[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Nisam pratio jer sam razocaran u ove nase setace. Sad vidim da ste na Bajern. Bolje da i ti nisi gledo. Prvo musko, do sada ste (kao i uvijek) igrali skoro pa sa curicama. Eto sad se pokazite.Harrison je napisao/la:Cutalonci, pratite li zrijebanje?
DesimaL je napisao/la:unconfirmed rumors : Barça signed a pre contract with Jürgen Klopp
Sere Johan, kao da se njemu nije desilo da godinu dana nakon titule i finala LP završi 4. na tabeli i da mu Racing i Zaragoza trpaju po pet komada.let3 je napisao/la: Cruyff: "U svlačionici, među igračima, trener treba biti glavni. Martino radi što može, ali je teško kada te neko ograničava u tome. Uprava se već dugo miješa u to i svake godine je sve gore."
Johan detektovao problem i objasnio
Svršio sam.DesimaL je napisao/la:unconfirmed rumors : Barça signed a pre contract with Jürgen Klopp
Postacu sterilan do kraja prelaznog rokamandraX je napisao/la:Svršio sam.DesimaL je napisao/la:unconfirmed rumors : Barça signed a pre contract with Jürgen Klopp![]()
![]()
Auh, Mascherano - Song?Johny je napisao/la:Bartra se povrijedio i nece igrati sutra protiv Granade.
Vjerovatno sutra stoperski par cine Mascherano i Messi
Neka ljudi, osjetljiv sam na tu temu, pogotovo kad se ta dva imena nalaze u istoj.Donnie Darko je napisao/la:more unconfirmed rumors : Barça signed a pre contract with Jürgen Klopp & Marco Reus
ne ložite bezveze ovaj napaceni narodDonnie Darko je napisao/la:more unconfirmed rumors : Barça signed a pre contract with Jürgen Klopp & Marco Reus
Jest mi i on neki znalac. Ubise ga ljudi ko truho kupus neku noc.Johny je napisao/la:Bartra se povrijedio i nece igrati sutra protiv Granade.
Vjerovatno sutra stoperski par cine Mascherano i Messi
pa kad skontaš sva tri prava stopera su van stroja (Pique, Puyol, Bartra)....sutra protiv Granade sa DMF-ovima na tim pozicijama (Mascherano i Song/Busquets).Donnie Darko je napisao/la:Barca u problemima sa štoperima.
Šokantno.