FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jao gracica klosara
a otidjite na otoku i iscupajte one kapije iz zida. Cuj cener pu yebo mater

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Eki to pa nisi se valjda iznenadio gestom gOsPoDinA GroocicaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jao gracica klosaraa otidjite na otoku i iscupajte one kapije iz zida. Cuj cener pu yebo mater

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- corleone87
- Kontakt:
Onda je najbolje stati ispred bazena,svakako se moze viditi teren. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Nećeš moći od balona vidjeti veći dio.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- JoseMourinho
- Kontakt:
pozdrav braco manijaci
ma 3 boda u subotu bi bio veliki korak naprijed, osiguro bi se po meni sigurno izlazak u europu, a onda borit se do kraja sezone za tu titulu pa šta bude bude, samo nek momci ginu to je iskreno meni dovoljno, rezultat se svim srcem nadam da ce doci...
a za olimpik mislim da ce tomic igrat, jbg ako je mogo sad u srijedu igrat, znaci da ce moci i u subotu tako da ocekujem:
Loncaric
Stanic - Zeljkovic - Kerla - Dedic
Zolotic - Tomic
Selimovic - Jamak - Bucan
Hodzic

ma 3 boda u subotu bi bio veliki korak naprijed, osiguro bi se po meni sigurno izlazak u europu, a onda borit se do kraja sezone za tu titulu pa šta bude bude, samo nek momci ginu to je iskreno meni dovoljno, rezultat se svim srcem nadam da ce doci...
a za olimpik mislim da ce tomic igrat, jbg ako je mogo sad u srijedu igrat, znaci da ce moci i u subotu tako da ocekujem:
Loncaric
Stanic - Zeljkovic - Kerla - Dedic
Zolotic - Tomic
Selimovic - Jamak - Bucan
Hodzic
- corleone87
- Kontakt:
Probusit cemo balon kao slucajnoMancini je napisao/la:Nećeš moći od balona vidjeti veći dio.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
A tebi ovo oko Gracića novoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jao gracica klosaraa otidjite na otoku i iscupajte one kapije iz zida. Cuj cener pu yebo mater

EDIT:
Gay Arenu treba napuniti i momcima dati punu podršku. Ovo kolo bi moglo biti prelomno.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 10 apr 2014, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Bice gusto,bice 0-3!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A brate petak i sansa da dva puta godisnje gleda ispunjen svoj stadionavlami97 je napisao/la:A tebi ovo oko Gracića novoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jao gracica klosaraa otidjite na otoku i iscupajte one kapije iz zida. Cuj cener pu yebo mater
![]()
![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- champions1921
Ovo je najbitnije.. Svi na Otoku.. Znam da je cener puno, mnogima je i marka ko tepsija, nazalost, ali cinjenica je da je i nas sjever imao tu cijenu na zadnjoj tekmi..avlami97 je napisao/la:A tebi ovo oko Gracića novoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jao gracica klosaraa otidjite na otoku i iscupajte one kapije iz zida. Cuj cener pu yebo mater
![]()
![]()
EDIT:
Gay Arenu treba napuniti i momcima dati punu podršku. Ovo kolo bi moglo biti prelomno.
BUDI ŽELJO !!!
Svi koji mogu dati cenera napuniće Gay arenu, oni koji ne mogu, napuniće plato oko džamije, bazena, pa kad krene: "...jer kada mi..." Ima da gori Otoka 

sa balkona bazena idealan pogled 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ako je dao pitarima 10 KM onda ok, ako nije, neka se pusi. Uostalom, moze se gledati utakmica iz vise uglova.arelinho je napisao/la:mozemo tako,a i mozemo na bazen pa sa olimpijskog gledatiSignore je napisao/la:Vodite se primjerom Torcide koja ne ide u goste Splitu kad njihov Gracic digne cijene da bi zgrnuo laku lovuPrazan stadion njemu nebi najljepse sjeo, a vi se okupite kod dzamije i napravite ludnicu
Mislim, vidite jednu stvar. NIsam protiv 10 KM jer im je ovo jedina sansa da zarade sta. Druga stvar, sto je to zapadna tribina. Treca stvar je sto igramo prvo od tri kljucne tekme do kraja sezone...
Ako je dao nama i pitarima isto, onda je sasvim ok, ali ako nas je diskriminirao, snaci cemo se nekako vec...
KAKO GOD, PLATILI ILI NE, BITNO JE DA UDEMO U SUSRET BEZ MILOSTI, KAKO NA TERENU TAKO NA TRIBINAMA!
FORZAAA ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOO
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Kako je lijepo mirno na našoj temi...
KARTA: Nije uopće čudo što nam je Gracić stavio 10 KM. Mogu oni i gore od toga. Ako se dobro sjećam, 2010. godine, kada smo sa Olimpikom igrali na Koševu u prvom kolu, pa ih dobili 2:0, pokušali su nam zabraniti da dođemo, a nije bilo nikakve zabrane od Saveza. Tako da je ovo sad i dobro.
SASTAV: Što se tiče sastava, orijentir bi mogla biti ta prijateljska protiv Krupe. Ovo je, znači, sastav iz prvog poluvremena:
Lončarić
Stanić, Zeljković, Kerla, Dedić
Zolotić, Tomić,
Jamak, Selimović, Bučan
Ramić.
Očekujem samo umjesto Ramića da igra Hodžić. Ako je Tomić igrao protiv Krupe, onda će, nadam se, igrati i protiv Olimpika. Čim je uopće igrao u toj prijateljskoj, znači da to i nije toliko opasno koliko se bojimo, mada jeste nezgodno jer dugo traje i nikako da prođe skroz.
Volio bih opet vidjeti Kvesića, bar malo u drugom poluvremenu.
VRIJEME: Pregledao sam dosta stranica za vremensku prognozu. Trenutno izgleda da bismo mogli imati sreće. Ne bi trebalo biti kiše, od 15 do 20 stepeni u toku dana.
KARTA: Nije uopće čudo što nam je Gracić stavio 10 KM. Mogu oni i gore od toga. Ako se dobro sjećam, 2010. godine, kada smo sa Olimpikom igrali na Koševu u prvom kolu, pa ih dobili 2:0, pokušali su nam zabraniti da dođemo, a nije bilo nikakve zabrane od Saveza. Tako da je ovo sad i dobro.
SASTAV: Što se tiče sastava, orijentir bi mogla biti ta prijateljska protiv Krupe. Ovo je, znači, sastav iz prvog poluvremena:
Lončarić
Stanić, Zeljković, Kerla, Dedić
Zolotić, Tomić,
Jamak, Selimović, Bučan
Ramić.
Očekujem samo umjesto Ramića da igra Hodžić. Ako je Tomić igrao protiv Krupe, onda će, nadam se, igrati i protiv Olimpika. Čim je uopće igrao u toj prijateljskoj, znači da to i nije toliko opasno koliko se bojimo, mada jeste nezgodno jer dugo traje i nikako da prođe skroz.
Volio bih opet vidjeti Kvesića, bar malo u drugom poluvremenu.
VRIJEME: Pregledao sam dosta stranica za vremensku prognozu. Trenutno izgleda da bismo mogli imati sreće. Ne bi trebalo biti kiše, od 15 do 20 stepeni u toku dana.
FK Željezničar 1921
-
- Kontakt:
Čestitamo rođendan Mariju Staniću
http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... nicu/8502/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... nicu/8502/" onclick="window.open(this.href);return false;
lijepo je sjetiti se Maria, ali što se mi njemu moramo dodvoravati kad nas lik ne **** ni 1 %,samo sam na našem sajtu vidio da je pozdravio staru raju i trenera Nenada i na kl.ix-u i to je to ,nigdje još nisam pročitao neki njegov intervju gdje priča o Želji,ne znam možda i griješim al bih volio da se intervjui prave sa ljudima kojima je Željo u srcu(imamo legendi puno hvala Bogu) a ne sa onima kojima je Željo bio samo prolazna stanica..fkzeljeznicarba je napisao/la:Čestitamo rođendan Mariju Staniću
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa prosle godine je bio sa njim invervju na nasoj stranici...Željooooo je napisao/la:lijepo je sjetiti se Maria, ali što se mi njemu moramo dodvoravati kad nas lik ne **** ni 1 %,samo sam na našem sajtu vidio da je pozdravio staru raju i trenera Nenada i na kl.ix-u i to je to ,nigdje još nisam pročitao neki njegov intervju gdje priča o Želji,ne znam možda i griješim al bih volio da se intervjui prave sa ljudima kojima je Željo u srcu(imamo legendi puno hvala Bogu) a ne sa onima kojima je Željo bio samo prolazna stanica..fkzeljeznicarba je napisao/la:Čestitamo rođendan Mariju Staniću
Ma nista to dok Majstorovic ne potvrdiRobertoBaggio je napisao/la:

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Nek se ispada veceras ova kisurina, samo u subotu da ne pada. Kakav li ce teren biti. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nije otoka bas toliko ni kriminalna kad je teren u pitanju kakvih ima,mislim cak da ce ova kisa dobro doci.
Cijene ulaznica kao sto sam i predvidio prije par dana,rekao sam da se treba spremati i za cenera,za mene nikakvo iznenadjenje,samo mislim da ce to odbiti dosta nase raje ne ocekujem vise od 2 milje (na tribini) i 1 milja vani
iza ograde.
Cijene ulaznica kao sto sam i predvidio prije par dana,rekao sam da se treba spremati i za cenera,za mene nikakvo iznenadjenje,samo mislim da ce to odbiti dosta nase raje ne ocekujem vise od 2 milje (na tribini) i 1 milja vani

SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.