Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Seaman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Seaman » 10 apr 2014, 14:32

vrijeme mu ističe :ljepota: uskoro je njegov kraj,a nakon toga neće više sramotiti klub :opaopa: na faci mu se vidi da je izgubljen u vremenu i prostoru od tuge jer ga igrači ne jebu 5%

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 apr 2014, 15:24

Marcus je napisao/la:U čemu je problem kod Arsenala što se tiče tolikih ozljeda iz godine u godinu? Stvarno ne izgleda normalno ovo, jel stvar u treninzima ili? Zašto nitko ne odgovara za to?
I ja se to pitam, mislim da ne postoji nijedan tim na svijetu sa ovako velikim brojem povreda.

15 players have missed 6 or more weeks through injury
11 players have missed 8 or more weeks through injury
8 players have missed 10 or more weeks through injury
6 players have missed 15 or more weeks through injury
4 players have missed 20 or more weeks through injury
Pld W D L
38 26 12 0

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 10 apr 2014, 16:34

anell je napisao/la:
Marcus je napisao/la:U čemu je problem kod Arsenala što se tiče tolikih ozljeda iz godine u godinu? Stvarno ne izgleda normalno ovo, jel stvar u treninzima ili? Zašto nitko ne odgovara za to?
I ja se to pitam, mislim da ne postoji nijedan tim na svijetu sa ovako velikim brojem povreda.

:bow:
Ovo fakat nije normalno , wtf ? :? , mislim da nam je ovo najgora sezona što se tiče povreda :wtf: , mada..
kad se sjetim onih kad nam je komplet zadnja linija bila povrijeđena :lol: , bolje da šutim
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 10 apr 2014, 17:45

nedim93 je napisao/la:
anell je napisao/la:

:bow:
Ovo fakat nije normalno , wtf ? :? , mislim da nam je ovo najgora sezona što se tiče povreda :wtf: , mada..
kad se sjetim onih kad nam je komplet zadnja linija bila povrijeđena :lol: , bolje da šutim
Svake sezone sve gore i gore. Ako nakon ove sezone detaljno ne preispitaju problem i naprave neke promjene ne znam kad ce... Nadam se da nije istinita ona izjava koju je navodno Wenger dao tj. da su razlog povredama odredjeni preparati koji se konzumiraju mimo onih koje je klub odredio, to bi bilo debilno.

Pa Ezil cini mi se u cjeloj svojoj karijeri nije nikad bio mjesec dana van terena i odjednom dodje u Arsenal i najmanje mjesec dana out. Pa ako nisu sigurni u cemu je problem neka naprave kompletnu generalku, promjena osoblja, nacina treninga i preparata koji se konzumiraju, jer bi bilo neozbiljno nakon svih godina ovih pehova krivicu jos uvjek prebacivati na losu srecu. Jest da bi kostalo para i para ali brate ako ce bit cicije po tom pitanju onda nek se nosi u tri pm ovakva uprava. Povrede bi nas ove sezone mogle kostat LP a vjerujem da bi jos uvjek bili u borbi za titulu. Ako se ovo pitanje ne rijesi, bez obzira kakva pojacanja doveli na ljeto, ne mozemo biti ozbiljna konkurencija za titulu.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 10 apr 2014, 17:49

Ovaj seaman doslovno izmišlja vijesti da bi mogao dalje pljuvat :puke:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 10 apr 2014, 17:50

Seaman je napisao/la:Arsenal manager Arsene Wenger: Drugs could be the reason why we have so many injuries! :lol: samo da bacim krivicu sa sebe,možda da preispitaš svoje metode treninga
A ljutio se je kada je Henry govorio o drogiranju na Emiratesu. :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 apr 2014, 18:29

11 players possibly out for ‪#‎afc‬ on Saturday:Gibbs, Ox, Rosicky, Koscielny, Ozil, Wilshere, Walcott, Gnabry, Diaby, Bendtner, Flamini (banned). :silent:
A.F.C. Bournemouth!

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 10 apr 2014, 19:48

rambo16 je napisao/la:11 players possibly out for ‪#‎afc‬ on Saturday:Gibbs, Ox, Rosicky, Koscielny, Ozil, Wilshere, Walcott, Gnabry, Diaby, Bendtner, Flamini (banned). :silent:
Zalosno majke mi :(
Ovoliko igraca da bude povrijedjeno iz prve postave, covjek samo moze plakat.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 10 apr 2014, 20:02

Ozymandias je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:11 players possibly out for ‪#‎afc‬ on Saturday:Gibbs, Ox, Rosicky, Koscielny, Ozil, Wilshere, Walcott, Gnabry, Diaby, Bendtner, Flamini (banned). :silent:
A jbt samo golman fali da pa da bude komplet sastav. Ne znam samo kako onog Artetu ove povrede zaobilaze u pm :?

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 apr 2014, 20:04

Gledam sinoc kako se Simeone bori sa svojim ratnicima. Lik izbaci Barcelonu, vise nego zasluzeno ih izbaci. Noc prije Klopp sa svojima zamalo da izbaci vjerovatno i najveceg favorita za osvajanje, Real. Uzivancija je bilo gledati tekme, zestoka borba trenera i njihovih timova, ambicioznih trenera.
Gledas Mourinha i divis se genijalnosti, covjek odigra na rezultat i to fenomenalno odigra. Cak je i Moyes pokazao nesto, u 60. minuti je imao i rezultat koji ga vodi dalje.
Onda otvoris ovu temu i vidis da skoro niko od igraca ne moze igrati zbog j*benih povreda i smuci ti se.

Ja se vec godinama pitam, kako to da niko ne odgovara za ovaj javasluk? Jednom davno sam govorio da je ovo posao za policiju. I jeste.
Kako se samo rusi ime Arsenal. Onda neko prica o pojacanjima, pa nece niko vise htjeti doci u ovaj klub. Ozil ce se, ako vec nije, pokajati. Jucer citam Cazorla izjavio da zeli ici ako Arsenl ne bude osvajao trofeje. Hajde, mozda Cazorla nije neki vazan faktor ali da ce te izjave bar malo unijeti nemir u klub, to svakako hoce.
Danas citam, Martinez odgovorio Wengeru za ono sto se ovaj francuski pacenik zalio jer je Everton posudio igrace. Koji idiot moras biti da se i na to zalis?! :roll:

adistopnik123
Kontakt:

Post Postao/la adistopnik123 » 10 apr 2014, 20:25

arsenal u srcu :bih:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 apr 2014, 21:07

Inace se Cazorla naosvajao trofeja do sad, pa ima pravo postavljati uslove. I to sve jos zasladi cinjenicom da je on kriv za puno golova protivnika.

A sto se tice izjava, pa i Mourinho se zali na sve i svasta, kao i SAF nekad, samo je Wenger pacenik. Mislim da su ipak dva forumasa na ovoj temi veci pacenici.
Celik!3,2,2.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 apr 2014, 21:09

Reci sobodno tri, uracunaj i sebe. :)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 apr 2014, 21:15

Ne patim ja ni za cim. Meni svi valjaju, dakle :)

Nego, evo jedan lijep youtube video, a dalje imate i ostale vide-e od ovog trenera golmana Arsenala. I evo jedne razlike izmedju obicnog covjeka i pravog(pa makar i mladog golmana).

[youtube][/youtube]
Celik!3,2,2.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 apr 2014, 21:20

Prije 2-3 godine sam na ovoj temi pisao o tome. Jednostavno, čovjek nije u stanju da fizički pripremi ekipu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 10 apr 2014, 21:48

Ima li išta na ovoj temi da nije jednom davno rečeno ? :hmmmmm:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 apr 2014, 23:03

suhakrpa je napisao/la:
Ozymandias je napisao/la:
A jbt samo golman fali da pa da bude komplet sastav. Ne znam samo kako onog Artetu ove povrede zaobilaze u pm :?
ubaci još golmana i imaš ekipu koja bi sigurno bolje iznijela sezonu nego ova koju trenutno gledamo :geek:
A.F.C. Bournemouth!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 10 apr 2014, 23:39

Iako imate dosta lakši raspored ali teško ćete sa ovoliko povrijeđenih igrača zadržati 4. mjesto. Ako ga sačuvate, svakako ste zaslužili da je igrate. Prava mala bolnica.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 11 apr 2014, 00:23

Goodison je napisao/la:Iako imate dosta lakši raspored ali teško ćete sa ovoliko povrijeđenih igrača zadržati 4. mjesto. Ako ga sačuvate, svakako ste zaslužili da je igrate. Prava mala bolnica.
Imamo malo srece sto se vec slijedece sedmine vracaju Koscielny, Ozil, Flamini, Ox, Gibbs, Rosicky (ova trojica mozda budu spremna i za vikend)
Pld W D L
38 26 12 0

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 apr 2014, 00:32

Jel to se fakat povrijedio Diaby opet?

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.