RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Samo jako i posteno do kraja,treba sacuvati ime i ponos kluba.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Pustite se suplje satro fer i sportski ja ne vidim ni jedan razlog zasto Velez ne bi pustio pobjedu ZELJI ovo je samo pritisak Svinjskog na Vas siguran sam da bi mnogi klubovi pustili drugog da GRADSKI RIVAL NE BUDE SAMPIONemil02in je napisao/la:Samo jako i posteno do kraja,treba sacuvati ime i ponos kluba.
- Titova-Juga
- Kontakt:
A'e ne njajke Tita ti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Evo realno odgovori sta ti mislis bi li Zrinjski pustio da ih pobjedi Brotnjo kako Velez ne bi bio sampion? Sarajevo kako Zeljo ne bi bio Sampion ,Zvezda kako Partizan,Lazio kako Roma itdTitova-Juga je napisao/la:A'e ne njajke Tita ti.
nadam se da necete pasti pod pristiskom i da cete igrati pod rucnom protiv Zelje znaci ne moras pustiti ali neces valjda zaguliti .
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zar treba Velez spustati na taj nivo?CARSON je napisao/la:Evo realno odgovori sta ti mislis bi li Zrinjski pustio da ih pobjedi Brotnjo kako Velez ne bi bio sampion? Sarajevo kako Zeljo ne bi bio Sampion ,Zvezda kako Partizan,Lazio kako Roma itdTitova-Juga je napisao/la:A'e ne njajke Tita ti.
nadam se da necete pasti pod pristiskom i da cete igrati pod rucnom protiv Zelje znaci ne moras pustiti ali neces valjda zaguliti .
cuj Brotnji i zrinjski.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Velez hladno moze uzeti bod ili tri kuci protiv Zelje. Ako se to ne desi stvarno ce pasti u ocima svih nas jer ce to biti potvrda da je Zeljina filijala. Ja sam siguran da bi se Celik borio kod kuce eh sad bil to bilo dovoljno ne znam jer je Zeljo dosta bolji rival zadnje 4 godine. Velez treba ginut i protiv Zelje i protiv Zrinjskog 

Navodim ti primjer ne mogu da vjerujem da nisi skontao sta ti govorim siguran sam da bi svaki klub pustio drugog kako gradski rival ne bi bio sampion Zvezda,Partizan,Sarajevo,Zeljo,Roma,Lazio itd
nadam se da si sad shavtio
Nema pustanja vise nikome. Neka pobijedi bolji.CARSON je napisao/la:Navodim ti primjer ne mogu da vjerujem da nisi skontao sta ti govorim siguran sam da bi svaki klub pustio drugog kako gradski rival ne bi bio sampion Zvezda,Partizan,Sarajevo,Zeljo,Roma,Lazio itd
Forza Velez
Nije to gradski rival, to je umjetno stvoreni fašistički klub i normalno da treba poduzeti svaku mogućnost da ne osvoji titulu, jer su ti isti poduzeli svaku mogućnost da unište Velež i sve što ima veze sa istim.CARSON je napisao/la:Navodim ti primjer ne mogu da vjerujem da nisi skontao sta ti govorim siguran sam da bi svaki klub pustio drugog kako gradski rival ne bi bio sampion Zvezda,Partizan,Sarajevo,Zeljo,Roma,Lazio itd
Kadet91 je napisao/la:Nema pustanja vise nikome. Neka pobijedi bolji.CARSON je napisao/la:Navodim ti primjer ne mogu da vjerujem da nisi skontao sta ti govorim siguran sam da bi svaki klub pustio drugog kako gradski rival ne bi bio sampion Zvezda,Partizan,Sarajevo,Zeljo,Roma,Lazio itd
Forza Velez
Dobro pasa kako god vi zelite nama Titula nije imperativ ako bude dobro jest ali ti iskreno kazem da ni jedan klub na svijetu ne bi igrao za rivala pogotovo gradskog to sto Vas neki loze pricama fol cete im pasti u ocima je smjesno i ocigledno da nika nisu imali rivala .
Namjerno nisam htio da ulazim u tu pricu ovo je ipak sport ja samo govorim iz dsportskog aspektastokton je napisao/la:Nije to gradski rival, to je umjetno stvoreni fašistički klub i normalno da treba poduzeti svaku mogućnost da ne osvoji titulu, jer su ti isti poduzeli svaku mogućnost da unište Velež i sve što ima veze sa istim.CARSON je napisao/la:Navodim ti primjer ne mogu da vjerujem da nisi skontao sta ti govorim siguran sam da bi svaki klub pustio drugog kako gradski rival ne bi bio sampion Zvezda,Partizan,Sarajevo,Zeljo,Roma,Lazio itd
nebi, ima nesto sto se zove cast i ponos prema klubu kojeg predstavljas i treba sacuvat cist obraz! najbolji dokaz da nece bit pustanja nikom su bas ove dvi prosle utakmice veleza! prvo je svak govorio velez ce pustit rudaru, treba rudaru za opstanka i sta bi dobi velez! onda proslo kolo velez ce pustit zvijezdi, u dobrim su odnosima i treba zvijezdi za opstanka i sta bi??? da, opet velez dobi i u gradaccu! onda sad ti isti uljezi opet imaju obraza po treci i cetvrti put pokusavat isto, sad ce ko velez pustit travniku jer im treba za opstanka pa i zelji za titule! pa daj, dokle ce vise ti isti likovi za svaku tekmu pricat iste price!!???? a kad za svaku tekmu tako govoris onda ce se jednom slucajno i potrefit da velez kiksa, los dan, peh ili nesto i onda ce ko ti isti uljezi, sto su 10 puta do sad fulili te famozene stele, rec evo, sta sam vam rekao, stela! a za oni 10 prijasnji koje se nisu ni desile nikom nista! velez ce zapet koda je finale lige prvaka i protiv travnika i protiv zelje i protiv zrinjskog a i protiv viteza i radnika u gostima! sto? pod broj jedan, zato sto smo mi velez i sto se igraci i strucni stab trebaju oduzit toj cinjenici da imaju tu casta da nose i predstavljaju klub sa svetim crvenim dresom i petokrakom na srcu koja ce vjecno sjajit na tom istom svetom dresu... a pod broj dva i sto se lige tice imamo za sta igrat!ima jos 5 kola do kraja, poslje ovog kola prelazimo olimpic i peti smo i ostaje nam da ufatimo jos jednu ekipu ispred sebe i stim izadjemo u evropu! sanse za to su male, mozda samo teoretske, ali su tu i dok ih god ima treba igrat svaku tekmu koda je finale lige prvaka....CARSON je napisao/la:Navodim ti primjer ne mogu da vjerujem da nisi skontao sta ti govorim siguran sam da bi svaki klub pustio drugog kako gradski rival ne bi bio sampion Zvezda,Partizan,Sarajevo,Zeljo,Roma,Lazio itd
Dobro miki kako ti kazesmikki21 je napisao/la:nebi, ima nesto sto se zove cast i ponos prema klubu kojeg predstavljas i treba sacuvat cist obraz! najbolji dokaz da nece bit pustanja nikom su bas ove dvi prosle utakmice veleza! prvo je svak govorio velez ce pustit rudaru, treba rudaru za opstanka i sta bi dobi velez! onda proslo kolo velez ce pustit zvijezdi, u dobrim su odnosima i treba zvijezdi za opstanka i sta bi??? da, opet velez dobi i u gradaccu! onda sad ti isti uljezi opet imaju obraza po treci i cetvrti put pokusavat isto, sad ce ko velez pustit travniku jer im treba za opstanka pa i zelji za titule! pa daj, dokle ce vise ti isti likovi za svaku tekmu pricat iste price!!???? a kad za svaku tekmu tako govoris onda ce se jednom slucajno i potrefit da velez kiksa, los dan, peh ili nesto i onda ce ko ti isti uljezi, sto su 10 puta do sad fulili te famozene stele, rec evo, sta sam vam rekao, stela! a za oni 10 prijasnji koje se nisu ni desile nikom nista! velez ce zapet koda je finale lige prvaka i protiv travnika i protiv zelje i protiv zrinjskog a i protiv viteza i radnika u gostima! sto? pod broj jedan, zato sto smo mi velez i sto se igraci i strucni stab trebaju oduzit toj cinjenici da imaju tu casta da nose i predstavljaju klub sa svetim crvenim dresom i petokrakom na srcu koja ce vjecno sjajit na tom istom svetom dresu... a pod broj dva i sto se lige tice imamo za sta igrat!ima jos 5 kola do kraja, poslje ovog kola prelazimo olimpic i peti smo i ostaje nam da ufatimo jos jednu ekipu ispred sebe i stim izadjemo u evropu! sanse za to su male, mozda samo teoretske, ali su tu i dok ih god ima treba igrat svaku tekmu koda je finale lige prvaka....CARSON je napisao/la:Navodim ti primjer ne mogu da vjerujem da nisi skontao sta ti govorim siguran sam da bi svaki klub pustio drugog kako gradski rival ne bi bio sampion Zvezda,Partizan,Sarajevo,Zeljo,Roma,Lazio itd

- Titova-Juga
- Kontakt:
Nema potrebe za ovolike replike na onakav upis.
Pričamo o Veležu a ne Gračanici. Neki to nikako da shvate, ne znam zašto im je tako teško ali me iskreno i boli qurac.
Pričamo o Veležu a ne Gračanici. Neki to nikako da shvate, ne znam zašto im je tako teško ali me iskreno i boli qurac.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
pa ako govoris iz sportskog aspekta onda bi zar bas tad trebao zagovarat da se igra posteno i sa punom snagom??? nemoze bit sportski ako se bira kad ce bit sportski nego treba bit na tom sportskom nivou svaka tekma! cak sta vise ako bi kojim slucajem pustili zelji, to bi bio najveci nesportski korak a ne suprotno! a pustit vam sigurno necemo, ako nemozete izborit bodove za titulu na terenu ni vi ni zrinjski( kad nam oni dodju u goste), onda je i nezasluzujete ni jedni ni drugi! na kraju krajeva kad nismo nista pustili zvijezdi u gradaccu ili sarajevu na kosevu(mada su nas jedva dobili), klubovima sa kojim smo u dobrim odnosima, sto bi zelji pustili kad ni klubovi a bogami ni RA i manijaci nisu u dobrim odnosima!!!???? pustanja svakako nece bit nikom a vama i zrinjskom pogotovo, e sad ako se pokazete na terenu i uzmete te bodove posteno ja cu bit prvi koji ce pruzit ruku i cestitat..CARSON je napisao/la:Namjerno nisam htio da ulazim u tu pricu ovo je ipak sport ja samo govorim iz dsportskog aspektastokton je napisao/la:Nije to gradski rival, to je umjetno stvoreni fašistički klub i normalno da treba poduzeti svaku mogućnost da ne osvoji titulu, jer su ti isti poduzeli svaku mogućnost da unište Velež i sve što ima veze sa istim.CARSON je napisao/la:Navodim ti primjer ne mogu da vjerujem da nisi skontao sta ti govorim siguran sam da bi svaki klub pustio drugog kako gradski rival ne bi bio sampion Zvezda,Partizan,Sarajevo,Zeljo,Roma,Lazio itd
De ba uozbilji se , cuj hladno . Zbog ovakvih komentara i likova bice pustili zelji ako zeljo pobijedi.KenoRob je napisao/la:Velez hladno moze uzeti bod ili tri kuci protiv Zelje. Ako se to ne desi stvarno ce pasti u ocima svih nas jer ce to biti potvrda da je Zeljina filijala. Ja sam siguran da bi se Celik borio kod kuce eh sad bil to bilo dovoljno ne znam jer je Zeljo dosta bolji rival zadnje 4 godine. Velez treba ginut i protiv Zelje i protiv Zrinjskog
Brate ja ti kazem da se za titulu bore Velez i Sarajevo ja bi pustio Veleza ne 1 nego 10 nula pa prije rata je Zeljo pobijedio Partizana u Beogradu 4:1 kako Zvezda ne bi bila sampion i glavu dajem da bi svaki klub to uradio kako rival gradksi ne bi bio sampion.
Velež se već jednom prodao i to Gošku prije dvije godine i nebi me čudilo da se u zadnjem kolu proda i Zrinjskom.
hladno bas nemoze, ali svakako da moze, da bi hladno uzeli trebali bi nasi bit duplo bolji od zelje, a to nisu! e sad po mom tom nekom razmisljanju tu smo mi negdje u dlaku! na strani zelje je pobjednicki mentalitet koji su izgradili ovi zadnji sezona! za mene su losiji nego prijasnji sezona ali drzi ih taj mentalitet koji je tesko dobit, i svaka im cast za to! na strani veleza je domaci teren i akobogda ako po planu prodju tekme sa travnikom i vitezom pune tribine! za mene je utakmica velez-zeljo tekma sa 3 znaka, 1X2, znaci sve se moze desit jer je sve to u dlaku! e sad nadam se da cemo mi imat svoj dan a ne oni.... ali prije toga prvo travnik, pa vitez, pa cemo tek onda o zelji!terabajt je napisao/la:De ba uozbilji se , cuj hladno . Zbog ovakvih komentara i likova bice pustili zelji ako zeljo pobijedi.KenoRob je napisao/la:Velez hladno moze uzeti bod ili tri kuci protiv Zelje. Ako se to ne desi stvarno ce pasti u ocima svih nas jer ce to biti potvrda da je Zeljina filijala. Ja sam siguran da bi se Celik borio kod kuce eh sad bil to bilo dovoljno ne znam jer je Zeljo dosta bolji rival zadnje 4 godine. Velez treba ginut i protiv Zelje i protiv Zrinjskog
- ficobahtic
- Kontakt:
Opet se poteze prica ako neko ne dobije utakmicu onda je 100% pustio?? Da li je Celik nedavno pustio utakmicu Zelji ili mozda Travniku??? Rezultati u nekoliko zadnjih utakmica izmedju Veleza i Zelje su sljedeci:KenoRob je napisao/la:Velez hladno moze uzeti bod ili tri kuci protiv Zelje. Ako se to ne desi stvarno ce pasti u ocima svih nas jer ce to biti potvrda da je Zeljina filijala. Ja sam siguran da bi se Celik borio kod kuce eh sad bil to bilo dovoljno ne znam jer je Zeljo dosta bolji rival zadnje 4 godine. Velez treba ginut i protiv Zelje i protiv Zrinjskog
Sezona:
2006/07 Velez - Zeljo 2-0
2007/08 Velez - Zeljo 2-1
2008/09 Velez - Zeljo 0-0
2009/10 Velez - Zeljo 0-2
2010/11 Velez - Zeljo 1-3
2011/12 Velez - Zeljo 1-2
2012/13 Velez - Zeljo 0-0
Kako to da Velez nije uspio da vas izbaci iz kupa u fakticki najvaznijoj utakmici sezone? Pustio mozda da vi prodjete? Nemoj molim te potezati tu pricu da neko nesto mora ili ne mora...Velez ce sasvim sigurno igrati posteno a koliko ce imati motiva i zelje da dobiju utakmicu u kojoj protivnik igra mozda i najvazniju utakmicu sezone i kakav ce krajnji rezultat biti ostaje da vidimo. Ako Velez dobije ja cu im prvi cestitati, ali ako i izgubi nece izgubiti zbog toga sto je pustio vec zato sto je fudbal igra u kojoj nekad dobijas, nekad izgubis! U ostalom Velez je ove sezone prosuo dosta bodova kuci protiv Olimpica, Sarajeva, Zvijezde, Sirokog Brijega, (Celika 0-2 opa), Mladost VO, i sad ti objasni kako je Celik mogao uzeti 2-0 Veleza a moje misljenje je da je Velez hladno mogao dobiti tu utakmicu ili je u pitanju "pustanje ili neke druge mutne radnje"??? Vidis kako sad nema smisla ovo sto si napisao, i ako ovo nije dovoljna argumentacija da je lopta okrugla i da se u fudbalu pobjednik unaprijed nikad ne zna onda zaista nema smisla dalje obrazlagati!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.