Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

thulkazal
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la thulkazal » 11 apr 2014, 14:36

Da vidimo da li i dalje stoji nadimak koji su "Ultras Sur" dali Bayernu :) :)

slika

Mada nema više ovog sa avatara, samo kad se sjetim šta je sve skidao uh uh :D

Biti će dobar meč, sumnjam da će biti (klasični) bunker od strane Real-a ... Murinjo je to pokušao nakon vodstva 2:0 u Madridu i po meni je jedini krivac za taj poraz 2012te odnosno ispadanje ...

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 11 apr 2014, 14:41

Naravno da ce se igrati bunker. Ako izborimo povoljan rezultat u Madridu u Minhenu ce se zajjebati i Celzijev autobus iz 2012-te.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 apr 2014, 14:42

geoxx je napisao/la:Naravno da ce se igrati bunker. Ako izborimo povoljan rezultat u Madridu u Minhenu ce se zajjebati i Celzijev autobus iz 2012-te.

Nemate vi igraca za bunkera ;)
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 apr 2014, 14:47

Murinjo "akademik Odbrambene taktike" nije mogao igrati bunker sa Realom a Karlo da igra ... :?

Nego kakav je Ronaldo sa ovom povredom?? Hoće li igrati??

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 11 apr 2014, 14:49

Nebitno to. Ako se izbori pozitivan rezultat u Madridu, u Minhenu ce se igrati bunker. Sto zbog cinjenice da imas rezultat koji te vodi dalje, sto zbog toga da je Bayern vec pokazao kako tesko probija bunker. Carlo je to dobro uvidio i sad bi trebao covjek sta mjenjati i napasti vas u Minhenu? Jos ako bude Gotze/Muller na laznoj 9-ci sanse nam rastu.

ZAZA
Kontakt:

Post Postao/la ZAZA » 11 apr 2014, 14:51

Sjebase vam temu ovi jajernovci :puke:
Usao sam u igru koja nema kraja, Steven Seagal i ja imamo ista j**a !

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 apr 2014, 14:53

geoxx je napisao/la:Nebitno to. Ako se izbori pozitivan rezultat u Madridu, u Minhenu ce se igrati bunker. Sto zbog cinjenice da imas rezultat koji te vodi dalje, sto zbog toga da je Bayern vec pokazao kako tesko probija bunker. Carlo je to dobro uvidio i sad bi trebao covjek sta mjenjati i napasti vas u Minhenu? Jos ako bude Gotze/Muller na laznoj 9-ci sanse nam rastu.

to mozes sanjati peponja je uvidio da F9 nemere meda u bayernu tako da to odmah u staru otpada jedino ako va dobijemo ko barcu prosle godine ,pa ono rekreativno na A.areni.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 apr 2014, 14:57

geoxx je napisao/la:Nebitno to. Ako se izbori pozitivan rezultat u Madridu, u Minhenu ce se igrati bunker. Sto zbog cinjenice da imas rezultat koji te vodi dalje, sto zbog toga da je Bayern vec pokazao kako tesko probija bunker. Carlo je to dobro uvidio i sad bi trebao covjek sta mjenjati i napasti vas u Minhenu? Jos ako bude Gotze/Muller na laznoj 9-ci sanse nam rastu.
Otom potom ovisi o toj prvoj utakmici ... Ukoliko Real bude imao pozitivan rezultat prije bih rekao da će se igrati neka defanzivnija postavka ali bunker je branjenje sa 10 igrača ... 5 igrača ispred gola i 5 igrača ispred 16terca itd. a to Realu ne treba jer imaju ubitačna krila ...

Uostalom dvije najjače napadačke ekipe nemaju mnogo ponuditi u tim defanzivnim taktikama ...

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 11 apr 2014, 15:01

Ne zna se Real braniti.Samo nekom varijantom sa Iscom kao AMF-om i Di Marijom kao lijevim veznim mogu slomiti Bayern.Bayernu takodjer u odbrani ne cvjeta , mnogo je jaka navala Reala da bi se zadovoljili bunkerom.Mnogo toga ce nam reci postavka Carla , ali po do sada prikazanom on ce ici na ofanzivnu varijantu jer tako najbolje zna.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 apr 2014, 15:05

Johny je napisao/la:Ne zna se Real braniti.Samo nekom varijantom sa Iscom kao AMF-om i Di Marijom kao lijevim veznim mogu slomiti Bayern.Bayernu takodjer u odbrani ne cvjeta , mnogo je jaka navala Reala da bi se zadovoljili bunkerom.Mnogo toga ce nam reci postavka Carla , ali po do sada prikazanom on ce ici na ofanzivnu varijantu jer tako najbolje zna.

Ja fakat ne znam sta ste vi gledali ove godine bayern ni jedu ali ni jedu gostujuc tekmu se nije branio , ko god je ove sezone sa bayernom pokusao da ukrsti koplja nadigravajuci se dobio je ko guzici zadnji primjer man utd, kada je u 17 pregazen.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 apr 2014, 15:06

Johny je napisao/la:
Bayern@heart je napisao/la:Opet evropski klasik dueli ova dva tima uvijek su pružali nešto posebno tako i očekujem i sada.
Duel dvije trenutno najjače ekipe evrope kud ćeš ljepše polufinale :thumbup: . Želim i Vama i Nama da uživamo u ovim utakmicama kao uvijek do sad kad su igrali Real i Bayern i nek u finale prođe onaj ko bude na terenu bolji.
Atletico je jaca ekipa od Reala !
Barcelona takodje, samo su naletili na masinu.
Inace bice gusto ali mislim da Madrid ispada.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 11 apr 2014, 15:09

PEP je napisao/la:
Johny je napisao/la:Ne zna se Real braniti.Samo nekom varijantom sa Iscom kao AMF-om i Di Marijom kao lijevim veznim mogu slomiti Bayern.Bayernu takodjer u odbrani ne cvjeta , mnogo je jaka navala Reala da bi se zadovoljili bunkerom.Mnogo toga ce nam reci postavka Carla , ali po do sada prikazanom on ce ici na ofanzivnu varijantu jer tako najbolje zna.

Ja fakat ne znam sta ste vi gledali ove godine bayern ni jedu ali ni jedu gostujuc tekmu se nije branio , ko god je ove sezone sa bayernom pokusao da ukrsti koplja nadigravajuci se dobio je ko guzici zadnji primjer man utd, kada je u 17 pregazen.
Za pocetak topla preporuka da citiras pravi post , a onda po mogucnosti procitaj post pa ozezi po replici :hmmmmm:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 apr 2014, 15:12

Johny je napisao/la:Za pocetak topla preporuka da citiras pravi post , a onda po mogucnosti procitaj post pa ozezi po replici

Kralju u gore navedenom postu citiran si i dobio si odgovor.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 11 apr 2014, 15:14

Al nas je krenulo ovo sa Svabama,msm red je da se udje u finale ne pobjedjuju uvijek najbolji :njanjanja:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 apr 2014, 15:14

thulkazal je napisao/la:Murinjo "akademik Odbrambene taktike" nije mogao igrati bunker sa Realom a Karlo da igra ... :?

Nego kakav je Ronaldo sa ovom povredom?? Hoće li igrati??
3:3 ukupan rezultat, kakve ti gluposti pričaš? :crazy:
Ronaldo će igrati protiv Bayerna.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 11 apr 2014, 15:15

Vrijeme je da nas platimi pomazi :lol:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 11 apr 2014, 15:18

Protivnik kojeg sam priželjkivao :clap:

prvi put da nismo favoriti protiv ciga iz bavarske, pa je vrijeme da i mi njih izbacimo.

A to će biti moguće samo ako ove preplaćene zvjezdice zajedno sa trenerom nađu muda koja su davno izgubili i prikažu igru u skladu sa svojim mogućnostima.

Vrijeme je za prekid negativne serije i susret sa komšijama za la decimu, a kud bolje nego protiv najbljeg protivnika :thumbup:

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 11 apr 2014, 15:19

Bayern mora izgubiti, tako kazu brojke. Ili u polufinalu ili finalu, a sanse da igraju tri finala za redom i da pritom osvoje takmicenje dva puta uzastopno i nisu bas velike, brojke yebiga. Pored toga, dva puta za redom su nas izbacili, previse bi bilo i sada.
Carlo Talijan, uvijek znao igrati protiv Svaba, bit ce neke nafake, vjerovatno prolazimo. A Cholo i Jozo i onako ne gube finala. Osim ako se ne sastanu medjusobno.
Marksizam u skole!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 11 apr 2014, 15:21

Jasno je da se mora odigrati najbolja tekma ove godine daleko,moraju svi ginuti,gristi sve ce zavisti od Di Marie nas najveci adut ako bude spreman,Xabi takodjer mora dici nivo igre.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 11 apr 2014, 15:23

PEP je napisao/la:
Johny je napisao/la:Za pocetak topla preporuka da citiras pravi post , a onda po mogucnosti procitaj post pa ozezi po replici

Kralju u gore navedenom postu citiran si i dobio si odgovor.
Kakav odgovor ?

Ja ovdje pricam o Realu a ti mi ubacujes Bayern i njihova gostovanja :lol:

U postu dakle govorim o nacinu igre kako bi prema mom misljenju Real trebao igrati i kako ce vjerovatno igrati.Dohvatio se Bayerna nisam.Dakle , procitaj post opet !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.