Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ma daj bježi. Ništa ovo ne valja. Drago mi je fakat što smo prošli al' stvarno sa ovakvom igrom u LŠ nešto napravit..
Allegri je gospodin!
Idemo dalje.
Iznenadjujuce je vidjeti Juve u polufinalu nekog Europskog takmicenja, vec odavno traje post. Nadam se novoj eri i da ce LE biti odskocna daska za uspijehe u Ligi prvaka.
Zasluzen prolaz protiv objektivno slabijeg i neiskusnijeg tima, mada je trebalo zapeti za ovaj rezultat. Forza Juve!!

Zasluzen prolaz protiv objektivno slabijeg i neiskusnijeg tima, mada je trebalo zapeti za ovaj rezultat. Forza Juve!!

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- IlCapitano
- Kontakt:
Hajde neka je i ovo gotovo. Žao mi samo Teveza što ono nije bio regularan gol.
I da, jasno je više svakom da od Giovinca više nema ništa, ali za onaj trud i stizanje one lopte kod auta mu skidam kapu. Vučinić samo može gledati kako se bori za je.beni dres i je.beno mjesto u timu.
I da, jasno je više svakom da od Giovinca više nema ništa, ali za onaj trud i stizanje one lopte kod auta mu skidam kapu. Vučinić samo može gledati kako se bori za je.beni dres i je.beno mjesto u timu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo Juve! Cestitke momcima na prolazu, bravo Pirlo sjajan gol, bravo Marchisio! Idemo dalje do kraja! 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bitno da se prošlo dalje, izgledalo je malo bolje u drugom. Dobro da se nismo branili, jer bi me Conte ponovo razočarao. Vidjet ćemo sutra, ne bi valjalo da dobijemo Benficu, ali kako god sa ovakvom igrom biće teško protiv svakog.
Polufinale u Europi nakon poraza u finalu protiv Milana
, ali dobro je ako ništa skuplja se dodatno iskustvo koje će biti potrebno u narednim sezonama u LP i Conteu će dobro doći.
Polufinale u Europi nakon poraza u finalu protiv Milana

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
MarottaSissoko je napisao/la:Marotta![]()

Bili su u nekoj svadji Marota i Nedved? Nesuglasice otisle u zaborav

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Za Vučinića više nema mjesta u timu kao ni za Osvalda i Quagsa. Ko kaže da je nezadovoljan ovom igrom u pravu je.
Allegri je gospodin!
Tanko je ovo, pretanko, nažalost.
- muha milanez
- Kontakt:
Koga prizeljkujete u polufinalu?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Lično, Benficu. Nešto kontam da ćemo ih lakše pobijediti u dvije nego u jednoj utakmici.muha milanez je napisao/la:Koga prizeljkujete u polufinalu?
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- muha milanez
- Kontakt:
Ispadaju izgleda, levati teskiCarli je napisao/la:Basel. Mjera

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma samo njih i možemo pobijeditmuha milanez je napisao/la:Ispadaju izgleda, levati teskiCarli je napisao/la:Basel. Mjera

Allegri je gospodin!
Bit će zanimljivo koga god da dobijemo jer preostale ekipe nisu taktički čemu, vole otvorenu i napadačku igru i igrat će isto i kući, a i na strani. Mi tu odskačemo, ali najkvalitetniji smo iako to nismo baš pokazali.
Basel je dobar tim, neka vas ne zavara ovo od večeras, ako prođu - opasnost su.
Valencia je idealan protivnik u ovom momentu (vode 4:0), ali mislim da protivnik nije bitan koliko je bitno da podignemo igru, jer s ovim što pružamo u zadnje vrijeme ćemo ispasti od ekipe koja se bude nadigravala i više trčala.
Basel je dobar tim, neka vas ne zavara ovo od večeras, ako prođu - opasnost su.
Valencia je idealan protivnik u ovom momentu (vode 4:0), ali mislim da protivnik nije bitan koliko je bitno da podignemo igru, jer s ovim što pružamo u zadnje vrijeme ćemo ispasti od ekipe koja se bude nadigravala i više trčala.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
vi osvajate ovo, finale se igra u torinu jednostavno cete da dignete trofej na kraju, ja kao navijac milana vam to zelim da ucinite
btw cestitke na prolasku dalje

btw cestitke na prolasku dalje
Solidna igra veceras,posebno dobra je bilo prvih 10-15 minuta i veci dio drugog poluvremena,Giovinco bi trebao bar jednu utakmicu poceti,veceras je pokazao veliku zelju za igrom,a i u prvoj utakmici u Lyonu puno toga je pokazao.
Bit ce zanimljivo u polufinalu koga god da izvucemo,posebno u revansu prvog maja damn
Bit ce zanimljivo u polufinalu koga god da izvucemo,posebno u revansu prvog maja damn
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Giovinco je najbolji kad uđe sa klupe i odigra zadnji 20tak 30 minuta, s tim da protivnik ne igra bunker, da ima više prostora u suprotnom u ovoj formaciji on ne može ništa posebno napraviti, to je do sad više puta dokazano. U slučaju promjene formacije mogao bi on biti dobra solucija za ulazak sa klupe.
Drago mi je zbog gola Marchisia dobro će mu doći
, mnogo je bolji u 2014 nego u prošloj godini 
Drago mi je zbog gola Marchisia dobro će mu doći

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
lično nisi u pravu, al' nikakoL'Avvocato je napisao/la:Lično, Benficu. Nešto kontam da ćemo ih lakše pobijediti u dvije nego u jednoj utakmici.

P.S. dolaziš li na Tušanj u subotu?

- 10DelPiero
- Kontakt:
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Mrsko mi komentarisati ovakve utakmice. Uglavnom čestitke ekipi na pobjedi i prolazu.
Čekaju nas tri ekipe, koje imaju sjajne navijače i čeka nas pakao domaćeg terena gdje god odemo.
Po meni, Valencia bi bila možda najbolji izbor, jer dosta srljaju i da se to fino odraditi. Pa neka tako i bude...
Čekaju nas tri ekipe, koje imaju sjajne navijače i čeka nas pakao domaćeg terena gdje god odemo.
Po meni, Valencia bi bila možda najbolji izbor, jer dosta srljaju i da se to fino odraditi. Pa neka tako i bude...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.