Nema frajer licence da bude trener, 10 godina je tu uvijek pomocnik, on da ima zelju isao bi prema naprijed da dobije tu licnencu to njega ne zanima , kakav Dzeno i k... palacmma_hz je napisao/la:Ja samo ne razmijem zasto se pruzi prilika Dzeni..citav zivot je covjek u i oko FKS..ko je bolje upucen u trenutno stanje u klubu od njega...
Zasto je potrebno dovoditi neke "senzacije"od trenera koji blage veze nemaju o mogucnostima igraca i ekipe u cjelini..
Dzeno se dokazao trenirajuci "malu raju" i mislim da zasluzuje dobiti priliku da bude glavni i mislim da bi naisao na veliko odobravanje navijaca..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E moji pitari jeste vi cudna sorta?
Najzanimljivije od toga svega je jos kad vidim navijace Zelje koji recimo po cijeli dan prcaju na ovoj temi kako daju dobronamjerne savjete da treba otjerati Ibrakovica jer bi vam bilo bolje a njima jos lafo stalo da vama bude bolje
Sto se tice samog Ibrakovica,ne znam jesam li 2 puta pisao bilo sta za tog covjeka,jer covjeka ne poznajem i nisam mjerodavan da komentarisem njegove licne kvalitete ili mane.Ono sto mogu prokomentarisati je da covjek ne radi ni na granici perfekcije ali nije ni nesto da ne umije da radi.
Zasto to mislim?Pa prvenstveno kad je doveden Jarni,dovelo se jedno jako proslavljeno ime u svijetu fudbala i covjek cija je karijera tek na pocetku.Jarni kao Jarni nazalost nije prosao na ispitu i nije iskoristio sansu koja mu je ukazana i zavrsilo je tako kako je zavrsilo.Mogla je biti obrnuta sitvacija i da mu je Ibrak recimo dao sansu i covjek je perfektno iskoristi i dobili bi trenera za jedan jako dug period a uz to i svjetska licnost.
Ja kao neutralan posmatrac ne mogu da ne primjetim da je ipak za vrijeme Jarnija na Kosevu igra Sarajeva i licila na nesto ali ono sto se desavalo u gostima je Boze sacuvaj.Ovo sto je uradio Ibrakovic sa Jarnijem,to rade ljudi sirom svijeta i u jednom trenutku na trenersku poziciju postave neko neprovjereno ime i ponekad se ono dokaze a ponekad ne dokaze.Pa Maradonu su stavili na kormilo reprezentacije Argentine samo zahvaljujuci njegovim igrackim zaslugama i nije se dokazao.Isti slucaj kao recimo sa Jaretom
Sto se tice igraca koji su dosli,meni licno su vecina tih igraca bila zanimljiva jer su vazili za kakve takve igrace za ovu nasu ligu i koliko toliko provjereni.Ljudi ne shvataju realnost BH lige i da bolje igrace od ovih trenutnih tesko da mozes i dovesti.Sve sto iole ima kvaliteta kao recimo Gojak,Hodzic,Visca,Suljic,Hajradinovic itd i ne napune 18 godina a oni su vec igraci drugih ekipa van zemlje.Oni koji zalutaju a stoje za kvalitetnije igrace kao recimo Husejnovic,Komazec i slicno se u njoj zadrze pola godine i naberu.Bosna ne moze traziti igrace po Ceskoj,Poljskoj i ostalim ligama koji su uzgred za lige petice qrac,i jedino sto nam preostaje je nafatati slucajno kakvu igracinu u nekoj banana ligi koja je u rangu nase ili gora od nase(makedonija,albanija)...Isto tako je skauting BH klubova jedna velika nula pa kad to sve zbrojis ovi igraci sto su dovedeni su ipak na neki nacin IMENA za vecinu igraca iz BiH jer su u odredjenom periodu igranja u BiH slovili za jedne od boljih.
Sarajevo je tek u pocetku stvaranja jednog kvalitetnog kluba i ne mozes ocekivati da ti menadzeri sa svih strana svijeta trpaju po stotine i hiljade izvjestaja nekih brazilaca i crnaca kad klub jos uvijek nije napravio jedan veci iskorak koji ce privuci jake igrace.
Na kraju da napomenem onim pojedincima koji pozivaju na ostavku uprave(meni jedino logicno moze biti ako su sarkasticni) da navijaci vise nisu u stanju da smjenjuju upravu jer FKS je sada u privatnom vlasnistvu.Ljudi koji trenutno vode klub su Tanovi zaposlenici i samo ih on moze postavljati i smjenjivati.Ne kazem da Tan mozda nece izaci nekada u susret navijacima povodom nekih zahtjeva ali ako odluci da ne izadje to je njegovo puno pravo.Navijacima ostaje samo da bojkotoju i pjene kao sto mogu bojkotovat i pjenit i navijaci Cardiffa.
Sve u svemu,sretno u nastavku sezone i neka makar vasa akademija ima kakvog efekta pa da za BiH repku izbaci par kvalitetnih igraca.Nekako je sve ovo oko titule ove godine na silu i mislim da bi vec sada trebali da pravite planove za iducu sezonu,bar vasa uprava.

Najzanimljivije od toga svega je jos kad vidim navijace Zelje koji recimo po cijeli dan prcaju na ovoj temi kako daju dobronamjerne savjete da treba otjerati Ibrakovica jer bi vam bilo bolje a njima jos lafo stalo da vama bude bolje

Sto se tice samog Ibrakovica,ne znam jesam li 2 puta pisao bilo sta za tog covjeka,jer covjeka ne poznajem i nisam mjerodavan da komentarisem njegove licne kvalitete ili mane.Ono sto mogu prokomentarisati je da covjek ne radi ni na granici perfekcije ali nije ni nesto da ne umije da radi.
Zasto to mislim?Pa prvenstveno kad je doveden Jarni,dovelo se jedno jako proslavljeno ime u svijetu fudbala i covjek cija je karijera tek na pocetku.Jarni kao Jarni nazalost nije prosao na ispitu i nije iskoristio sansu koja mu je ukazana i zavrsilo je tako kako je zavrsilo.Mogla je biti obrnuta sitvacija i da mu je Ibrak recimo dao sansu i covjek je perfektno iskoristi i dobili bi trenera za jedan jako dug period a uz to i svjetska licnost.
Ja kao neutralan posmatrac ne mogu da ne primjetim da je ipak za vrijeme Jarnija na Kosevu igra Sarajeva i licila na nesto ali ono sto se desavalo u gostima je Boze sacuvaj.Ovo sto je uradio Ibrakovic sa Jarnijem,to rade ljudi sirom svijeta i u jednom trenutku na trenersku poziciju postave neko neprovjereno ime i ponekad se ono dokaze a ponekad ne dokaze.Pa Maradonu su stavili na kormilo reprezentacije Argentine samo zahvaljujuci njegovim igrackim zaslugama i nije se dokazao.Isti slucaj kao recimo sa Jaretom

Sto se tice igraca koji su dosli,meni licno su vecina tih igraca bila zanimljiva jer su vazili za kakve takve igrace za ovu nasu ligu i koliko toliko provjereni.Ljudi ne shvataju realnost BH lige i da bolje igrace od ovih trenutnih tesko da mozes i dovesti.Sve sto iole ima kvaliteta kao recimo Gojak,Hodzic,Visca,Suljic,Hajradinovic itd i ne napune 18 godina a oni su vec igraci drugih ekipa van zemlje.Oni koji zalutaju a stoje za kvalitetnije igrace kao recimo Husejnovic,Komazec i slicno se u njoj zadrze pola godine i naberu.Bosna ne moze traziti igrace po Ceskoj,Poljskoj i ostalim ligama koji su uzgred za lige petice qrac,i jedino sto nam preostaje je nafatati slucajno kakvu igracinu u nekoj banana ligi koja je u rangu nase ili gora od nase(makedonija,albanija)...Isto tako je skauting BH klubova jedna velika nula pa kad to sve zbrojis ovi igraci sto su dovedeni su ipak na neki nacin IMENA za vecinu igraca iz BiH jer su u odredjenom periodu igranja u BiH slovili za jedne od boljih.
Sarajevo je tek u pocetku stvaranja jednog kvalitetnog kluba i ne mozes ocekivati da ti menadzeri sa svih strana svijeta trpaju po stotine i hiljade izvjestaja nekih brazilaca i crnaca kad klub jos uvijek nije napravio jedan veci iskorak koji ce privuci jake igrace.
Na kraju da napomenem onim pojedincima koji pozivaju na ostavku uprave(meni jedino logicno moze biti ako su sarkasticni) da navijaci vise nisu u stanju da smjenjuju upravu jer FKS je sada u privatnom vlasnistvu.Ljudi koji trenutno vode klub su Tanovi zaposlenici i samo ih on moze postavljati i smjenjivati.Ne kazem da Tan mozda nece izaci nekada u susret navijacima povodom nekih zahtjeva ali ako odluci da ne izadje to je njegovo puno pravo.Navijacima ostaje samo da bojkotoju i pjene kao sto mogu bojkotovat i pjenit i navijaci Cardiffa.
Sve u svemu,sretno u nastavku sezone i neka makar vasa akademija ima kakvog efekta pa da za BiH repku izbaci par kvalitetnih igraca.Nekako je sve ovo oko titule ove godine na silu i mislim da bi vec sada trebali da pravite planove za iducu sezonu,bar vasa uprava.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Nije bas to sve tako,al ok tvoje misljenje..ko da je licenca probem..aS_Roma je napisao/la:Nema frajer licence da bude trener, 10 godina je tu uvijek pomocnik, on da ima zelju isao bi prema naprijed da dobije tu licnencu to njega ne zanima , kakav Dzeno i k... palacmma_hz je napisao/la:Ja samo ne razmijem zasto se pruzi prilika Dzeni..citav zivot je covjek u i oko FKS..ko je bolje upucen u trenutno stanje u klubu od njega...
Zasto je potrebno dovoditi neke "senzacije"od trenera koji blage veze nemaju o mogucnostima igraca i ekipe u cjelini..
Dzeno se dokazao trenirajuci "malu raju" i mislim da zasluzuje dobiti priliku da bude glavni i mislim da bi naisao na veliko odobravanje navijaca..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pa kako ce voditi ekipu bez licence ?mma_hz je napisao/la:Nije bas to sve tako,al ok tvoje misljenje..ko da je licenca probem..aS_Roma je napisao/la:Nema frajer licence da bude trener, 10 godina je tu uvijek pomocnik, on da ima zelju isao bi prema naprijed da dobije tu licnencu to njega ne zanima , kakav Dzeno i k... palacmma_hz je napisao/la:Ja samo ne razmijem zasto se pruzi prilika Dzeni..citav zivot je covjek u i oko FKS..ko je bolje upucen u trenutno stanje u klubu od njega...

A frajera nisi me shvatio..ko da je problem zavrsiti licencu..
FK SARAJEVO.
ja ne kontam sta je problem ovdje? Jesmo li toliko zanimljivi svima?
1. Petrović nije trener Sarajeva
2. Slika fotomont, dokazat se
3.Uprava je reagovala odmah
4. Sezona je i onako pri kraju konsolidovati se i NAUCITI IZ PRETHODNOG kako se ponašati
A ako budemo povezivali neke stvari sa 92'-95' onda se u svačijoj avliji može svašta naći!
4. Sezona je i onako pri kraju konsolidovati se i NAUCITI IZ PRETHODNOG kako se ponašati
A ako budemo povezivali neke stvari sa 92'-95' onda se u svačijoj avliji može svašta naći!
Od toga kako je Osimhttp://www.youtube.com/watch?v=w9URUBvJf_4&feature=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false; osvaja titulu a pogledajte datum,tek nakon 2 mjeseca kad je izginula masa raja daje ostavku al hajde,kasnije su dovodili Partizan na Grbavicu...rammstein je napisao/la:ja ne kontam sta je problem ovdje? Jesmo li toliko zanimljivi svima?
a o Odovicu koji je "branio svoj narod" kraj citata da i ne govorimo..
FK SARAJEVO.
Nakon pisma upućenog redakciji [email protected] sa adrese [email protected] čitatelja koji je poslao grafiku i tekst "Još jedna stativa bordo taboru" objavlujemo i odgovor navijača Damira Pavlovića koji je stigao na mail maše redakcije:
Poštovani "Maksimilijan"
"Nemanja Bilbija je kapiten naše države i svaku utakmicu sa grbom na dresu reprezentacije je odigrao ne 100%, nego i više od toga. S ponosom je nosio kapitensku traku iako je živio u gradu gdje to i nisu bas odobravali.
Nemanja Bilbija se slikao po dolasku u FK Sarajevo sa dresom na kojem se nalazi preko 1000 ljiljana mada mu roditelji žive u sredini koja nije bas oduševljana sa simbolom Bosne i Hercegovine.
To je odgovor na dio upućen o nemanji Bilbiji. Pitam se sada, da li ova osoba koja je pisala ovo je svjesna da je legenda fudbalskog kluba Željezničar Ivica Osim 21.5.1992 kada su Srpske snage već uveliko ubijale djecu Sarajeva i cijele Bosne i Hercegovine, dakle 20 dana poslije "prve bitke za Sarajevo" vodio Partizan u finalu kupa Jugoslavije i SLAVIO titulu osvajača kupa, 21.5. 1992, dakle mjesec i pol dana nakon početka rata u Bosni i Hercegovini, tj. ubistva Suade Dilberović.
Volio bih da ista osoba napiše kako je moguće da se objavljejena slika sa portala kojeg neću imenovati bez ikakve stručne obrade postane dokaz i osnova za pisanje gnusnih tekstova?
Ja u tome vidim samo jednu stvar, a to je da se radi o sinhronizovanim napadima na dostojanstvo FKS i da je mnogima trn u oku situacija oko kluba.
Ako ćemo pričati o dominaciji, zapitajte se zasto je više ljudi na Koševu nego na utakmicama dominatora lige, zasto igrači dominantnog kluba ne dolaze na treninge, zasto igrači dominantnog kluba nemaju plate? Gdje je silni novac od igranja u Evropi (istina, blamaža u Evropi), kada se duguje Vodovodu i Elektrodistribuciji? Zasto takav gigant i dominator lige ne moze naci sponzora, ne moze popraviti Grbavicu?
Ljupko Petrović je trener i sportista, sa ogromnim uspjesima i u koliko se dokaže da je slika fotomontaža, što nije teško, mnoge će glava zaboljeti. Ako slika jeste istinita, klub je uradio sve kako je trebalo da se uradi, kao i sam trener koji je shvatio kakva je okolina i da nije dobro da se radi u takvom okruženju.
Nadam se da će ova liga jednog dana i ljudi koji žive u ovoj zemlji naučiti šta su činjenice, šta je sportsko novinarstvo, šta je poštovanje, kultura i PROFESIONALIZAM!
Hvala
S poštovanjem
Damir Pavlović
Poštovani "Maksimilijan"
"Nemanja Bilbija je kapiten naše države i svaku utakmicu sa grbom na dresu reprezentacije je odigrao ne 100%, nego i više od toga. S ponosom je nosio kapitensku traku iako je živio u gradu gdje to i nisu bas odobravali.
Nemanja Bilbija se slikao po dolasku u FK Sarajevo sa dresom na kojem se nalazi preko 1000 ljiljana mada mu roditelji žive u sredini koja nije bas oduševljana sa simbolom Bosne i Hercegovine.
To je odgovor na dio upućen o nemanji Bilbiji. Pitam se sada, da li ova osoba koja je pisala ovo je svjesna da je legenda fudbalskog kluba Željezničar Ivica Osim 21.5.1992 kada su Srpske snage već uveliko ubijale djecu Sarajeva i cijele Bosne i Hercegovine, dakle 20 dana poslije "prve bitke za Sarajevo" vodio Partizan u finalu kupa Jugoslavije i SLAVIO titulu osvajača kupa, 21.5. 1992, dakle mjesec i pol dana nakon početka rata u Bosni i Hercegovini, tj. ubistva Suade Dilberović.
Volio bih da ista osoba napiše kako je moguće da se objavljejena slika sa portala kojeg neću imenovati bez ikakve stručne obrade postane dokaz i osnova za pisanje gnusnih tekstova?
Ja u tome vidim samo jednu stvar, a to je da se radi o sinhronizovanim napadima na dostojanstvo FKS i da je mnogima trn u oku situacija oko kluba.
Ako ćemo pričati o dominaciji, zapitajte se zasto je više ljudi na Koševu nego na utakmicama dominatora lige, zasto igrači dominantnog kluba ne dolaze na treninge, zasto igrači dominantnog kluba nemaju plate? Gdje je silni novac od igranja u Evropi (istina, blamaža u Evropi), kada se duguje Vodovodu i Elektrodistribuciji? Zasto takav gigant i dominator lige ne moze naci sponzora, ne moze popraviti Grbavicu?
Ljupko Petrović je trener i sportista, sa ogromnim uspjesima i u koliko se dokaže da je slika fotomontaža, što nije teško, mnoge će glava zaboljeti. Ako slika jeste istinita, klub je uradio sve kako je trebalo da se uradi, kao i sam trener koji je shvatio kakva je okolina i da nije dobro da se radi u takvom okruženju.
Nadam se da će ova liga jednog dana i ljudi koji žive u ovoj zemlji naučiti šta su činjenice, šta je sportsko novinarstvo, šta je poštovanje, kultura i PROFESIONALIZAM!
Hvala
S poštovanjem
Damir Pavlović
To ovo sto si napisao je najveci problem sarajeva i ovo sto si napisao je najveci problem sa Ljupkom.Niko nikog nije tjerao bolan ni da potpisuje ugovor ni da ne potpisuje iskreno meni bi bilo bas kul da ste ostali zagrljeni kao sto i prilicimma_hz je napisao/la:Od toga kako je Osimhttp://www.youtube.com/watch?v=w9URUBvJf_4&feature=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false; osvaja titulu a pogledajte datum,tek nakon 2 mjeseca kad je izginula masa raja daje ostavku al hajde,kasnije su dovodili Partizan na Grbavicu...rammstein je napisao/la:ja ne kontam sta je problem ovdje? Jesmo li toliko zanimljivi svima?
a o Odovicu koji je "branio svoj narod" kraj citata da i ne govorimo..

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- champions1921
Sramota kakva se poredjenja prave.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Espanyol
Peñarol
Olympiakos
GAK
Al-Ahli (Dubai)
Shanghai Shenhua
Levski Sofija
Beijing Guoan
Litex Loveč
Croatia Sesvete
Lokomotiva Zagreb
FC Taraz
Svi ovi budale samo FK Sarajevo pametno
Ne znam kako vam braca iz Al-Ahlija predje preko ovakvih fotografija????
Covjek zivio gdje je zivio tada vladali Arkanavci i logicno je da fudbalska velicina mora kad tad doci u kontakt sa vladajucim...
Pa i Osim je pregovarao sa DoDickom pa sta sad treba ga masakrirati je li????
Covjek je trenerska velicina i to je bitno a s kim pije kafu ili koga kara to je njegova stvar...
Ne znam kada idete doktoru je li se raspitujete skim se slikao, sexao, koje je vjere ili se raspitujete koliko je strucan????
Peñarol
Olympiakos
GAK
Al-Ahli (Dubai)
Shanghai Shenhua
Levski Sofija
Beijing Guoan
Litex Loveč
Croatia Sesvete
Lokomotiva Zagreb
FC Taraz
Svi ovi budale samo FK Sarajevo pametno

Ne znam kako vam braca iz Al-Ahlija predje preko ovakvih fotografija????

Covjek zivio gdje je zivio tada vladali Arkanavci i logicno je da fudbalska velicina mora kad tad doci u kontakt sa vladajucim...
Pa i Osim je pregovarao sa DoDickom pa sta sad treba ga masakrirati je li????

Covjek je trenerska velicina i to je bitno a s kim pije kafu ili koga kara to je njegova stvar...
Ne znam kada idete doktoru je li se raspitujete skim se slikao, sexao, koje je vjere ili se raspitujete koliko je strucan????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Covjek je u ratu bio u Spaniji i Grckoj, ova slika je vjerovatno nastala '91. Ali helem nejse bilo bi bruka da je ostao trener poslije ovoga. Tesko da cemo naci ovakvog trenera uskoro...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- plava laguna
- Kontakt:
Ma kakva montaza, covjek sam rekao da se slikao a ovaj vjestak ocito ne zna sta je scener.Slika scenirana pa postavljena.Ali sve ovo nije razlog da im se tema cijelo jutro troluje, njihov klub, njihova uprava, njihova istina.Pustite ljude naka sami vode polemiku o ovome.gollum je napisao/la:Ljudi raskinuli saradnju sa trenerom (ili, odbili potpisati saradnju ako neko već takoUkoliko se nalazom i mišljenjem ovlaštenog sudskog vještaka potvrdi da se radi o digitalnoj montaži fotografije, FK Sarajevo će podnijeti odgovarajuće prijave prema nadležnim organima, zahtjeve za naknadu štete, a svim medijima koji su bez provjere objavili predmetnu fotografiju i učestvovali u ovoj sramotnoj kampanji protiv FK Sarajevo i Sarajeva kao grada, otkazati saradnju.
hoće) "bez provjere predmetne fotografije",
ali tužit će medije jer su je takvu objavili. Iz
gluposti u glupost...
HADIS ZUBANOVIC
- plavipatriota
- Kontakt:
brukate se, al neka, kad vjerujete selji ibrakovicu i njegovom "znanju"..
kakav marketinški blam, realno narušen imidž, i sad umjesto da priznate grešku pokušavate dokazat da je toplo hladno.. priznati grešku i bar bit gospoda kad su se goovna već pojela..
bogami, za neke pozicije treba škole, pa kad učiš marketing jedna od prvih stvari koje naučiš su:
-istražiti tržište
-analizirati sve faktore
A ako se desi greška priznati grešku.. Da ne bude da lupam, ista stvar se desila Toyoti kad su proizveli automobile koji naglo ubrzavaju u pojedinim momentima, te unuk osnivača Toyote, koji je generalni menadžer je sve druge krivio i svaljivao, a ustvari je zaboravio da je Toyota napravila to auto..
Zato mi je smiješno to što se krive drugi da podmeću sliku, da ugrožavaju nešto, niko vas nije natjerao da dovedete Arkanovca, a kad ste doveli naravno svi čekaju da vas "uzmu"..
Samo dva školovana menadžera u klub i ovakvi blamovi se ne dešavaju!
kakav marketinški blam, realno narušen imidž, i sad umjesto da priznate grešku pokušavate dokazat da je toplo hladno.. priznati grešku i bar bit gospoda kad su se goovna već pojela..
bogami, za neke pozicije treba škole, pa kad učiš marketing jedna od prvih stvari koje naučiš su:
-istražiti tržište
-analizirati sve faktore
A ako se desi greška priznati grešku.. Da ne bude da lupam, ista stvar se desila Toyoti kad su proizveli automobile koji naglo ubrzavaju u pojedinim momentima, te unuk osnivača Toyote, koji je generalni menadžer je sve druge krivio i svaljivao, a ustvari je zaboravio da je Toyota napravila to auto..
Zato mi je smiješno to što se krive drugi da podmeću sliku, da ugrožavaju nešto, niko vas nije natjerao da dovedete Arkanovca, a kad ste doveli naravno svi čekaju da vas "uzmu"..
Samo dva školovana menadžera u klub i ovakvi blamovi se ne dešavaju!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sto bi arapi prelazili preko necega sto ih se ne tice? a o kroaciji i lokomotivi govori cinjenica da se tad nije znalo za ovu sliku... mislis da bi on ostao tamo da je slika vidjela dan tada?... mada je ovo meni opet djeluje kao fotomontaza, iskrenogringobih je napisao/la:Espanyol
Peñarol
Olympiakos
GAK
Al-Ahli (Dubai)
Shanghai Shenhua
Levski Sofija
Beijing Guoan
Litex Loveč
Croatia Sesvete
Lokomotiva Zagreb
FC Taraz
Svi ovi budale samo FK Sarajevo pametno![]()
Ne znam kako vam braca iz Al-Ahlija predje preko ovakvih fotografija????![]()
Pa i Osim je pregovarao sa DoDickom pa sta sad treba ga masakrirati je li????![]()
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Jel ti to implicirash da su ZRA i NO isti, te da su okolnosti pod kojima su oni delovali slichneTMmanija2012 je napisao/la: Buraz,evo primjer..ja se slikam sa Naserom Oricem,onako stojimo, ja uperio puskicu i odem da budem trener Zvezde ili Partizana..kako bi bio docekan u gradu BGD?

BTW, u Partizanu i Zvezdi te ne bi prihvatili, i ovako i onako, zbog drugih stvari - a to vec nema veze sa sportom.
No, to je vec druga pricha.
To uopshte nije sporno, samo sam hteo da kazhem da je bilo mnogo lako iz Sarajeva 2014. reci NE Arkanu, nego shto je to bilo u Beogradu u 90im. A to veze nema sa antifashizmom i sl. vec sa nemogucnoscu ljudi da mu se suprotstave jer je on bio drzhavni kriminalac. O tome se radi.bordograd je napisao/la:Mene, moju porodicu i moje sugrađane su ti koji njega "uče" kako rukovati puškom držali u opsadi, granatirali i pokušavali ubiti 1425 dana! Kada sam trebao da skupljam sličice ja sam skupljao gelere i zato moja retorika nije "patriotska" nego patriotska, građanska i razumska! Nemam ja ništa prijatelju protiv druge vjere, nacije i mišljenja, ali itekako imam protiv fašizma i svakog vida flertovanja sa istim. Možda nekome ko je došao '96 iz Danske ne smeta slika, ali nećete od nas normalnih ljudi praviti neandertalce zato što podržavamo ovaj potez uprave!
Druga bi pesma bila da je Lj.P. drzhao vatrene govore, poticao na rat i ubijanje i sve ono shto ide u istu rechenicu sa takvim "rezhimskim sportskim radnicima". I niko tebe ovde nije nazvao primitivcem, niti sumnja u tvoj patriotizam.
Da sam ja gazda Sarajeva, ja ga ne bih uzimao jer je ispushena lula, a tek onda bih gledao da li je ili ne bio sa Arkanom na "ti", jer je teshko (skoro pa nemoguce) bilo suprotstaviti se ZRu u tim godinama, ma koliko on bio olichenje zla.
No, to je moje mishljenje.

Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 10 apr 2014, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Znaš li ti šta je Arkan radio u Krajini?MaGiCa je napisao/la:Jel ti to implicirash da su ZRA i NO isti, te da su okolnosti pod kojima su oni delovali slichneTMmanija2012 je napisao/la: Buraz,evo primjer..ja se slikam sa Naserom Oricem,onako stojimo, ja uperio puskicu i odem da budem trener Zvezde ili Partizana..kako bi bio docekan u gradu BGD?![]()
BTW, u Partizanu i Zvezdi te ne bi prihvatili, i ovako i onako, zbog drugih stvari - a to vec nema veze sa sportom.
Poenta je da i i mi i oni isto gledamo na ta dva lika, a ne sta su oni ustvari radiliMaGiCa je napisao/la:Jel ti to implicirash da su ZRA i NO isti, te da su okolnosti pod kojima su oni delovali slichneTMmanija2012 je napisao/la: Buraz,evo primjer..ja se slikam sa Naserom Oricem,onako stojimo, ja uperio puskicu i odem da budem trener Zvezde ili Partizana..kako bi bio docekan u gradu BGD?![]()

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zavrsite vise ovu glupu raspravu, covjek nije trener i to je to.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Google Adsense [Bot], Herpes, InatSilniBosanski, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Sazg, Skojevska, TETRAPAK i 86 gostiju.