Ja sam prezadovoljan.BoBo89 je napisao/la:Naravno da je pošteđen zato što je englez, i naravno da ni jedan navijač Uniteda, koji nije porijeklom s otoka, ne smije bit zadovoljan s ovakvim raspletom. Kako li je tek vlasnicima, kad praktično bacaju pare za nečiji nerad?
S druge strane, ako se Robin uskoro oporavi, konačno ćemo dobiti priliku vidjeti koliko smo dobri s njim i Matom u vrhu. Takođe, ovo je priliku da vidimo je li United stvarno "prosječan" bez Wayna, kako nam neki ovdje nameću.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Robin se neće oporaviti, barem ne do SP-a, tako da ćemo gledati sličnu formaciju kao protiv Svraka za vikend, koja je za divno čudo odradila posao, Mata i Shinji, u napadu ChichaBoBo89 je napisao/la: S druge strane, ako se Robin uskoro oporavi, konačno ćemo dobiti priliku vidjeti koliko smo dobri s njim i Matom u vrhu. Takođe, ovo je priliku da vidimo je li United stvarno "prosječan" bez Wayna, kako nam neki ovdje nameću.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Joj sad kad Cartman navali.

Za divno cudo ,ne razumijem,sa Rooneyom ni jednom tako leprsavo nismo igrali .rio_Ferdy88 je napisao/la:Robin se neće oporaviti, barem ne do SP-a, tako da ćemo gledati sličnu formaciju kao protiv Svraka za vikend, koja je za divno čudo odradila posao, Mata i Shinji, u napadu ChichaBoBo89 je napisao/la: S druge strane, ako se Robin uskoro oporavi, konačno ćemo dobiti priliku vidjeti koliko smo dobri s njim i Matom u vrhu. Takođe, ovo je priliku da vidimo je li United stvarno "prosječan" bez Wayna, kako nam neki ovdje nameću.
Nema se tu sta pricat,Roo je dobar igrac i moze igrat stvarno dobru utakmicu a onda ga nema 3 i opet je u sastavu ,cak i kad mu ne ide na 10ci bit ce prebacen u vezu ,gdje je jos gori,kao protiv Bayerna,jednostavno gusi ekipu,to drkanje na njega od pojedinace je pretjerano .
Zeljeznicar! 1921 !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Eto navedi mi sem DDG jednog igraca koji je konstantan ove sezone..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Bas se veselim procitati misljenje tog strucnjaka za nozne palceveBelmin6 je napisao/la:Joj sad kad Cartman navali.![]()
![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis
http://www.manchestereveningnews.co.uk/ ... ck-6951213" onclick="window.open(this.href);return false;
Majku yebali.
Majku yebali.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Koji put je ovo da neki naš igrač pravi cirkus od sebe. Ulica im je drugi dom.
Pa vecina njhovih trenera su vrlo, vrlo primitivni. Osim Fergusona, Rodgersa i jos par njih. Englezi pogotovo su katastrofa.Belmin6 je napisao/la:Ma daj molim te, cuj primitivni. Haman tebi šta god je Britansko primitivno je.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sta su gore uradili od svih nas kad izadjemo vikendom? Pusti ljude. Nista lose u ovome. Vjerovatno nisu imali trening dan nakon ovoga i to je to.DukeOfWellington je napisao/la:Koji put je ovo da neki naš igrač pravi cirkus od sebe. Ulica im je drugi dom.
Rooneya boli nozni prst i propusta ostatak sezone.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne znam za tebe, al' ja ovo ne radim vikendom. Osim toga oni su ipak javne ličnosti i trebali bi malo više voditi računa o svom ponašanju. Ne kažem da trebaju biti uštogljeni, ali pogledaj molim te ove slike, na šta ovo liči.Cartman je napisao/la:Sta su gore uradili od svih nas kad izadjemo vikendom? Pusti ljude. Nista lose u ovome. Vjerovatno nisu imali trening dan nakon ovoga i to je to.DukeOfWellington je napisao/la:Koji put je ovo da neki naš igrač pravi cirkus od sebe. Ulica im je drugi dom.
EDIT: Inače, ostale su redom sve velike utakmice do kraja sezone.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 11 apr 2014, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Moyes takodje može s ovom dvojicom. Mislim da se slažeš s time.Cartman je napisao/la:Pa vecina njhovih trenera su vrlo, vrlo primitivni. Osim Fergusona, Rodgersa i jos par njih. Englezi pogotovo su katastrofa.

Joj cuj ti price.Sta su gore uradili od svih nas kad izadjemo vikendom? Pusti ljude. Nista lose u ovome. Vjerovatno nisu imali trening dan nakon ovoga i to je to.

Tako je, nisi odavno srao po buducem kapitenu Uniteda.Rooneya boli nozni prst i propusta ostatak sezone.![]()
![]()
Bravo majstore.
I opet ce bit katastrofalan na prvenstvu, treci ili cetvrti put za redom. Kad se zakuha, njega nema ni na mapi. Igrac za male utakmice.

Momcino, objasni nam kako je Rooney uopste igrao u Minhenu? Ti rece da injekcija ne pomaze. Znam da si ekspert ovako.RiNo je napisao/la:Bas se veselim procitati misljenje tog strucnjaka za nozne palceveBelmin6 je napisao/la:Joj sad kad Cartman navali.![]()
![]()
joj brata Cartmana ko da mu Rooney ženi sestru pa ono samo nek ga je ocrnit 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Mladi momci, imaju toliko para da ih jednostavno ne mogu potrosit sve da hoce, sponzoruse se ljepe za njih, sezona gotova...Neka ih. Welbeck je zasluzio zbog svoje borbe, a Young i Clev svakako nece igrat. Prvi povrijedjen, drugi izgleda odlazi.DukeOfWellington je napisao/la:Ne znam za tebe, al' ja ovo ne radim vikendom. Osim toga oni su ipak javne ličnosti i trebali bi malo više voditi računa o svom ponašanju. Ne kažem da trebaju biti uštogljeni, ali pogledaj molim te ove slike, na šta ovo liči.Cartman je napisao/la:Sta su gore uradili od svih nas kad izadjemo vikendom? Pusti ljude. Nista lose u ovome. Vjerovatno nisu imali trening dan nakon ovoga i to je to.DukeOfWellington je napisao/la:Koji put je ovo da neki naš igrač pravi cirkus od sebe. Ulica im je drugi dom.
EDIT: Inače, ostale su redom sve velike utakmice do kraja sezone.
@Nedime: Ma zanimljivo mi palit ove pojedine likove ovdje kojima je Rooney kao Bieber onim belieberima. Wazzalieberi.

Izvini nisam te prepoznao, Spahalieberu. Hehe
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nekad je takve osobe pored sebe bilo sramota imati, danas je to ponos, totalna erozija moralnih vrijednosti. Al' eto, svakom njegovo.Cartman je napisao/la: Mladi momci, imaju toliko para da ih jednostavno ne mogu potrosit sve da hoce, sponzoruse se ljepe za njih, sezona gotova...Neka ih. Welbeck je zasluzio zbog svoje borbe, a Young i Clev svakako nece igrat. Prvi povrijedjen, drugi izgleda odlazi.
@Nedime: Ma zanimljivo mi palit ove pojedine likove ovdje kojima je Rooney kao Bieber onim belieberima. Wazzalieberi.
A šta je sa Spahićem?
Ponosni Spahalieber.Belmin6 je napisao/la:Izvini nisam te prepoznao, Spahalieberu. Hehe

mata kralj

"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Baš se vidi da su potreseni.

A Welbz je dijete kluba koje bi život dalo za njega

Kad smo ispali od Reala, umalo da se potučem s likom koji je likovo, ne znam kako sam preživio tu noč, a ovi preplaćeni debili odmah u noćni život.

Veliku većinu igrača boli neka stvar koji grb nosi, bitni su slava i pare. Zbog toga, pri selekciji 11 najboljih, il pri određivanju ukupnog igračkog kadra, treba da se odrede oni koji su najbolji u datom trenutku. Ni jedan drugi kriterij nije bitan. Pogotovo ne famozna priča o djeci kluba i njihovoj borbenosti

Valencia je sinonim za borbenost, pa ga većina konstantno pljuje i tjera iz kluba. Al je Welbz zato zaštićen kao bijeli medvjed!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.