FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ponekad kad covjek udje na ovu temu vidi vise navijaca Sarajeva kako blate klub, nego navijaca Zelje. Mozete li jednom svoje pohvaliti i ne biti pesimisti ?
1946
Nikad mi neće bit jasno zašto štrumfovi vode brigu o nama o.O Imate svoj klub, svoju temu, pišite tamo, nas pustite na miru
Šta je previše, previše je jbg ..

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Sa ovog portalaKrajPrice je napisao/la:Pogledaj klip , kakve veze ima sto je u odjelu ??slobodnjak je napisao/la:Nisam mogao vjerovati kada sam,vidio šta ste uradili danas.Pa tako se ne ponaša ni u kantonalnoj ligi.Nemojte se svojim imenom igrati.Ipak ste vi neki klub.Prvo ovo je klasična fotomontaža ,iz aviona se vidi,i baš bi interesantno bilo saznati kako je ovaj falsifikat došao u medije.Došao čovjek u posjetu Arkanu na ratište u odjelu i sa kravatom.Koliko glup možeš biti da ne skužiš prevaru.Ova slika će se da se kladimo do sutra pojaviti razložena .Iz dva je djela.Ne znam hoćete li se onda bar izviniti čovjeku...
Covjek se samo pokupio i otisao , nije demantovao nista.
Dovoljno je vidjeti kako se ljubi sa cetnikom nista ti vise ne treba.
Nesuđeni trener FK Sarajevo
Petrović: To je obična fotomontaža
Idealan scenario je da Uščuplić vodi do kraja sezone a nakon SP da Sarajevo preuzme Pape.
Sad se ima i Papetu za plate iako cvrsto vjerujem da njemu pare ne bi igrale neku ulogu kada se radi o njegovom voljenom klubu.
Sad se ima i Papetu za plate iako cvrsto vjerujem da njemu pare ne bi igrale neku ulogu kada se radi o njegovom voljenom klubu.
Ako nista dobili bi desnog bekadrummer je napisao/la:Idealan scenario je da Uščuplić vodi do kraja sezone a nakon SP da Sarajevo preuzme Pape.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bezze se više svađate oko Arkana, Petrovića, Ibrakovića... Čovjek bio pred potpisom ugovora trebo preuzet nije, otišo, ćao, doviđenja, vozdra.. Rasprava je otišla predaleko i odmah mora stat, nacionalizmu nije mjesto ovdje, nije mu mjesto nigdje al jbg..
Hajmo malo o sutrašnjoj utakmici, ko bi mogo igrat i to
Hajmo malo o sutrašnjoj utakmici, ko bi mogo igrat i to
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
-
- Kontakt:
haha neznaju dusmani sta ce od muke pa se uhvatili ovog Ibrakovica,pa bio je konkurs sto se nisu drugi prijavili pored Ibrakovica,konkurs je javan bio,nisu htjeli jer tad nije dosao Tan,sad kad je dosao svi se nude,svi hoce da budu dio tima al nece moci! Samo nastavite dusmani,pljujte sve zivo,Ibrakovic nije vidovit i Dino Selimovic da znaju ko je i sta je prije radio,a ova podmetanja smo navikli odavno al polako samo,na kraju cemo da se mi smijemo
-
- Kontakt:
kakvi likovi haha ljudili su se mnogi sa Arkanom i imaju slike,od Prosineckog,Savicevica itd pa nisu cetnici,Arkan se zna sta je tad bio,i dok je Obilic vodio morali su igraci besplatno da igraju,i dovodio je koga je htjeo u svoj klub,zna se kako su prolazili mnogi koji su odbijali njegovo drustvoSamoZeljo je napisao/la:Bas je montaza. Koliko covjek mora biti glup i naivan da nasjedne na tu pricu?
Pa covjek vam postavio video u kojem se jasno vidi da se ljubi sa Arkanom i da su dobri prijatelji, od ranije davao izjave o Arkanu, sve se uklapa i podudara ali eto, fotografija je montaza?!
Ne budite glupi.
Nemoj tako jarane. Ti si jedan od ozbiljnijih ovdje iako mladji od mene. Svako ko dolazi iz Srbije i Hrvatske treba DOBRO da se provjeri a mi to nismo uradili.sekac je napisao/la:Uprava i Abdulah su našli dobrog trenera niko od njih nije u Hagu zaposlen pa da znaju ko je sa kim hodao slikao se ljubio se itd... (ako je)sa te strane podrška svima uprava je gledala sportski aspekt a ne politčki.
Kao sto Budjak rece :
Arkanov prijatelj u ratnom periodu nije dobrodosao u Fk Sarajevo i KRAJ PRICE!!!

Za sve plave pacove - nikakav ugovor nije potpisan dakle nikakva sramota nije bacena na grad i odhebite.
Vjerovatno ce slika ispasti fotomontaza ali Ljupkova relacija sa Arkanom je na zalost istina. Abdulah se mora uozbiljiti prvo Jarni a sad ovo. Jarni je fin covjek ali trener koji ne zna zasto mu tim ima lose rezultate je katastrofa. Jos kad ti tim ne uputi NI JEDAN sut prema golu protivnika to je kraj. Plus nedostatak autoriteta.
Cim se zavrsi prvenstvo pokusati dovesti Hadzibegica a Papeta za 2-3 godine, jer je sada prerano. Za igre protiv Borca i Radnika drakonske kazne odrediti nakon sto se prvenstvo zavrsi.
- zivinaajkula
- Kontakt:
A drame oko Petrovica ,kao da se slikao sa vanzemaljcima a ne jeb... Arkanom mafijozom!
Pa Ciro je bio taliban ,ustasa,bosnjak najveci, sve po potrebi pa ga nitko ne proziva,Tudjman slika ima sa njim pa u Tuzli ga nitko nije kuci poslo!
Pa Ciro je bio taliban ,ustasa,bosnjak najveci, sve po potrebi pa ga nitko ne proziva,Tudjman slika ima sa njim pa u Tuzli ga nitko nije kuci poslo!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Da me se pogresno ne shvati,nemam nista ni protiv koga i nisam nacionalista ali Sarajevo ide istim stopama kao KK i RK Bosna tj.dovode sportski škart iz istocnog susjedstva.Ne znam ko to i zasto radi ali to ovim potonjim nije donijelo nista dobro,naprotiv nestali su sa karte.Tu mislim i na igrace i na trenere.
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
FK Sarajevo je daleko najbogatiji sportski kolektiv u BIH, bez marke dugova tako da je poredjenje neozbiljno. Dalje, kolektiv koji je svoj identitet s ponosom nosio kroz istoriju, odbranio ga u ratu sacuvao u miru itd. ne moze biti predmetom sumnje o nekakvoj crnoj buducnosti i sl.drummer je napisao/la:Da me se pogresno ne shvati,nemam nista ni protiv koga i nisam nacionalista ali Sarajevo ide istim stopama kao KK i RK Bosna tj.dovode sportski škart iz istocnog susjedstva.Ne znam ko to i zasto radi ali to ovim potonjim nije donijelo nista dobro,naprotiv nestali su sa karte.Tu mislim i na igrace i na trenere.
To si odlicno povezao. Kada je bio F4 u Sarajevu sam opominjao raju na dovodjenje skarta umjesto da se razvijaju nasa djeca. Zato nam je akademija osnova opstanka i buducnosti. Samo bih volio da su se para date za Bilbiju i Purica dale nekim trenerima iz njemacke lige juniora da nam rade godinu u akademiji. Trebaju nam stranci u akademiji bar u pocetku. Pogledajte kako su spremni cak i mladi igraci iz USA.drummer je napisao/la:Da me se pogresno ne shvati,nemam nista ni protiv koga i nisam nacionalista ali Sarajevo ide istim stopama kao KK i RK Bosna tj.dovode sportski škart iz istocnog susjedstva.Ne znam ko to i zasto radi ali to ovim potonjim nije donijelo nista dobro,naprotiv nestali su sa karte.Tu mislim i na igrace i na trenere.
dali ce biti kakav prenos sutra pozz
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nisam mislio da ce propasti prijatelju nego upada u oci isti sistem dovodjenja igraca i trenera.Nisam siguran da je to bas sasvim slucajno.lafomamone je napisao/la:FK Sarajevo je daleko najbogatiji sportski kolektiv u BIH, bez marke dugova tako da je poredjenje neozbiljno. Dalje, kolektiv koji je svoj identitet s ponosom nosio kroz istoriju, odbranio ga u ratu sacuvao u miru itd. ne moze biti predmetom sumnje o nekakvoj crnoj buducnosti i sl.drummer je napisao/la:Da me se pogresno ne shvati,nemam nista ni protiv koga i nisam nacionalista ali Sarajevo ide istim stopama kao KK i RK Bosna tj.dovode sportski škart iz istocnog susjedstva.Ne znam ko to i zasto radi ali to ovim potonjim nije donijelo nista dobro,naprotiv nestali su sa karte.Tu mislim i na igrace i na trenere.
Sretno vama bilo,nisam navijac Sarajeva ali bi me obradovalo da Sarajevo postane sto bolji klub koji ce ponosno predstavljati i nasu drzavu.
Živio ti meni.
-
- Kontakt:
A koji je to sportski skart iz istocnog susjedstva koji trenutno igra u FKS?drummer je napisao/la:Nisam mislio da ce propasti prijatelju nego upada u oci isti sistem dovodjenja igraca i trenera.Nisam siguran da je to bas sasvim slucajno.lafomamone je napisao/la:FK Sarajevo je daleko najbogatiji sportski kolektiv u BIH, bez marke dugova tako da je poredjenje neozbiljno. Dalje, kolektiv koji je svoj identitet s ponosom nosio kroz istoriju, odbranio ga u ratu sacuvao u miru itd. ne moze biti predmetom sumnje o nekakvoj crnoj buducnosti i sl.drummer je napisao/la:Da me se pogresno ne shvati,nemam nista ni protiv koga i nisam nacionalista ali Sarajevo ide istim stopama kao KK i RK Bosna tj.dovode sportski škart iz istocnog susjedstva.Ne znam ko to i zasto radi ali to ovim potonjim nije donijelo nista dobro,naprotiv nestali su sa karte.Tu mislim i na igrace i na trenere.
Sretno vama bilo,nisam navijac Sarajeva ali bi me obradovalo da Sarajevo postane sto bolji klub koji ce ponosno predstavljati i nasu drzavu.
Živio ti meni.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Posljednji trzaji dusmana...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Drago mi je sto dijelimo misljenje, jedni drugima smo najveci dusmani to se stalno pokazuje 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
upravo to...i da se slikao sa Arkanom koji je u to vrijeme u Beogradu bio glavni,zar neko misli da je to mogao izbjeci? ali kako stvari stoje sve je ovo jedna velika namjestaljka dusmana kojima neodgovara jako i stabilno Sarajevo! kako god iz ovoga Sarajevo mora izaci jace,bolje,cvrsce....zivinaajkula je napisao/la:A drame oko Petrovica ,kao da se slikao sa vanzemaljcima a ne jeb... Arkanom mafijozom!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sutra se nadam pobjedi od 2-3:0. Valjda se necemo patiti.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, gh0stHZ, MSOZ101 i 33 gosta.