Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Rekao je Wenger da su to lazi i da ce biti spreman uskoro
Sardar Azmoun has revealed that Arsenal have made a serious offer to Rubin Kazan for his services. 

A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
on hafiz...QUARTERBACK je napisao/la:Jel to se fakat povrijedio Diaby opet?
Diaby is back to full training next week. He could be available soon, maybe in a couple of weeks.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ovaj Paco iz Valencije strašan napadač,gledao sam ga dosta puta u drugom dijelu sezone,klasa za Žirokoptera...

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
ako se ne varam rondon jos uvijek igra za njih.rambo16 je napisao/la:Sardar Azmoun has revealed that Arsenal have made a serious offer to Rubin Kazan for his services.
Ispravka presao u zenit u januaru.
Celik!3,2,2.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma onog drugog napadaca njihovog hoce, nezz kako se zove uglavnom je parmak neki vjerovatno
Kako prenosi Telegraf nekolicina igrača se pobunila protiv Wengerovih metoda igranja velikih utakmica....Cazorla se pominje kao pokretač te pobune 

A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta se on ima bunit najgori u svakoj bio?rambo16 je napisao/la:Kako prenosi Telegraf nekolicina igrača se pobunila protiv Wengerovih metoda igranja velikih utakmica....Cazorla se pominje kao pokretač te pobune
Celik!3,2,2.
još se pojačava pritisak na voajera
na kraju će ga sami igrači otjerati,to se vidi na terenu da ga ne jebu 5% 

zato se i smijemAllGunsBlazing je napisao/la:Sta se on ima bunit najgori u svakoj bio?rambo16 je napisao/la:Kako prenosi Telegraf nekolicina igrača se pobunila protiv Wengerovih metoda igranja velikih utakmica....Cazorla se pominje kao pokretač te pobune

A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hoce ga malo sutra igraci otjerati. Wenger ce jedino otici ako sam odluci da ode, a njeg niko iz Arsenala ne moze otjerati cak i uz ove "losije" rezultate, navijaci(oni iz Londona sto placaju da gledaju) su uz njeg. Prije ce on neke igrace otjerati.
@Rambo Cazorla je moron.
@Rambo Cazorla je moron.
Celik!3,2,2.
Ma koji igrači će ga otjerat? Jel ovi predvođeni Vermalenom kao kapitenom i Artetom kao "vice"? ee moj Seamene...zelen si k'o Košutnjak 

A.F.C. Bournemouth!
lik je prošlo svršeno vrijeme,to su skužili i neki igrači,kad vidim kako klopp i simeone vode svoje ekipe koje su ništa jače od arsenala,onda znam kojeg uhljeba imamo na klupi,u liku nema nikakve strasti,a očito i znanja,kad guraš 2 sezone **** artetu na dmf-u i onog panja u špicu,možeš ravno u ludnicu,sve budale vide koje pozicije škripe,samo on ne vidi,očekujem još 10 patuljaka da u vezu dovede
De ti kad si tako dobro upućen u sve nama objasni kako da tebe otjeramo ?
Danas su trenirali Gibbs, Rosicky i Ox tako da bi trebali biti spremni za sutra.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Znao sam da su mučki provokatori izmislili nešto u vezi njega i povreda, lik se sad vratio jači nego ikad, pred njim je 3-4 sezone vrhunskog fudbala!anell je napisao/la:on hafiz...QUARTERBACK je napisao/la:Jel to se fakat povrijedio Diaby opet?
Diaby is back to full training next week. He could be available soon, maybe in a couple of weeks.

I ja sam isto tako razmisljo ko i ti kad se covjek tek pojavio na pdf-u, al jbga, ima pravo da pise sta god hoce ako je to njegovo misljenje i dok god ne vrijedja nikog od forumasa. On prica svoju pricu, ti pricaj svoju i zavrseno. Ionako niko od nas nece promijenit svoje misljenje cak i ako nismo u pravu.Rosicky je napisao/la:De ti kad si tako dobro upućen u sve nama objasni kako da tebe otjeramo ?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
IspravkaQUARTERBACK je napisao/la:Znao sam da su mučki provokatori izmislili nešto u vezi njega i povreda, lik se sad vratio jači nego ikad, pred njim je 3-4 utakmice vrhunskog fudbala!anell je napisao/la:on hafiz...QUARTERBACK je napisao/la:Jel to se fakat povrijedio Diaby opet?

EDIT

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Gledaj ti Vermaelena i Artete. K'o kakvi generali, nazalost po nas generali od po 80 godina.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.