NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
sve je ovo uredu,meni je drago da su otisli ljudi koji su upropastili klub,al i ja mislim da je ovo sa dorom takticki odradjeno,i da se sad nece moci napraviti ono sto je doro napravio prosli put,ljudi mi nemamo ekipu za to...iako ne sumnjam u opstanak ove godine,imamo 3 boda od viteza a rudar teska domacinstva...uglavnom ovo su najtezi dani otkad je zvijezda u PL...ja da sam na dorinom mjestu vratio bi 5 fudbalera iz mionice koji su u utakmici sa zvijezdom skoro pokazali da vise vrijede od pojedinih tzv"pojacanja" i sigurno bi se uz dorinu motivaciju vise borili i ginuli na terenu,a to nam itekako fali....ne kazem da tih 5 igraca mora odma igrtai,al bolje i da su oni dole nego onakvi poput Zulica,Bajalice,Zuhrica,itd,nadam se da se slazete sa mnom....pozzz
NARAVNO @voliosamzvijezdu,naseg omkija otjerase da se moze napraviti mjesto musicu zulicu i slicnim a omki doktor za pomenute jos da ne spominjem onog hadalja bajalicu.izbacivac frajer po noci a po dani za zvijezdu igra
kako cujem niko nece otici i doro ima cijelu ekipu na okupu ustvari samo nema mirkovica...imamo mi ekipu da pobjedimo rudara sa tri razlike upamtite.doro je pokazao kakav je motivator i takticar,on mnoge stvari u toku utakmice rjesava rotira igrace ima muda i igra na pobjedu.....steta je sto gostujemo sarajevu gdje cemo ispusiti ali bar imamo vremena da pripremimo ekipu za rudara travnika i za viteza....akobogda bolji su dani dosli opstina ce davati para fadil ce naci nekih sponzora i uz dobro vodenje amira i dore i sa slabijim igrackim kadrom moci cemo i sledece sezone ostati u ligi

kako cujem niko nece otici i doro ima cijelu ekipu na okupu ustvari samo nema mirkovica...imamo mi ekipu da pobjedimo rudara sa tri razlike upamtite.doro je pokazao kakav je motivator i takticar,on mnoge stvari u toku utakmice rjesava rotira igrace ima muda i igra na pobjedu.....steta je sto gostujemo sarajevu gdje cemo ispusiti ali bar imamo vremena da pripremimo ekipu za rudara travnika i za viteza....akobogda bolji su dani dosli opstina ce davati para fadil ce naci nekih sponzora i uz dobro vodenje amira i dore i sa slabijim igrackim kadrom moci cemo i sledece sezone ostati u ligi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sretno komsije i zelim vam da ostanete i sledece godine u PL jer bolje vam je da nikad ne ispadnete u ovu ligu gdje mi igramo. 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
ako me dobro pamcenje sluzi,doro je dobio otkaz poslije utakmice sa sarajevom,sada opet starta protiv sarajeva

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
ma tu je omki,i ima takvih rasutih fudbalera zvijezde koji bi sigurno bolje popunili ovu prazninu u zvijezdi koja je nastala dovodjenjem tih fudbalercica sa strane,al eto sta je tu je,ajmo ovo izgurati i vjerovati da dolaze bolji dani...
Svi su trazili odlazak Mustafe i ove ostale bagre od igraaca, sad kada su otisli opet nevalja, komedija ziva
ko se sad buniTkanton je napisao/la:Svi su trazili odlazak Mustafe i ove ostale bagre od igraaca, sad kada su otisli opet nevalja, komedija ziva
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Je li to Sarajevo-Zvijezda igraju u petak i da li će biti kakav prijenos.
Petak u 19:00 , mozda bude na mojatvvatreni je napisao/la:Je li to Sarajevo-Zvijezda igraju u petak i da li će biti kakav prijenos.
Hvala lijepaaS_Roma je napisao/la:Petak u 19:00 , mozda bude na mojatvvatreni je napisao/la:Je li to Sarajevo-Zvijezda igraju u petak i da li će biti kakav prijenos.

cuj petak ,otkud to
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
rijetko se kad mogu slozit s tobom ali za ovo si potpuno upravu...sad odjednom svi neki treneri, sad neke tamo takticke podvale ljudima ccc pa dragi Bog vama neugodiTkanton je napisao/la:Svi su trazili odlazak Mustafe i ove ostale bagre od igraaca, sad kada su otisli opet nevalja, komedija ziva
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
-
- Kontakt:
O čemu se radi sad?????mirzard je napisao/la:rijetko se kad mogu slozit s tobom ali za ovo si potpuno upravu...sad odjednom svi neki treneri, sad neke tamo takticke podvale ljudima ccc pa dragi Bog vama neugodiTkanton je napisao/la:Svi su trazili odlazak Mustafe i ove ostale bagre od igraaca, sad kada su otisli opet nevalja, komedija ziva
Jel zna neko ko od igrača je sve otišao iz Zvijezde???
Policija u gradu nece da obezbjedjuje dvije utakmice na isti dan, a nasim dodje "kasno" da igramo u nedelju jer u srijedu je revanš kupa pa da imaju vise odmora, pa vjerovatno u dogovoru sa vasim klubom su se dogovorili za petak.astra1922 je napisao/la:cuj petak ,otkud to
Sretno vam protiv Sarajeva, najiskrenije bi volio da vam cijeli tim smogne snage i napravi dobar rezultat da ovjerite opstanak u ligi.
Mozete ih pobjediti, oni su izgubljen slucaj, dosta vise njihovih hirova.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mogu shvatiti tvoju zelju koja ne moze biti sigurno veća od nas samih.Stvari realno moramo postaviti i priznati da Sarajevo ima jednu od najkvalitetnijih ekipa lige.Istina je da su pomalo izgubljeni,ali njihov tim će tek da sazrije pred kraj prvenstva.Ako ostanu na okupu mislim da će na jesen ,već od starta, zasjesti na vrh.Medjutim,i moja Zvijezda je pomalo izgubljena i ako novi trener ne bude nista uradio za ova dva tri dana mogla bi biti prava golijada.Realno,nije mogao puno ni uraditi i mislim da će pravo lice Zvijezda pokazati u narednoj utakmici kod kuće protiv Rudara.Elegant je napisao/la:Sretno vam protiv Sarajeva, najiskrenije bi volio da vam cijeli tim smogne snage i napravi dobar rezultat da ovjerite opstanak u ligi.
-
- Kontakt:
Ja mislim i volio bi da nisam u pravu al nemislim da će situacija biti puno bolja daj bože da se ja prevarim. Pare su problem toga nema. A realno uprava koja je bila je mućkala je utakmice prodavala kupovala i to se osveti kad tad ja neželim da napadam samo želim da iznesem moje viđenje.
Daj bože da ovo krene na bolje.
Daj bože da ovo krene na bolje.

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Kakvih sve ljudi ima.Elegant je napisao/la:Sretno vam protiv Sarajeva, najiskrenije bi volio da vam cijeli tim smogne snage i napravi dobar rezultat da ovjerite opstanak u ligi.

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
A sve nas optuzuju da navijamo za one sto igraju protiv njih. Cccccccamypitar je napisao/la:Kakvih sve ljudi ima.Elegant je napisao/la:Sretno vam protiv Sarajeva, najiskrenije bi volio da vam cijeli tim smogne snage i napravi dobar rezultat da ovjerite opstanak u ligi.
Izvinite sto vam kvarim temu sretno veceras, i da izgubite

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.