AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 09 apr 2014, 23:24

Slazem se sa tobom, ali bit ce da si druze haman promasio temu. :tralala:

Pa vidi killeru, mozda upravo igraju Bonera i Zaccardo jer Pacifiko nije dovoljno dobar. :mrgreen:
Slazem se sa tobom da par mladica nije dobilo najvecu sansu, ali vjerovatno treneri koji ih prate iz dana u dan znaju bolju situaciju od nas. Ko nam garantuje da se Saponara recimo ne trudi dovoljno na treningu ili da je Pacifiko taraba od igraca? Niko. Mi samo znamo da su oni "talenti" i to je to. :think:
Sad ce imati ljeto, pa neka se dokazuju. Ali mislim da ce se samo Cristante izboriti za vecu minutazu, ovo ostalo daj boze.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 09 apr 2014, 23:36

Naravno da je tako, nama ostaje samo da nagadjamo. Ali promjenit ce se stvari, evo i Sedorf svojim postupcima pokazuje da je pravi trener, ne bi me cudilo da sljedece sezone imamo u timu 2-3 mladica. Jer ovoj ekipi je potrebna rekonstrukcija a sredstava nema dovoljno, logicno je da ce se pokusat oslonit i na vlastite snage. Mislim i da Sedorf tako razmislja :D

Sto se tice Atl. Mad. :bow:

Naletih na ovo: Serdar Azmoun (1995) Iranski playmaker.. kazu da pocinjemo pregovore sa ovim momkom ovih dana, zeli ga i Arsenal. Galiani kaze da je ovaj momak novi Kaka. Znal iko ista o ovom momku?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 apr 2014, 23:47

Cinjenica je da mi ne znamo stvarno stanje stvari i kao takvi nismo kompetentni da se mjesamo u odluke trenera zasto neko igra odnosno ne igra. Mozemo samo nagadjati, ali daleko od toga da smo upuceni u situaciju.
Doduse, nanerviraju me Birse, Constanti, Robinho i slicni, ali ocigledno je da je to posljednji trzaj da se nekome prodaju.

ma ko kaze da balo nije dobra dusa? love is in the air, everywhere I look around. :P :P

slika slika

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 apr 2014, 00:00

Cafu.

The Champions League is missing too much red and black for me.... #Milan
:(

Azmoun (Rubin Kazan striker): "I've spoken with Galliani, and he sees me as Kakà's heir. The negotiations with Milan will begin soon." kakav je ovaj ? :hmmmmm:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 apr 2014, 00:15

Ne znam kakav je, ali znam da mi je vise dosta ovih novih Kaka, Silvi, Messija, Iniesti i ostalih pi'cki materina. Dokle god dovode takve, bit ce nam ovakva situacija. :roll:
Je'bo ga pita, ili mi plati i dovedi provjerenog igraca ili nemoj nista. Pa da se bar ciljano dovode igraci, vec jok, sutnu ih na posudbu pa nam se naklate na grbacu kao propali talenti.

FORZA MILAN !

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 10 apr 2014, 12:26

dok se vi bavite pojačanjima i sklapate nam ekipu da se ja malo tivra na stvarnost, a ona je sljedeća:

4 utakmice bez poraza, 3 vezane pobjede uz gol razliku 7:1 i maksimalnih 9 bodova. Ni 4. pobjeda ne bi trebala doći u pitanje, igramo protiv Catanije koja je zadnja na tabeli...

ko što rekli mi Rosoneri:

slika
Undici stelle - ACM 1899

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 apr 2014, 14:43

Galli ce vjerovatno biti novi sportski direktor.
Galiani zeli smanjiti izdvajanja za plate igrača sa 105 na 90 mil.
Haman da su propali pregovori sa Emiratesom oko produzenja ugovora tako da bi od 2015. mogli imati novog sponzora.
Faraon bi trebao za vikend igrati s Primaverom :clap:
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 apr 2014, 20:28

Pa ima li je'bemu tu ikako mjesta za Maldinija i ostalo drustvo? :roll:
Od svih tih clanova, nekako najvise prizeljkujem koga ce Seedorf izabrati za pomocnika. Kako bih volio da to bude Stam, trcali bi mi ko navijeni 90 minuta. :mrgreen:

Faraon danas protiv primavere driblao i postigao gol. Vec je krenulo... :opaopa:

FORZA MILAN !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 apr 2014, 20:33

rope11 je napisao/la:Pa ima li je'bemu tu ikako mjesta za Maldinija i ostalo drustvo? :roll:

I ja se to više pitam yebem im mater imbecilnu, njemu treba crveni tepih da stave a ne da odužuju s tim da mu dadnu ulogu fuj!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 apr 2014, 20:35

Jasno je da nešto ne štima na relaciji Galliani-Maldini. Meni je jako žao radi toga ali jednostavno Maldiniju se mora naći adekvatna pozicija. To je najmanje što se treba uraditi jer je ovako sramota da ga se drži po strani.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 apr 2014, 20:38

_forzamilan_ je napisao/la:Jasno je da nešto ne štima na relaciji Galliani-Maldini. Meni je jako žao radi toga ali jednostavno Maldiniju se mora naći adekvatna pozicija. To je najmanje što se treba uraditi jer je ovako sramota da ga se drži po strani.
Ima i za to rješenje - otjerati ćelavu ublehu iz kluba, a na njegovo mjesto postaviti Grande Paola. Mada je tu poziciju zapikirala Barby, tako da će Maldini najvjerovatnije u dogledno vrijeme zauzeti neku od direktorskih pozicija.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 apr 2014, 22:49

Maldini sigurno nece u upravu dok je Galiani tu

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 11 apr 2014, 10:30

pratim ove utakmice u Ligi evrope...sinoć dva strašna igrača vidjeh, Fazio u Sevilji i Danilo u Portu...
Undici stelle - ACM 1899

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 apr 2014, 16:47

Povrijedio se Honda i nece ga biti neko vrijeme, a s obzirom da predstoje dvije lakse utakmice, bilo bi fino priliku pruziti Saponari, a posebno Cristanteu. :kralj:
Samo se nadam da nece iskopati Birsu ili Robinha u po' frke, udarat cu glavom od ekran. :salut:

A evo malo i o transferima, Torino zeli zamjenu Saravi - Cerci (a ima i jos jedna, Behrami - Saravi). :lol: Bilo bi dobro da pojedini prestanu sa kvazi idejama i zeljama, ponizavaju i nas, a boga mi i sebe.

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 11 apr 2014, 17:18

rope11 je napisao/la:Povrijedio se Honda i nece ga biti neko vrijeme, a s obzirom da predstoje dvije lakse utakmice, bilo bi fino priliku pruziti Saponari, a posebno Cristanteu. :kralj:
Samo se nadam da nece iskopati Birsu ili Robinha u po' frke, udarat cu glavom od ekran. :salut:

A evo malo i o transferima, Torino zeli zamjenu Saravi - Cerci (a ima i jos jedna, Behrami - Saravi). :lol: Bilo bi dobro da pojedini prestanu sa kvazi idejama i zeljama, ponizavaju i nas, a boga mi i sebe.
kvota 1.05 KM da ce jedan od njih dvojice igrati. Cristanteu treba dati priliku i kad honda nije povrijeđen, bolji je od njega.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 apr 2014, 17:34

Najvjerovatnije ce umjesto Honde igrati Poli. Cak ce i Birsa prije dobit priliku od Saponare :roll:

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 11 apr 2014, 17:44

Neka nagadjanja_

"Gaston Ramirez nova je meta Milana. Britanski Daily Express piše da su Rossoneri spremni platiti i do €15m za ovog Urugvajca."

"Guillermo "Memo" Ochoa od ljeta bi mogao postati novi vratar Milana. Meksinac trenutno brani za francuski Ajaccio te je njihov glavni igrač. Na ljeto mu istječe ugovor te je vrlo izgledno da će napustiti Korziku."

"Za prvo pojačanje Milan mora da upotrebi rođačke veze!
Milan je u potrazi za pojačanjima, a jedno od prvi imena na spisku je Žan-Pol Boetus. Fudbaler Fejenorda je već stupio u kontakt sa upravom Milaneza i preliminarni pregovori idu u dobrom smeru. Kako prenosi Tuttosport, "rosoneri" se nadaju da bi mogli da iskoristi Urbija Emanuelsona u potencijalnom poslu sa Holanđanima. Cena koju su na "De Kajpu" istakli je osam miliona evra. Kuriozitet je da je Emanuelson i rođak Boetusa. Inače, mladi fudbaler Fejenorda je ove sezone postigao devet golova i imao isto toliko asistencija u 26 utakmica za klub iz Roterdama. Selektor Lui van Gal računa na njega kada je reč o Svetskom prvenstvu u Brazilu ove godine."

spojite boldirano
http://acmilan-balkan-fans" onclick="window.open(this.href);return false;. blog spot .com/2014/04/galli-ce-biti-novi-sportski-direktor.html
FORZA MILAN

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 apr 2014, 18:19

Navodno je i Totenhem zainteresovan za Nianga. Eto im ga...u zamjenu za Eriksena :grin:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 apr 2014, 19:19

muxa je napisao/la:Navodno je i Totenhem zainteresovan za Nianga. Eto im ga...u zamjenu za Eriksena :grin:

Prošao voz, prijatelju. Kad je trebalo ponuditi Ajaxu 10-15 miliona za njega, Gale je bio škrt. Nećemo ga više ni ti ni ja vidjeti u dresu Milana, osim možda kada više bolji klubovi ne budu zainteresovani za njegove usluge. Naravno, pričamo o Dancu, ne o Niangu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 apr 2014, 20:30

Ne bih bas rekao da je bio skrt, mislim da je Eriksen bio vise - manje dogovoren, ali je Allegri odlucio da nam vise treba napadac i za tih 12 miliona je uzeo Matrija. :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: (nema dovoljno smajlija za ovo).

Joj dragi boze, s kim se mi povezujemo :roll: Rezerva Southemptona i taj neki Ochoa, iz koje pripizdine njega izvadise? Vazno da je slobodan igrac, je'bo sve ostalo. :roll:
Tacno necu vise ni da citam ova sranja, nadam se da ce Seedorf biti pametan i da ce stopirati sve kvazi transfere ovog oblika.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 1 gost.