A otkud tebi to ako se klub jos nije izjasnio povodom toga koliko dugo ce izbivati? Nisu to prognoze med. osoblja Reala nego spanskih medija.barca_87 je napisao/la:Po izvjestaju med.osoblja reala gotovo je izgubljen za finale kupa.neke njihove prognoze su da bi trebao dvije sedmice biti van terena al rekli su da opet sve zavisi od oporavka ,mozda nekako uspije oporavit se do srijede al su male sanse.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Real ga je platio 10 mil. eura. Liverpoolu su uzeli 5 mil. eura za posudbu, Dortmundu 1 mil., a sada su ga prodali za 7 mil.
Real je u plusu za 3 mil. eura...

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
suhi je napisao/la:Nek da i baleu jedne ,mozda uradi sta u kakvoj bitnijoj utakmici

(nisam siguran da je teorija neoboriva

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
ne bi se cudio da je ovo kraj sezone za ronalda samo ne smiju priznati odmah nego sedmicu po sedmicu ovako polako, lakse je prihvatiti tako 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Haj imacemo se s cim vaditi ako ostanemo bez trofeja xD
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Mene samo zanima ko ce ove sezone da tvrdi kako je kup nebitno takmicenje.suhi je napisao/la:Haj imacemo se s cim vaditi ako ostanemo bez trofeja xD

Odigra se sijaset utakmica do finala i onda kad izgubis finale kazes kako je to nebitno takmicenje.

Ovo je taktikea da oni misle da Ronaldo nece igra,pa gdje ce on da propusti finale i polufinale,igrace i pod injekcijama ako treba.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Svejedno, svakako ni zadnju nije igrao. Yebenije ce biti ako Perhan bude isao na Alvesa buduci da je agilniji i bolji dribler od kopitara.
Uglavnom Tata ce vam ga opet stavit i cao :kava
Uglavnom Tata ce vam ga opet stavit i cao :kava
Makaš zar je moguce da si toliko navucen na forum? 

Pa nije valjda spušio i onaj pinkfloyd acc
?
Persistent sob
.

Persistent sob

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma jasta je,jos monolog ga trajno banovo al ne mozes ti njeg puskom otjerat.madridist je napisao/la:Pa nije valjda spušio i onaj pinkfloyd acc?
Persistent sob.

Izgleda da Monaco hoce Zidanea kao novog trenera iduce sezone. Po meni odlican klub da stekne iskustvo i da jednog dana preuzme Real. 

Gledam ovog Baccu iz Seville idealno rjesenje za Back up napadaca!brz,dobar dribling,osjecaj za gol...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
ukoliko je izvlacenje sutra ?
ja kazem MOU 

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
12
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
u 12 ma moze Chelsea al da prvu igramo tamo.
Mada moja je zelja Atletiko.
Mada moja je zelja Atletiko.
dobro je ne moram sa Dzume bjezatimadridist je napisao/la:12

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Joj suti, kad je bilo proslo zrijebanje ja zakasnio na dzumuOzil10 je napisao/la:dobro je ne moram sa Dzume bjezatimadridist je napisao/la:12

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
pa ja i sad tvrdim i uvijek cu tvrdit da sam kup bez nekog velikog trofeja nista ne znaci ,kup je samo dobar dodatak la ligi ili LP da ono bude dvostruka ili trostruka kruna a sam ko da nista i nisi osvojio ,bar za mene to ce tako uvijek biti .kup je mozda vazna titula sevilli ,bilbau ili tako nekom timu ali barci i realu sam kup gotovo nista ne predstavlja jer sam njime i bez njega sezona ce u svakom slucaju biti veliki promasajDzoni je napisao/la:Mene samo zanima ko ce ove sezone da tvrdi kako je kup nebitno takmicenje.suhi je napisao/la:Haj imacemo se s cim vaditi ako ostanemo bez trofeja xD![]()
Odigra se sijaset utakmica do finala i onda kad izgubis finale kazes kako je to nebitno takmicenje.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Moze pricati ko sta hoce,ali kad se u finalu kupa nadju Real i barca to automatski prestaje biti nebitno.
Kao sto sam rekao u ovako zgusnutom rasporedu,La Liga i CL,igra se i to finale kupa do kojeg se doslo preko bruku drugih utakmica,rizikovale se povrede itd. i sad da neko kaze da je ne bitan.
Ne ide.
Zna se kad je kup nebitan,to se odluci na pocetku sezone i fino ispadnes protiv nekog cetveroligasa.

Kao sto sam rekao u ovako zgusnutom rasporedu,La Liga i CL,igra se i to finale kupa do kojeg se doslo preko bruku drugih utakmica,rizikovale se povrede itd. i sad da neko kaze da je ne bitan.
Ne ide.
Zna se kad je kup nebitan,to se odluci na pocetku sezone i fino ispadnes protiv nekog cetveroligasa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.