FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Interista
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Interista » 10 apr 2014, 15:37

rodom s Mejtaša je napisao/la:
Interista je napisao/la:Ljupko korektan ispao a zaista nije ogroman problem recimo Ciro je istinski ljbuitelj Franje Tudjmana okorjelog ustase i bio nam je selektor mazao oci sad ej trener Slobode i to nikom ne smeta
Ma smetao je on i nama (barem dosta raje) jer znamo mi šta je Ćiro lajao našima kad smo sa Hrvatskom (1:4 zijanili naši) igrali (negdje u Italiji, zaboravio sam gdje), ali fol jem u tome što se sarajevski klubovi najmanje pitaju u Savezu (provincija vlada ili je vladala) i što je trener reprezentacije osoba koja treba kao da svima paše i šumi i kamenu. Ko pita Horde i Manijake za to.
Realno ko pita i nas Krajisnike za bilo sta reprezentacija ovdje igrala zadnji put 1998 zadnja neka selekcija 2006 cini mi se mlada i ne znam samo cim smo mi zasluzili odnos saveza prema nama dok drugi psuju glavni grad koji treba da je svetinja njima se salju reprezentacije i sve ostalo a ko prizna i postuje glavni grad taj ni mrvu

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 10 apr 2014, 15:39

bordograd je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Tako da bi valjalo da malo odmorite sa tom "patriotskom" retorikom, tim pre shto LJP nije nikakav "chetnik", "velikosrbin", "nacionalista" ili shta god, vec obichni nekada ozbiljan trener, a sada samo izlapeli starac koga je vreme pregazilo u poslu kome se bavi.
Mene, moju porodicu i moje sugrađane su ti koji njega "uče" kako rukovati puškom držali u opsadi, granatirali i pokušavali ubiti 1425 dana! Kada sam trebao da skupljam sličice ja sam skupljao gelere i zato moja retorika nije "patriotska" nego patriotska, građanska i razumska! Nemam ja ništa prijatelju protiv druge vjere, nacije i mišljenja, ali itekako imam protiv fašizma i svakog vida flertovanja sa istim. Možda nekome ko je došao '96 iz Danske ne smeta slika, ali nećete od nas normalnih ljudi praviti neandertalce zato što podržavamo ovaj potez uprave!
[/quote]

:clap: :clap: :clap: :clap:

Uvijek ima nešto i iznad rivaliteta, trenera i klubova. (Y)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 apr 2014, 15:42

Bas je montaza. Koliko covjek mora biti glup i naivan da nasjedne na tu pricu?
Pa covjek vam postavio video u kojem se jasno vidi da se ljubi sa Arkanom i da su dobri prijatelji, od ranije davao izjave o Arkanu, sve se uklapa i podudara ali eto, fotografija je montaza?!
Ne budite glupi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 apr 2014, 15:47

Respekt klubu za brzu reakciju, iako je ocito bila kardinalna greska uopste zaposlit ovog misa. Stari cetnik mislio prodat pricu o fotomontazi. Koji sljam od covjeka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 10 apr 2014, 15:52

anelbavarac je napisao/la:
bordograd je napisao/la:Potražite i snimak insajdera sa B92 sa proslave titule Obilića '98 godine kada se u redu onih koji se guraju da prvi pruže ruku Arkanu nalazi i Ljupko pa ga pošaljite vještaku.. Nažalost ne mogu da nađem klip, ali znam da sam gledao tu emisiju a evo vidim i da su mediji pisali o tome. Sad mi je još tužnije ovo što se pokušavaju vaditi, prebaciti krivicu na medije, umjesto da konačno skontaju da je problem u njima i u amaterima koji uzimaju masne pare za svoj nerad!

[youtube][/youtube]

1:27 ;)

Srdacni zagrljaji i poljupci sa Arkanom.
Znas li koje godine je ovo snimljeno ?
1946

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 10 apr 2014, 15:54

franklampard8 je napisao/la:Znas li koje godine je ovo snimljeno ?
Emisija je iz 2008.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 10 apr 2014, 15:55

amypitar je napisao/la:Ma ovo je suština cijele price.

Ibraković: Počeli smo praviti jako Sarajevo i nećemo stati na tome.

Želja nam je bila angažovati najboljeg trenera sa naših prostora i Ljupko je bio pravi izbor. S obzirom da igramo u petak, Uščuplić će voditi ekipu, a mi na njega računamo i u budućnosti. Danas ćemo obaviti razgovore i vidjeti šta je rješenje. Mi smo počeli praviti jako Sarajevo i nećemo stati na tome. Ljupko nije otišao zbog slike već što ne želi raditi u takvim okolnostima. Neće nas omesti razna podmetanja, idemo dalje znamo šta nam je cilj, šta nam je put''.
E stvarno ste više dosadni. Može li proći dan a da niste u centru pažnje. E jadni ste vi svemirci kad vam je ibraković direktor. Nije da vas ložim al neznam do kada čete trpiti da vas konstantno provaljuje.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 apr 2014, 15:57

anelbavarac je napisao/la:
bordograd je napisao/la:Potražite i snimak insajdera sa B92 sa proslave titule Obilića '98 godine kada se u redu onih koji se guraju da prvi pruže ruku Arkanu nalazi i Ljupko pa ga pošaljite vještaku.. Nažalost ne mogu da nađem klip, ali znam da sam gledao tu emisiju a evo vidim i da su mediji pisali o tome. Sad mi je još tužnije ovo što se pokušavaju vaditi, prebaciti krivicu na medije, umjesto da konačno skontaju da je problem u njima i u amaterima koji uzimaju masne pare za svoj nerad!

[youtube][/youtube]

1:27 ;)

Srdacni zagrljaji i poljupci sa Arkanom.
Hebo srdačne zagrljaje na 1:27. Obljubi on Cecu na 1:30 :opaopa:
U novi boj ...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 apr 2014, 15:59

Postavlja se pitanje ko je doveo ovog deklarisanog četnika ako je znao za ove stvari iz njegove biografije.

Ako je to Ibraković onda mu momentalno uručuti otkaz.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 10 apr 2014, 16:01

DukeOfWellington je napisao/la:Prvo da se obratim navijačima Želje koji vise ovdje satima i naslađuju se (neki su to čak i priznali) - kako vas nije stid? Da imate makar malo ljudskosti u sebi nikad ne biste ovakvu situaciju koristili za jeftina navijačka prepucavanja. To najbolje govori o vama. Za ostale navijače Želje koji borave na ovoj temi - sve 5, ali ne treba trljati sol na ranu, neke stvari je dovoljno jednom reći.

A sad što se tiče dječurlije predvođene ovim krajnje iritantnim likom @amypitar. Ti ne pamtiš, al' ja ću da ti kažem ovdje vrlo jasno, navijačke razlike su NULA, pazi sad - NULA, u odnosu na razlike između svih nas i ovih što su se kao morali slikati s Arkanom. Kao slučajno se našao na ratištu, slučajno vidio Arkana i ovaj ga natjerao da se slika sa njim, pa mu slučajno dao pušku i ovaj se još slučajno nasmijao. Pa je onda fotomontaža, pa opet nije, pa je pružao ruku Arkanu ovdje, pa su se grlili tamo, pa ljubili 'vamo. Jedno je sigurno, taj je garantovano uživao u "velikim srpskim pohodima" tog doba i nije mu ni malo žao zbog svega što se desilo. Samo budala može nasjest' na njegovo glumatanje, isto kao i na glumatanje Ćire kojem je Tuđman zakletva. Sram da te bude i tebe i sve koji tako misle što uopšte pokušavate da ovu groznu stvar da prebacite na teren navijačkih razmirica, što je neprihvatljivo do te mjere da zaslužuje vrlo oštar odgovor od strane ostalih. Priča o nekakvom podmetanju je takođe krajnje degutantna jer ne postoji nikakav rat navijačkih grupa koji balavci koji ne pamte pravi rat pokušavaju da ovdje instaliraju. Da si gledao barem jedan sat paljanskog SRT-a u ratu onda bi znao šta je podmetanje, pa bi te bilo stid da ovo spomeneš kao podmetanje. Zato obriši bale s usta i obrati se prvom starijem čovjeku koji je prošao rat da ti objasni šta se tačno dešavalo, da ti objasni da snajper nije birao između navijača Želje i Sarajeva, da nisu postojali posebni podrumi za žene i djecu Želje i Sarajeva, da su Željo i Sarajevo zajedno odbranili i oslobodili Sarajevo. To ti treba bit na umu kad vidiš ovu njušku s puškom, a ne nekakav imaginarni rat između Želje i Sarajeva, jer se među navijačima ova dva kluba nikad neće potezati puške, puške se potežu između nas i njih evo već stotinama godina. To zapamti.

Što se tiče Ćire, čovjeka kojem je Tuđman i danas dan zakletva, ostaje nejasno zbog čega davnih dana nije doživio sudbinu Petrovića. Možda ljudima treba malo podrobnije objasniti ko je Tuđman i šta je radio, ne moraš biti ovako eksplicitan kao Arkan da bi bio čak i gori od njeg. Tuđman je gori i od Miloševića. Tuđman je najgori, to ljudi treba da znaju.

I najvažnija stvar koju Fening i Moderni nisu očito još uvijek naučili. Kad čovjek dolazi iz Srbije provjeri ga 10 puta, znamo šta je bilo i ovakve stvari su uvijek moguće. A najbolje je izbjeći ga ako je ikako moguće.
Zbog ovakvih postova ja kazem da nema boljih forumasa od tebe i hilme :thumbup: Svaka cast na realnosti vama dvojici ali zaista.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 apr 2014, 16:03

Saurman je napisao/la:Postavlja se pitanje ko je doveo ovog deklarisnanog četnika ako je znao za ove stvari iz njegove biografije.

Ako je to Ibraković onda mu momentalno uručuti otkaz.
Pa poslusaj na ovom portalu intervju sa Ibrakovicem tj presicu, covjek kaze da je ovo podmetnuto i da im ljudi stoje na putu za jako sarajevo.Znaci da se samo sutilo o ovome proslo bi glat i bez problema.Aferim :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 apr 2014, 16:06

ljudi treba smiriti situaciju ,nije vise nista bitno ni kup ni prvenstvo samo da zavrsi ova sezona ,ma ne moramo ni evropu izboriti .treba smjeniti ibrakovica i naci dobrog trenera i krenuti u novu sezonu ,ovo sad dizanje hajke jel fotomontaza nije ma kome je vise to bitno .iz ove sezone treba izvuci veliku pouku ,to jest kako ne treba raditi odnosno traziti rezultat na silu ,kad nismo osvojili 7 godina nista ne moramo ni iducih 2 god al daj poslozite klub kako treba postaviti pravog sportskog direktora i trenera i krenuti korak po korak .znam da se ceka titula i pritisak al gore je ovo smjenjivanje i cirkusanje svaka 2 mjeseca ,nego ovo sve sto dosad nismo bili prvaci .ne kaljajte vise obraz FKS ,oni koji vole fks dolazili su i kad smo bili 10 na tabeli i dolazice i dalje al nemojte vise cirkusa ,pocnite raditi posteno ,strucno i kako treba a titula ce doci ako ne iduce onda za 5 godina al doce .

k3lla
Kontakt:

Post Postao/la k3lla » 10 apr 2014, 16:07

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001

Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio

Rios

Post Postao/la Rios » 10 apr 2014, 16:12

Sve i da je ova slika fotomontaza ( tek cemo vidjeti je li ili nije ) ovaj snimak gdje se on ljubi sa Arkanom srdacno na privatnoj zabavi proslave titule Obilica je dovoljna valjda svakom navijacu Sarajeva da ne pozeli takvog trenera na svojoj klupi..Zastava sa ljiljanima na tribini,transovi o Armiji BiH i trener koji je intimus nekog ko se borio protiv toga ne ide skupa..Ja licno nikad ne bih rekao da je neprijatelj neko ko ukaze da je trener,igrac ili neko treci u mom klubu povezan na bilo koji nacin sa fasizmom i nacionalizmom zbog kojeg sam najljepse godine djetinjstva provodio u podrumu..
Na kraju,ovo je jedan grad,jedan narod,jedna raja-uz vas smo! :salut:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 10 apr 2014, 16:15

Datum objave se moze mijenjati na fb, to nije nikakav problem. Ne treba uopce povlaciti ove price, Ibraković je pogrijesio, sada se napravio jedini logican potez. Hvala Bogu da je tako, sljedeca greska mu je noga. Sutra se mora pobijediti

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 10 apr 2014, 16:21

Sve pokusavam da razumijem, ali Ibrakovic se gubi.
Valjda treba red, plan i sistem kako da budeš sportski direktor. Ko je uopste razmatrao i doveo ovog Arkanovca nije mi jasno?! Nas narod je platio ogromnu cijenu i jos uvijek je plaća. Toliko je života palo da bi danas mi mogli gledati u slobodi naše Sarajevo i Želju ! A ovog cirkusanta Ibrakovica treba otpustiti.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 apr 2014, 16:23

meni sad tek nije nista jasno ,sad nije bitna slika bitno sto je negdje cestitao arkanu titulu .nisam ljubitelj zavjera al u ovu pocinjem da sumnjam .

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 10 apr 2014, 16:29

Ukoliko se nalazom i mišljenjem ovlaštenog sudskog vještaka potvrdi da se radi o digitalnoj montaži fotografije, FK Sarajevo će podnijeti odgovarajuće prijave prema nadležnim organima, zahtjeve za naknadu štete, a svim medijima koji su bez provjere objavili predmetnu fotografiju i učestvovali u ovoj sramotnoj kampanji protiv FK Sarajevo i Sarajeva kao grada, otkazati saradnju.
Ljudi raskinuli saradnju sa trenerom (ili, odbili potpisati saradnju ako neko već tako hoće) "bez provjere predmetne fotografije", ali tužit će medije jer su je takvu objavili. Iz gluposti u glupost...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 apr 2014, 16:30

@bordobijeli
Nema tu zavjera, covjek se druzio sa anam njima, radio sa njima i logicno je da ce biti i video snimaka i fotografija.
Na vrijeme smo shvatili da taj covjek nije za FK Sarajevo.

Treba ovo shvatiti kao jednu skolu, i Ibrakovicu poruciti da se ne igra vise, ovo mu je veeeliki minus i u buducnosti treba da pazi i kako radi i sta prica. Ovo oko vjestacenja slike je samo po sebi presmjesno.
Ostaviti sva ova desavanja iza ledja i sutra pokusati pobjediti, ja vjerujem da ekipa sa Dzelom na celu mose iznijeti sezonu do kraja vrlo kvalitetno.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2014, 16:34

Ja samo ne razmijem zasto se pruzi prilika Dzeni..citav zivot je covjek u i oko FKS..ko je bolje upucen u trenutno stanje u klubu od njega...
Zasto je potrebno dovoditi neke "senzacije"od trenera koji blage veze nemaju o mogucnostima igraca i ekipe u cjelini..
Dzeno se dokazao trenirajuci "malu raju" i mislim da zasluzuje dobiti priliku da bude glavni i mislim da bi naisao na veliko odobravanje navijaca..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, bosnas_, bvsic, fks74, fudbaler14, laznokrilo, muhamedhulk, Posejdon, Proximic, riki46, TETRAPAK, Vanja8 i 74 gosta.