o tome kako igraju defanzivno na strani.Ko' da si znao , majke mi.Evo bas' sada to htjedoh napisati.

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Jok ba. Ka'e Carlo da su 50-50 sanse da zaigra u finalu. Sto znaci da ce uci jedino ako za lobotomce bude 1-0 u osamdesetoj minuti.emir18 je napisao/la:Ronaldo propusta sutrasnju tekmu,a za Barcu ce biti spreman 100%
Nema potrebe za riskiranjem i ubacivanjem Ronalda u i onako nebitnoj utakmici za nebitni trofej :kava:
Marksizam u skole!
Znaci Bayern?
Neka,tako i treba.Pa nije Real Madrid neki mali klub pa da se brine na koga ce da naleti.
Protiv Reala nema favorita.
Neka,tako i treba.Pa nije Real Madrid neki mali klub pa da se brine na koga ce da naleti.
Protiv Reala nema favorita.
Svaka utakmica protiv hobita je bitna iz milion poznatih razloga, a posebno finale kupa kralja i treba sve učinit da ih se pobjedi sa ili bez Ronalda.TariqAli je napisao/la:Jok ba. Ka'e Carlo da su 50-50 sanse da zaigra u finalu. Sto znaci da ce uci jedino ako za lobotomce bude 1-0 u osamdesetoj minuti.emir18 je napisao/la:Ronaldo propusta sutrasnju tekmu,a za Barcu ce biti spreman 100%
Nema potrebe za riskiranjem i ubacivanjem Ronalda u i onako nebitnoj utakmici za nebitni trofej :kava:
Nisi se ni trebo regostrovat ako ces izvaliti ovu glupost. damnTariqAli je napisao/la:Jok ba. Ka'e Carlo da su 50-50 sanse da zaigra u finalu. Sto znaci da ce uci jedino ako za lobotomce bude 1-0 u osamdesetoj minuti.emir18 je napisao/la:Ronaldo propusta sutrasnju tekmu,a za Barcu ce biti spreman 100%
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma mora Ronaldo igrati tama da skinem ovaj avatarTariqAli je napisao/la:Jok ba. Ka'e Carlo da su 50-50 sanse da zaigra u finalu. Sto znaci da ce uci jedino ako za lobotomce bude 1-0 u osamdesetoj minuti.emir18 je napisao/la:Ronaldo propusta sutrasnju tekmu,a za Barcu ce biti spreman 100%

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
- Kontakt:
Kako smarate sa tim nebitan trofej, rekao bi covjek da ce u finalu igrati druge postave u obe ekipe jer je tako nebitna utakmica
A u stvarnosti ce se poklati i bice odlicna utakmica kao sto je bila ova:

A u stvarnosti ce se poklati i bice odlicna utakmica kao sto je bila ova:

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Zrtvujem Kup, pet godina zivota i ulazim u Cernobil za Decimu.
Marksizam u skole!
-
- Kontakt:
To svakakoTariqAli je napisao/la:Zrtvujem Kup, pet godina zivota i ulazim u Cernobil za Decimu.

Ronaldo - Isco - Bale
[youtube][/youtube]
malo sjecanja iz 2012
https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... hBdvE155Uw" onclick="window.open(this.href);return false;
malo sjecanja iz 2012
https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... hBdvE155Uw" onclick="window.open(this.href);return false;
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Svidja mi se sto nismo favoriti,veci pritisak ce biti na njima 

hoce li igrati glavna kopita protiv bavaraca
šanse vam znacajno rastu ako zaigra
šta je sa njim zapravo

šta je sa njim zapravo

Nema tu toga. Nije Real Madrid Schalke pa da mu polufinale bude uspjeh. Isti je pritisak i trazi se cuvena decima.emir18 je napisao/la:Svidja mi se sto nismo favoriti,veci pritisak ce biti na njima
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
To niko ne zna koliko se pauzirati i sta, i Marca pise da je ta povreda misterija u pitanju je koljeno ali sta je sa tim koljenom nema nista konkretno http://www.marca.com/2014/04/11/en/foot ... 14925.html" onclick="window.open(this.href);return false;let3 je napisao/la:hoce li igrati glavna kopita protiv bavaracašanse vam znacajno rastu ako zaigra
šta je sa njim zapravo
Ali moje je misljenje da ce igrati klasiko jer takva mu je narav gdje ce to propustiti.
Sjetimo se proslog duela Real mejle u Primeri zavrsio posao igrao nevjerovatan fudbal,Bayo hajmo reci los u Budneski jer su bili daleko iza BVB izgubili u kupu i mi ulazimo kao favoriti i na kraju su bili bolji sto se tice igre,sad je obrnuta situacija a ja se nadam da ce i rezultat biti,Real dok god ne uzme decimu ce imati ogroman pritisak na ledjima i ko je nas jedini problem,al kad smo mogli cekati tolike godine mozemo jos al ovo vidim kao idealnu sansu jer ko god udje iz drugog polufinala ima mnogo manje sanse.Lillard je napisao/la:Nema tu toga. Nije Real Madrid Schalke pa da mu polufinale bude uspjeh. Isti je pritisak i trazi se cuvena decima.emir18 je napisao/la:Svidja mi se sto nismo favoriti,veci pritisak ce biti na njima
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 11 apr 2014, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
- BavaracZenica
- Kontakt:
oHOO HOOO
Neka prvo pobjedi i prodje bolja momcad, to zelim prvenstveno..
Neki kazu na nama pritisak, vala i nije
vi ste 2 x zaredom izbaceni od strane Bestije
red je da pokazete da mozete proci ha ya 
Neka je sa srecom i u kupu, i da ronaldo zaigra u obje tekme protiv Bayerna, pa da se krvimoooooo do krajaa
Sportski pozdrav

Neki kazu na nama pritisak, vala i nije

Neka je sa srecom i u kupu, i da ronaldo zaigra u obje tekme protiv Bayerna, pa da se krvimoooooo do krajaa

Sportski pozdrav

FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.