Koliko se ja sjecam pogodio je midzeta u glavu u prvom poluvremenu,al je to ovaj uspio promasit i to iz jako izgledne situacije.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
OK, tacno je to...ali to je jedan centaršut, a jesi li vidio masu izgubljenih lopti radi njegovom pametovanja, masu loših centaršuteva, niti jedan ozbiljan pokušaj duela sa igracima Atletica, zapravo izbjegavanje duel igre (covjeka jednostavno ne zanima defanziva) i ostale bezobrazluke kojima nas yebe vec drugu godinu zaredom.Dzoni je napisao/la:Nije tacno @let3 to sto pricas za Alvesa.![]()
Koliko se ja sjecam pogodio je midzeta u glavu u prvom poluvremenu,al je to ovaj uspio promasit i to iz jako izgledne situacije.
odakle to pa nije ona povreda tako ozbiljnaCigri je napisao/la:Dobro je sto C.Ronaldo nece igrati u finalu Kupa.
Jeste, izgleda mu se obnovilaxaves je napisao/la:odakle to pa nije ona povreda tako ozbiljnaCigri je napisao/la:Dobro je sto C.Ronaldo nece igrati u finalu Kupa.
Pa da se ljutim ne ljutim seCigri je napisao/la:Jeste, izgleda mu se obnovilaxaves je napisao/la:odakle to pa nije ona povreda tako ozbiljnaCigri je napisao/la:Dobro je sto C.Ronaldo nece igrati u finalu Kupa.
Cristiano Ronaldo se perderá casi con toda seguridad la final de Copa del próximo miércoles después de que las pruebas médicas que ayer le hicieron detectaran una pequeña rotura fibrilar.
Leer más: Cristiano se aleja de la final de Copa - MARCA.com
To onaj klempo sto se u 2 Clasica nije vidio ? Momcic iz Brazila ga izdominirao sa svojih 50 kila.Harrison je napisao/la:Ne radujte se previse, kopitar ce vas potopiti.
Nek nas nastavi ovako potapat ja zadovoljan.Harrison je napisao/la:Ne radujte se previse, kopitar ce vas potopiti.
Nisam,ne gledam barcu dosadni su mi.let3 je napisao/la:OK, tacno je to...ali to je jedan centaršut, a jesi li vidio masu izgubljenih lopti radi njegovom pametovanja, masu loših centaršuteva, niti jedan ozbiljan pokušaj duela sa igracima Atletica, zapravo izbjegavanje duel igre (covjeka jednostavno ne zanima defanziva) i ostale bezobrazluke kojima nas yebe vec drugu godinu zaredom.Dzoni je napisao/la:Nije tacno @let3 to sto pricas za Alvesa.![]()
Nemoj tražiti iglu u plastu sijena.
Imala je kretenska uprava dovoljno vremena da se kupi stoper i pojaca odbrana + golman. Sad im ybem sve od reda i ako ostane kazna gledacemo njihove legende u odbrani Montoju, Makserana (mame mu se ****), Bartu i ostale cirkuzante. Svaka ispucana lopta u nas sesnaesterac je horror i panika u odbrani + 60% gol za protivnika. Ali bukvalno svaka napucana. Pa vi cekajte Bartu i ostale klocove a drugi timovi nas prosisase podebelo.Rajaz je napisao/la:Slazem se. Samo prvo treba vidjeti sta ce biti sa kaznom oko transfera. Od toga zavisi sta i kako dalje.
ma nema ba ovaj cirkusant nema sta ne radi van terena ,glupira se samoxaviesta je napisao/la:Konačno jedan selfie i dubokoumni citat, yebo mu Coelho sveMnogo mi je neprijatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.