FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 10 apr 2014, 22:20

Koji vam je vise? Prestanite vise sa pricom o arkanu, petrovicu i ostalim zajebnacijama. Okrenimo se onom sto nas ocekuje u nastavku. Sa odabirom trenera ne bi trebali zuriti, najradije pustiti Dzenu do kraja sezone i onda izabrati trenera. Moja zelja je Faruk Hadzibegic i sam je rekao da ne moze odma biti trener, tako da bi nas na kraju sezone mogao preuzeti.
i poserem se u usta svim medijskim ''partrenirima''
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 apr 2014, 22:24

Mozda bi bilo pametno zakljucati temu do utakmice sutra, dok se hormoni ne smire.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 10 apr 2014, 22:36

franklampard8 je napisao/la:Ponekad kad covjek udje na ovu temu vidi vise navijaca Sarajeva kako blate klub, nego navijaca Zelje. Mozete li jednom svoje pohvaliti i ne biti pesimisti ?
Evo ja uvijek isticem da nasa uprava do sada radi odlican posao (argument - dug sa 7,5 miliona smanjili na nesto vise od 2 miliona) ali uvijek isticem greske koje rade, a te greske su najcesce na sportskom planu. Ali i oni su ljudi i naravno da grijese.
Sutra samo jako uz nasu podrsku do pobjede, potrebni smo ekipi, potrebni smo Dzeni. Svi na Kosevo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 apr 2014, 22:45

''Bio je oduševljen Amerom Dupovcem. Kazao je da u zadnjih deset godina nije trenirao boljeg defanzivca. Na rastanku je ponovo poručio da će našeg mladog defanzivca dovesti u svoj naredni klub, po svaku cijenu'', priznaje Ibraković podcrtavajući jedan zanimljiv detalj.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 10 apr 2014, 22:45

Jesi uporan :clap:

Samo steta sto uvijek nisi ovako ažuran u brisanju ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 apr 2014, 22:47

Ma Dupko je zvijer, tu i tamo odigra malo ispod nivoa, ali nas najbolji defanzivac posljednjih pa mozda i deset godina.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 apr 2014, 23:34

moje je misljenje da treba dzenu ostaviti do kraja sezone pa sto god da se desi ,pa onda u pauzi dobro razmotriti ko bi bio najbolje rjesenje na klupi ,a ne sad po svaku cijenu dovoditi trenera i opet se moze desit da pogrijesimo pa bi opet morali na pauzi traziti novog trenera .

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 apr 2014, 23:43

Oglasio se i Milojko pantić, starijima svima dobro poznat sportski novinar.
"Sportski komentator iz Beograda Milojko Pantić stao je u odbranu Petrovića, rekavši za Al Jazeeru kako se "Arkanu apsolutno nije moglo reći: 'Ne.'"

"Baš sam neki dan gledao fotografiju, posle povratka iz Tokija, na kojoj [Dragan] Džajić i [Vladimir] Cvetković ljube Arkana - ne zato što su ga voleli, nego zato što su morali. Ako su Džajić i Cvetković morali da budu najljubazniji sa njim, morao je i Ljupko", tvrdi Pantić
Prepričao je i neugodno iskustvo koje je, prenoseći jednu od utakmica Crvene zvezde i Obilića, imao s Arkanom. Tadašnji vlasnik Obilića zamjerio mu je što nije vidio jedan prekršaj nad svojim igračem.

"Sreo me je na ulici, rekao da me treba išamarati i naredio da dođem kod njega, jer će mi on kupiti naočare. Pitao sam ljude šta da radim, a oni su mi rekli da se ne zezam i da idem obavezno. Arkan me je odveo u Knez Mihajlovu [ulicu], džipom uleteo u pešačku zonu i naredio da mi naprave dva para naočara. Kad je otišao pitao sam prodavca koliko to košta, jer nemam lovu, ali ću otplatiti. Samo su mi odgovorili: 'Gde smemo da vam kažem koliko košta? Jeste li normalni!?' Arkanu se nije smelo reći: 'Ne'", prisjetio se Pantić.

"Ako se Ljupko slikao sa Arkanom, nije se slikao iz ljubavi prema njemu, nego je morao da se slika - takvo je vreme bilo", dodao je Pantić, navodeći kako se Petroviću "ne može zameriti što se slikao sa Arkanom"."
U novi boj ...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 apr 2014, 23:51

Pa dobro je covjek i rekao.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 apr 2014, 23:52

Nema prijenosa tekme protiv Zvijezde ??
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 apr 2014, 23:55

Zavrsite tu pricu!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 apr 2014, 23:57

hilmo je napisao/la:Zavrsite tu pricu!!!

hilmo tvoje misljenje ostaviti dzenu do kraja sezone ili traziti nekog

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 apr 2014, 00:01

Interesantno je to kako se vodi medijska bitka protiv uprave Sarajeva.
kao sto vidimo slika je bila montirana i ocigledno tempiirana avi tek poslije prvog trennga...
pored toga sto je sarajevo objavilo prekid suradnje sa LJ.P. oni su i dalje nastavili da pisu vec pripremljene tekstove o njemu i famoznoj slici
na kraju su usjpjeli
otjerali su najtrofejnijeg trenera balkana.....ali mi idemo dalje, jaće i jasno je da u ovoj ligi nema komsija i prijatelja, sve su to ista.... izaci na teren i potuci se za svaki centimetar trerena i ne dopustiti da preko pojedinih portala druge ekipe kriju svoj nerad

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 apr 2014, 00:33

rammstein je napisao/la:Interesantno je to kako se vodi medijska bitka protiv uprave Sarajeva.
kao sto vidimo slika je bila montirana i ocigledno tempiirana avi tek poslije prvog trennga...
pored toga sto je sarajevo objavilo prekid suradnje sa LJ.P. oni su i dalje nastavili da pisu vec pripremljene tekstove o njemu i famoznoj slici
na kraju su usjpjeli
otjerali su najtrofejnijeg trenera balkana.....ali mi idemo dalje, jaće i jasno je da u ovoj ligi nema komsija i prijatelja, sve su to ista.... izaci na teren i potuci se za svaki centimetar trerena i ne dopustiti da preko pojedinih portala druge ekipe kriju svoj nerad
nemoj vise, ziv bio ;)

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 11 apr 2014, 01:02

bordobijeli je napisao/la:ljudi ja ne mogu da vjerujem da ovoliko dušmana ima FKS
Zato je dobro nekada da se dese ovakve stvari da bi vidjeli oni koji su do sada bili slijepi. Svima trn u oku zbog imena kojeg nosimo. Nadam se samo da ce vecina napokon otvoriti oci poslije ovoga svega.

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 11 apr 2014, 05:39

" onclick="window.open(this.href);return false; ja mislim da je neki Zeljovac znao 10.3. da ce Jarni otkaz dobiti te da će doći ljupko pa je sve to montirao i objavio

Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 apr 2014, 09:14

bordobijeli je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Zavrsite tu pricu!!!

hilmo tvoje misljenje ostaviti dzenu do kraja sezone ili traziti nekog
Dzenu ostaviti do kraja a traziti novog trenera polako, sto vise kandidata uzeti u razmatranje i onaj koji bude imao najbolju viziju i koji se uklopi u sistem kluba neka potpise, a ne vise ovako dogovorili se za 10 minuta ma daj....
Veceras ocekujem mozda i najtezu utakmicu proljeca.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 apr 2014, 09:47

Dzenu ostaviti do kraja a traziti novog trenera polako, sto vise kandidata uzeti u razmatranje i onaj koji bude imao najbolju viziju i koji se uklopi u sistem kluba neka potpise, a ne vise ovako dogovorili se za 10 minuta ma daj....
Veceras ocekujem mozda i najtezu utakmicu proljeca.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]

A sta mislis o Varesanovicu ? Mislim na stranu prepucavanja da mi se ne nakace , nego po meni je on u svom periodu imao dosta "vase" djece u timu , i sa onako losom finansijskom situacijom gurao je , borio se ... Eh sada ima tu i druga strana medalje ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

begipasha
Kontakt:

Post Postao/la begipasha » 11 apr 2014, 09:50

Neko će prenositi?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 apr 2014, 09:59

Ne treba nikog unaprijed otpisivati razgovarati sa svima. Niko ne spori Mirzin uspjeh u teskoj situaciji u kojoj se tad klub nalazio.
Cak je jedan igrac koji je dobijao prilike kod Mirze, a sad ga nigdje nema, na fb napisao status u kojem stoji samo "Mirza Varesanovic".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: robertkosar, Vanja8 i 47 gostiju.